Tylko oszołomy z PIS-u mogą człowiekowi podnieść ciśnienie w sekundzie. Ja im nie zabraniam pikietować i leżeć przed pałacem prezydenckim, więc niech się odp.. od telewizji. Z pewnością gdyby PIS rządził mielibyśmy dziesiątego na wszystkich kanałach Kaczyńskiego z pochodnią
Dajcie linka do tego facebooka
Rozumiem, że teraz będziesz miał dylemat – obejrzeć X-factor, czy posłuchać się PIS'u i nie oglądać...
Ja szczęśliwy człowiek jestem – nie mam takich dylematów
ktos pisze:Maja Sablewska zaprosiła do domu jurorskiego Sebastina Karpiela-Bułeckę. Wspólnie podejmą decyzję o tym, kto będzie musiał rozstać się z programem, a kto przejdzie dalej.
Tak się zastanawiam czy Kuba nie zaprosi do domu jurorskiego Kasi Kowalskiej. Dziwne że po 9 latach zdecydowała się teraz przyjść do jego programu Może coś jest na rzeczy :mhm:
Mówi m. in., że kandydatura Czesława na jurora to jego pomysł, że chcieli zmienić kategorie na: dziewczyny, chłopaków i 25+, ale twórcy formatu się nie zgodzili i że cięcia w kategorii 16-24 były "szalenie drastyczne". :rozglada:
Mówi m. in., że kandydatura Czesława na jurora to jego pomysł, że chcieli zmienić kategorie na: dziewczyny, chłopaków i 25+, ale twórcy formatu się nie zgodzili i że cięcia w kategorii 16-24 były "szalenie drastyczne". :rozglada:
Ciekawe, bo gdyby mieli 4 jurorów to mogliby mieć dwa razy więcej młodych (bo 16-24 jest dzielone na dwie kategorie, chłopaków i dziewczyn) i nie mieliby tego problemu o którym mówi.
Wskazuje na to że za rok będzie czwarty juror, bo słusznie producenci nie pozwolili zrezygnować z grup. Moim zdaniem (i pewnie zdanie Simon Cowella) bardzo ważne jest dać szanse starszym którzy może nie mieli przedtem odwagi lub możliwiści, i również grupom, których bardzo brakuje na rynku!
peterq90 pisze:Tak Maja bedzie mieć do 25 lat bo tam jest ta ruda co była dziś i tak półkaraibka
Albo zrobili grupę z nich (jak w Angielskim X Factor - One Direction) i Maja ma zespoły wokalne... bo w Domach Jurorów śpiewa się zwykle samemu i uczestnicy nigdy razem się przed mentorem nie pojawiają jak na tym zdjęciu....
Czy w polskiej wersji programu w odcinkach live będziecie chcieli przyciągnąć widownię wielkimi zagranicznymi gwiazdami - tak jak robi się to np. w wersji brytyjskiej?
Wiadomo, że na finale będziemy mieć dużą gwiazdę, mamy też potwierdzony udział gwiazd w odcinkach na żywo, ale nie promujemy szczególnie tego faktu. Obecność gwiazd ma uszlachetniać i być tylko dodatkiem. Chcemy, aby magnesem dla widzów były wyłowione podczas castingów talenty. To uczestnicy mają stanowić o sile programu i na nich będziemy stawiać.