X-Factor - edycje zagraniczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Pjotreeek
Początkujący
Początkujący

Re: X-Factor - edycje zagraniczne

Post autor: Pjotreeek »

Sam C chyba jako pewniak dzisiaj w sing-offie. Ale z kim? Hannah napewno dostanie rebound vote, Kingsland Road mogą być zagrożeni.
Czego chcę - DEADLOCKA!!! :D
SevenUP
Bywalec
Bywalec

Post autor: SevenUP »

Najlepsze jest to, że jedynym mentorem, który nie miał swojego uczestnika w dogrywce jest... Louis. Chyba nikt się nie spodziewał.
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: musicomaniakk »

Dzisiejsza dogrywka mnie strasznie zaskoczyła, nadal jestem w wielkim szoku. Tamera? Dziewczyna, która wydawała się dużą faworytką sezonu... Ale chociaż jury myślący, bo u nas to by ją od razu wyeliminowali.. Gary coraz bardziej mnie irytuje, już wczoraj przeginał swoim zachowaniem, dobrze że w 11 sezonie już go nie zobaczymy.
Pjotreeek
Początkujący
Początkujący

HAHAHAHA PIĘKNY SING-OFF!

Jak Dermot powiedział "Abi" to nie mogłem uwierzyć :D Bardzo dobrze, wreszcie jakieś zaskoczenie, wreszcie coś się dzieje. Ogólnie rzecz biorąc Sam C powinien dzisiaj być w dogrywce, to akurat mnie denerwuje. Chciałem deadlock, a szkoda...
Tamera aż taka fantastyczna nie jest, ok , ma fajny głos, uwielbiam jej casting arenowy ale coś w niej takiego jest co sprawia że nie mogę jej polubić tak w 100%.
Ciekawe czy powtórzy się historia z poprzednich 2 lat? (Osoba która była w dogyrwce w 4 tygodniu zajmowała 4 miejsce) Myślę, że tak będzie. Idealne miejsce dla Tamery - producenci zdają sobie sprawę , że ona nie musi wygrać programu by dobrze sobie radzić na rynku muzycznym, ona kontrakt już ma na pewno gotowy :)

Nie wierzę że to mówię, ale moją faworytką jest SAM BAILEY. Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów tak bardzo polubiłem 0versa :D Sam pokazała się dotąd jak najlepiej z każdej strony, a wczoraj udowodniła że nie tylko ballady jej dobrze wychodzą :D Trzymam kciuki za Sam.
musicomaniakk pisze:Gary coraz bardziej mnie irytuje, już wczoraj przeginał swoim zachowaniem, dobrze że w 11 sezonie już go nie zobaczymy.
Kiedy Gary przeginał? o.O
SevenUP
Bywalec
Bywalec

musicomaniakk pisze:Dzisiejsza dogrywka mnie strasznie zaskoczyła, nadal jestem w wielkim szoku. Tamera? Dziewczyna, która wydawała się dużą faworytką sezonu... Ale chociaż jury myślący, bo u nas to by ją od razu wyeliminowali.. Gary coraz bardziej mnie irytuje, już wczoraj przeginał swoim zachowaniem, dobrze że w 11 sezonie już go nie zobaczymy.
U nas? A w ubiegłym roku kosztem Rylana mam wymienić kto odpadł?
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

SevenUP pisze:U nas? A w ubiegłym roku kosztem Rylana mam wymienić kto odpadł?
No kto? Przeciętna Carolynne Poole na dodatek po deadlock'u i Kye Sones, który również nie zachwycał i także po deadlock'u!
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

W edycji amerykańskiej podczas programu na żywo przyznano jednak dziką kartę. Tym samym o główną nagrodę w show walczy obecnie 13 uczestników. A dziś program po raz drugi zmierzy się z "The Voice".
Pjotreeek
Początkujący
Początkujący

nie mogę z tego jaki bałagan jest w amerykańskiej edycji :D 3 edycjo bądź ostatnią.
chociaż tyle że w Stanach głosowanie jest darmowe? coś tak słyszałem że ponoć prawo nie zezwala pobierania opłat z telefoniczne głosowanie ,ale nie wiem czy to prawda.

a w brytyjskiej wersji - ciekaw jestem czy producenci będą wobec Sam'a C tak surowi za złamanie regulaminu jak wobec Frankiego 2 lata temu ;) Naprawdę mimo iż na początku wydawał się ok, jest już irytujący i chciałbym aby odpadł. Abi uważam że jest nudna ale chcę by została bo uwielbiam wspierać underdogów gdy unikają bottom 2 a "faworyt" jest w niebezpieczeństwie :D Tydzień 5 - może jakiś szokujący exit? ;) Obstawiam,że Hannah znów będzie w dogrywce + mam nadzieję Sam C - będzie deadlock, odpada Hannah - i dramat murowany , czyli to co brytyjscy producenci lubią najbardziej.
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Czwartkowe wyniki "The Voice" obejrzało 10,23 mln widzów przy współczynniku 2.7. Wystarczyło to, by z ogromną przewagą pokonać amerykański "The X Factor", który osiągnął wynik 3.64 mln widzów przy współczynniku 1.2. Mimo to oba widowiska muzyczne pogodziła premiera nowego sezonu "Teorii Wielkiego Podrywu" na CBS, która osiągnął 16,59 mln widzów przy współczynniku 4.8.

Jak widać wyniki amerykańskiego "The X Factor" są coraz gorsze i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że trzecia edycja tego formatu będzie ostatnia w USA. Cóż, może czas na nowy format, który Simon Cowell zapowiada od dawna :D.
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

23 i 24 listopada w związku z 10-leciem programu "The X Factor" w UK - specjalne odcinki "The Best of". Uczestnicy zaśpiewają największe hity artystów, którzy dzięki programowi odnieśli sukces. Będą także goście specjalni w tym, boysband JLS, który odniósł sukces w edycji z 2008 roku i do dziś jest bardzo popularny.
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Bardzo śmieszne jest to co dzieje się w USA. Odcinek ze środy - pomyłki w numerach głosowania podczas podsumowania występów, z tego względu w czwartek wszystkie gwiazdy śpiewają dogrywkowe piosenki. Wyniki w środę na początku odcinka, występ Seleny Gomez przesunięty właśnie ze względu na ten błąd, który według mnie jest irytujący!
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Kolejne "komiczne" sytuacje, to podczas castingów, gdy jeden lub nawet dwóch jurorów było nieobecnych - i tylko dwie osoby decydowały o być albo nie być uczestnika.
Pjotreeek
Początkujący
Początkujący

Podczas 7 live będzie tłoczno :D Fajny theme, ciekaw jestem jakie piosenki zaśpiewają, nie wierzę że opuszczą 1D, skoro KR już odpadli to jedynie widzę Sama C wykonującego ich piosenkę, czego się obawiam :/ Już widzę jak psuje np Little Things... Oczywiście jeżeli dotrwa :D Chyba że Abi albo kto inny zrobi fajny remake i będzie ok.
Zastanawiało mnie to jak oni pogodzą JLS, 1D, Mary J.Blige i Olly'ego. Olly w sobotę , JLS zaśpiewają piosenkę grupową w niedzielę z uczestnikami a Mary i 1D zaśpiewają sami :) Pewnie Story Of My Life usłyszymy.

A James podczas półfinału :) Normalnie po raz pierwszy zwycięzca występuje tak późno :shock: Ale Union J trochę olali trzeba przyznać...

Wiadomo co zaśpiewa Miley za tydzień? Wrecking Ball czy coś nowego?

Szczerze, US X Factor mi zwisa, dla mnie ważne by Simon wrócił a ponoć nowy kontrakt z ITV ma tego dotyczyć więc niech sobie mają X Factora za oceanem a Simon niech wraca :D
Pjotreeek
Początkujący
Początkujący

No i kontrakt z ITV przedłużony - X FACTOR i BGT przez kolejne 3 lata :) Oby tylko Simon powrócił do TXF.
SevenUP
Bywalec
Bywalec

XF USA być może zostanie przerwany ze względu na katastrofę oglądalnościową. Bo skoro w Polsce XF miał średnią z 3. edycji ok. 3,5 mln i nie jest to jakiś szał, to co powiedziać jak się ma 3,9 mln w USA? Zatem Simon najpewniej wróci do UK i wtedy Louis też zostanie.
ODPOWIEDZ