marcinkowsky pisze:Jedziesz po bandzie Al :devil: !! Nigdy nie podejrzewaÂłem ciĂŞ o skÂłonnoÂści i zapĂŞdy do prowokowania opinii publicznej :devil: !! Ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże siĂŞ odsÂłaniasz -w koĂącu dobrze, ÂżebyÂśmy przed wytypowaniem nowego frotmana wiĂŞcej dowiedzieli siĂŞ o potencjalnych kandydatach

!! A kiedy wybory

?? 21 paÂździernika -teÂż

??
TrochĂŞ teraz tego ÂżaÂłujĂŞ

Dyskusja, któr¹ poniek¹d sprowokowa³em, potoczy³a siê torem, którym chyba raczej nie powinna by³a siê potoczyÌ... :rozglada: Pomimo tego, ¿e mamy wprawdzie wolnoœÌ s³owa i prawo do wszczynania kontrowersji, to jednak mamy te¿... wyrzuty sumienia :devil:
Kilka dni opracowywaÂłem tĂŞ prowokacjĂŞ :devil: DoszedÂłem jednakÂże teraz do wniosku, Âże czasami lepiej polegaĂŚ tylko na spontanicznoÂści :devil:
marcinkowsky pisze:Alchemik pisze:Mimo to, nie zamierzam siĂŞ poddawaĂŚ i bĂŞdĂŞ prĂłbowaÂł stawiĂŚ im czoÂła :devil:
wola walki -to teÂż pomocna na stanowisku lidera cecha

!!
Al -chyba robiĂŞ ci kampaniĂŞ

??!!
Zatrzymaj siê w pó³ drogi :stop: Ja nie nadajê siê na to stanowisko :nie: Zbyt czêsto pakujê siê w ró¿norodne tarapaty :devil:
marcinkowsky pisze:le na nas wp³ywa ta têsknota, ojjjhhh Ÿle :devil: !! Nie doœÌ , ¿e ju¿ nam zaczyna odbijaÌ to jeszcze rano nie ma ¿adnej motywacji , ¿eby z ³ó¿ka wyskoczyÌ :/ !! W te ostatki wolnoœci bez ograniczeù :spiewa: !!
Zacznijmy moÂże zatem odliczaĂŚ sekundy do powrotu Agatty

Jedna, dwie, trzy... chyba trochêza szybko :mhm: WpleÌmy zatem pomiêdzy nie jak¹œ frazê... :mhm: Jedna sekunda têsknoty mniej, dwie sekundy do spotkania bli¿ej, trzy sekundy wykreœlamy têskni¹c nieprzestaj¹c... etc. :devil:
ZnĂłw zaczynam dyrygowaĂŚ, czy mi siĂŞ tylko zdaje :>
Mam jednak zapĂŞdy przodownicze :rozglada: