Moderator: Łukasz
Chyba ciebie rozumiem... bo mi siĂŞ teÂż tak wydaje...Czy nie wydaje wam siĂŞ teraz byĂŚ troszkĂŞ innÂą?Teraz..., kiedy.... ?
A, niewaÂżne
No wiesz, ty , jako kobieta , inaczej na niÂą patrzyszTak samo, jak wczeÂśniej, przed opublikowaniem nagraĂą, wyglÂąda - moim zdaniem
Bardzo mi przykro z tego powodu, poniewaÂż Agatta nadaÂła bardzo dobrÂą i poruszajÂącÂą relacjĂŞ, wiĂŞc sporo straciÂłeÂśmarcinkowsky pisze:Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
!!!!!!!!!!!!!!!
WiedziaÂłem , Âże kiedyÂś w koĂącu to siĂŞ stanie!!!!!!!!
wiedziaÂłem, Âże w koĂącu Agatka pojawi siĂŞ w telewziji z relacjÂą a ja tego nie bĂŞdĂŞ widziaÂł!!
No wÂłaÂśnieI jednak jest ''bomba'' -rozszarpaÂła mnie na strzĂŞpy -zresztÂą i tak bym chyba umarÂł z rozpaczy -ale notki capsy mnie uratowaÂły :* :* DziĂŞki -Âżycie ci zawdziĂŞczam :* !!
Podejrzewam, a nawet jestem pewien, Âże zupeÂłnie inaczejepsztajnek pisze:No wiesz, ty , jako kobieta , inaczej na niÂą patrzyszTak samo, jak wczeÂśniej, przed opublikowaniem nagraĂą, wyglÂąda - moim zdaniem
Ja juÂż w pierwszej sekundzie zauwaÂżyÂłem, Âże wyglÂąda jakby piĂŞkniej i nie ma co tu duÂżo siĂŞ zastanawiaĂŚA czy wyglÂąda inaczej :>: ?? Moim zdaniem tak samo piĂŞknie , uroczo i pociÂągajÂąco! ! :tanczy: A wÂłaÂściwie , to moÂże i nawet bardziej -muszĂŞ to przemyÂśleĂŚ
!! Ale na spokojnie , a na razie nie mam wokó³ siebie spokoju
!!
Nijak siĂŞ majÂą :?marcinkowsky pisze:I co , i co i jak :rydzyk: ?? Jak tam siĂŞ sprawy majÂą z relacjami :rozglada: ??
NicDuÂżo tracĂŞ :????
Mi³oœÌ dodaje skrzyyyde³marcinkowsky pisze:PS ehhê! Masz racjê , ¿e jeszcze pikniejsza ni¿ by³a
!!
Wiem ,Âże to okrutnie egoistycznie zabrzmi , ale muszĂŞ napisaĂŚ , Âże poczuÂłem niewysÂłowionÂą ulgĂŞ :rydzyk: !!Alchemik pisze:Nijak siĂŞ majÂą :?
NicTylko seriĂŞ konferencji prasowych
Transmitowanych i retransmitowanych, poniewaÂż jest ich taka masa, Âże nakÂładajÂą siĂŞ na siebie :hyh:
A Agatta miaÂła byĂŚ razem ze swoimi relacjami w Dniu na Âżywo - JarosÂław obiecywaÂł w Poranku![]()
A ja jestem tak ma³o domyœlny , ¿e musia³em to zobaczyÌ na w³asne oczy , ¿eby przekonaÌ siê o sile mi³oœciAlchemik pisze:Mi³oœÌ dodaje skrzyyyde³marcinkowsky pisze:PS ehhê! Masz racjê , ¿e jeszcze pikniejsza ni¿ by³a
!!
Zawsze mi siĂŞ tak wydawaÂło, teraz jestem tego pewien
![]()
Co nas tak cieszy :> ?? Naturalnie , Âże szczĂŞÂście Agatki :jupi: !! :jupi:}{ypnosea pisze:Ja nie rozumiem, co Was tak bardzo cieszy?
ZnĂłw -zaleÂży jak dla kogoPrzecieÂż to straszne dla nas, to co wyszÂło na jaw![]()
A z tobÂą jest chyba zdecydowanie coÂś nie tak :mhm: ?? !! Ze mnÂą to jedynie to , Âże wdaÂłem siĂŞ w dyskusjĂŞ , w ktĂłrÂą nie powinienem :rozglada:A wy dodajecie jeszcze temu wszystkiemu rangi? :hyh:
Nie rozumiem Was! Cieszycie, a przecieÂż powinniÂście ubolewaĂŚ!
