Na razie nie chcĂŞ jeszcze stawaĂŚ siĂŞ jakimÂś rutyniarzem i ponurakiem
A takÂą opiniĂŞ myÂślĂŞ, bĂŞdziemy mieĂŚ zawsze Przeszkadza Ci ta beztroska
A sk¹d¿e znowu :aniol: Mam nadziejê,¿e nie wzi¹³eœ tego na powa¿nie :tanczy:
Taka druga to juÂż tylko w oryginale pewnie jest
Joasia zna ca³¹ palete kunsztu uœmiechowego Aha i liczy siê tylko orygina³
KiedyÂś Joasia teÂż relacjonowaÂła areszt doktora G i tam teÂż siĂŞ tak wszyscy pchali
Albo w biaÂłym miasteczku Joasia wÂśrĂłd tÂłumĂłw- taka bieduka
JuÂż ja bym siĂŞ daÂł tym politykom na Joasie zÂłoÂściĂŚ
Pamiêtam jak musia³a przekrzykiwaÌ te gwizdki :tanczy: Albo butelki z kamieniami,ale jak zwykle sobie œwietnie radzi³a :aniol: Joasia wtedy nawet do pó³nocy wystawa³a pod centrum 'Dialog'
A sk¹d¿e znowu Mam nadziejê,¿e nie wzi¹³eœ tego na powa¿nie
A skÂądÂże znowu NaleÂży siĂŞ cieszyĂŚ- dziĂŞki temu Nika uznaÂła nas za najzabawniejszych chÂłopakĂłw na forum :aniol: :tanczy: :tanczy:
Joasia zna ca³¹ palete kunsztu uœmiechowego Aha i liczy siê tylko orygina³
PamiĂŞtaj, Âże kopiowanie jest karalne Jak Joasia nie daje autoryzacji na minki, to nie powinny byĂŚ one umieszczane w miejscaxh publicznych :szalony:
Pamiêtam jak musia³a przekrzykiwaÌ te gwizdki Albo butelki z kamieniami,ale jak zwykle sobie œwietnie radzi³a Joasia wtedy nawet do pó³nocy wystawa³a pod centrum 'Dialog'
Niestety nie ma juÂż nocy z JoannÂą
Joasia to zacisnĂŞÂła zĂŞby i przetrwaÂła te ciĂŞÂżkie dni w miasteczku
Teraz te¿ zacisnê³a i próbuje przetrzymaÌ czas ci¹gn¹cej siê roz³¹ki z nami
Wy dranie jak mogliÂście doprowadziĂŚ Âżeby temat Dagusi spadÂł do drugiej ligi :ban:
- :hmm: :hmm: :hmm: nie ten temat :spiewa:
a co tam Panie u Joasi sÂłychaĂŚ :cicho:
Niestety nie ma juÂż nocy z JoannÂą
Bo ona juÂż nas nie kocha
Czyli co, nie byÂło PzP
:devil: ja to sie cieszĂŞ bo oglÂądaĂŚ nie mogĂŞ i jak jej nie ma w PZP tp nie czujĂŞ Âżalu :aniol:
Wy dranie jak mogliÂście doprowadziĂŚ Âżeby temat Dagusi spadÂł do drugiej ligi
- nie ten temat
Daga sama siĂŞ o to prosi tak rzadko pojawiajÂąc siĂŞ na wizji :spiewa: :spiewa:
Bo ona juÂż nas nie kocha
Nas Ciebie to akurat nigdy nie kochaÂła :devil:
ja to sie cieszĂŞ bo oglÂądaĂŚ nie mogĂŞ i jak jej nie ma w PZP tp nie czujĂŞ Âżalu
Có¿ za okrutna prowokacja :spiewa: :spiewa: Jesteœ samolubem adamie :devil:
Taki pies ogrodnika Ja tam siĂŞ ciesze jak Joasia jest nawet jak jej oglÂądaĂŚ nie mogĂŞ :spiewa:
adam pisze:ja to sie cieszĂŞ bo oglÂądaĂŚ nie mogĂŞ i jak jej nie ma w PZP tp nie czujĂŞ Âżalu
PowinieneÂś czuĂŚ Âżal bez wzglĂŞdu na okolicznoÂści absencji CoÂś siĂŞ niedobrego staÂło pomiĂŞdzy Toba a JoasiÂą :devil:
arczi pisze:Có¿ za okrutna prowokacja Jesteœ samolubem adamie
Taki pies ogrodnika Ja tam siĂŞ ciesze jak Joasia jest nawet jak jej oglÂądaĂŚ nie mogĂŞ
Có¿ za dwie ró¿ne wizje swiata Wielka walka swiatopogl¹dów na Joasiowe nieobecnoœci :spiewa:
PowinieneÂś czuĂŚ Âżal bez wzglĂŞdu na okolicznoÂści absencji CoÂś siĂŞ niedobrego staÂło pomiĂŞdzy Toba a JoasiÂą
MiĂŞdzy nimi od zawsze sÂą jakieÂś niedomĂłwienia :devil: ÂŁobuz chce tylko Joasi przykroÂści narobiĂŚ
Có¿ za dwie ró¿ne wizje swiata Wielka walka swiatopogl¹dów na Joasiowe nieobecnoœci
Walka dobra ze z³em Mam nadzieje, ¿e w tej kwestii prawo i sprawiedliwoœÌ jest po mojej stronie :rozglada: I koj¹ca wizja œwiata z Joasi¹ wygra :jupi:
Nigdy nie miaÂłem -nigdy mi nie odpisaÂła
a tobie odpisaÂła
Jedziemy w tym samym wĂłzku- Joasia mi teÂż nie odpisaÂła
Tzn. jeszcze nie odpisaÂła, bo caÂły czas na to liczĂŞ :devil:
Niby jak ???
Sam mĂłwisz, Âże kiedyÂś Cie kochaÂła
Czyli juÂż nie, czyli coÂś siĂŞ musiaÂło staĂŚ, co sprawiÂło, Âże Cie porzuciÂła :hyh:
I to pewnie z Twojej winy, bo Joasia jest poza wszelkim podejrzeniem
Jedziemy w tym samym wĂłzku- Joasia mi teÂż nie odpisaÂła
:devil: :devil: :devil: dobrze Ci tak x: :spiewa: :devil:
Tzn. jeszcze nie odpisaÂła, bo caÂły czas na to liczĂŞ :devil:
nadzieja matkÂą .......... :spiewa:
Sam mĂłwisz, Âże kiedyÂś Cie kochaÂła
ja takich rzeczy nie pamiĂŞtam :nie:
Czyli juÂż nie, czyli coÂś siĂŞ musiaÂło staĂŚ, co sprawiÂło, Âże Cie porzuciÂła :hyh:
I to pewnie z Twojej winy, bo Joasia jest poza wszelkim podejrzeniem
JeÂśli juÂż ktoÂś jest temu winien to Joasia a nie ja :cicho: