TVP - sprawy bieżące

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Durczok pewnie odejdzie z TVP ale myÂślĂŞ Âże Ryman nie pojawi siĂŞ w "WiadomoÂściach" bo w nich Âźle sie dzieje... :roll: :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Monster

przecztaj...

Post autor: Monster »

Bogdan Rymanowski - jedna z najsÂłynniejszych gwiazd TVN
Kamil Durczok - jedna z nasÂłynniejszych gwiazd TVP
-a teraz:
Bogdan Rymanowski - jedna z najsÂłynniejszych gwiazd TVP
Kamil Durczok - jedna z nasÂłynniejszych gwiazd TVN
Tak byÂłoby lepiej: Bogdan poszedÂł by do TVP i po jakimÂś czasie jego kariera dziennikarska legÂła by w gruzach :!:
Kamil przeszed³by do TVN, a dziêki temu wiêkszoœÌ widzów ,,Wiadomoœci'' (mo¿e) przesz³aby na ,,Fakty'' :wink:
WTEDY WRESZCIE FAKTY BY£YBY NAJCHÊTNIEJ OGL¡DANE :!: :!: :!:
pawell

Re: przecztaj...

Piotrek_1992 pisze:Bogdan Rymanowski - jedna z najsÂłynniejszych gwiazd TVN
Kamil Durczok - jedna z nasÂłynniejszych gwiazd TVP
-a teraz:
Bogdan Rymanowski - jedna z najsÂłynniejszych gwiazd TVP
Kamil Durczok - jedna z nasÂłynniejszych gwiazd TVN
No jeszcze nie teraz moÂże wkrĂłtce ale jeÂżeli Ryman by nie odszedÂł z TVN to dla Durczoka mogÂłoby nie byĂŚ miejsca w "Faktach". :roll:
Piotrek_1992 pisze:Kamil przeszed³by do TVN, a dziêki temu wiêkszoœÌ widzów ,,Wiadomoœci'' (mo¿e) przesz³aby na ,,Fakty'' :wink:
WTEDY WRESZCIE FAKTY BY£YBY NAJCHÊTNIEJ OGL¡DANE :!: :!: :!:
Myœlisz ¿e Durczok ma z pare milionów fanów którzy przenieœliby siê na "Fakty" z Wiadomoœci" ?? Napewno nie ma a¿ tylu fanów Durczoka, którzy ogl¹daj¹c "Fakty" mogliby polepszyÌ wyniki programu inormacyjnego TVN-u i ¿eby jeszcze mia³y wiêcej widzów ni¿ "Wiadomoœci". Ogl¹dalnoœÌ g³ównego programu informacyjnego TVP1 wynosi ok 5 - 6 mln, "Faktów" niestety ok. 3 - 4 mln... Wiêc w¹tpie aby Durczok mia³ ponad 2 mln fanów. :) I mo¿e jeszcze niektórzy nie maj¹ TVN... :roll: :roll:
Monster

jest ok

Ale ci co nie majÂą TVNu nadal oglÂądaliby WiadomoÂści, a ci co majÂą TVN a nie oglÂądajÂą, a bardzo lubiÂą Durczoka wtedy przeszliby na FAKTY i dwa miliony byÂłyby gwarantowane :!: :!: :!:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Kamil Durczok w TVP

W zwi¹zku z pojawiaj¹cymi siê w ostatnich dniach, w niektórych gazetach, artyku³ami o rzekomym zaprzestaniu wspó³pracy Telewizji Polskiej z dziennikarzem Kamilem Durczokiem, Telewizja Polska informuje, ¿e nie planowa³a i nie planuje takich dzia³aù.

Kamil Durczok, prowadz¹cy g³ówne wydanie "Wiadomoœci" oraz gospodarz programu "Debata" to jeden z najlepszych naszych dziennikarzy, rzetelnie wype³niaj¹cy powierzone mu obowi¹zki. Jego profesjonalizm wysoko oceniaj¹ szefowie anteny i szefowie TVP SA. Kamil Durczok cieszy siê tak¿e ogromn¹ sympati¹ widzów, co pokazuj¹ sonda¿e. Dlatego te¿ nie ma ¿adnych powodów do zaprzestania wspó³pracy miêdzy Kamilem Durczokiem a TVP SA.

JarosÂław J. SzczepaĂąski

Rzecznik prasowy TVP S.A.
http://ww6.tvp.pl/3573,20060102285992.strona

Moich wÂątpliwoÂści artykuÂł ten nie rozwiaÂł, bo wiadomo, Âże nie powiedzÂą, Âże ma odchodziĂŚ. Gdy PieĂąkowska znikÂła z TVP takÂże mĂłwiono Âże zostaje. Przekonamy siĂŞ w marcu.
Monster

do tvn

To tylko tak napisali, zebyÂśmy min. przestali pisaĂŚ o tym na forum :D
Ale zobaczycie, Âże Kamilek i tak wkrĂłtce odejdzie :!:
I najlepiej by byÂło gdyby poszedÂł do TVN-u :!: :!: :!:
I PÓJDZIE DO TVN-u :!: :!: :!:
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

DziÂś o 15.00 byÂła w wiadomoÂściach Werner, choĂŚ ona za zwyczaj prowadzi (chyba) tylko wydania od 7 do 13. O 15 powinien byĂŚ Durczok, tak jak wczoraj byÂł. Babcia, ktĂłra prawie zawsze oglÂąda "WiadomoÂści" twierdziÂła, Âże "Kamilek" byÂł smutny. Chyba miaÂła racjĂŞ, bo jak ogladaÂłam go wczoraj o 15 to raczej zbyt szczĂŞÂśliwy nie byÂł.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Nie oglÂądam za bardzo WiadomoÂści. Kto o nazwisku Werner je prowadzi?? Chyba nie Anita :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Chodzi o redaktor KatarzynĂŞ Werner.

