Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

adam pisze:czy chodzi o relacje miĂŞdzy fanami czy o relacje z JoasiÂą ???
MiĂŞdzy fanami-to byÂł taki Âżart :D Wiesz od momentu jak mniej tu zaglÂądasz trochĂŞ zmieniÂłem siĂŞ,zÂłapaÂłem ten dowcipny sznyt :lol2: :devil:
Tylko Ty mnie rozumiaÂłeÂś
Zawsze byliÂśmy w beznadziejnej sytuacji-jesteÂśmy zbyt wraÂżliwi ;( :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Przyznaj siĂŞ ze trochĂŞ cierpisz
Cierpienia mÂłodego arcziego ?
MoÂże ktoÂś chciaÂłby napisaĂŚ o mnie taki dramat :devil:
Zapraszam- jak chcecie jakieœ szczegó³y mojego ¿yciorysu walcie na maila :devil:
Joasia od samego poczÂątku byÂła dla mnie okropna
To musi byc niezwykÂła, skoro tak Cie zniewoliÂła :szalony:
Tylko Ty mnie rozumiaÂłeÂś
DObrze, Âże zaznaczyÂłeÂś ten czas przeszÂły :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

A ja muszĂŞ siĂŞ do czegoÂś przyznaĂŚ :red:
Z reguÂły jeszcze przed powrotem do domu, z forum wiedziaÂłem, czy jest, czy nie ma PZP.
JeÂżeli nie byÂło , to w domu nastĂŞpowaÂło kontrolne "przelecenie" nagrania i skasowanie oczywiÂście z pomrukiem niezadowolenia :evil: A wczoraj, gdy zobaczyÂłem , Âże zamiast Joasi nagraÂł mi siĂŞ Pewien Kruczy Kucyk podskoczyÂłem z radoÂści :lol: . Nagranie zostaÂło zachowane :tanczy:
Nie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, ale dzisiaj kolejny gorÂący dzieĂą peÂłen nieplanowanych zmian :(
maxxx

arczi pisze:MoÂże ktoÂś chciaÂłby napisaĂŚ o mnie taki dramat
PoszÂło w eter,pewnie ciĂŞÂżko bĂŞdzie otworzyc skrzynkĂŞ e-meilowÂą-tyle listĂłw przyszÂło ;)
Ja chyba nie mam talentu do piĂłra-wiĂŞc siĂŞ nie biorĂŞ za to :spiewa:
DObrze, Âże zaznaczyÂłeÂś ten czas przeszÂły
Czyli,Âże co juz go nie rozumiem ;( Nawet przeszÂło mi to nie zauwaÂżone :hmm:
Rozumiem,rozumiem-ale co ja mogĂŞ :uhh: :uhh:
epsztajnek pisze:A wczoraj, gdy zobaczyÂłem , Âże zamiast Joasi nagraÂł mi siĂŞ Pewien Kruczy Kucyk podskoczyÂłem z radoÂści
Powiem tak :D W pojedynku na kucyki to chyba Âżaden tefauenowski nie ma szans :nie:
Joasiowy jest nieklasyfikowany-bo jest wy³¹cznie wytworem wyobraŸni .. ;(
Nie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, ale dzisiaj kolejny gorÂący dzieĂą peÂłen nieplanowanych zmian
Grafik spotkaĂą z liderami partii widziaÂłem :aniol: Jak siĂŞ Lewica i Demokraci szybko uwinÂą-a moÂżna chyba na to liczyĂŚ po cichu :lol2: -to moÂże,moÂże....moÂże.. ;( Zobaczymy.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

PoszÂło w eter,pewnie ciĂŞÂżko bĂŞdzie otworzyc skrzynkĂŞ e-meilowÂą-tyle listĂłw przyszÂło
Ja chyba nie mam talentu do piĂłra-wiĂŞc siĂŞ nie biorĂŞ za to
No nic nie przyszÂło :nie: Nawet od Joasi ;(
Czyli,Âże co juz go nie rozumiem Nawet przeszÂło mi to nie zauwaÂżone
Rozumiem,rozumiem-ale co ja mogĂŞ
Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł w wasze prywatne sprawy :stop:
Dobrze, Âże jesteÂś taki wyrozumiaÂły :D MoÂże mu moÂżesz w czymÂś pomĂłc :>
Nie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, ale dzisiaj kolejny gorÂący dzieĂą peÂłen nieplanowanych zmian
Podejrzewam, Âże dziÂś bĂŞdzie powaÂżne zagroÂżenie dla PzP ;(
Ale jakby co, to Asia jutro bĂŞdzie miaÂła mniej pracy :spiewa:
maxxx

