Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

No i poprowadziÂł
CoÂś mi siĂŞ wydaje Âże oszaÂłamiajÂąca blondyna zostaÂła wygryziona przez ''bruneta wieczorowÂą porÂą'' :spiewa: :spiewa: :rozglada:
ZanidbywaÂł swoich fanĂłw wiĂŞc teraz stara siĂŞ wszystko naprawiĂŚ czĂŞstÂą obecnoÂściÂą-godne pochwaÂły :brawa: :brawa:

taka obecnoœÌ oznacza ¿e jego pozycja jest ju¿ ugruntowana i pewnie czêœciej bedzie obecny jako prezenter

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:uhh: A dziÂś udaÂło Ci siĂŞ?
Tak, tak, taaak!!! :jupi:

Pawe³ wczoraj w obu raportach œwietny by³. Najpierw musia³am pokonaÌ szok, po tym jak go tam zobaczy³am :shock: A póŸniej ju¿ tylko delektacja :)

A dzisiaj DzieĂą na Âżywo :shock: Jest w koĂącu go tak na dobre sobie pooglÂądam :jupi:
JuÂż dwie rozmowy przeprowadziÂł :jupi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

wiem, Âże PaweÂł tego nie lubi - nie lubi, kiedy widzowie koncentrujÂą siĂŞ na jego wyglÂądzie, ale muszĂŞ to napisaĂŚ, Âże dzisiaj ma rewelacyjnÂą fryzurĂŞ :)

JuÂż dawno nie widziaÂłam pasma DzieĂą na Âżywo, ale w takim towarzystwie jak dzisiejsze, bardzo mi siĂŞ podoba, mogĂŞ nawet napisaĂŚ, Âże coraz bardziej mi siĂŞ podoba :)
CzyÂżby PaweÂł miaÂł na dÂłuÂżej w paÂśmie pozostaĂŚ - byÂłoby cudownie, naleÂży mu siĂŞ :) Jest Âświetnym prezenterem 8) W kaÂżdej sprawie zorientowany, ma interesujÂące i jeÂśli sytuacja na to pozwala ciekawe zapowiedzi i pytania do reporterĂłw :) OÂżywia to pasmo :)
Ale ........... pewnie jak A. JĂŞdrzejowska wrĂłci, to i sytuacja wrĂłci do normy :/
A moÂże nie.........? :roll:
Aaaaa......... zobaczymy jak to bĂŞdzie wyglÂądaÂło :devil: Cieszmy siĂŞ chwilÂą obecnÂą ......... :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jestem przekonany Âże po powrocie Anny J. nie wszystko wrĂłci do normy.
to jest moja myÂśl nie podparta Âżadnymi danymi z oficjalnych ÂżrĂłdeÂł ale wydaje mi siĂŞ Âże PaweÂł i Joasia(oszaÂłamiajÂąca blondyna) sÂą przygotowywani do zajĂŞcia stanowiska prezentera.
Mo¿e ktoœ chce odejœÌ ,mo¿e maj¹ byÌ przetasowania-pewnie siê mylê ale Pawe³ zadziwiaj¹co czêsto pojawia siê jako prezenter
cfc_champion
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: cfc_champion »

Ja nie lubiê tego prezentera. Mówi jakby siê ba³, ¿e ma za ma³o czasu, jak by zaraz mia³o Mu brakn¹Ì czasu antenowego. Wolê Go jako reportera (ewentualnie)...

Jest to jedna z niewielu osĂłb w TVN24, ktĂłrych nie lubiĂŞ...
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to ci siĂŞ dostanie od dziewczyn jak to przeczytajÂą :spiewa: :spiewa: :spiewa:

Dla mnie PaweÂł jest sympatycznÂą postaciÂą i lubiĂŞ go ogladaĂŚ .
Do kaÂżdego prezentera moÂżna siĂŞ o coÂś doczepiĂŚ -mnie PaweÂł niczym nie razi
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie, nie, nie - ja typem wojownika (co prawda tym razem w dobrej sprawie) nie jestem :] JoannÂą Dark teÂż mnie nigdy nie nazywano :D
Zawsze moÂżna siĂŞ spodziewaĂŚ gorszej niesprawiedliwej oceny :?
AÂż tak bardzo Ci to przeszkadza? Zdarzy siĂŞ czasami PawÂłowi zrobiĂŚ zbyt dÂługÂą przerwĂŞ miĂŞdzy wyrazami, ale mnie siĂŞ to podoba :D Jest bardzo oryginalne i wytwarza napiĂŞcie. Nie myliĂŚ ze stresem :D
PaweÂł jest coraz bardziej swobodny za biurkiem (czasami aÂż za bardzo :lol: ), zwÂłaszcza w relacjach z koleÂżankami i kolegami redakcyjnymi. ;)
A poza tym rĂłwnieÂż jako prezenter ma ogromnÂą wiedzĂŞ, zawsze jest Âświetnie przygotowany, czy to do komentowania jakiegoÂś wydarzenia, nagÂłego, zaplanowanego i to przygotowanie widaĂŚ teÂż w rozmowach, a przy tym wszystkim jest taki skromny i czarujÂący :) MyÂślĂŞ, Âże lepszych predyspozycji na prezentera nie trzeba :)
ale PaweÂł zadziwiajÂąco czĂŞsto pojawia siĂŞ jako prezenter
Nie sadzi³am, ¿e to kiedyœ napiszê, ale TVn24 od jakiegoœ czasu wie, co dobre :lol2: No có¿, czasy siê zmieniaj¹, ludzie siê zmieniaj¹, pogl¹dy siê zmieniaj¹, decyzje TVN staj¹ siê trafniejszymi :lol2:

A na koniec jeszcze ,,czerwony'' temat z abp Wielgusem wyskoczyÂł! I PaweÂł rozmawia z Janeckim z Wprost :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Walczcie, walczcie dziewczyny, ale niezbyt brutalnie proszĂŞ :lol2: Nie lubiĂŞ widoku krwi :devil:
Ale honoru PawÂła, jako prezentera musicie broniĂŚ, bo jest tego wart :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jedna z dziewczÂąt dzielnie zniosÂła tÂą zniewagĂŞ ale bardziej obawiam siĂŞ reakcji Dzastinki
:ban: :ban: :ban:

moÂże lepiej przemilczeĂŚ sprawĂŞ z tym feralnym postem :xx: :xx: :xx:

Te przerwy ktĂłre robi PaweÂł o ktĂłrych mowa dodajÂą uroku i raczej nie wyglada to tak strasznie jakby moÂżna wyczytaĂŚ u cfc champion
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

cfc_champion pisze:Ja nie lubiĂŞ tego prezentera.
A ja wprost uwielbiam :P I co Ty na to?
adam pisze:Jedna z dziewczÂąt dzielnie zniosÂła tÂą zniewagĂŞ ale bardziej obawiam siĂŞ reakcji Dzastinki
:ban: :ban: :ban:
:> A ja mia³abym ochotê komuœ dziœ napukaÌ :uhh: ale to tylko dlatego, ¿e nie mog³am dostaÌ siê na forum, jakieœ problemy z po³¹czeniem :uhh: Pomyœla³am sobie, ¿e Pawe³ byÌ mo¿e zajrza³ dziœ na forum i zmartwi³ siê, ¿e jego najwierniejsza fanka nic nie napisa³a o jego dzisiejszym prezenterowaniu :lol: Ale ju¿ wszystko jest okay :D ( ze mn¹ i moim internetem :D ) i mogê nadrabiaÌ zaleg³oœci :D
Black Jack '62 pisze:Ale honoru PawÂła, jako prezentera musicie broniĂŚ, bo jest tego wart :lol2:
adam pisze:Dla mnie PaweÂł jest sympatycznÂą postaciÂą i lubiĂŞ go ogladaĂŚ .
Do kaÂżdego prezentera moÂżna siĂŞ o coÂś doczepiĂŚ -mnie PaweÂł niczym nie razi
ChÂłopaki, ale mnie wzruszyÂły te Wasze serdecznoÂści pod adresem PawÂła, dziĂŞki :*
No có¿ :] nie wszyscy musz¹ Paw³a lubiÌ, zdajê sobie z tego sprawê ;) Mnie uda³o siê dostrzec jego talent dziennikarski :D i urok osobisty :P i jestem pewna, ¿e jeszcze wielu ludzi do siebie przekona ;) Zw³aszcza jeœli da mu siê szansê prowadzenia serwisów, tak czêsto, jak to ma miejsce w ostatnich dniach :D
Ju¿ wczoraj pisa³am, ¿e podoba mi siê pocz¹tek tego roku, prawda? :P Po dzisiejszym dniu mogê jeszcze raz to powtórzyÌ :P A¿ siê bojê co ze mn¹ bêdzie kiedy odetn¹ mi dostawê Paw³a :uhh: to tak jak gdyby zabrak³o powietrza :uhh: Ale póki co cieszmy siê tym co mamy. Pawe³ poraz kolejny w dniu na ¿ywo :jupi: Ale¿ to by³a dla mnie niespodzianka kiedy zobaczy³am go za biureczkiem :D Tematów do omawiania mia³ dziœ sporo, wiele razy ³¹czy³ siê z reporterami :mhm: dziœ w przyt³aczaj¹cej wiêkszoœci z kole¿ankami reporterkami, wzglêdem których by³ bardzo szarmancki ;) Koledzy reporterzy te¿ siê dzisiaj przytrafili ;) Fajna sytuacja mia³a miejsce podczas jednego ³¹czenia z Tomaszem Kanikiem ;) Tomek skoùczy³ mówiÌ i na ekranie pojawi³ siê Pawe³, rêk¹ podpiera³ brodê i by³ bardzo zamyœlony :mhm: ciekawe co tak zaprz¹tnê³o jego myœli :mhm: z ca³¹ pewnoœci¹ nie relacja kolegi Kanika :lol:
adam pisze:CoÂś mi siĂŞ wydaje Âże oszaÂłamiajÂąca blondyna zostaÂła wygryziona przez ''bruneta wieczorowÂą porÂą'' :spiewa: :spiewa: :rozglada:
Przyjdzie czas na i na oszaÂłamiajÂącÂą blondynĂŞ ;)
taka obecnoœÌ oznacza ¿e jego pozycja jest ju¿ ugruntowana i pewnie czêœciej bedzie obecny jako prezenter
ObyÂś miaÂł racjĂŞ Adam ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
cfc_champion
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Có¿... Od samego pocz¹tku wiedzia³em, ¿e mi siê dostanie :( . Ale chyba mam prawo mieÌ w³asne zdanie na temat dziennikarzy? Po prostu to jest kwestia gustu...

