[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Ciekawe jaki jest zamysł tego, że przy 8 jest krótszy niż przy 6. No ale ;p
W sumie i tak nie szczędzili czasu ;p Oby też zielono niebieskawy kolor poszedł w odstawkę ;p
A tak w ogóle jak tak dalej pójdzie, to na naszej liście co w X poprawić zostanie tylko zaprosić Lady Gagę i Katy Perry ;p
A tak w ogóle jak tak dalej pójdzie, to na naszej liście co w X poprawić zostanie tylko zaprosić Lady Gagę i Katy Perry ;p
Hehe faktycznie, bo castingi bez zarzutu, bootcamp bez zarzutu, domy zobaczymy (ale wydaje mi się, że także będzie ok), no i najważniejsze... LIVE, na które każdy z nas bardzo liczy :)
Jak do tej pory za bardzo nie ma się do czego przyczepić w kwestii realizacji itp., chociaż "boli" mała ilość odcinków, szczególnie odcinków live.
Oby tylko po tym wszystkim nie spoczęli na laurach
Jak do tej pory za bardzo nie ma się do czego przyczepić w kwestii realizacji itp., chociaż "boli" mała ilość odcinków, szczególnie odcinków live.
Oby tylko po tym wszystkim nie spoczęli na laurach
Warto też dodać, że zmieni się układ przerw reklamowych i odcinki trwające do 22:15 począwszy od 2. live'a będą miały 4 przerwy, ostatnią o 21:48 akurat przed wynikami i dogrywką.
I dobrze, bo tak jak w tym 1. live to ciężko będzie im zorganizować głosowanie, chyba że napchają z 10 minut różnych materiałów, albo będzie występ gościa.
Napisałem do Tvn-u czy zmieni się wygląda Studia X factor i odpisali mi że już niebawem się wszystko wyjaśni . Można to oczywiście dwuznacznie interpretować , ale chyba jednak nastąpi zmiana wyglądu Studia, mam taką nadzieje. Oczywiście te też mi się podoba , ale jednak nawet sprawdzone rzeczy trzeba co jakiś czas odświeżać .Odpisali mi również że nie planują emisji YCD ,ale warto było znowu spróbować
A co Ci mieli innego odpisać? Oczywiście, że wszystko się niebawem wyjaśni, dokładnie 26 kwietnia o 20:00. Byłoby niepoważne zdradzać swoje plany w mailu do widza.
Szczerze mówiąc to dział kontaktu z widzami nie powinien mieć w ogóle takiej wiedzy. Przecieź o tym decyduje produkcja, a nie osoby za biurkiem. Już pomijam fakt, że produkcja jest nieco nieogarnięta i pewnie sami robią wszywtko na ostatnią chwilę. We wtorek lub środę będą pierwsze próby to się dowiemy.
-
- Czasem tu wpada
Dobra zdradzę wam 
1 live "Co mi w duszy gra" - taki właśnie będzie temat odcinka

1 live "Co mi w duszy gra" - taki właśnie będzie temat odcinka

Zbliżają się "Domy Jurorskie" a w eterze cisza, zerowa promocja odcinka który co roku gromadzi najmniejszą widownię. TVN poddał się na starcie?
Potem się nie dziwmy że mamy tak fatalne wyniki oglądalności...
Potem się nie dziwmy że mamy tak fatalne wyniki oglądalności...
Jak to zerowa? Od 19.50 już 3. raz przed chwilą był zwiastun i wygląda to genialnie, Włochy wiadomo, ale to studio u Kuby też dobrze.
Btw które wyniki są fatalne?
Btw które wyniki są fatalne?
Video z Domu Jurorskiego Tatiany : http://afterparty.pl/exclusive_artykul,16627.html
Mamwrażenie , że Tatiana bardziej się ty podnieca od uczestników xd
Mamwrażenie , że Tatiana bardziej się ty podnieca od uczestników xd
Oczywiście przypadkiem, żadnych dowodów, faktów, tylko "wydaje mi się". I w dodatku na końcu info, że pozostałe programy nie są ustawione, co widać było w ostatnim odcinku MBTM
24 A może po prostu trzeba było lepiej zaśpiewać? Co prawda występ był ok, no ale jakiegoś niesamowitego polotu i finezji tam nie było, poza tym po co produkcja miałaby przepychać Olka skoro i tak dalej go nie będzie?