Trzeci live - najlepszy

To na poczatek. Fantastyczny występ Konego, zarówno na castingu jak i w studio. Szczerze powiem, że się zdziwiłem co do wyboru własnie jego, jako zwycięzcy. Myślałem że telewidzowie doceniają w tym programie tylko śpiew, jednak się pozytywnie zawiodłem. Poziom większości wykonań był baardzo wysoki. Blado na tle innych wypadł Show Bar - "beztalencia" , oraz Ula "Fryc" która ogólnie nie pasowała do tego programu. Cieszę się bardzo, że ludzie sądźili podobnie jak i ja. Duet akrobatyczny , również bardzo ciekawie się zaprezentował, podobnie jak i sekcja wokalistek - Kasia i Asia

oraz Jessica. Cenię obie, jednak myślę że było dobra decyzją wybranie tej drugiej - Jessici. Olbrzymi postęp zarówno w głosie jak i wyglądzie. Niewątpliwie również i w sentymentalności artystki co do rodziny. Duet wokalny był równie dobry, za czym stoi zarówno wygląd, sceneria jak i sam utwór. Był to jeden z niewielu występów live w tej edycji ,lepszych od propozycji na castingach. I za to również duży plus. Myślę jednak, że jury dobrze postapiło biorąc Jessicę do wielkiego finału. Zasługiwala na to nie tylko jej talentem, ale i przeżyciami w tym programie.
Osobiście nie mogę się doczekać kolejnego live'a za tydzień, gdzie wystąpią wspaniali wokaliści

Pozdrawiam

tvn - wiosną programowo najlepszy.