arczi pisze:No nic nie przyszÂło Nawet od Joasi
Nawet :shock: :hmm: No nie Âżartuj :? :spiewa:
Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł w wasze prywatne sprawy
Dobrze, Âże jesteÂś taki wyrozumiaÂły MoÂże mu moÂżesz w czymÂś pomĂłc
Wszystkie nasze prywatne sprawy dotyczÂące sÂą Joasi-tak siĂŞ dziwnie skÂłada :devil:
Ale jak co to niech siĂŞ nie krĂŞpuje 8) :D
Podejrzewam, Âże dziÂś bĂŞdzie powaÂżne zagroÂżenie dla PzP
Ale jakby co, to Asia jutro bĂŞdzie miaÂła mniej pracy
Wszystko skoĂączyÂło siĂŞ po Naszej myÂśli a przede wszystkim po myÂśli Joasi ;)
Dzisiaj byÂła jakaÂś taka oÂżywiona :tanczy: I nawet w miare fajne tematy-bo nawet o tym starszym panu strzelajÂącym w samochody z procy byÂł zmontowany z nutka ÂżartobliwoÂści :lol2:
Ale najwaÂżniejsze byÂło na koĂącu :tanczy: Joasiowy uÂśmiech poÂżegnalny dziÂś byÂł naprawdĂŞ bardzo dopracowany :tanczy: Mam nadziejĂŞ,Âże nagrywarka epsztajnka w tym momencie nie zagrzaÂła siĂŞ od nadmiaru wraÂżeĂą ;) ;) :aniol: .
epsztajnek

Pan ochroniarz staraÂł siĂŞ schowaĂŚ za niebieski filar, ale i tak go widaĂŚ :devil:
Joasia zamiast zestawu marynarka + podkoszulek prezentuje zestaw marynarka + rozpiĂŞta koszula :brawa: :brawa:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

Pan ochroniarz staraÂł siĂŞ schowaĂŚ za niebieski filar, ale i tak go widaĂŚ
Pan ochroniarz wyraÂźnie ma parcie na szkÂło :lol2: Jeszcze trochĂŞ i siĂŞ doczeka wystĂŞpu w 'Szkle kontaktowym' :D
Joasia zamiast zestawu marynarka + podkoszulek prezentuje zestaw marynarka + rozpiĂŞta koszula
;) Bior¹c pod uwagê Joasiowe 'sk³onnoœci' do grzecznego ubioru to wrecz Himalaje odwagi :lol2: Ale bez ¿artów :uhh: Tylko lekko podkreœli³a swoj¹ kobiecoœÌ,jak zawsze w dobrym Joasiowym stylu :aniol:

WidzĂŞ,Âże uÂśmiech Joasi rozÂłoÂżony na czynniki pierwsze :brawa: :tanczy: WstĂŞp-rozwiniĂŞcie-zakoĂączenie :D PiĂŞknie :tanczy:

P.S VicemarszaÂłkowie wybrani wiĂŞc dziÂś chyba nie powinno byĂŚ problemu z 'PzP' ;)
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Lis 07, 2007 5:33 pm ]
Obrazek Obrazek
maxxx

DziÂś dla odmiany wÂłoski wszystkie rĂłwno na boki :tanczy: KamilozrobiÂł Joasi peÂłnÂą dokumentacjĂŞ :tanczy: :aniol: Chyba nie mam co dodaĂŚ,ale dam najwyÂżej bĂŞdzie tego wiĂŞcej :tanczy: :arrow:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nawet No nie Âżartuj
No wyobraÂżasz sobie :spiewa: :spiewa:
Wszystko skoĂączyÂło siĂŞ po Naszej myÂśli a przede wszystkim po myÂśli Joasi
Dzisiaj byÂła jakaÂś taka oÂżywiona I nawet w miare fajne tematy-bo nawet o tym starszym panu strzelajÂącym w samochody z procy byÂł zmontowany z nutka ÂżartobliwoÂści
No juÂż tak koÂło 16:30 byÂłem spokojny o wystÂąpienie Joasi, bo sytuacja siĂŞ uspokoiÂła :D
UÂśmiech wprost idealny :tanczy: Nie musi nawet juÂż w domu ĂŚwiczyĂŚ przed lustrem :devil:

