Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Alchemik pisze: Myœla³em, ¿e jedyn¹ osob¹, która na to zareaguje, mo¿e byÌ tylko }{ypnosea :lol2: Myœla³em, ¿e poza tym, prowokacja przejdzie niezauwa¿on¹, b¹dŸ potraktowana zostanie jak zwyk³a niewinna pomy³eczka :devil: Nie s¹dzi³em, i¿ prowokacj¹ wzbudzê tak¹ kontrowersjê :devil: Có¿, jak mawia³ Œ.+P. BJ, takie trudne czasy... :devil:
W kaÂżdym bÂądÂź razie, jeszcze nie zamierzam zmieniaĂŚ znaczka w opisie profilu, tego, ktĂłry informuje o pÂłci usera :devil:
Pewnie gdybyœ mnie nie nie wyszczególni³, wcale bym tego nie zauwa¿y³a ;) Szukam tutaj g³ównie informacji na temat Agaty ;) A teraz zw³aszcza na temat jej powrotu :)
Jestem jednakÂże zdania, Âże kaÂżda kobieta ma w sobie coÂś z mĂŞÂżczyzny, tak samo kaÂżdy mĂŞÂżczynza ma jakiÂś pierwiastek kobiecy :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

}{ypnosea pisze:Jestem jednakÂże zdania, Âże kaÂżda kobieta ma w sobie coÂś z mĂŞÂżczyzny, tak samo kaÂżdy mĂŞÂżczynza ma jakiÂś pierwiastek kobiecy :D
A co ja mam w sobie z kobiety :shock: ?? Albo co takiego w sobie ma taka Agatka -okaz kobiecoÂści , z mĂŞÂżczyzny :shock: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ty? Nie wiem, moÂże jesteÂś maminsynkiem albo pantoflarzem? :spiewa:
Agata :mhm: Agata, pomimo swojej kobiecoœci ma w sobie coœ z mê¿czyzny, jak ka¿da kobieta, powtarzam. Ju¿ sam fakt, ¿e nie zosta³a kur¹ domow¹, matk¹ polk¹, sprawia, ¿e jej rola jako kobiety wkracza na grunt, po którym przecie¿ jeszcze nie tak dawno temu tylko, czy g³ównie mê¿czyŸni st¹pali. I ten mêski marynarkowy styl ubierania mówi sam za siebie :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Ty? Nie wiem, moÂże jesteÂś maminsynkiem albo pantoflarzem? :spiewa:
JeÂśli to jest u mnie wyznacznik kobiecoÂści to nie ma we mnie nic z kobiety :lol: !! :tanczy:

}{ypnosea pisze:Agata :mhm: Agata, pomimo swojej kobiecoœci ma w sobie coœ z mê¿czyzny, jak ka¿da kobieta, powtarzam. Ju¿ sam fakt, ¿e nie zosta³a kur¹ domow¹, matk¹ polk¹, sprawia, ¿e jej rola jako kobiety wkracza na grunt, po którym przecie¿ jeszcze nie tak dawno temu tylko, czy g³ównie mê¿czyŸni st¹pali. I ten mêski marynarkowy styl ubierania mówi sam za siebie :P
PrzecieÂż peÂłno jest dziÂś kobiet w marynarach , dlaczego sobie akurat AgatkĂŞ upodobaÂłaÂś :hyh: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

RĂłwnie dobrze mogÂłabym Ciebie o to spytaĂŚ: dlaczego akurat ona? :D Co byÂś odpowiedziaÂł? Serce nie sÂługa ;)
Podoba mi siĂŞ teÂż DĂŞmbczyĂąska, ale merytorycznie odpada :/

Marynary to moÂże nie jedyny mĂŞski zapĂŞd Agaty. Na pewno ma jeszcze jakieÂś inne mĂŞskie nawyki? :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:RĂłwnie dobrze mogÂłabym Ciebie o to spytaĂŚ: dlaczego akurat ona? :D Co byÂś odpowiedziaÂł? Serce nie sÂługa ;)
GÂłupie pytanie -mÂądra odpowiedÂź :lol2: !!

}{ypnosea pisze:Marynary to moÂże nie jedyny mĂŞski zapĂŞd Agaty. Na pewno ma jeszcze jakieÂś inne mĂŞskie nawyki? :)
Tak inne mĂŞskie nawyki -ustĂŞpuje w drzwiach pierwszeĂąstwa kobietom :devil: !! I kiedy wysiada z samochodu albo prowadzi kobietĂŞ do samochodu , to w poskokach biegnie otwieraĂŚ drzwi :devil: !! aha :lol2: !! I jeszcze caÂłuje na powitanie kobiety ..... i mĂŞÂżczyzn -a co tam :devil: !! w rĂŞkĂŞ :devil: !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze:To siĂŞ nazywa prowokacja w nowoczesnym wydaniu :lol2:
ByÂło nie byÂło w IV RP Âżyjemy - jeszcze :rozglada:
Alchemik pisze:MyÂślaÂłem, Âże jedynÂą osobÂą, ktĂłra na to zareaguje, moÂże byĂŚ tylko }{ypnosea :lol2: MyÂślaÂłem, Âże poza tym, prowokacja przejdzie niezauwaÂżonÂą, bÂądÂź potraktowana zostanie jak zwykÂła niewinna pomyÂłeczka :devil: Nie sÂądziÂłem, iÂż prowokacjÂą wzbudzĂŞ takÂą kontrowersjĂŞ :devil:
To tylko i wy³¹cznie dlatego, ¿e ja lubiê mieÌ jasnoœÌ sytuacji :rozglada:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:A Frotman z okazji powrotu Anity do g³ównych nie ma zamiaru siê zjawiÌ :>
WÂłaÂśnie, bo czymÂże ona zawiniÂła... :>
PrzecieÂż obiecaÂł, Âże jej pobÂłogosÂławi na nowej drodze Âżycia :szalony:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Marynary to moÂże nie jedyny mĂŞski zapĂŞd Agaty. Na pewno ma jeszcze jakieÂś inne mĂŞskie nawyki? :)
Tak inne mĂŞskie nawyki -ustĂŞpuje w drzwiach pierwszeĂąstwa kobietom :devil: !! I kiedy wysiada z samochodu albo prowadzi kobietĂŞ do samochodu , to w poskokach biegnie otwieraĂŚ drzwi :devil: !! aha :lol2: !! I jeszcze caÂłuje na powitanie kobiety ..... i mĂŞÂżczyzn -a co tam :devil: !! w rĂŞkĂŞ :devil: !!
I nuci sobie przy goleniu :devil: O czym my tu dyskutujemy :hmm:
Agatko wracaj do nas, sama chyba widzisz, Âże najwyÂższy czas :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:O czym my tu dyskutujemy :hmm:
Agatko wracaj do nas, sama chyba widzisz, Âże najwyÂższy czas :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
..no wÂłaÂśnie - o czym :?: :devil:

..przywoÂłujĂŞ Was do porzÂądku :ban:

..a AgatkĂŞ proszĂŞ o zmiÂłowanie i rychÂły powrĂłt :rydzyk:
..bo my w obliczu naszej specyficznej têsknoty nie mo¿emy siê nawet poratowaÌ tanimi po³¹czeniami ;(

..powrĂłt..powrĂłt o tylko powrĂłt nas uratuje :rydzyk:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze: I nuci sobie przy goleniu :devil:
:hahaha: :hahaha: Takiej Agatki jeszcze nie znaÂłem -w sumie to mam nadziejĂŞ , Âże takiej nigdy nie poznam :hahaha: !! Czego to czÂłowiek moÂże na tych forach dowiedzieĂŚ :uhh: :hahaha: !!

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze: O czym my tu dyskutujemy :hmm:
..przywoÂłujĂŞ Was do porzÂądku :ban:

..a AgatkĂŞ proszĂŞ o zmiÂłowanie i rychÂły powrĂłt :rydzyk:
Ale nam siê D¿astina dosta³o :lol: !! :devil: le na nas wp³ywa ta têsknota, ojjjhhh Ÿle :devil: !! Nie doœÌ , ¿e ju¿ nam zaczyna odbijaÌ to jeszcze rano nie ma ¿adnej motywacji , ¿eby z ³ó¿ka wyskoczyÌ :/ !! W te ostatki wolnoœci bez ograniczeù :spiewa: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Jedziesz po bandzie Al :devil: !! Nigdy nie podejrzewaÂłem ciĂŞ o skÂłonnoÂści i zapĂŞdy do prowokowania opinii publicznej :devil: !! Ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże siĂŞ odsÂłaniasz -w koĂącu dobrze, ÂżebyÂśmy przed wytypowaniem nowego frotmana wiĂŞcej dowiedzieli siĂŞ o potencjalnych kandydatach :lol2: !! A kiedy wybory :lol2: ?? 21 paÂździernika -teÂż :lol2: ??
Trochê teraz tego ¿a³ujê :red: Dyskusja, któr¹ poniek¹d sprowokowa³em, potoczy³a siê torem, którym chyba raczej nie powinna by³a siê potoczyÌ... :rozglada: Pomimo tego, ¿e mamy wprawdzie wolnoœÌ s³owa i prawo do wszczynania kontrowersji, to jednak mamy te¿... wyrzuty sumienia :devil:
Kilka dni opracowywaÂłem tĂŞ prowokacjĂŞ :devil: DoszedÂłem jednakÂże teraz do wniosku, Âże czasami lepiej polegaĂŚ tylko na spontanicznoÂści :devil:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Mimo to, nie zamierzam siĂŞ poddawaĂŚ i bĂŞdĂŞ prĂłbowaÂł stawiĂŚ im czoÂła :devil:
wola walki -to teÂż pomocna na stanowisku lidera cecha :lol2: !!

Al -chyba robiĂŞ ci kampaniĂŞ :lol2: ??!!
Zatrzymaj siê w pó³ drogi :stop: Ja nie nadajê siê na to stanowisko :nie: Zbyt czêsto pakujê siê w ró¿norodne tarapaty :devil:
marcinkowsky pisze:le na nas wp³ywa ta têsknota, ojjjhhh Ÿle :devil: !! Nie doœÌ , ¿e ju¿ nam zaczyna odbijaÌ to jeszcze rano nie ma ¿adnej motywacji , ¿eby z ³ó¿ka wyskoczyÌ :/ !! W te ostatki wolnoœci bez ograniczeù :spiewa: !!
Zacznijmy mo¿e zatem odliczaÌ sekundy do powrotu Agatty :) Jedna, dwie, trzy... chyba trochêza szybko :mhm: WpleÌmy zatem pomiêdzy nie jak¹œ frazê... :mhm: Jedna sekunda têsknoty mniej, dwie sekundy do spotkania bli¿ej, trzy sekundy wykreœlamy têskni¹c nieprzestaj¹c... etc. :devil:

ZnĂłw zaczynam dyrygowaĂŚ, czy mi siĂŞ tylko zdaje :>
Mam jednak zapĂŞdy przodownicze :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Trochê teraz tego ¿a³ujê :red: Dyskusja, któr¹ poniek¹d sprowokowa³em, potoczy³a siê torem, którym chyba raczej nie powinna by³a siê potoczyÌ... :rozglada: Pomimo tego, ¿e mamy wprawdzie wolnoœÌ s³owa i prawo do wszczynania kontrowersji, to jednak mamy te¿... wyrzuty sumienia :devil:
Bez przesady Aluœ :lol2: !! Jakie tam znowu powody do wyrzutów sumienia :> ?? Przecie¿ chyba wszyscy wiedz¹ , kiedy ¿artujemy sobie troszkê :aniol: !! A kiedy jesteœmy powa¿ni :) Kiedy nam troszku têsknota uderza do g³ów , to mamy w koùcu jakieœ porz¹dne usprawiedliwienie na niektóre nie koniecznie mile widziane ''odzywki'' i wybryki :rozglada: !! :)
Alchemik pisze:Kilka dni opracowywaÂłem tĂŞ prowokacjĂŞ :devil: DoszedÂłem jednakÂże teraz do wniosku, Âże czasami lepiej polegaĂŚ tylko na spontanicznoÂści :devil:
Ja od zawsze wyznajê tezê , ¿e to spontaniczne smakuje najlepiej , ale tobie i w planach uda³o siê rozpêtama³¹ burzyczkê :lol2: !! :brawa:
Alchemik pisze:Zatrzymaj siê w pó³ drogi :stop: Ja nie nadajê siê na to stanowisko :nie: Zbyt czêsto pakujê siê w ró¿norodne tarapaty :devil:
I to przecieÂż w Âżyciu chodzi :lol2: !! Jada po bandzie i w dodatku nad przepaÂściÂą podnosi adrenalinĂŞ :tanczy: !!
Alchemik pisze:ZnĂłw zaczynam dyrygowaĂŚ, czy mi siĂŞ tylko zdaje :>
Mam jednak zapĂŞdy przodownicze :rozglada:
Przed wÂładzÂą siĂŞ nie schowasz -nawet jeÂśli bĂŞdziesz prĂłbowaÂł , to ona i tak ciĂŞ dorwie :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

}{ypnosea pisze: Agata, pomimo swojej kobiecoÂści ma w sobie coÂś z mĂŞÂżczyzny, jak kaÂżda kobieta, powtarzam.
Gdyby by³o tak jak piszesz, to Agata odrzucaj¹c nawet po czêœci swoj¹ kobiec¹ naturê, nie by³aby w stanie uwieœÌ takiej iloœci mê¿czyzn, któr¹ uda³o jej siê uwieœÌ :devil:

Chyba, Âże chodzi o to, aÂżeby kaÂżdy z nas mĂłgÂł wykorzystywaĂŚ ewentualne (!) obie czĂŞÂści swej osobowoÂści i nie miaÂł z tego powodu kompleksĂłw :devil: Zaraz zacznĂŞ doszukiwaĂŚ siĂŞ u siebie mĂŞskiego pierwiastka :> A kysz ......!!! :devil:
Alchemik pisze:W kaÂżdym bÂądÂź razie, jeszcze nie zamierzam zmieniaĂŚ znaczka w opisie profilu, tego, ktĂłry informuje o pÂłci usera :devil:
Ale proszĂŞ, nie kaÂż juÂż siĂŞ wiĂŞcej razy malowaĂŚ :devil: Wtedy i ja wstawiĂŞ siĂŞ za TwojÂą kandydaturÂą :lol2:
marcinkowsky pisze:Ale nam siê D¿astina dosta³o :lol: !! :devil: le na nas wp³ywa ta têsknota, ojjjhhh Ÿle :devil: !! Nie doœÌ , ¿e ju¿ nam zaczyna odbijaÌ to jeszcze rano nie ma ¿adnej motywacji , ¿eby z ³ó¿ka wyskoczyÌ :/ !! W te ostatki wolnoœci bez ograniczeù :spiewa: !!
Zamiast pochwaliÌ za pomys³owoœÌ i specyficzne poczucie humoru, bêd¹ce prób¹ roz³adowania napiêcia spowodowanego têsknot¹, ktoœ Was gani :>
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Gdyby by³o tak jak piszesz, to Agata odrzucaj¹c nawet po czêœci swoj¹ kobiec¹ naturê, nie by³aby w stanie uwieœÌ takiej iloœci mê¿czyzn, któr¹ uda³o jej siê uwieœÌ :devil:
Jakie od razu normalne podejÂście i wytÂłumaczenie sytuacji :) !!
Chyba, Âże chodzi o to, aÂżeby kaÂżdy z nas mĂłgÂł wykorzystywaĂŚ ewentualne (!) obie czĂŞÂści swej osobowoÂści i nie miaÂł z tego powodu kompleksĂłw :devil: Zaraz zacznĂŞ doszukiwaĂŚ siĂŞ u siebie mĂŞskiego pierwiastka :> A kysz ......!!! :devil:
Tak to nie znajdziesz :devil: !! Musisz mieĂŚ pokojowe nastawienie do poszukiwaĂą :lol2: !!
Funckyrella pisze:Zamiast pochwaliÌ za pomys³owoœÌ i specyficzne poczucie humoru, bêd¹ce prób¹ roz³adowania napiêcia spowodowanego têsknot¹, ktoœ Was gani :>
A ja coraz bardziej zaczynam siĂŞ zastanawiaĂŚ nad TwojÂą kandydaturÂą na frontwoman jednak :lol2: !! :*
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

marcinkowsky pisze:Jakie od razu normalne podejÂście i wytÂłumaczenie sytuacji :) !!
No, normalne :D Jak BĂłg przykazaÂł :lol2:
Tak to nie znajdziesz :devil: !! Musisz mieĂŚ pokojowe nastawienie do poszukiwaĂą :lol2: !!
Ale ja wcale nie zamierzaÂłam szukaĂŚ :devil: ZbĂŞdny trud i koszta :devil:
marcinkowsky pisze:A ja coraz bardziej zaczynam siĂŞ zastanawiaĂŚ nad TwojÂą kandydaturÂą na frontwoman jednak :lol2: !! :*
Nie zasÂługujĂŞ na to zaszczytne miano :red: :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

W ramach oczekiwania na pojawienie siĂŞ Agaty proponujĂŞ jej wielbicielom , w celu poprawienia sobie humoru, odsÂłuchiwanie codziennie na dzieĂądobry fragmentu starej piosenki , o ktĂłrej kiedyÂś tu wspominaÂłem.
Fragment jest krĂłtki, nie bĂŞdzie problemu ze sciÂągniĂŞciem.
http://www.savefile.com/files/1090364
ODPOWIEDZ