Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Tak samo, jak wczeÂśniej, przed opublikowaniem nagraĂą, wyglÂąda - moim zdaniem :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( ;( !!!!!!!!!!!!!!!

WiedziaÂłem , Âże kiedyÂś w koĂącu to siĂŞ stanie ;( !!!!!!!!

wiedziaÂłem, Âże w koĂącu Agatka pojawi siĂŞ w telewziji z relacjÂą a ja tego nie bĂŞdĂŞ widziaÂł ;( !!

I jednak jest ''bomba'' -rozszarpaÂła mnie na strzĂŞpy -zresztÂą i tak bym chyba umarÂł z rozpaczy -ale notki capsy mnie uratowaÂły :* :* DziĂŞki -Âżycie ci zawdziĂŞczam :* !!

A czy wygl¹da inaczej :>: ?? Moim zdaniem tak samo piêknie , uroczo i poci¹gaj¹co :lol2: ! ! :tanczy: A w³aœciwie , to mo¿e i nawet bardziej -muszêto przemyœleÌ :lol2: !! Ale na spokojnie , a na razie nie mam wokó³ siebie spokoju :lol2: !! ;(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Czy nie wydaje wam siĂŞ teraz byĂŚ troszkĂŞ innÂą? :lol2: Teraz..., kiedy.... ? :lol2:
A, niewaÂżne :lol2:
Chyba ciebie rozumiem... bo mi siĂŞ teÂż tak wydaje... :( Ale , trochĂŞ czasu minie i wszystko bĂŞdzie - mam wielkÂą nadziejĂŞ - tak jak dotychczas...
Tak samo, jak wczeÂśniej, przed opublikowaniem nagraĂą, wyglÂąda - moim zdaniem
No wiesz, ty , jako kobieta , inaczej na niÂą patrzysz ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( ;( !!!!!!!!!!!!!!!

WiedziaÂłem , Âże kiedyÂś w koĂącu to siĂŞ stanie ;( !!!!!!!!

wiedziaÂłem, Âże w koĂącu Agatka pojawi siĂŞ w telewziji z relacjÂą a ja tego nie bĂŞdĂŞ widziaÂł ;( !!
Bardzo mi przykro z tego powodu, poniewaÂż Agatta nadaÂła bardzo dobrÂą i poruszajÂącÂą relacjĂŞ, wiĂŞc sporo straciÂłeÂś :(
I jednak jest ''bomba'' -rozszarpaÂła mnie na strzĂŞpy -zresztÂą i tak bym chyba umarÂł z rozpaczy -ale notki capsy mnie uratowaÂły :* :* DziĂŞki -Âżycie ci zawdziĂŞczam :* !!
No w³aœnie :) Jak zwykle jest wszystko: piêkna Agatta, uœmiech w stronê Jaros³awa... a w³aœnie, apropos uœmiechu - uœmiechnê³a siê Agatta, nie przywita³a widzów (bo przecie¿ nie tylko ona ni¹ patrzy³ :lol2: ) srogim i mro¿¹cym spojrzeniem :rozglada: Chyba nie jest mocno z³a za to, co siê sta³o :rozglada:
epsztajnek pisze:
Tak samo, jak wczeÂśniej, przed opublikowaniem nagraĂą, wyglÂąda - moim zdaniem
No wiesz, ty , jako kobieta , inaczej na niÂą patrzysz ;)
Podejrzewam, a nawet jestem pewien, Âże zupeÂłnie inaczej :lol2:
A czy wygl¹da inaczej :>: ?? Moim zdaniem tak samo piêknie , uroczo i poci¹gaj¹co :lol2: ! ! :tanczy: A w³aœciwie , to mo¿e i nawet bardziej -muszê to przemyœleÌ :lol2: !! Ale na spokojnie , a na razie nie mam wokó³ siebie spokoju :lol2: !! ;(
Ja juÂż w pierwszej sekundzie zauwaÂżyÂłem, Âże wyglÂąda jakby piĂŞkniej i nie ma co tu duÂżo siĂŞ zastanawiaĂŚ :lol2: :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

I co , i co i jak :rydzyk: ?? Jak tam siĂŞ sprawy majÂą z relacjami :rozglada: ??

DuÂżo tracĂŞ :?? ;( ??

PS ehhĂŞ :P ! Masz racjĂŞ , Âże jeszcze pikniejsza niÂż byÂła :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:I co , i co i jak :rydzyk: ?? Jak tam siĂŞ sprawy majÂą z relacjami :rozglada: ??
Nijak siĂŞ majÂą :?
DuÂżo tracĂŞ :?? ;( ??
Nic :D Tylko seriĂŞ konferencji prasowych :evil: Transmitowanych i retransmitowanych, poniewaÂż jest ich taka masa, Âże nakÂładajÂą siĂŞ na siebie :hyh:
A Agatta miaÂła byĂŚ razem ze swoimi relacjami w Dniu na Âżywo - JarosÂław obiecywaÂł w Poranku ;(
marcinkowsky pisze:PS ehhĂŞ :P ! Masz racjĂŞ , Âże jeszcze pikniejsza niÂż byÂła :lol2: !!
Mi³oœÌ dodaje skrzyyyde³ :lol2: Zawsze mi siê tak wydawa³o, teraz jestem tego pewien :lol2: 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Nijak siĂŞ majÂą :?

Nic :D Tylko seriĂŞ konferencji prasowych :evil: Transmitowanych i retransmitowanych, poniewaÂż jest ich taka masa, Âże nakÂładajÂą siĂŞ na siebie :hyh:
A Agatta miaÂła byĂŚ razem ze swoimi relacjami w Dniu na Âżywo - JarosÂław obiecywaÂł w Poranku ;(
Wiem ,Âże to okrutnie egoistycznie zabrzmi , ale muszĂŞ napisaĂŚ , Âże poczuÂłem niewysÂłowionÂą ulgĂŞ :rydzyk: !!

A dalej jak byÂło :rozglada: ??
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:PS ehhĂŞ :P ! Masz racjĂŞ , Âże jeszcze pikniejsza niÂż byÂła :lol2: !!
Mi³oœÌ dodaje skrzyyyde³ :lol2: Zawsze mi siê tak wydawa³o, teraz jestem tego pewien :lol2: 8)
A ja jestem tak maÂło domyÂślny , Âże musiaÂłem to zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy , Âżeby przekonaĂŚ siĂŞ o sile miÂłoÂści :lol2: !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Ja nie rozumiem, co Was tak bardzo cieszy?
PrzecieÂż to straszne dla nas, to co wyszÂło na jaw ;(

A wy dodajecie jeszcze temu wszystkiemu rangi? :hyh:
Nie rozumiem Was! Cieszycie, a przecieÂż powinniÂście ubolewaĂŚ!
Chyba, Âże juÂż wczeÂśniej wiedzieliÂście?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Ja nie rozumiem, co Was tak bardzo cieszy?
Co nas tak cieszy :> ?? Naturalnie , Âże szczĂŞÂście Agatki :jupi: !! :jupi:
IdÂąc za ciosem -ja nie rozumiem Ciebie :devil: !!
PrzecieÂż to straszne dla nas, to co wyszÂło na jaw ;(
ZnĂłw -zaleÂży jak dla kogo :lol2: !! Do mnie radoÂśniejsze wiĂŞÂści to chyba przez ostatniÂą dekadĂŞ nie spÂłynĂŞÂły :jupi: !! Umiem siĂŞ cieszyĂŚ szczĂŞÂściem innych , bo sam chyba jestem bardzo szczĂŞÂśliwym czÂłowiekiem :lol2: !! :jupi:
A wy dodajecie jeszcze temu wszystkiemu rangi? :hyh:
A z tobÂą jest chyba zdecydowanie coÂś nie tak :mhm: ?? !! Ze mnÂą to jedynie to , Âże wdaÂłem siĂŞ w dyskusjĂŞ , w ktĂłrÂą nie powinienem :rozglada:
Jasneeee :lol: !! Ja nawet byÂłem w Californii o tym samym czasie co Agatka :spiewa: !!
Zgadnijcie , ktĂłry to ja jestem na tych fotkach :devil: ??
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Stopieù rozczarowania, czy uwielbienia zale¿y od tego, jakie kto robi³ sobie nadzieje co do... przysz³oœci z Agat¹ :hahaha: Ja siê cieszê, ¿e dzisiaj potrafi³a siê uœmiechn¹Ì :) Wprawdzie do Jarka, ale wystarczy :) A jemu coœ nie by³o do œmiechu :mhm:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze: Chyba, Âże juÂż wczeÂśniej wiedzieliÂście?
Jasneeee :lol: !! Ja nawet byÂłem w Californii o tym samym czasie co Agatka :spiewa: !!
Mo¿e g³ówny bohater? :hahaha: Albo ten ''bohater'' od ¿o³¹dkowej? :hahaha:

