MiĂŞdzy fanami-to byÂł taki Âżartadam pisze:czy chodzi o relacje miĂŞdzy fanami czy o relacje z JoasiÂą ???

Zawsze byliÂśmy w beznadziejnej sytuacji-jesteÂśmy zbyt wraÂżliwiTylko Ty mnie rozumiaÂłeÂś

Moderator: Łukasz
MiĂŞdzy fanami-to byÂł taki Âżartadam pisze:czy chodzi o relacje miĂŞdzy fanami czy o relacje z JoasiÂą ???
Zawsze byliÂśmy w beznadziejnej sytuacji-jesteÂśmy zbyt wraÂżliwiTylko Ty mnie rozumiaÂłeÂś
Przyznaj siĂŞ ze trochĂŞ cierpisz
MoÂże ktoÂś chciaÂłby napisaĂŚ o mnie taki dramat :devil:Cierpienia mÂłodego arcziego ?
To musi byc niezwykÂła, skoro tak Cie zniewoliÂła :szalony:Joasia od samego poczÂątku byÂła dla mnie okropna
DObrze, Âże zaznaczyÂłeÂś ten czas przeszÂły :devil:Tylko Ty mnie rozumiaÂłeÂś
PoszÂło w eter,pewnie ciĂŞÂżko bĂŞdzie otworzyc skrzynkĂŞ e-meilowÂą-tyle listĂłw przyszÂłoarczi pisze:MoÂże ktoÂś chciaÂłby napisaĂŚ o mnie taki dramat
Czyli,Âże co juz go nie rozumiemDObrze, Âże zaznaczyÂłeÂś ten czas przeszÂły
Powiem takepsztajnek pisze:A wczoraj, gdy zobaczyÂłem , Âże zamiast Joasi nagraÂł mi siĂŞ Pewien Kruczy Kucyk podskoczyÂłem z radoÂści
Grafik spotkaĂą z liderami partii widziaÂłem :aniol: Jak siĂŞ Lewica i Demokraci szybko uwinÂą-a moÂżna chyba na to liczyĂŚ po cichuNie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, ale dzisiaj kolejny gorÂący dzieĂą peÂłen nieplanowanych zmian
No nic nie przyszÂło :nie: Nawet od JoasiPoszÂło w eter,pewnie ciĂŞÂżko bĂŞdzie otworzyc skrzynkĂŞ e-meilowÂą-tyle listĂłw przyszÂło
Ja chyba nie mam talentu do piĂłra-wiĂŞc siĂŞ nie biorĂŞ za to
Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł w wasze prywatne sprawy :stop:Czyli,Âże co juz go nie rozumiem Nawet przeszÂło mi to nie zauwaÂżone
Rozumiem,rozumiem-ale co ja mogĂŞ
Podejrzewam, Âże dziÂś bĂŞdzie powaÂżne zagroÂżenie dla PzPNie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, ale dzisiaj kolejny gorÂący dzieĂą peÂłen nieplanowanych zmian
Nawetarczi pisze:No nic nie przyszÂło Nawet od Joasi
Wszystkie nasze prywatne sprawy dotyczÂące sÂą Joasi-tak siĂŞ dziwnie skÂłada :devil:Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł w wasze prywatne sprawy
Dobrze, Âże jesteÂś taki wyrozumiaÂły MoÂże mu moÂżesz w czymÂś pomĂłc
Wszystko skoĂączyÂło siĂŞ po Naszej myÂśli a przede wszystkim po myÂśli JoasiPodejrzewam, Âże dziÂś bĂŞdzie powaÂżne zagroÂżenie dla PzP
Ale jakby co, to Asia jutro bĂŞdzie miaÂła mniej pracy
Pan ochroniarz wyraÂźnie ma parcie na szkÂłoPan ochroniarz staraÂł siĂŞ schowaĂŚ za niebieski filar, ale i tak go widaĂŚ
Joasia zamiast zestawu marynarka + podkoszulek prezentuje zestaw marynarka + rozpiĂŞta koszula
No wyobraÂżasz sobie :spiewa: :spiewa:Nawet No nie Âżartuj
No juÂż tak koÂło 16:30 byÂłem spokojny o wystÂąpienie Joasi, bo sytuacja siĂŞ uspokoiÂłaWszystko skoĂączyÂło siĂŞ po Naszej myÂśli a przede wszystkim po myÂśli Joasi
Dzisiaj byÂła jakaÂś taka oÂżywiona I nawet w miare fajne tematy-bo nawet o tym starszym panu strzelajÂącym w samochody z procy byÂł zmontowany z nutka ÂżartobliwoÂści
CoÂś niesamowitego :spiewa:arczi pisze:No wyobraÂżasz sobie
Tak J¹ wychwaliliœmy,¿e postanowi³a sobie dziœ odpocz¹Ì od uœmiechaniaNo ju¿ tak ko³o 16:30 by³em spokojny o wyst¹pienie Joasi, bo sytuacja siê uspokoi³a
UÂśmiech wprost idealny Nie musi nawet juÂż w domu ĂŚwiczyĂŚ przed lustrem
No wychodzi na to ,Âże wrĂŞcz wiĂŞcej tu moÂżna zobaczyĂŚ Joasie i dÂłuÂżej niÂż na ÂżywoDziÂś nie widziaÂłem PzP w tv, ale kiedy ti wszedÂłem i obejrzaÂłem wasze capsy, to siĂŞ poczuÂłem, jakbym widziaÂł magazyn osobiÂście
Czekam na jutrzejsze wydanie
Czyli dziœ by³ nieurodzaj uœmiechowy :>Tak J¹ wychwaliliœmy,¿e postanowi³a sobie dziœ odpocz¹Ì od uœmiechania
Ale chyba jest tak,Âże tylko wtedy gdy ma na to ochotĂŞ wychodzi najpiekniej i najbardziej naturalnie
Na tvn24.pl mozna oglÂądaĂŚ materiaÂły z PzP, wielka szkoda, Âże nie ma do nich Joasiowych zapowiedziNo wychodzi na to ,Âże wrĂŞcz wiĂŞcej tu moÂżna zobaczyĂŚ Joasie i dÂłuÂżej niÂż na Âżywo
Ale tutaj siĂŞ nie rusza-faktycznie odkrycie
oj, Âżal, Âżal....chociaÂż szarego pÂłaszczyka Âżal
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości