Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

DÂżastina dyÂżur PawÂła nie uszedÂł i mojej uwadze.
W twoim poœcie widac wielki g³ód ogladania Paw³a -nie by³o go d³ugo ale widaÌ ¿e jest bardzo swie¿y jak na pierwszy dzieù roku.Nie patrze ca³y czas ale Pawe³ ma duzo pracy i raczej ostro zaczo³ nowy rok w pracy

[ Dodano: Pon Sty 01, 2007 7:20 pm ]
Nie mogê ca³y czas ogladaÌ tvn24 gdy¿ mam ¿onê a ona nie lubi kana³ów informacyjnych,
WojnĂŞ o pilota zwykle przegrywam-gdyÂż jestem za sÂłaby.
Bardzo ucieszy³a mnie wiadomoœÌ ¿e otrzyma³aœ ¿yczenia.
Gdyby olÂśniewajÂąca blondynka wystepowaÂła by caÂły czas telewizja szybko staÂła by siĂŞ monotonna
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

W twoim poœcie widac wielki g³ód ogladania Paw³a
:o NaprawdĂŞ, aÂż tak to widaĂŚ :rozglada:
widaĂŚ Âże jest bardzo swieÂży jak na pierwszy dzieĂą roku.
:mhm: ByĂŚ moÂże przeÂżyÂł noc sylwestrowÂą, podobnie jak jego fanka ;) spokojnie ;) acz interesujÂąco :D poniekÂąd romantycznie :szalony:
Nie patrze caÂły czas
Rozumiem ;) wszak PaweÂł nie jest olÂśniewajÂącÂą blondynkÂą, ktĂłrÂą Ty, jak sÂądzĂŞ wolaÂłbyÂś oglÂądaĂŚ ;)

W moim poprzednim poÂście wspominaÂłam, Âże byĂŚ moÂże noworocznym postanowieniem PawÂła jest odpisywanie na maile fanĂłw :mhm: chyba coÂś w tym jest :rozglada: WÂłaÂśnie dostaÂłam od niego odpowiedÂź na Âżyczenia noworoczne :szalony:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 01 sty 2007, 19:24 przez Dżastina, łącznie zmieniany 1 raz.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dziwnie moja odpowiedÂż zapisaÂła siĂŞ we wczesniejszym poÂście
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

To chyba z mojej winy tak z tÂą TwojÂą wiadomoÂściÂą wyszÂło ;) z wraÂżenia coÂś tworzĂŞ ;)
adam pisze:Gdyby olÂśniewajÂąca blondynka wystepowaÂła by caÂły czas telewizja szybko staÂła by siĂŞ monotonna
:uhh: A mnie monotonia w postaci PawÂła :rozglada: nigdy by siĂŞ nie znudziÂła :szalony:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:To by byÂło na tyle, pĂłki co ;) teraz PaweÂł rozmawia z dziennikarzem Âśledczym o aferach minionego roku, oczywiÂście ;)
Czyli jednak mogÂłem PawÂła widzieĂŚ w koĂącĂłwce serwisu po 6. :>
WojnĂŞ o pilota zwykle przegrywam-gdyÂż jestem za sÂłaby.
:hahaha: I z tej walki nie ''rodzi'' siê nic przyjemnego ... póŸniej ... jednak :>
:szalony:
W moim poprzednim poÂście wspominaÂłam, Âże byĂŚ moÂże noworocznym postanowieniem PawÂła jest odpisywanie na maile fanĂłw :mhm: chyba coÂś w tym jest :rozglada: WÂłaÂśnie dostaÂłam od niego odpowiedÂź na Âżyczenia noworoczne :szalony:
OdpisaÂł Ci :o A moÂże on innowiercÂą jest i w innym terminie obchodzi BN :mhm: a moÂże wcale :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Czyli jednak mogÂłem PawÂła widzieĂŚ w koĂącĂłwce serwisu po 6. :>
MogÂłeÂś ;)
OdpisaÂł Ci :o
Nnnnno :szalony:
A moÂże on innowiercÂą jest i w innym terminie obchodzi BN :mhm: a moÂże wcale :>
:mhm: Nie jesteÂś pierwszym, ktĂłry tak twierdzi :mhm: wiĂŞc moÂże coÂś w tym jest :roll:

A ja o wczorajszy raport wieczorny chcia³am jeszcze wspomnieÌ :) Pawe³ na koniec powiedzia³: a teraz zobaczymy jak reporterzy tvn24 pracowali w noc sylwestrow¹, jednoczeœnie siê bawi¹c By³o m.in s³ynne ju¿ porwanie Anny Kalczyùskiej ;) Jacek Pa³asiùski polany szampanem ;) no i to co mnie podoba³o siê najbardziej ;) Arek Wierzuk w towarzystwie mocno :mhm: roztaùczonej :> niewiasty :hahaha: Ale¿ Paw³a te wspominki rozbawi³³y :lol: uœmiech d³ugo nie schodzi³ mu z twarzy :mhm: ciekawe, która sytuacja najbardziej? :lol: Tak bardzo bym chcia³a Paw³a na miejscu Arka zobaczyÌ :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

oszaÂłamiajaca blondynka teÂż moÂże byĂŚ prawosÂławna .
mam ÂżonĂŞ prawosÂławna i w roku mam dwa razy wiĂŞcej ÂświÂąt. :spiewa:

Dzastina jakby PaweÂł caÂły czas pracowaÂł to nie znalazÂł by czasu zeby do ciebie napisaĂŚ :mhm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:roll: To Pawe³ mo¿e te¿ mo¿e czêœciej œwiêtuje :mhm: A na odpisanie zawsze mo¿na znaleŸÌ czas, jak to mówi¹: dla chc¹cego nic trudnego :lol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

i moÂżna dodaĂŚ; mĂłc to chcieĂŚ

dwa BN dwie wielkanoce i dwa ''sylwestry'' to trochĂŞ za duÂżo
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DziĂŞki za capsy, przynajmniej mam namiastkĂŞ wczorajszego PawÂła :(
:uhh: A mnie monotonia w postaci PawÂła :rozglada: nigdy by siĂŞ nie znudziÂła :szalony:
MoÂże gdyby byÂł nonstop to bym w koĂącu na jego dyÂżur natrafiÂła ;(

Z tego co piszesz DÂżasta wynika, Âże ciĂŞÂżki dyÂżur miaÂł PaweÂł, tak po Sylwestrze :roll: Ale wyglÂąda, jakby nie balowaÂł mocno ;)
Nie jesteÂś pierwszym, ktĂłry tak twierdzi :mhm: wiĂŞc moÂże coÂś w tym jest :roll:
Jest innego wyznania, czy nie, przynajmniej dziĂŞkujĂŞ mĂłgÂł napisaĂŚ :]
A DÂżasta, masz chyba do niego szczegĂłlne podejÂście ;) No, za wyjÂątkiem tego ÂświÂąteczno- boÂżonarodzeniowego :devil: Ale to nie Ty jedna :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Na oficjalnej stronie tvn24 napisano Âże Raport PopoÂłudniowy poprowadzi PaweÂł

no no no debiucik :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

adam pisze:Na oficjalnej stronie tvn24 napisano Âże Raport PopoÂłudniowy poprowadzi PaweÂł
No i jest :D
no no no debiucik :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Oby siĂŞ nie denerwowaÂł z tego powodu :lol2:
DziĂŞki za capsy, przynajmniej mam namiastkĂŞ wczorajszego PawÂła :(
Dzisiaj masz ... macie innÂą ''dostawĂŞ'' PawÂła :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adam
Fan Forum
Fan Forum

ProszĂŞ bardzo

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:ProszĂŞ bardzo
Krzysiu, Adasiu :D rozpieszczacie mnie tymi fotkami :P TVN24 teÂż mnie rozpieszcza :D PodobajÂą mi siĂŞ te pierwsze dni nowego roku :szalony:
Black Jack pisze:]Oby siĂŞ nie denerwowaÂł z tego powodu :lol2:
Ale¿ to drugi raz Paw³a w raporcie popo³udniowym ;) pierwszy prowadzi³ z Beat¹ Tadl¹ ;) A dziœ nie by³o mowy o ¿adnym zdenerwowaniu, zreszt¹ ju¿ od dawna nie ma tego problemu :tanczy: Pawe³ bardzo p³ynnie przechodzi³ od tematu do tematu :) sprawnie przeprowadza³ rozmowy, podczas ³¹czeù z kolegami reporterami :) i nawet mia³ goœcia w studio, amerykanistê z UW :mhm: Zdziwi³o mnie, kiedy po tej rozmowie zaprosi³ na drug¹ czêœÌ raportu :mhm: pomyœla³am, ¿e coœ mu siê chyba pomyli³o :rozglada: ale okaza³o siê, ¿e raport jest poprostu d³u¿szy, co mnie bardzo ucieszy³o ;) Mam nadziejê, ¿e Pawe³ mi wybaczy, to ma³e w niego zw¹tpienie :rozglada:
Funckyrella pisze:MoÂże gdyby byÂł nonstop to bym w koĂącu na jego dyÂżur natrafiÂła ;(
:uhh: A dziÂś udaÂło Ci siĂŞ?
A DÂżasta, masz chyba do niego szczegĂłlne podejÂście ;)
Pisa³am ju¿ przecie¿, ¿e musimy popracowaÌ nad g³êbi¹ naszych maili ;) Pisa³am równie¿, ¿e ja ow¹ pracê rozpoczê³am ;) i widzisz jakie s¹ tego efekty :szalony:
:mhm: Raport wieczorny teÂż chyba poprowadzi? TakÂą mam nadziejĂŞ :D
ODPOWIEDZ