Witamy w gronie nieszczĂŞÂśnikĂłw :aniol: PanowieNika pisze:Wiecie co, przyznam siĂŞ wam i wypÂłaczĂŞ w rĂŞkaw.

Jak widzia³am ile jest ostatnio relacji z sejmu, bieganiny reporterskiej po korytarzach za nowymi pos³ami, to mi a¿ ¿al serce œcisn¹³, ¿e tam nie biega Asia jak kiedyœ, co serwisik wejœcia na ¿ywo z jakimœ goœciem, czasami migniêcie w kadrze ca³ej sylwetki od góry do do³u, z lewa i prawa, od przodu do boku. Ech...

Tu byÂło wszystko deszcz,ziÂąb,szary pÂłaszczyk-czasami warto sobie to przypomnieĂŚAle, Âżeby pocieszyĂŚ siĂŞ, to po pierwsze cieszmy siĂŞ, Âże nie relacjonuje spod sejmu bÂądz paÂłacu prezydenckiego w deszczu i ziÂąbie (chociaÂż szarego pÂłaszczyka Âżal )

Z tego co pamiĂŞtam adam miaÂł takie zapĂŞdy macherskie :tanczy: Np kiedyÂś umieÂściÂł Joasie-wilkoÂłaka na tle ksiĂŞÂżycaP.S. MoÂże ktoÂś umie zrĂŞcznie manipulowaĂŚ w photoshopie i zrobiÂłby nam capsa z pÂłaszczem w PzP ?!

No nie wesoÂło,ale chyba pozostaniemy optymistami-co siĂŞ bĂŞdziemy smuciĂŚ

Spokojnieepsztajnek pisze:JuÂż chciaÂłem was , zadowoleni z siebie koledzy, olaĂŚ wysokim sikiem, no bo skoro dokumentacja zrobiona i przez was zatwierdzona , to po co siĂŞ mĂŞczyĂŚ

W³aœnie g³ównie przez te oczy te capsy zas³ugujom na miano arcydzie³a.... tyle skrajnych emocji kryje siê w tych oczêtach i uœmiech, i ³zy, i zaduma, i to ma przejœÌ niezauwa¿one....

Joasiowa Eye Language jest bardzo wymowna

Znow czarne kolczyki,dziÂś juz przeze mnie zauwaÂżone w trakcie trwania programu

Najpewniej siĂŞ nigdy tego nie dowiemynajgorsze jest to, Âże nie wiemy, czy ta zamiana nastapiÂła na proÂśbĂŞ Joasi, czy przeciw niej