Zmniejsz proszê liczbê wykrzykniów w podpisie, gdy¿ Twój podpis powoduje automatycznie rozszerzanie siê ka¿dej podstrony, na której siê wypowiadasz. Z tego postu usun¹³em podpis, aby zapobiec utrudnieniach w korzystaniu z forum.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Obrazek

KaÂśka Werner :] z czasĂłw telewizji poznaĂą ;)
Uwazam ze jedyna z mÂłodych obiecujÂących dziennikarzy TVP
Taka Wysocka Schnepf jej nie dorasta do piĂŞt ;)
MiaÂła okazjĂŞ widzieĂŚ jÂą na Âżywo kiedys ;) bardzo sympatyczna
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

No to teraz juÂż wiem, kto to. DziĂŞki.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Medialink.pl pisze:Bogdan Rymanowski zaprzecza

Bogdan Rymanowski, jak na razie postrzegany przez naszych czytelnikĂłw jako najbardziej obiektywny spoÂśrĂłd dziennikarzy informacyjnych zaprzecza doniesieniom tabloidu, ktĂłry zasugerowaÂł, Âże moÂże zastÂąpiĂŚ Kamila Durczoka w "WiadomoÂściach" TVP. - Informacje "Faktu" to tylko pogÂłoski - zdradziÂł portalowi MediaLink prezenter sztandarowego programu informacyjnego TVN.

Spekulacje wielu mediów o rych³ych zmianach w serwisach informacyjnych TVP wydaj¹ siê byÌ przedwczesne. Parê dni temu rzecznik prasowy telewizji publicznej Jaros³aw Szczepaùski uci¹³ spekulacje dotycz¹ce ewentualnego rozwi¹zania kontraktu z Kamilem Durczokiem. Sk³ad nowego zarz¹du i rady nadzorczej Telewizji Polskiej prawdopodobnie zostanie zmieniony w kwietniu. (...)

W Internecie z kolei nie s³abnie krytyka pod adresem czo³owych dziennikarzy. Pod ostrza³ trafi³ nie tylko Kamil Durczok, ale i Tomasz Lis. Prowadz¹cy "Co z t¹ Polsk¹?" nie ukrywa rozczarowania wobec fiaska planów powstania koalicji PO-PiS. - "Lustereczko, powiedz przecie, ¿e PiS jest najpiêkniejszy na œwiecie". Lustereczko s³yszy i milczy. Przegl¹daj¹cy siê w lustereczku jest skonsternowany. Sk¹d to milczenie? Co robiÌ? Mo¿na pójœÌ do kosmetyczki albo mi³o sie uœmiechn¹Ì, by lustereczko powiedzia³o to, co chce siê od niego us³yszeÌ. Mo¿na te¿ lustereczko rozbiÌ i wymieniÌ na nowe. I w³aœnie to postanowi³o zrobiÌ PiS z publicznymi mediami. - pisze Tomasz Lis w komentarzu dla gazet lokalnych Polskapresse. - PiS i Platforma poszybowa³y w sonda¿ach, a miliony Polaków, ja wœród nich uwierzy³y, ¿e nastêpcy postkomunistów naucz¹ siê czegoœ na ich b³êdach - dodaje Lis.

Postrzeganie obiektywnoÂści dziennikarzy idzie w parze z aktualnÂą koniunkturÂą politycznÂą. W naszej ankiecie na razie prowadzi Bogdan Rymanowski, dawny dziennikarz TVP za czasĂłw prezesa Walendziaka. Niedaleko za prezenterem "FaktĂłw" - Tomasz Lis. Nieco gorzej wypadajÂą Monika Olejnik i Jan Pospieszalski.
WiĂŞc tak jak myÂślaÂłem... Fakt sprawĂŞ o 1000% wyolbrzymiÂł.
pawell

WiedziaÂłem Âże "Fakt" pisze gÂłupoty no ale to nie pierwszy i nie ostatni raz. :? :? :? No i bardzo cieszĂŞ siĂŞ ze Ryman zostaje i pewnie zostanie (mam nadziejĂŞ :] ) w TVN. :P :D Narazie pozostaje nam czekanie do marca i dopiero wtedy zobaczymy czy Durczor zostanie wywalony z TVP. :roll: Ale raczej to jest pewne. :roll:
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Tak, Fakt to specjalista od plotek i sensacji. Tej zimy jeÂśli dobrze pamiĂŞtam bĂŞdzie -20 stopni :)
Durczok zostaje, moÂże i dobrze, w WiadomoÂściach mi siĂŞ nie podoba, ale Debata to co innego. Tam juÂż jest lepiej.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

WkrĂłtce nowa telewizja publiczna: :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

;)