Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Kamil tak to ju¿ jest,¿e nie wszystko musi wszystkim siê podobaÌ.Przecie¿ by³o by nuuuuuuudno jak nic :!: :wink: A tak mamy urozmaicenie w przyrodzie :D Mi siê "Kiepscy" nie podobaj¹,ale jak ktoœ lubi tak¹ rozrywkê,to niech ogl¹da :!: Mamy tyle kana³ów,¿e ka¿dy mo¿e wybraÌ coœ dla siebie :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

anialek pisze:Mamy tyle kana³ów,¿e ka¿dy mo¿e wybraÌ coœ dla siebie :D
mamy tyle kana³ow, ale we wszystkich leci ten sam badziew! :( ja mam ogromne trudnoœci, ¿eby znaleŸÌ coœ ciekawego w tv.
NiegdyÂś moje ulubione programy to byÂły "Dobre ksiaÂżki" i "Co pani na to?". DziÂś juÂż ani jednego, ani drugiego nie ma :(
zadra
Bywalec
Bywalec

Re: parodia NO w Âświecie wg. Kiepskich :D

Fusiak pisze:Teraz trzeba tylko przyuwaÂżyĂŚ, ktĂłrego dnia jest w przyszÂłym tygodniu powtĂłrka o 16:30. MuszĂŞ to koniecznie jeszcze raz zobaczyĂŚ :D:D:D
ja sie dowiesz to daj znac, ja chetnie tez zobacze.
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

Fusiak pisze:No, Âświetne to byÂło :lol: Pokazali jÂą wÂłaÂśnie tak, jak widzÂą ja wszyscy, ktĂłrzy nie sÂą niÂą "zaÂślepieni" ;)
Osobiœcie lubiê NO,z jeszcze wiêksz¹ ochot¹ ogl¹dam "wydanie...",to nie jest kwestia zaœlepienia,a p.Szczuka nie jest tylko "pani¹ z tv",szanujê j¹ za pogl¹dy,za dzia³alnoœÌ na rzecz kobiet,inteligencjê i telewizja w tym przypadku jest spraw¹ drugorzêdn¹.Nie mo¿na oceniaÌ cz³owieka tylko na podstawie schematów.Ludzie nie wiedz¹ kim jest i co jeszcze robi p.Szczuka.I ci,którzy nie wiedz¹ bêd¹ siê œmiaÌ z tego odcinka, trochê to kiepskie.Myœlê,¿e podobne zdanie ma jeszcze parê osób tu pisz¹cych.
Jak widaĂŚ inteligentne i obiektywne spojrzenie przydaje siĂŞ nawet przy oglÂądaniu telewizji.
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Fusiak pisze:P.S. Czy to prawda, Âże niektĂłrzy majÂą dostep tylko do wersji "mini" tego forum? Na przykÂład tylko do 4 wÂątkĂłw, albo inni tylko do jednego? :lol: Bo takie mam wraÂżenie Obrazek
O tym byÂło juÂż tutaj: http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic. ... 8561#28561

Dobrze, Âże sÂą. Dobrze, Âże sÂą tam, gdzie sÂą, jeÂśli innych pasji nie majÂą i nie majÂą nic do powiedzenia w innych tematach. ÂŻyjÂą we wÂłasnym Âświecie... Ale nie schodÂźmy z tematu. EwentualnÂą odpowiedÂź proszĂŞ juÂż w tamtym topicu napisaĂŚ.
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

uwaga - piszĂŞ post, ktĂłry moÂże nie przetrwaĂŚ prĂłby ognia. nie chce mi siĂŞ autentycznie wklepywaĂŚ drugi raz tego samego(Âżeby znĂłw 'niewidzialna rĂŞka' skasowaÂła go), napiszĂŞ tylko, Âże w tym artykule - kliknij tu mowa jest o wyspecjalizowanych w upokarzaniu programach rozrywkowych w TV.
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

Osobiœcie lubiê NO,z jeszcze wiêksz¹ ochot¹ ogl¹dam "wydanie...",to nie jest kwestia zaœlepienia,a p.Szczuka nie jest tylko "pani¹ z tv",szanujê j¹ za pogl¹dy,za dzia³alnoœÌ na rzecz kobiet,inteligencjê i telewizja w tym przypadku jest spraw¹ drugorzêdn¹.Nie mo¿na oceniaÌ cz³owieka tylko na podstawie schematów.Ludzie nie wiedz¹ kim jest i co jeszcze robi p.Szczuka.I ci,którzy nie wiedz¹ bêd¹ siê œmiaÌ z tego odcinka, trochê to kiepskie.Myœlê,¿e podobne zdanie ma jeszcze parê osób tu pisz¹cych.
Jak widaĂŚ inteligentne i obiektywne spojrzenie przydaje siĂŞ nawet przy oglÂądaniu telewizji.[/quote]

Zgadzam siĂŞ w 100% :!: :D
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Fusiak pisze:To jest Âślepe wpatrzenie w kogoÂś Lilko, to nic innego jak zaÂślepienie

P.S. Czy to prawda, Âże niektĂłrzy majÂą dostep tylko do wersji "mini" tego forum? Na przykÂład tylko do 4 wÂątkĂłw, albo inni tylko do jednego? :lol: Bo takie mam wraÂżenie Obrazek
Nie bĂŞdĂŞ CiĂŞ przekonywaĂŚ co innego moÂże kierowaĂŚ ludÂźmi w tej kwestii, bo jak rozumiem zdanie masz wyrobione.Ciekawi mnie tylko czy na ktĂłrymkolwiek etapie swojegp Âżycia Ty sam nie byÂłeÂś nikim ,jak to mĂłwisz, "zaÂślepionym".Nie widzĂŞ nic zÂłego w byciu fanem kogokolwiek,jeÂśli tylko czuje siĂŞ takÂą potrzebĂŞ.

Co do Twojego wraÂżenia a propo pisania w wybranych tematach:
na tym forum sÂą jeszcze inne wÂątki,ludzie piszÂą o kimÂś (czymÂś) innym???? :?:
.....muszĂŞ to sprawdziĂŚ!!! :!:
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Say_No_To_Compromise pisze:uwaga - piszĂŞ post, ktĂłry moÂże nie przetrwaĂŚ prĂłby ognia. nie chce mi siĂŞ autentycznie wklepywaĂŚ drugi raz tego samego(Âżeby znĂłw 'niewidzialna rĂŞka' skasowaÂła go), napiszĂŞ tylko, Âże w tym artykule - kliknij tu mowa jest o wyspecjalizowanych w upokarzaniu programach rozrywkowych w TV.
Ciekawe tylko dlaczego w³aœnie takie programy przyci¹gaj¹ tylu widzów?Taka polska mentalnoœÌ:niech siê œmiej¹, byle nie ze mnie;niech upokarzaj¹,byle nie mnie.
Chyba lubimy patrzeĂŚ na krzywdĂŞ innych,a realizatorzy takich programĂłw dokÂładnie o tym wiedzÂą.
anialek
Bywalec
Bywalec

W³aœnie w sobotê ogl¹da³am takie programid³o na Polsacie,ludzie jedli jakieœ robale i robili rzeczy mro¿¹ce krew w ¿y³ach,a wszystko to dla kasy :evil: Obrzydlistwo,fuuuuuuuuj :!: :!: :evil: To by³o straszne,ale s¹ tacy ludzie co dla kasy gotowi s¹ zrobiÌ wszystko,nawet zjeœÌ karalucha :!: :evil: Zwykle nie ogl¹dam tego typu programów,ale ten przez przypadek ogl¹da³am :evil:
anialek
Bywalec
Bywalec

Fusiak pisze: Chyba jednak nie oglÂądaÂłaÂś, bo ten "straszny" program jest owszem na Polsacie, ale w piÂątki :evil2: I nazywa siĂŞ "Fear Factor - Nieustraszeni". Program jest Âświetny, choĂŚ widziaÂłem na pewno widziaÂłem lepsze tego typu, jak chocby kultowy "Fort boyard"

Pytanie czy lepiej jest zjeœÌ karalucha i prze³amaÌ w³asne lêki i s³aboœci, ¿eby wygrac (bagatela) 50 000 USD, czy mo¿e lepiej daÌ siê poni¿aÌ i obra¿aÌ sepleni¹cemu straszyd³u, tylko po to, ¿eby wygraÌ 3000 PLN... :roll:
Jednak byÂła to sobota,moÂże powtarzali ten program :?: :!:
Fusiak,chyba nie znasz zasad "NO",ten program w³aœnie polega na jak Ty to nazwa³eœ "poni¿aniu",a ja uwa¿am raczej,¿e zbijaniu z tropu zawodnika.Je¿eli ktoœ chce braÌ udzia³ w programie"Fear Factor",to niech tam sobie bierze mnie nic do tego!W³aœnie w takich programach widaÌ,¿e cz³owiek dla kasy zrobi wszystko :!: :evil: A Kazia nie jest ¿adnym sepleni¹cym straszyd³em,je¿eli mogê, to proszê Ciê o nie obra¿anie Szczuki,bo widzê,¿e os¹dzasz ludzi g³ównie po pozorach,a pozory czasem myl¹ :! :cry: :Zreszt¹ o gustach siê nie dyskutuje :wink:
zadra
Bywalec
Bywalec

Kazia czy syf? Kazia! :-)

Fusiak pisze:Pytanie czy lepiej jest zjeœÌ karalucha i prze³amaÌ w³asne lêki i s³aboœci, ¿eby wygrac (bagatela) 50 000 USD, czy mo¿e lepiej daÌ siê poni¿aÌ i obra¿aÌ sepleni¹cemu straszyd³u, tylko po to, ¿eby wygraÌ 3000 PLN... :roll:
alternatywa jest inna: czy lepiej jest zjeœÌ karalucha, czy ironicznie pogadaÌ sobie mi³o z fajn¹, atrakcyjn¹ i inteligentn¹ Kazi¹? ja nie mam w¹tpliwosci, ¿e lepsze jest to drugie :D
anialek
Bywalec
Bywalec

Re: Kazia czy syf? Kazia! :-)

alternatywa jest inna: czy lepiej jest zjeœÌ karalucha, czy ironicznie pogadaÌ sobie mi³o z fajn¹, atrakcyjn¹ i inteligentn¹ Kazi¹? ja nie mam w¹tpliwosci, ¿e lepsze jest to drugie :D[/quote]

Ja teÂż nie mam wÂątpliwoÂści i popdpisuĂŞ siĂŞ obiema rĂŞkoma i nogami pod wypowiedziÂą Zadry :!: :D A zresztÂą jakoÂś nie zwrĂłciÂłam uwagi by Kazia obraÂżaÂła ludzi w "NO",w przeciwieĂąstwie do Fusiaka :cry: Zawodnicy,ktĂłrzy brali udziaÂł w programie mĂłwiÂą,Âże Kazia jest miÂła,sympatyczna,fajna i ma poczucie humoru :D O tym moÂżna przeczytaĂŚ na stronkach o "NO" i o Kazi :D :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Kazimiera nikogo nie obra¿a. Ona jest tylko uszczypliwa i wytyka b³êdy.
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Ona jest super :D
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
ODPOWIEDZ