cfc_champion pisze:Ja nie lubiĂŞ tego prezentera.
A ja wprost uwielbiam

I co Ty na to?
adam pisze:Jedna z dziewczÂąt dzielnie zniosÂła tÂą zniewagĂŞ ale bardziej obawiam siĂŞ reakcji Dzastinki
:ban: :ban: :ban:
:> A ja mia³abym ochotê komuœ dziœ napukaÌ :uhh: ale to tylko dlatego, ¿e nie mog³am dostaÌ siê na forum, jakieœ problemy z po³¹czeniem :uhh: Pomyœla³am sobie, ¿e Pawe³ byÌ mo¿e zajrza³ dziœ na forum i zmartwi³ siê, ¿e jego najwierniejsza fanka nic nie napisa³a o jego dzisiejszym prezenterowaniu

Ale juÂż wszystko jest okay

( ze mnÂą i moim internetem

) i mogĂŞ nadrabiaĂŚ zalegÂłoÂści
Black Jack '62 pisze:Ale honoru PawÂła, jako prezentera musicie broniĂŚ, bo jest tego wart

adam pisze:Dla mnie PaweÂł jest sympatycznÂą postaciÂą i lubiĂŞ go ogladaĂŚ .
Do kaÂżdego prezentera moÂżna siĂŞ o coÂś doczepiĂŚ -mnie PaweÂł niczym nie razi
ChÂłopaki, ale mnie wzruszyÂły te Wasze serdecznoÂści pod adresem PawÂła, dziĂŞki :*
No có¿ :] nie wszyscy musz¹ Paw³a lubiÌ, zdajê sobie z tego sprawê

Mnie udaÂło siĂŞ dostrzec jego talent dziennikarski

i urok osobisty

i jestem pewna, Âże jeszcze wielu ludzi do siebie przekona

ZwÂłaszcza jeÂśli da mu siĂŞ szansĂŞ prowadzenia serwisĂłw, tak czĂŞsto, jak to ma miejsce w ostatnich dniach
JuÂż wczoraj pisaÂłam, Âże podoba mi siĂŞ poczÂątek tego roku, prawda?

Po dzisiejszym dniu mogĂŞ jeszcze raz to powtĂłrzyĂŚ

AÂż siĂŞ bojĂŞ co ze mnÂą bĂŞdzie kiedy odetnÂą mi dostawĂŞ PawÂła :uhh: to tak jak gdyby zabrakÂło powietrza :uhh: Ale pĂłki co cieszmy siĂŞ tym co mamy. PaweÂł poraz kolejny w dniu na Âżywo :jupi: AleÂż to byÂła dla mnie niespodzianka kiedy zobaczyÂłam go za biureczkiem

Tematów do omawiania mia³ dziœ sporo, wiele razy ³¹czy³ siê z reporterami :mhm: dziœ w przyt³aczaj¹cej wiêkszoœci z kole¿ankami reporterkami, wzglêdem których by³ bardzo szarmancki

Koledzy reporterzy teÂż siĂŞ dzisiaj przytrafili

Fajna sytuacja mia³a miejsce podczas jednego ³¹czenia z Tomaszem Kanikiem

Tomek skoùczy³ mówiÌ i na ekranie pojawi³ siê Pawe³, rêk¹ podpiera³ brodê i by³ bardzo zamyœlony :mhm: ciekawe co tak zaprz¹tnê³o jego myœli :mhm: z ca³¹ pewnoœci¹ nie relacja kolegi Kanika
adam pisze:CoÂś mi siĂŞ wydaje Âże oszaÂłamiajÂąca blondyna zostaÂła wygryziona przez ''bruneta wieczorowÂą porÂą'' :spiewa: :spiewa: :rozglada:
Przyjdzie czas na i na oszaÂłamiajÂącÂą blondynĂŞ
taka obecnoœÌ oznacza ¿e jego pozycja jest ju¿ ugruntowana i pewnie czêœciej bedzie obecny jako prezenter
ObyÂś miaÂł racjĂŞ Adam