DziÂś nie widziaÂłem PzP w tv, ale kiedy ti wszedÂłem i obejrzaÂłem wasze capsy, to siĂŞ poczuÂłem, jakbym widziaÂł magazyn osobiÂście :lol2:
Czekam na jutrzejsze wydanie :D [/quote]
maxxx

arczi pisze:No wyobraÂżasz sobie
CoÂś niesamowitego :spiewa:
No juÂż tak koÂło 16:30 byÂłem spokojny o wystÂąpienie Joasi, bo sytuacja siĂŞ uspokoiÂła
UÂśmiech wprost idealny Nie musi nawet juÂż w domu ĂŚwiczyĂŚ przed lustrem
Tak J¹ wychwaliliœmy,¿e postanowi³a sobie dziœ odpocz¹Ì od uœmiechania :D
Ale chyba jest tak,Âże tylko wtedy gdy ma na to ochotĂŞ wychodzi najpiekniej i najbardziej naturalnie ;)
DziÂś nie widziaÂłem PzP w tv, ale kiedy ti wszedÂłem i obejrzaÂłem wasze capsy, to siĂŞ poczuÂłem, jakbym widziaÂł magazyn osobiÂście
Czekam na jutrzejsze wydanie
No wychodzi na to ,Âże wrĂŞcz wiĂŞcej tu moÂżna zobaczyĂŚ Joasie i dÂłuÂżej niÂż na Âżywo :lol2:
Ale tutaj siĂŞ nie rusza-faktycznie odkrycie :? :hmm: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Tak J¹ wychwaliliœmy,¿e postanowi³a sobie dziœ odpocz¹Ì od uœmiechania
Ale chyba jest tak,Âże tylko wtedy gdy ma na to ochotĂŞ wychodzi najpiekniej i najbardziej naturalnie
Czyli dziÂś byÂł nieurodzaj uÂśmiechowy :>
No có¿, widocznie czu³a, ¿e jej nie ogl¹dam- nie mia³a siê do kogo uœmiechaÌ :devil:
No wychodzi na to ,Âże wrĂŞcz wiĂŞcej tu moÂżna zobaczyĂŚ Joasie i dÂłuÂżej niÂż na Âżywo
Ale tutaj siĂŞ nie rusza-faktycznie odkrycie
Na tvn24.pl mozna oglÂądaĂŚ materiaÂły z PzP, wielka szkoda, Âże nie ma do nich Joasiowych zapowiedzi ;( ;(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wiecie co, przyznam siĂŞ wam i wypÂłaczĂŞ w rĂŞkaw. :uau:
Jak widzia³am ile jest ostatnio relacji z sejmu, bieganiny reporterskiej po korytarzach za nowymi pos³ami, to mi a¿ ¿al serce œcisn¹³, ¿e tam nie biega Asia jak kiedyœ, co serwisik wejœcia na ¿ywo z jakimœ goœciem, czasami migniêcie w kadrze ca³ej sylwetki od góry do do³u, z lewa i prawa, od przodu do boku. Ech...
Ale, Âżeby pocieszyĂŚ siĂŞ, to po pierwsze cieszmy siĂŞ, Âże nie relacjonuje spod sejmu bÂądz paÂłacu prezydenckiego w deszczu i ziÂąbie (chociaÂż szarego pÂłaszczyka Âżal :uhh: )
Ech Âżal... Pozostaje nam jutro PzP, bez pÂłaszcza!
P.S. MoÂże ktoÂś umie zrĂŞcznie manipulowaĂŚ w photoshopie i zrobiÂłby nam capsa z pÂłaszczem w PzP :D ?!
epsztajnek

Ju¿ chcia³em was , zadowoleni z siebie koledzy, olaÌ wysokim sikiem, no bo skoro dokumentacja zrobiona i przez was zatwierdzona , to po co siê mêczyÌ :mhm: Ale jak sobie obejrza³em dzisiejszy program.... no nieeee.... tyle skrajnych emocji kryje siê w tych oczêtach :aniol: i uœmiech, i ³zy, i zaduma, i to ma przejœÌ niezauwa¿one.... :stop:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
chociaÂż szarego pÂłaszczyka Âżal
oj, Âżal, Âżal.... :(
najgorsze jest to, Âże nie wiemy, czy ta zamiana nastapiÂła na proÂśbĂŞ Joasi, czy przeciw niej :mhm:
ODPOWIEDZ