MĂŞczÂący dzieĂą dzisiaj byÂł - tylko jedna relacja ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Stopieù rozczarowania, czy uwielbienia zale¿y od tego, jakie kto robi³ sobie nadzieje co do... przysz³oœci z Agat¹ :hahaha: Ja siê cieszê, ¿e dzisiaj potrafi³a siê uœmiechn¹Ì :)
NastĂŞpny wspaniaÂłomyÂślny -witaj w klubie i przebij piÂątkĂŞ :jupi: !!
Wprawdzie do Jarka, ale wystarczy :) A jemu coÂś nie byÂło do Âśmiechu :mhm:
moÂże widziaÂł filmy i teÂż zazdroÂści Agatce szczĂŞÂścia :hahaha: ?? Albo jest o niÂą zazdrosny :hahaha: ??
king_kocur pisze:Mo¿e g³ówny bohater? :hahaha: Albo ten ''bohater'' od ¿o³¹dkowej? :hahaha:
Aaajjjhhh :szalony: !! Marzy³aby mi siê ta g³ówna rola :aniol: :szalony: Ale niestety nie mia³em tyle szczêœcia w ¿yciu co ten farciarz ;( !! ;(

¯o³¹dkowa :hyh: !! Tutaj to jeœli o ten trunek idzie to ja jestem jak Agatka :xx: !! :lol2: ;)
king_kocur pisze:MĂŞczÂący dzieĂą dzisiaj byÂł - tylko jedna relacja ;(
W kó³ko wa³kowali politykê :hyh: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Jest Agatta w GnieÂźnie :jupi:

Ale to tyle radoÂści, poniewaÂż relacjĂŞ miaÂła bardzo wzruszajÂącÂą i poruszajÂącÂą ;( MĂłwiÂła o akcji ''stop przemocy w rodzinie'' :(
..ca³e szczêœcie ¿e nie mówi³a o akcji pod kryptonimem 'stop ujawnianiu szczegó³ów z ¿ycia prywatnego gwiazd tvn24' :spiewa:

..no ale ja mam czyste sumienie :)
..gorzej by siĂŞ czuÂł ten ktoÂś inny :x

..ale doœÌ tej wrogoœci :)
..mi³oœÌ rulez :lol2: :tanczy:

..to Âże byÂła jedna relacja to oburzajÂące :evil:

..no ale dzieki temu ci co nie mogli tvn24 mniej stracili :aniol:

..w weekend mam nadziejĂŞ Agatka nadrobi :)
..cisza wyborcza etc.. :spiewa: :D

..piĂŞkna jest to fakt :lol2:
..no ale to Âże siĂŞ uÂśmiecha to nie znaczy Âże z tym co siĂŞ staÂło jest jej dobrze :rozglada:
..chociaÂż mam nadziejĂŞ Âże jednak jest inaczej :rydzyk: :rydzyk:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:

Ale to tyle radoÂści, poniewaÂż relacjĂŞ miaÂła bardzo wzruszajÂącÂą i poruszajÂącÂą ;( MĂłwiÂła o akcji ''stop przemocy w rodzinie'' :(
..ca³e szczêœcie ¿e nie mówi³a o akcji pod kryptonimem 'stop ujawnianiu szczegó³ów z ¿ycia prywatnego gwiazd tvn24' :spiewa:

..no ale ja mam czyste sumienie :)
..gorzej by siĂŞ czuÂł ten ktoÂś inny :x

..ale doœÌ tej wrogoœci :)
..mi³oœÌ rulez :lol2: :tanczy:

Jak to ÂśpiewajÂą ''Peace, Love, and Understanding" :spiewa: !! :tanczy: Czy jest tam teÂż sÂłowo o respekcie :> ??
..to Âże byÂła jedna relacja to oburzajÂące :evil:

..no ale dzieki temu ci co nie mogli tvn24 mniej stracili :aniol:
obi -przestaĂąmy , bo ktoÂś nam zarzuci , Âże myÂślimy w tej kwestii tylko o osobie :rozglada:

PrzecieÂż notka ma nagrania i jak jÂą Âładnie poprosimy to nam moÂże udostĂŞpni video z relacjÂą :rozglada: ?? i w ten sposĂłb nic nie stracimy :) !!
..w weekend mam nadziejĂŞ Agatka nadrobi :)
..cisza wyborcza etc.. :spiewa: :D
Ciekawe czy jeÂśli bĂŞdzie to bĂŞdzie rano , czy wieczorem :mhm: ?? Jak wieczorem to powinna w koĂącu o stosowny strĂłj siĂŞ zatroszczyĂŚ -pasujÂący do pory , w ktĂłrej normalnie ludzie chodzÂą na kolacje :lol2: !!

A w niedzielĂŞ...... :mhm: ?? MoÂże wieczĂłr wyborczy poprowadzi :lol2: ?? W koĂącu wypadnie koniec ciszy wyborczej po 20. :lol: !!!

A moÂże bĂŞdzie w koĂącu w Poranku :rydzyk: !!
..piĂŞkna jest to fakt :lol2:
ZgrzeszyÂłbym gdybym siĂŞ tutaj z tobÂą i z tym co zresztÂą sam wczeÂśniej zauwaÂżyÂłem nie zgodziÂł :lol2: !! :P
..no ale to Âże siĂŞ uÂśmiecha to nie znaczy Âże z tym co siĂŞ staÂło jest jej dobrze :rozglada:
..chociaÂż mam nadziejĂŞ Âże jednak jest inaczej :rydzyk: :rydzyk:
MoÂże wcale nie jest tak Âźle jak myÂślimy :) ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze: Jak to ÂśpiewajÂą ''Peace, Love, and Understanding" :spiewa: !! :tanczy: Czy jest tam teÂż sÂłowo o respekcie :> ??
..nie wiem - to chyba nie moje rejony muzyczne :mhm:
PrzecieÂż notka ma nagrania i jak jÂą Âładnie poprosimy to nam moÂże udostĂŞpni video z relacjÂą :rozglada: ?? i w ten sposĂłb nic nie stracimy :) !!
..a wiĂŞc Âładnie - najÂładniej jak tylko potrafiĂŞ proszĂŞ o wczorajszÂą relacjĂŞ - noteczko :rydzyk:
Ciekawe czy jeÂśli bĂŞdzie to bĂŞdzie rano , czy wieczorem :mhm: ?? Jak wieczorem to powinna w koĂącu o stosowny strĂłj siĂŞ zatroszczyĂŚ -pasujÂący do pory , w ktĂłrej normalnie ludzie chodzÂą na kolacje :lol2: !!
..niech siĂŞ zaprezentuje nam tak jakby wybieraÂła siĂŞ na kolacjĂŞ ze swoim ukochanym mĂŞÂżczyznÂą :lol2:

..a to juÂż chyba raczej pewne Âże bĂŞdzie wieczorem bo Aneta dzis siĂŞ pojawiÂła w Poranku to pewnie bĂŞdzie teÂż w weekendy pracowaÂła :mhm:
..ehhh ;(
..Agatki to my chyba siĂŞ nie doczekamy w tych porannych serwisach ;(
A w niedzielĂŞ...... :mhm: ?? MoÂże wieczĂłr wyborczy poprowadzi :lol2: ?? W koĂącu wypadnie koniec ciszy wyborczej po 20. :lol: !!!
..dzisiaj w Zetce sÂłyszaÂłem rekalmĂŞ ;)
..wymieniajÂą niestety tylko Durczoka..Pochanke..i Rymanowskiego ;( :lol:
..tak wiĂŞc niedzielny dyÂżur Agatce przepadnie ;(
..no chyba ¿e bêdzie musia³a po pó³nocy siedzieÌ razem z PKW :hmm:
MoÂże wcale nie jest tak Âźle jak myÂślimy :) ??
..ja na jej miejscu bym siĂŞ wÂściekÂł :spiewa:
..ale faktycznie nie daÂła tego po sobie na wizji poznaĂŚ wiĂŞc moÂże Agatka nie wie o caÂłym zamieszaniu :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:

Obawiam siĂŞ, Âże wĂłwczas Agatta mogÂłaby w swej wymowie byĂŚ tendencyjna :lol2:
marcinkowsky pisze:Aaajjjhhh :szalony: !! Marzy³aby mi siê ta g³ówna rola :aniol: :szalony: Ale niestety nie mia³em tyle szczêœcia w ¿yciu co ten farciarz ;( !! ;(
MyÂślĂŞ, Âże z powodzeniem mĂłgÂłby (farciarz) zostaĂŚ okrzykniĂŞty naszym bohaterem narodowym :lol2: :devil:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:A wy dodajecie jeszcze temu wszystkiemu rangi? :hyh:
Tak, no pewnie :D I dlatego, te dla innych szokujÂące i trÂącÂące prywatnoÂściÂą filmy, na nas - ludzi juÂż oswojonych z tymi co niektĂłrymi faktami z Âżycia Agatty nie zrobiÂły teraz wiĂŞkszego wraÂżenia :lol2:
marcinkowsky pisze:Jak to ÂśpiewajÂą ''Peace, Love, and Understanding" :spiewa: !! :tanczy: Czy jest tam teÂż sÂłowo o respekcie :> ??
Respekt to mniej wiêcej to samo co zrozumienie i wyrozumia³oœÌ :lol2: Ale przyznajê siê, ¿e i ja nie znam tekstu :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..to Âże byÂła jedna relacja to oburzajÂące :evil:
NaprawdĂŞ byÂła tylko jedna relacja :hmm: To byÂło straszne :uhh: Po tej relacji, wiĂŞc i tak mieliÂśmy sporo szczĂŞÂścia, konferencje po prostu siĂŞ zazĂŞbiaÂły i nic innego nie miaÂło prawa siĂŞ przez nie przedostaĂŚ :grymas:
Dzisiaj na szczĂŞÂście, jak siĂŞ domyÂślam, Agatta w drodze do Warszawy - bÂądÂź w przygotowaniu, wiĂŞc na relacje siĂŞ nie nastawiam, a co za tym idzie, mniej emocjonalnie podchodzĂŞ do takiej jak wczorajsza ramĂłwki :neutral:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:PrzecieÂż notka ma nagrania i jak jÂą Âładnie poprosimy to nam moÂże udostĂŞpni video z relacjÂą :rozglada: ?? i w ten sposĂłb nic nie stracimy :) !!
..a wiĂŞc Âładnie - najÂładniej jak tylko potrafiĂŞ proszĂŞ o wczorajszÂą relacjĂŞ - noteczko :rydzyk:
Ja teÂż proszĂŞ jak najÂładniej potrafiĂŞ :)
ODPOWIEDZ