[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
DziÂś fajny program, szkodda ze tak malo rozmawiali z uczestnikami tanca z gwiazdami. Wczoraj najciekawszy byl temat o grach, mnie to interesuje bo u nas cala klasa jest uzalezniona od tej gry i nie wiem czemu psycholog mowiÂła ze nic nie zarabiajÂą. Wiele osĂłb dokupuje rozszerzenie tej gry. Nie wie ,o co chodzi a mowi
-
- Czasem tu wpada
Od 19 do 25 czerwca TVN przetestuje poranne pasmo. W tym tygodniu "DzieĂą Dobry TVN" bĂŞdzie emitowane przez 7 dni! Od pon. do piatku od 7.30 do 8.55 a w weekendy jak do tej pory. Test ten ma na celu sprawdzenie moÂżliwoÂści TVN w realizacji 7 odcinkĂłw tygodniowo oraz sprawdzeniu ogladalnosci.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
-
- Czasem tu wpada
Po pierwsze bĂŞdÂą to tylko testy - narazie tylko przez jeden tydzieĂą. JeÂżeli ta zmiana weszÂłaby by na staÂłe to wydaje mi sie, Âże wskazana by byÂła kolejna para bo dwie pary w weekendowym programie wystarczÂą ale w codziennym juÂż mniej.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
No ciekawe, bardzo ciekawe.
Dobrze, ze w tych dnaich, bo juÂż nie bĂŞdĂŞ chodziÂł do szkoÂły to zobaczĂŞ.
Zobaczymy jak ten eksperyment sie skoĂączy.
ÂŁaÂł
1,5 mln tyle widzĂłw oglÂąda "DDTVN" - super nie wiedziaÂłem, Âże aÂż tyle.
Taka pora a wyniki sÂą Âświetne.
A od soboty i co kaÂżdÂą sobotĂŞ bĂŞdÂą w "DzieĂą Dobry TVN" pokazywane kulisy "TaĂąca z gwiazdami w Twoim mieÂście"...

ÂŁaÂł

A od soboty i co kaÂżdÂą sobotĂŞ bĂŞdÂą w "DzieĂą Dobry TVN" pokazywane kulisy "TaĂąca z gwiazdami w Twoim mieÂście"...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No tak, DD TVN oglÂąda wiĂŞcej osĂłb niÂż oglÂądaÂło SHOW!TIMEpawell pisze:No ciekawe, bardzo ciekawe.Dobrze, ze w tych dnaich, bo juÂż nie bĂŞdĂŞ chodziÂł do szkoÂły to zobaczĂŞ.
Zobaczymy jak ten eksperyment sie skoĂączy.
![]()
ÂŁaÂł1,5 mln tyle widzĂłw oglÂąda "DDTVN" - super nie wiedziaÂłem, Âże aÂż tyle.
Taka pora a wyniki sÂą Âświetne.
![]()
A od soboty i co kaÂżdÂą sobotĂŞ bĂŞdÂą w "DzieĂą Dobry TVN" pokazywane kulisy "TaĂąca z gwiazdami w Twoim mieÂście"...![]()

Tyle, ¿e "Showtime" ogl¹da³o 1,9 mln, a œrednia ogl¹dalnoœÌ odcinków "DD TVN" nadawanych od marca do maja wynios³a niewiele ponad 1 mln. 1,5 miliona to mo¿e oni osi¹gaj¹, ale tylko w niedzielê - sobotnie wydania maj¹ s³absz¹ publikê (ceny reklam te¿ przy niedzieli s¹ wy¿sze). No i je¿eli 1 oznacza dla Ciebie wiêcej ni¿ 1,9 to gratulujê ukoùczenia szko³y - szczególnie zdania matematyki...kubasz pisze:DD TVN ogl¹da wiêcej osób ni¿ ogl¹da³o SHOW!TIME
Nie, troszke brakowaÂło.kubasz pisze:No tak, DD TVN oglÂąda wiĂŞcej osĂłb niÂż oglÂądaÂło SHOW!TIME

Na pewno bĂŞdzie o wiele sÂłabiej.khornik pisze:Ciekawe jak DD TVN poradzi sobie w zwykÂłe dni. Napewno bedzie trudniej gdyÂż ludze o tej porze sÂą zabiegani inaczej niÂż w weekend.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Co z tego, ¿e obejrzy codzinne wydania tylko 400 tysiêcy osób, ale mo¿e przy wiêkszym udziale w rynku - w³aœnie po to TVN chce sprawdziÌ, czy mo¿na w tygodniu osi¹gn¹Ì dobre udzia³y, które póŸniej siê sumuj¹, dziel¹ i daj¹ obraz tygodniowego udzia³u stacji w rynkupawell pisze:Na pewno bêdzie o wiele s³abiej.![]()