[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Mery
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Mery »

Jola jest bardzo fajna i uwazam, ze swietnie sobie radzi.
Ta para bardzo mi sie podoba ( druga tez oczywiscie).
Trzymac tak dalej!
Rafał
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał »

Dzisiejszy program jest genialny . Najbardziej podoba mi sie podryw Marcina . Kasia Tusk dobrze poradziÂła sobie skojarzeniem dat historycznych , ktĂłrych uczyÂła sie podczas programu . :tanczy:
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

DziÂś fajny program, szkodda ze tak malo rozmawiali z uczestnikami tanca z gwiazdami. Wczoraj najciekawszy byl temat o grach, mnie to interesuje bo u nas cala klasa jest uzalezniona od tej gry i nie wiem czemu psycholog mowiÂła ze nic nie zarabiajÂą. Wiele osĂłb dokupuje rozszerzenie tej gry. Nie wie ,o co chodzi a mowi
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Ja w gry gram tak od czasu do czasu, nudzÂą m nie
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Od 19 do 25 czerwca TVN przetestuje poranne pasmo. W tym tygodniu "DzieĂą Dobry TVN" bĂŞdzie emitowane przez 7 dni! Od pon. do piatku od 7.30 do 8.55 a w weekendy jak do tej pory. Test ten ma na celu sprawdzenie moÂżliwoÂści TVN w realizacji 7 odcinkĂłw tygodniowo oraz sprawdzeniu ogladalnosci.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

khornik: SkÂąd takie sensacyjne informacje? :>
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Z MediaLinku . Wiem ¿e maj¹ czasami opóŸnione informacje ale pod wzglêdem informacyjnym to rzadko k³ami¹, wiêc to raczej prawda.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

No to œwietna wiadomoœÌ! Czy znany jest jaiœ grafik DD TVN w tygodniu? Moim zdaniem, pary powinny zmieniaÌ siê co tydzieù. Co wy o tym myslicie?
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Po pierwsze bĂŞdÂą to tylko testy - narazie tylko przez jeden tydzieĂą. JeÂżeli ta zmiana weszÂłaby by na staÂłe to wydaje mi sie, Âże wskazana by byÂła kolejna para bo dwie pary w weekendowym programie wystarczÂą ale w codziennym juÂż mniej.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No ciekawe, bardzo ciekawe. :roll: Dobrze, ze w tych dnaich, bo juÂż nie bĂŞdĂŞ chodziÂł do szkoÂły to zobaczĂŞ. :lol2: Zobaczymy jak ten eksperyment sie skoĂączy. :D

ÂŁaÂł :D 1,5 mln tyle widzĂłw oglÂąda "DDTVN" - super nie wiedziaÂłem, Âże aÂż tyle. :P Taka pora a wyniki sÂą Âświetne. :D

A od soboty i co kaÂżdÂą sobotĂŞ bĂŞdÂą w "DzieĂą Dobry TVN" pokazywane kulisy "TaĂąca z gwiazdami w Twoim mieÂście"... :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

pawell pisze:No ciekawe, bardzo ciekawe. :roll: Dobrze, ze w tych dnaich, bo juÂż nie bĂŞdĂŞ chodziÂł do szkoÂły to zobaczĂŞ. :lol2: Zobaczymy jak ten eksperyment sie skoĂączy. :D

ÂŁaÂł :D 1,5 mln tyle widzĂłw oglÂąda "DDTVN" - super nie wiedziaÂłem, Âże aÂż tyle. :P Taka pora a wyniki sÂą Âświetne. :D

A od soboty i co kaÂżdÂą sobotĂŞ bĂŞdÂą w "DzieĂą Dobry TVN" pokazywane kulisy "TaĂąca z gwiazdami w Twoim mieÂście"... :D
No tak, DD TVN oglÂąda wiĂŞcej osĂłb niÂż oglÂądaÂło SHOW!TIME :twisted:
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ciekawe jak DD TVN poradzi sobie w zwykÂłe dni. Napewno bedzie trudniej gdyÂż ludze o tej porze sÂą zabiegani inaczej niÂż w weekend.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

kubasz pisze:DD TVN oglÂąda wiĂŞcej osĂłb niÂż oglÂądaÂło SHOW!TIME :twisted:
Tyle, ¿e "Showtime" ogl¹da³o 1,9 mln, a œrednia ogl¹dalnoœÌ odcinków "DD TVN" nadawanych od marca do maja wynios³a niewiele ponad 1 mln. 1,5 miliona to mo¿e oni osi¹gaj¹, ale tylko w niedzielê - sobotnie wydania maj¹ s³absz¹ publikê (ceny reklam te¿ przy niedzieli s¹ wy¿sze). No i je¿eli 1 oznacza dla Ciebie wiêcej ni¿ 1,9 to gratulujê ukoùczenia szko³y - szczególnie zdania matematyki...
pawell

Post autor: pawell »

kubasz pisze:No tak, DD TVN oglÂąda wiĂŞcej osĂłb niÂż oglÂądaÂło SHOW!TIME :twisted:
Nie, troszke brakowaÂło. 8) "Show!Time" Âśrednio gromadziÂło 1,9 mln. widzĂłw. :)
khornik pisze:Ciekawe jak DD TVN poradzi sobie w zwykÂłe dni. Napewno bedzie trudniej gdyÂż ludze o tej porze sÂą zabiegani inaczej niÂż w weekend.
Na pewno bĂŞdzie o wiele sÂłabiej. :roll: WÂłaÂśnie dlatego, Âże wszyscy o tej prze sÂą albo w pracy, albo w szkole. :) No ale zawsze ktoÂś siĂŞ trafi kto oglÂąda w tym czasie tv, a nie ma innych zajĂŞĂŚ. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

pawell pisze:Na pewno bĂŞdzie o wiele sÂłabiej. :roll:
Co z tego, ¿e obejrzy codzinne wydania tylko 400 tysiêcy osób, ale mo¿e przy wiêkszym udziale w rynku - w³aœnie po to TVN chce sprawdziÌ, czy mo¿na w tygodniu osi¹gn¹Ì dobre udzia³y, które póŸniej siê sumuj¹, dziel¹ i daj¹ obraz tygodniowego udzia³u stacji w rynku :)
ODPOWIEDZ