Hmmm...co ma powrĂłt p.Werner ?? Dla mnie napewno nie sÂą to jakieÂś super doznania estetyczneBlack Jack '62 pisze:A co niby powrĂłt Anity wnosi do porankĂłw Anita, jeÂśli nie bĂŞdzie miaÂła zastĂŞpstwa za PatrycjĂŞ w faktach, to w poranku pojawi siĂŞ zalewdwie raz Przyzwyczaj siĂŞ lepiej do Porady, jeÂśli chcesz oglÂądaĂŚ poranki

widzisz...có¿...taka jej rola. Nie...tu znowu nie chodzi o bycie centrum uwagi !! Po prostu Justyna nie jest stworzona do takich rozmówek damsko-damskich na antenie. A czy musi byÌ w centrum uwagi ?? Tak !! Bo jest po prostu stworzona do takich spraw !!Black Jack '62 pisze:Taaaa... bo to ona musi byÌ w centrum uwagi
nie martw siê - mamy swój i uwierz mi, ¿e Fani Justyny P. nie bêd¹ wam tu b³ogiej sielanki zak³ócaÌ je¿eli wy przestaniecie w niektórych momentach gruuboo przeginaÌ w pewnych sprwach. Najlepiej bowiem, ¿eby oba w¹tki ¿y³y w³asnym ¿yciem.Black Jack '62 pisze:nie, nie chcia³bym, by to by³ tylko w¹tek dla fanów Anity, ale chyba chcia³bym, ¿eby to nie by³ w¹tek dla fanów p. Pochanke
Pewnie, ze siê da !! Tylko zauwa¿ jedn¹ znamienn¹ sprawê - to nie fani Justyny nieustannie naje¿d¿aj¹ na p.Werner tylko to w³aœnie Wy gdzie tylko mo¿na i ile mo¿na "jeŸdzicie" sobie po J.Pochanke.michaek pisze:Potrafiê te¿ sie zgodziÌ z niektórymi, obiektywnymi i niezapatrzonymi w swoj¹ gasn¹c¹ "gwiazdê" fanami. I niech siê TVN_FAN nie obrazi, ¿e jego przyk³ad tu podajê. Z nim siê kiedyœ tez bardzo czêsto k³óci³em, a teraz coraz czêœciej siê zgadzamy.
A moÂże tak siĂŞ jednak da??
Niejednokrotnie pisaÂłem, ze nie jest przecieÂż istotÂą forum to, Âżeby siĂŞ nawzajem obraÂżaĂŚ.
Salladyn trafi³eœ w sedno sprawy !! :brawo: Ca³y czas w³aœnie o to chodzi !! S¹ na tym forum tacy co to rozumiej¹ albo staraj¹ siê zrozumieÌ ale niestety s¹ te¿ tacy, którym nawet ³opat¹ pewnych spraw do g³owy nie wsadziszsalladyn pisze:TAK TAK TAK Anita jest wykorzystywana,tyra na ca³¹ rodzinê Pieczyùskich ale specjalnie w paœmie najmniej dla niej korzystnym.W takim razie pytam siê,CZEMU NIE ODEJDZIE DO KONKURENCJI Przecie¿ z tego co piszecie wynika ¿e konkurencja przyjê³a by j¹ z otwartymi ramionami tak To czemu jeszcze nie prowadzi Panoramy,Wiadomoœci,Wyadarzeù Mo¿e po prostu wie ¿e jeszcze sporo jej brakuje a taka stacja jak TVN24 jest dla niej œwietn¹ szans¹ na to by by³a lepsz¹ dziennikark¹.