JasneeeeChyba, Âże juÂż wczeÂśniej wiedzieliÂście?
Mo¿e g³ówny bohater? :hahaha: Albo ten ''bohater'' od ¿o³¹dkowej? :hahaha:marcinkowsky pisze:Jasneeee}{ypnosea pisze: Chyba, ¿e ju¿ wczeœniej wiedzieliœcie?!! Ja nawet by³em w Californii o tym samym czasie co Agatka :spiewa: !!
Zgadnijcie , ktĂłry to ja jestem na tych fotkach :devil: ??
Nastêpny wspania³omyœlny -witaj w klubie i przebij pi¹tkê :jupi: !!king_kocur pisze:Stopieù rozczarowania, czy uwielbienia zale¿y od tego, jakie kto robi³ sobie nadzieje co do... przysz³oœci z Agat¹ :hahaha: Ja siê cieszê, ¿e dzisiaj potrafi³a siê uœmiechn¹Ì![]()
moÂże widziaÂł filmy i teÂż zazdroÂści Agatce szczĂŞÂścia :hahaha: ?? Albo jest o niÂą zazdrosny :hahaha: ??Wprawdzie do Jarka, ale wystarczyA jemu coÂś nie byÂło do Âśmiechu :mhm:
Aaajjjhhh :szalony: !! Marzy³aby mi siê ta g³ówna rola :aniol: :szalony: Ale niestety nie mia³em tyle szczêœcia w ¿yciu co ten farciarzking_kocur pisze:Mo¿e g³ówny bohater? :hahaha: Albo ten ''bohater'' od ¿o³¹dkowej? :hahaha:
W kó³ko wa³kowali politykê :hyh: ??king_kocur pisze:Mêcz¹cy dzieù dzisiaj by³ - tylko jedna relacja
..ca³e szczêœcie ¿e nie mówi³a o akcji pod kryptonimem 'stop ujawnianiu szczegó³ów z ¿ycia prywatnego gwiazd tvn24' :spiewa:Alchemik pisze:Jest Agatta w GnieŸnie :jupi:
Ale to tyle radoÂści, poniewaÂż relacjĂŞ miaÂła bardzo wzruszajÂącÂą i poruszajÂącÂąMĂłwiÂła o akcji ''stop przemocy w rodzinie''
![]()
obie¿yœwiat pisze:..ca³e szczêœcie ¿e nie mówi³a o akcji pod kryptonimem 'stop ujawnianiu szczegó³ów z ¿ycia prywatnego gwiazd tvn24' :spiewa:Alchemik pisze:Jest Agatta w GnieŸnie :jupi:
Ale to tyle radoÂści, poniewaÂż relacjĂŞ miaÂła bardzo wzruszajÂącÂą i poruszajÂącÂąMĂłwiÂła o akcji ''stop przemocy w rodzinie''
![]()
..no ale ja mam czyste sumienie![]()
..gorzej by siĂŞ czuÂł ten ktoÂś inny
..ale doœÌ tej wrogoœci
..mi³oœÌ rulez:tanczy:
obi -przestaĂąmy , bo ktoÂś nam zarzuci , Âże myÂślimy w tej kwestii tylko o osobie :rozglada:..to Âże byÂła jedna relacja to oburzajÂące![]()
..no ale dzieki temu ci co nie mogli tvn24 mniej stracili :aniol:
Ciekawe czy jeÂśli bĂŞdzie to bĂŞdzie rano , czy wieczorem :mhm: ?? Jak wieczorem to powinna w koĂącu o stosowny strĂłj siĂŞ zatroszczyĂŚ -pasujÂący do pory , w ktĂłrej normalnie ludzie chodzÂą na kolacje..w weekend mam nadziejĂŞ Agatka nadrobi
..cisza wyborcza etc.. :spiewa:![]()
ZgrzeszyÂłbym gdybym siĂŞ tutaj z tobÂą i z tym co zresztÂą sam wczeÂśniej zauwaÂżyÂłem nie zgodziÂł..piĂŞkna jest to fakt![]()
MoÂże wcale nie jest tak Âźle jak myÂślimy..no ale to Âże siĂŞ uÂśmiecha to nie znaczy Âże z tym co siĂŞ staÂło jest jej dobrze :rozglada:
..chociaÂż mam nadziejĂŞ Âże jednak jest inaczej :rydzyk: :rydzyk:
..nie wiem - to chyba nie moje rejony muzyczne :mhm:marcinkowsky pisze: Jak to ÂśpiewajÂą ''Peace, Love, and Understanding" :spiewa: !! :tanczy: Czy jest tam teÂż sÂłowo o respekcie :> ??
..a wiĂŞc Âładnie - najÂładniej jak tylko potrafiĂŞ proszĂŞ o wczorajszÂą relacjĂŞ - noteczko :rydzyk:PrzecieÂż notka ma nagrania i jak jÂą Âładnie poprosimy to nam moÂże udostĂŞpni video z relacjÂą :rozglada: ?? i w ten sposĂłb nic nie stracimy!!
..niech siĂŞ zaprezentuje nam tak jakby wybieraÂła siĂŞ na kolacjĂŞ ze swoim ukochanym mĂŞÂżczyznÂąCiekawe czy jeÂśli bĂŞdzie to bĂŞdzie rano , czy wieczorem :mhm: ?? Jak wieczorem to powinna w koĂącu o stosowny strĂłj siĂŞ zatroszczyĂŚ -pasujÂący do pory , w ktĂłrej normalnie ludzie chodzÂą na kolacje!!
..dzisiaj w Zetce sÂłyszaÂłem rekalmĂŞA w niedzielĂŞ...... :mhm: ?? MoÂże wieczĂłr wyborczy poprowadzi?? W koĂącu wypadnie koniec ciszy wyborczej po 20.
!!!
..ja na jej miejscu bym siĂŞ wÂściekÂł :spiewa:MoÂże wcale nie jest tak Âźle jak myÂślimy??
Obawiam siê, ¿e wówczas Agatta mog³aby w swej wymowie byÌ tendencyjnaobie¿yœwiat pisze:..ca³e szczêœcie ¿e nie mówi³a o akcji pod kryptonimem 'stop ujawnianiu szczegó³ów z ¿ycia prywatnego gwiazd tvn24' :spiewa:Alchemik pisze:Jest Agatta w GnieŸnie :jupi:
![]()
Myœlê, ¿e z powodzeniem móg³by (farciarz) zostaÌ okrzykniêty naszym bohaterem narodowymmarcinkowsky pisze:Aaajjjhhh :szalony: !! Marzy³aby mi siê ta g³ówna rola :aniol: :szalony: Ale niestety nie mia³em tyle szczêœcia w ¿yciu co ten farciarz!!
![]()
Tak, no pewniemarcinkowsky pisze:Jasneeee}{ypnosea pisze:A wy dodajecie jeszcze temu wszystkiemu rangi? :hyh:
Nie rozumiem Was! Cieszycie, a przecieÂż powinniÂście ubolewaĂŚ!
Chyba, Âże juÂż wczeÂśniej wiedzieliÂście?!! Ja nawet byÂłem w Californii o tym samym czasie co Agatka :spiewa: !!
Zgadnijcie , ktĂłry to ja jestem na tych fotkach :devil: ??
Respekt to mniej wiêcej to samo co zrozumienie i wyrozumia³oœÌmarcinkowsky pisze:Jak to œpiewaj¹ ''Peace, Love, and Understanding" :spiewa: !! :tanczy: Czy jest tam te¿ s³owo o respekcie :> ??
NaprawdĂŞ byÂła tylko jedna relacja :hmm: To byÂło straszne :uhh: Po tej relacji, wiĂŞc i tak mieliÂśmy sporo szczĂŞÂścia, konferencje po prostu siĂŞ zazĂŞbiaÂły i nic innego nie miaÂło prawa siĂŞ przez nie przedostaĂŚ :grymas:obieÂżyÂświat pisze:..to Âże byÂła jedna relacja to oburzajÂące![]()
Ja teÂż proszĂŞ jak najÂładniej potrafiĂŞobieÂżyÂświat pisze:..a wiĂŞc Âładnie - najÂładniej jak tylko potrafiĂŞ proszĂŞ o wczorajszÂą relacjĂŞ - noteczko :rydzyk:marcinkowsky pisze:PrzecieÂż notka ma nagrania i jak jÂą Âładnie poprosimy to nam moÂże udostĂŞpni video z relacjÂą :rozglada: ?? i w ten sposĂłb nic nie stracimy!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 23 gości