Nie powiedziaÂłem, Âże jest zÂłym prezenterem, tylko jak ja odczuwam odbierane od niego informacje. Z biegiem czasu zaczynam siĂŞ coraz bardziej z niektĂłrymi oswajaĂŚ - jak np. z Durczokiem. ByĂŚ moÂże z P. ÂŁukasikiem teÂż tak bĂŞdzie.

Poza tym lubiĂŞ, kiedy dziennikarz ma wÂłasny styl (J. Pochanke, A. Werner, P. Redo czy Bogdan Rymanowski - choĂŚ On za wolno mĂłwi, ale jest Âświetny) - a na to trzeba trochĂŞ popracowaĂŚ - na pewno za jakiÂś czas PaweÂł u mnie bĂŞdzie plusowaÂł :D .
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

cfc_champion pisze:Có¿... Od samego pocz¹tku wiedzia³em, ¿e mi siê dostanie :(
AÂż tak bardzo Ci siĂŞ nie dostaÂło ;)
Ale chyba mam prawo mieĂŚ wÂłasne zdanie na temat dziennikarzy?
OczywiÂście, nikt Ci nie zabrania :)
Poza tym lubiĂŞ, kiedy dziennikarz ma wÂłasny styl
AleÂż PaweÂł ma swĂłj styl :D Jak mogÂłeÂś tego jeszcze nie zauwaÂżyĂŚ :nie:
cfc_champion
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

DÂżastina pisze:]
AleÂż PaweÂł ma swĂłj styl :D Jak mogÂłeÂś tego jeszcze nie zauwaÂżyĂŚ :nie:
Ja bym ten styl nazwaÂł - stylem poczÂątkowym. Tzn. dobrym przykÂładem jest ÂŁukasz Grass, ktĂłry stosunkowo nie dawno (co prawda chyba juÂż 2 lata) debiutowaÂł i ma juÂż wÂłasny, ciekawy styl - dziÂś prowadzi Serwisy, M24, Skaner Polityczny i Horyzont...

To siĂŞ nazywa STYL - dla Ciebie On ma swĂłj styl bo po prostu podoba Ci siĂŞ sposĂłb, w jaki przekazuje informacje - ale zobaczysz za rok - wtedy naprawdĂŞ bĂŞdzie miaÂł STYL* :D
------------------------------------------
* sorki za powtĂłrki :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki za wyczerpujÂącÂą definicjĂŞ sÂłowa STYL ;) i za wytÂłumaczenie dlaczego mi odpowiada STYL PawÂła ;) Teraz mi Âłatwiej zrozumieĂŚ dlaczego, pĂłki co, nie odpowiada Ci prezenterka PawÂła ;)
A ja juÂż uwaÂżam, Âże PaweÂł ma swĂłj STYL :P i nie muszĂŞ czekaĂŚ rok, Âżeby siĂŞ o tym przekonywaĂŚ :D NaprawdĂŞ :D
ODPOWIEDZ