Jestem, juÂż jestem
MiaÂłem nie oglÂądaĂŚ ''Mamy ciĂŞ'' (i tak mam nagrane), bo program mi siĂŞ bardzo przykro kojarzy

Premiera odcinka z Anit¹ mia³a miejsce dok³adnie 4 wrzeœnia 2004 roku, a wiêc Ci bardziej zorientowani wiedz¹, ¿e tego te¿ dnia Anita po raz ostatni pojawi³a siê faktach g³ównych. To by³ wielki czas wielkich paradoxów: z jednej strony Anita jest strasznie mocno promowana, poza ''Mamy Ciê'', ukaza³ siê tak¿e piêkny, wielki i nios¹cy nadziejê artyku³... a tu nagle, 9 wrzeœnia dochodz¹ do nas wieœci o tym, ¿e tvn emituje reklamê nowych faktów, w których nie ma Anity, nastêpnego dnia widzimy j¹ ponownie, po d³ugiej przerwie w popo³udniowych

ale obejrza³em (¿eby nabiÌ ogl¹dalnoœÌ na 2 telewizory :evil2: ).
MiÂło byÂło powspominaĂŚ czasy, kiedy o Anicie mĂłwiÂło siĂŞ, Âże jest tak zapracowana, Âże brakuje jej czasu na przyjemnoÂści (okrutne podejÂście fana

), miÂło byÂło patrzeĂŚ na jej promienny uÂśmiech, ktĂłrego teraz tak bardzo nam brakuje
¯eby zdo³owaÌ siê jeszcze bardziej, wczoraj - nie mog¹c zasn¹Ì - poogl¹da³em sobie stare nagrania, z czasów, kiedy Anita prowadzi³a g³ówne... :placze: Bo¿e... có¿ to by³y za piêkne czasy....

zapowiedÂź jednego materiaÂłu trwaÂła tyle co wszystkie zapowiedzi z popoÂłudniowych razem wziĂŞte i pomnoÂżone przez 2

To byÂły piĂŞkne, skÂładne, rzeczowe i treÂściwe mini referaty
A teraz... sami widzicie... nawet w porankach jej nie ma... od ponad miesiÂąca...

WmĂłwiono jej z pewnoÂściÂą, Âże jest stworzona do robienia reportaÂży, ktĂłre przepadajÂą w odchÂłani medialnej, jak kamieĂą rzucony w wodĂŞ
Jestem zaÂłamany :zalamany: :zalamany: