Dziwi mnie trochę ze tak późno to nagrywają. Dom Ewy był nagrywany jakoś zaraz po boot bootcampie. Zna ktoś może lokalizację domu Tatiany lub Kuby? Pytam bo wczoraj przez moje miasto (Oświęcim) pod nosem przejechał mi wóz HD TVN.
W zeszłym roku live'y zaczynały się 13 kwietnia, więc wszystko nagrano w marcu. Teraz niby mają te 13 dni więcej, więc nie powiedziałbym, że tak późno. A Ewa jakoś od połowy marca jest na urlopie i wraca jakoś dopiero na live'y, więc pewnie dlatego jej dom nagrano wcześniej A wiadomo coś o domu Czesława? Czy został już nagrany?
r_r16 pisze:Ciekawa sprawa bo skoro Tatiana i Kuba nagrywają tego samego dnia dodatkowo w różnych krajach to Pati albo ma dublerke albo teleport. :p
bartek09 pisze:W zeszłym roku live'y zaczynały się 13 kwietnia, więc wszystko nagrano w marcu. Teraz niby mają te 13 dni więcej, więc nie powiedziałbym, że tak późno. A Ewa jakoś od połowy marca jest na urlopie i wraca jakoś dopiero na live'y, więc pewnie dlatego jej dom nagrano wcześniej A wiadomo coś o domu Czesława? Czy został już nagrany?
r_r16 pisze:Ciekawa sprawa bo skoro Tatiana i Kuba nagrywają tego samego dnia dodatkowo w różnych krajach to Pati albo ma dublerke albo teleport. :p
Kuba napisał wkrótce, a nie dzisiaj.
Dodając jednocześnie zdjęcie, które wg mnie jednocześnie sugeruje ze to jednak dziś. Być może się mylę.
bartek09 pisze:W zeszłym roku live'y zaczynały się 13 kwietnia, więc wszystko nagrano w marcu. Teraz niby mają te 13 dni więcej, więc nie powiedziałbym, że tak późno. A Ewa jakoś od połowy marca jest na urlopie i wraca jakoś dopiero na live'y, więc pewnie dlatego jej dom nagrano wcześniej :) A wiadomo coś o domu Czesława? Czy został już nagrany?
Kuba napisał wkrótce, a nie dzisiaj.
Dodając jednocześnie zdjęcie, które wg mnie jednocześnie sugeruje ze to jednak dziś. Być może się mylę.
"Wkrótce" oznacza w tym przypadku - "wkrótce w TV" ;)