Tomasz Lis

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

TVN_FAN pisze:A niby co Kinga gorsza ??
Czy ja tak napisaÂłem?Nie przyszÂło mi to nawet do myÂśli! :>
Nie zagl¹dajmy lepiej do cudzego ³ó¿ka,a Lisowi w rozporek. :hahaha: Ich sprawa i tyle...

Smoktunowicz przysmutnawa w Polszmacie - eh,rêk¹ machn¹Ì.Nie bêdê siê przejmowa³ przecie¿ cudzymi problemami!Chocia¿ czasami tak siê martwiê o Rysia i Gra¿ynkê z Klanu ;( ¯ART! :>

Mandi pisze:To tylko pewnie medialny cyrk, ¿eby podgraÌ atmosferê i przyciagn¹Ì wiêcej widzów przed telewizor aby ogl¹dali Dzieù Dobry TVN. Tak samo jest z TzG IV. :roll:
MyÂślĂŞ,Âże w przypadku Kini ona by takiego cyrku nie robiÂła.To powaÂżna osoba,ktĂłra nie uprawia duchowej prostytucji.
Z TzG niby podgrzewa siĂŞ specjalnie atmosferĂŞ,ale tu wychodzÂą z tego prawdziwe zwiÂązki!

Lisa powinno siĂŞ zostawiĂŚ teÂż w spokoju.Jego autorytet dziennikarski jest niepodwaÂżalny,i podwaÂżyĂŚ tego Âżaden romans NIE MOÂŻE! 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Jesli rozchodzi sie o Tomasza Lisa to ogladajac jego program w Polsacie odnosze wrazenie ze jest zbyt stronniczy i niektorych swoich gosci doslonie wbija w fotel niektorymi uwagami i przytykami. Tak bylo podczas ostatniego wywiadu z Zawisza. Jakim prawem gospodarz programu ma czelnosc powiedziec swojemu gosciowi ze zapraszajac go spodziewal sie ze odstawi cyrk :o To ma byc profesjonalizm?
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

'Lisia' stronniczoœÌ jest charakterystyczna dla tego programu.o to chodzi 8) musisz siê do tego przyzwyczaiÌ :D Zawiszy bardzo dobrze powiedzia³,do tego faceta musi wreszcie dojœÌ,¿e jest clownem na arenie politycznej i trudno go traktowaÌ inaczej,skoro tak siê zachowuje.¿enada polskiej polityki,która i tak jest doœÌ ¿enuj¹ca.Lis z tego co kiedyœ s³ysza³em mia³ pewne problemy za to,¿e wy¿ywa siê na PiS.bo przecie¿ to ta partia dzier¿y w³adzê,a Polsacik.... ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Tak dokladnie tego programu nie sledze,ale uwazam ze gospodarz programu powinian raczej byc powsciagliwy w swoich ocenach... Taka przynajmniej tendencja utrzymuje sie w innych programach publicystycznych. Tak wiec akurat program Lisa na ktory trafilam byl tak samo zenujacy jak jego fryzura :D
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Fajnie siê Lisek przed chwil¹ zachowa³ w "Co z t¹ Polsk¹". Przeprosi³ widzów, zapyta³ kolegów "z wozu", czy widzowie przed chwil¹ widzieli jak g³osuje publicznoœÌ w studiu. Na to ktoœ mu tam w s³uchawce powiedzia³: "mniej wiêcej". A Lisek na wizji: "Mniej wiêcej? Aha, wola³bym wiêcej ni¿ mniej" sobie skomentowa³. :D :D :D

Stare dobre czas z "Faktów" mi siê przypomnia³y, jak czêsto pada³a s³ynna kwestia: "koledzy podpowiadaj¹ mi w s³uchawce, ¿e...". Fajnie tak. :D Tylko jak to idzie z g³ównej siedziby Polsatu, to nie wiedzia³em, ¿e potrzebny jest tam jakiœ wóz.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Tez wczoraj ogladaÂłem "co z ta PolskÂą" i jestem pod wrazeniem Lisa...Rzeczowe pytania , jasne deklaracje, no i dobry pomysÂł z tÂą publikÂą , ktora sie na sobotni marsz wybiera :)

Stefan NisioÂłowski jak zawsze w formie - jego tekstĂłw nikt nie przebije : " MĂŞÂżczyzna jest jak wino - im starszy tym lepszy - ale KaczyĂąskiego ktos wczeÂścniej odkorkowaÂł." :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wczorajsze wydanie "Co z tÂą PolskÂą?" moge powiedzieĂŚ, Âże chyba byÂło jednym z bardziej udanych, Lis Âświetnie siĂŞ wywiÂązywaÂł w dyskusji z publikÂą, umiaÂł nad niÂą zapanowaĂŚ i obiektywnie dobieraÂł ochotnikĂłw do wypowiedzi, raz pan bĂŞdÂący za Pisem, raz ktoÂś z publiki antypolitycznej, by za chwile mĂłgÂł zabrac gÂłos ktoÂś kto jest za PO. A dodatkowo NiesioÂłowski z Marcinkiewiczem pokazali, Âże moÂżna prowadziĂŚ spokojnÂą debatĂŞ bez wzajemnego obrzucania siĂŞ bÂłotem.
P.S. Z tym odkorkowanym KaczyĂąskim to jest text roku :lol: :lol:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcinkiewicz i NiesioÂłowski to cywilizowani ludzie,wiĂŞc i cywilizowana rozmowa.ChoĂŚ i NiesioÂł czasem coÂś gÂłupiego palnie.Jego txt naprawdĂŞ to txt roku!czad! :hahaha:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

ChoĂŚ to tylko jednorazowa wizyta, nieoficjalnie mĂłwi siĂŞ, Âże Tomasz Lis na staÂłe mĂłgÂłby zawitaĂŚ w ekipie TVN. JuÂż w poniedziaÂłek bĂŞdzie on goÂściem Szymona Majewskiego.

W najbliÂższym odcinku programu "Szymon Majewski Show" prĂłcz Tomka Lisa zobaczymy takÂże znanÂą aktorkĂŞ - KatarzynĂŞ Bujakiewicz.

Program "Co z tÂą PolskÂą?" podobnie jak "Kuba WojewĂłdzki" miaÂłby pojawiĂŚ siĂŞ w odÂświeÂżonej formule na antenie TVN. Przypomnijmy, Âże aktualnie emitowany jest on w Polsacie, a informacja o ewentualnej zmianie stacji jest niepotwierdzona.
Jak myÂślicie, przejÂście Lisa do TVNu byÂłoby moÂżliwe?
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

A z k¹d to cytat?? Przejœcie pewnie mo¿liwe aczkolwiek trudne... Wywiadzie dla tvn.tivi. Lis powiedzia³ ze juz chce odpocz¹Ì od TV i pisac ksiazki albo artykó³y...Chcia³bym aby Lis zawita³w TVN'ie
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Jest to cytat z media2.pl
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

ÂŁukasz a ty jak traktujesz informacje Media 2 (choc nieoficjalna to jednak zaskakujÂąca).

Nie daÂło sie wyczuĂŚ w Twojej rozmowie z tomkiem jakiejs chĂŞci przejÂścia .
i jeszcze ten jutrzejszy program Majewskiego -dajĂŞ do myÂślenia !!!!
NOWA ERA W TVN
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Faktomaniak pisze:ÂŁukasz a ty jak traktujesz informacje Media 2
Mo¿e mniej wa¿ne jest samo Media2, a autor tej wiadomoœci. Nieskormnie uwa¿am, ¿e wszystko pod czym podpisuje siê Karol Przygoda nale¿y traktowaÌ z du¿ym dystansem. Ten Pan tworzy³ ju¿ z rozmachem kilka serwisów - wszystkie po dwóch, trzech miesi¹cach zosta³y zamykane. By³ te¿ redaktorem Medialink.pl o ile jestem dobrze zorientowany, to za swoje marnej jakoœci niusy i bardzo du¿¹ iloœÌ b³êdów - ju¿ nie jest. By³ kiedyœ taki temat na forum (nie wiem, czy jeszcze jest), w którym co kilka dni, ktoœ wytyka³ jakieœ du¿e i istotne b³êdy w jego niusach. :D Tak wiêc - wiarygodnoœÌ tej informacji poni¿ej wiarygodnioœci Faktu.
Faktomaniak pisze:Nie daÂło sie wyczuĂŚ w Twojej rozmowie z tomkiem jakiejs chĂŞci przejÂścia . i jeszcze ten jutrzejszy program Majewskiego -dajĂŞ do myÂślenia !!!!
Daje do myœlenia przede wszystkim to, ¿e zgodzi³ siê na wywiad w³aœnie dla nieoficjalnej strony o TVN. A wiem - i to jest informacja ca³kowicie pewna - ¿e o wywiad z Lisem od kilkunastu miesiêcy stara³o siê kilka du¿ych i o wiele bardziej znacz¹cz¹cych serwisów internetowych (g³ównie woratale o mediach). Stara³y siê ró¿nymi sposobami - do dziœ nic z tego nie wysz³o. My spróbowaliœmy pierwszy raz - i to tak trochê przypadkiem, przy okazji innej sprawy - uda³o siê.

Jeœli ju¿ o tym mówiê, to mo¿e trochê o kulisach wywiadu. By³ taki krótki moment, gdy przygotowywaliœmy siê do rozmowy, ja wyci¹ga³em dyktafon, Lis wy³¹cza³ telefon, przenosi³ kawê na drugi strolik itd. i wtedy zapyta³em (tak poza wywiadem): "Czêsto Pan otrzymuje propozycje wywiadów?" A Lis: "Bardzo czêsto". I dalej: "A od serwisów internetowych czêsto". Tomasz Lis: "Bardzo czêsto, ale odmawiam.". Potem pytam dalej: "To dlaczego zgodzi³ siê Pan akurat dla tvn.tivi.pl?". Lis odpowiedzia³, ¿e spodoba³ mu siê mój e-mail, wtedy wyci¹gam dyktafon, pytam, czy mogê nagrywaÌ, a on siê uœmiecha, wykonujê taki fajny gest wskazuj¹c na mnie palcem i mówi: "A to pan nie nagrywa³? To by³o bardzo dobre! Proszê to wszystko powtórzyÌ!". No i zadawa³em jeszcze raz te same pytania, mia³em nieco inne (bardziej rozbudowane odpowiedzi), co mo¿ecie przeczytaÌ ju¿ w oficjalnej, autoryzowanej wersji wywiadu.

Bardzo mi³e to by³o. Od razu siê lepiej rozmowia³o. Potem jeszcze jak ju¿ ten dyktafon wyj¹³em to Tomasz Lis go sobie wzi¹³ i po³o¿y³ na stoliku bli¿ej siebie. Mówi¹c krótko: ze zdenerwowania o wielu rzeczach zapomnia³em, wiele mog³em Ÿle zrobiÌ, gdyby nie pomoc Lisa. Tak samo na koniec, przy wspólnych zdjêciach - on przez d³u¿sz¹ chwil¹ wybiera³ najbardziej odpowiednie t³o. :D

No ale to taki off topic.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Lis idzie do Szymona Majewskiego w odwiedziny, a Karol Przygoda hucznie ogÂłasza, Âże "jak siĂŞ nieoficjalnie dowiedziaÂł" poprowdzi w TVN "Co z tÂą PolskÂą?"...

Co tu komentowaĂŚ? :twisted: To nawet absurd nie jest. Jedyna adekwatna emotikonka to ta: :lol: . DziĂŞkujĂŞ.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Hah. Ale brech.
Widzê, ¿e jeden idiota napisze komentarz, a ca³a reszta niedowiarków mu wtóruje. Plotka, ¿e Tomasz Lis móg³by przenieœÌ siê z Polsatu z powrotem do TVN wcale nie zosta³a wymyœlona na podstawie spotu emitowanego przez stacjê Waltera. Tak naprawdê wcale nie jest wymyœlona, lecz ma konkretne podstawy i pochodzi z wiarygodnych Ÿróde³, by uznaÌ j¹ za prawdziw¹. KP
Niee no jestem ciekawy jakie? :lol: A temat o przygodach Przygody nadal istnieje
ODPOWIEDZ