Moderator: Łukasz
mamy tyle kana³ow, ale we wszystkich leci ten sam badziew!anialek pisze:Mamy tyle kana³ów,¿e ka¿dy mo¿e wybraÌ coœ dla siebie![]()
ja sie dowiesz to daj znac, ja chetnie tez zobacze.Fusiak pisze:Teraz trzeba tylko przyuwaÂżyĂŚ, ktĂłrego dnia jest w przyszÂłym tygodniu powtĂłrka o 16:30. MuszĂŞ to koniecznie jeszcze raz zobaczyĂŚ:D:D
Osobiœcie lubiê NO,z jeszcze wiêksz¹ ochot¹ ogl¹dam "wydanie...",to nie jest kwestia zaœlepienia,a p.Szczuka nie jest tylko "pani¹ z tv",szanujê j¹ za pogl¹dy,za dzia³alnoœÌ na rzecz kobiet,inteligencjê i telewizja w tym przypadku jest spraw¹ drugorzêdn¹.Nie mo¿na oceniaÌ cz³owieka tylko na podstawie schematów.Ludzie nie wiedz¹ kim jest i co jeszcze robi p.Szczuka.I ci,którzy nie wiedz¹ bêd¹ siê œmiaÌ z tego odcinka, trochê to kiepskie.Myœlê,¿e podobne zdanie ma jeszcze parê osób tu pisz¹cych.Fusiak pisze:No, œwietne to by³oPokazali j¹ w³aœnie tak, jak widz¹ ja wszyscy, którzy nie s¹ ni¹ "zaœlepieni"
O tym byÂło juÂż tutaj: http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic. ... 8561#28561Fusiak pisze:P.S. Czy to prawda, Âże niektĂłrzy majÂą dostep tylko do wersji "mini" tego forum? Na przykÂład tylko do 4 wÂątkĂłw, albo inni tylko do jednego?Bo takie mam wraÂżenie
Nie bĂŞdĂŞ CiĂŞ przekonywaĂŚ co innego moÂże kierowaĂŚ ludÂźmi w tej kwestii, bo jak rozumiem zdanie masz wyrobione.Ciekawi mnie tylko czy na ktĂłrymkolwiek etapie swojegp Âżycia Ty sam nie byÂłeÂś nikim ,jak to mĂłwisz, "zaÂślepionym".Nie widzĂŞ nic zÂłego w byciu fanem kogokolwiek,jeÂśli tylko czuje siĂŞ takÂą potrzebĂŞ.Fusiak pisze:To jest Âślepe wpatrzenie w kogoÂś Lilko, to nic innego jak zaÂślepienie
P.S. Czy to prawda, Âże niektĂłrzy majÂą dostep tylko do wersji "mini" tego forum? Na przykÂład tylko do 4 wÂątkĂłw, albo inni tylko do jednego?Bo takie mam wraÂżenie
Ciekawe tylko dlaczego w³aœnie takie programy przyci¹gaj¹ tylu widzów?Taka polska mentalnoœÌ:niech siê œmiej¹, byle nie ze mnie;niech upokarzaj¹,byle nie mnie.Say_No_To_Compromise pisze:uwaga - piszê post, który mo¿e nie przetrwaÌ próby ognia. nie chce mi siê autentycznie wklepywaÌ drugi raz tego samego(¿eby znów 'niewidzialna rêka' skasowa³a go), napiszê tylko, ¿e w tym artykule - kliknij tu mowa jest o wyspecjalizowanych w upokarzaniu programach rozrywkowych w TV.
Jednak byÂła to sobota,moÂże powtarzali ten programFusiak pisze: Chyba jednak nie oglÂądaÂłaÂś, bo ten "straszny" program jest owszem na Polsacie, ale w piÂątki :evil2: I nazywa siĂŞ "Fear Factor - Nieustraszeni". Program jest Âświetny, choĂŚ widziaÂłem na pewno widziaÂłem lepsze tego typu, jak chocby kultowy "Fort boyard"
Pytanie czy lepiej jest zjeœÌ karalucha i prze³amaÌ w³asne lêki i s³aboœci, ¿eby wygrac (bagatela) 50 000 USD, czy mo¿e lepiej daÌ siê poni¿aÌ i obra¿aÌ sepleni¹cemu straszyd³u, tylko po to, ¿eby wygraÌ 3000 PLN...
alternatywa jest inna: czy lepiej jest zjeœÌ karalucha, czy ironicznie pogadaÌ sobie mi³o z fajn¹, atrakcyjn¹ i inteligentn¹ Kazi¹? ja nie mam w¹tpliwosci, ¿e lepsze jest to drugieFusiak pisze:Pytanie czy lepiej jest zjeœÌ karalucha i prze³amaÌ w³asne lêki i s³aboœci, ¿eby wygrac (bagatela) 50 000 USD, czy mo¿e lepiej daÌ siê poni¿aÌ i obra¿aÌ sepleni¹cemu straszyd³u, tylko po to, ¿eby wygraÌ 3000 PLN...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości