Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Odpowiem dyplomatycznie ( to od oglÂądania TVN24 takie wypowiedzi weszÂły mi w krew ) MĂłj pÂłaszczyk jest tak samo wygodny i Âładny jak ten Joasi!

IdÂąc tym tropem odpowiem rĂłwniez dyplomatycznie :spiewa: JeÂśli TwĂłj pÂłaszczyk byÂłby tak Âładny i wygodny jak Joasi to oba by byÂły rĂłwnie Âładne i wygodne :D
A niech sobie tak myœli, po ciêzkim tygodniu pracy nale¿y siê jej jakaœ przyjemnoœÌ!
Przez pÂłaszczyk do serca Joasi :devil: Ale juz tak serio,to jasne ,Âże siĂŞ naleÂży :aniol:
WidzĂŞ,Âże tez potrafisz wykazaĂŚ siĂŞ tÂą jakÂże cennÂą empatiÂą :tanczy:
Uff, to dobrze czÂłowieku a gdzie czas na Âżycie bym miaÂła ?!
TroszkĂŞ ÂżeÂśmy siĂŞ nie zruzumieli :uhh: ChodziÂło mi o to,Âże jakbyÂś byÂła podobna do Joasi w godzinach bytowania z Nami,to byÂś siĂŞ z Nami spotykaÂła tylko po 17-oczywiÂście netowo i forumowo 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

PÂłaszczyk to byÂł hit, a wÂłaÂściwie nadal jest tylko, Âże nie mamy go okazji juÂż oglÂądaĂŚ tak jak dawniej.
Bardziej mnie martwi, Âże moÂże jest juÂż jakiÂś lepszy pÂłaszczyk :rozglada:
MoÂże piĂŞkniejszy, wygodniejszy i w ogĂłle od tego z capsa :rozglada:
I dÂługo nie bĂŞdzie nam jeszcze dane takiego zobaczyĂŚ ;(

Joasia w tym pÂłaszczu i z tym uÂśmiechem to istne dzieÂło sztuki :tanczy:
Teraz musimy oglÂądaĂŚ Âże tak powiem wersje demo Joasi :lol2:
Nie chce pokazaĂŚ caÂłego swego piĂŞkna nam ;(
W kaÂżdym bÂądz razie pÂłaszczyk Joasi tak mnie zafascynowaÂł, Âże jeszcze w zeszÂłym roku kupiÂłam sobie prawie identyczny z tÂą rĂłznica, Âże ona ma dwurzĂŞdowe guziki, a ja mam jednorzĂŞdowe!
Ja teÂż bym sobie kupiÂł taki Joasiowy pÂłaszczyk, ale chyba dziwnie bym wyglÂądaÂł :rozglada:
A taki co ma Joasia to bym na aukcji chĂŞtnie kupiÂł :tanczy:
MoÂże wystawi np. na WOÂŚP :rydzyk:
To by byÂło na tyle jeÂśli chodzi o jakiekolwiek moje podobieĂąstwa zwiÂązane z JoasiÂą.
Ja nie wiem, czy jestem w jakiÂś sposĂłb podobny do Joasi :rozglada:
MoÂże maxxx ocenisz to- w koĂącu juÂż siĂŞ troche znamy :szalony:
A niech sobie tak myœli, po ciêzkim tygodniu pracy nale¿y siê jej jakaœ przyjemnoœÌ!
Dla Joasi najwiĂŞkszÂą przyjemnoÂściÂą jest spotykanie siĂŞ tu z nami na forum :tanczy:
I chocia¿ siê do tego Joasia nie przyznaje, to ja czujê jej obecnoœÌ :lol2:
A poza tym przyjemnoÂściÂą sÂą teÂż zakupy- jakies marynarki, pÂłaszczyki :tanczy:
Czasem moÂżemy podziwiaĂŚ te owoce :tanczy:
Przez pÂłaszczyk do serca Joasi Ale juz tak serio,to jasne ,Âże siĂŞ naleÂży
Z tego co ja widzĂŞ, to przez pÂłaszczyk do naszych serc :D W koĂącu zauroczyÂł nie tylko mĂŞÂżczyzn, ale takÂże i Nike- dziewczyne o Âświetnym guÂście :lol2:
maxxx

arczi pisze:Bardziej mnie martwi, Âże moÂże jest juÂż jakiÂś lepszy pÂłaszczyk
MoÂże piĂŞkniejszy, wygodniejszy i w ogĂłle od tego z capsa
I dÂługo nie bĂŞdzie nam jeszcze dane takiego zobaczyĂŚ
Joasia pewnego jesiennego wieczora powiedziaÂła do pÂłaszczyka'..i wiem co zrobiĂŞ zamienie ciebie na lepszy model..' ;( I tak siĂŞ koĂączy ta bajeczka :devil:
Joasia w tym pÂłaszczu i z tym uÂśmiechem to istne dzieÂło sztuki
Teraz musimy oglÂądaĂŚ Âże tak powiem wersje demo Joasi
Nie chce pokazaĂŚ caÂłego swego piĂŞkna nam
WidzĂŞ,Âże Ci taka Joasia przypadÂła do gustu :aniol: My nie jesteÂśmy jak typowi faceci,bo My Joasie ubieramy wzrokiem w pÂłaszczyki :D
Ja teÂż bym sobie kupiÂł taki Joasiowy pÂłaszczyk, ale chyba dziwnie bym wyglÂądaÂł
A taki co ma Joasia to bym na aukcji chĂŞtnie kupiÂł
MoÂże wystawi np. na WOÂŚP
Kup,najwyÂżej trochĂŞ przerobisz-poszerzysz albo zweÂżysz-nie wiem jak tam z TwojÂą tuszÂą :devil: :spiewa:
Ja nie wiem, czy jestem w jakiÂś sposĂłb podobny do Joasi
MoÂże maxxx ocenisz to- w koĂącu juÂż siĂŞ troche znamy
Ojej jakie trudniaste pytanie :shock: Mam jeszcze zmarzniety mĂłzg,taaakie zimna :devil:
Wizualnie CiĂŞ nie znam-jeÂśli masz takie ambicje przebic Joasie moÂżemy wspĂłlnie z resztÂą poanalizowaĂŚ :D .Ale jedno wiem,jesteÂś wraÂżliwy na krzywde jak Joasia w pzp :spiewa:
Zawsze gdy jest mo¿liwoœÌ,¿e Joasi dzieje siê coœ zlego-jesteœ na posterunku :D
Dla Joasi najwiĂŞkszÂą przyjemnoÂściÂą jest spotykanie siĂŞ tu z nami na forum
I chocia¿ siê do tego Joasia nie przyznaje, to ja czujê jej obecnoœÌ
Wkraczamy w Âświat ezoteryki,ma ktoÂś jakies swiece :tanczy:
Z tego co ja widzĂŞ, to przez pÂłaszczyk do naszych serc W koĂącu zauroczyÂł nie tylko mĂŞÂżczyzn, ale takÂże i Nike- dziewczyne o Âświetnym guÂście
JuÂż chyba zawsze pÂłaszczyk w jodeÂłkĂŞ bedzie mi siĂŞ kojarzyĂŚ z JoasiÂą ;)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia pewnego jesiennego wieczora powiedziaÂła do pÂłaszczyka'..i wiem co zrobiĂŞ zamienie ciebie na lepszy model..' I tak siĂŞ koĂączy ta bajeczka
Joasia chyba nie jest aÂż tak okrutna :shock:
Nigdy by czegoÂś takiego nie zrobiÂła nawet najbrzydszemu pÂłaszczykowi :stop:
NajwyÂżej by mu wykrzyczaÂła, Âże odchodzi na emeryture :devil:
Kup,najwyÂżej trochĂŞ przerobisz-poszerzysz albo zweÂżysz-nie wiem jak tam z TwojÂą tuszÂą
Nie no, oczywiÂście Âże musiaÂłbym zwĂŞÂżaĂŚ :devil: Bo Joasia to sÂłonica istna :D
Ojej jakie trudniaste pytanie Mam jeszcze zmarzniety mĂłzg,taaakie zimna
Wizualnie CiĂŞ nie znam-jeÂśli masz takie ambicje przebic Joasie moÂżemy wspĂłlnie z resztÂą poanalizowaĂŚ .Ale jedno wiem,jesteÂś wraÂżliwy na krzywde jak Joasia w pzp
Zawsze gdy jest mo¿liwoœÌ,¿e Joasi dzieje siê coœ zlego-jesteœ na posterunku
I to by by³o na tyme co mnie z Joasi¹ ³¹czy :hmm:
No ale przeciwnoÂści siĂŞ przyciÂągajÂą, czyli chyba wszystko jest ok :tanczy:
Jakby wszyscy mieli analizowaĂŚ, to pewnie bym zostaÂł nieÂźle pojechany :rozglada:
Wkraczamy w Âświat ezoteryki,ma ktoÂś jakies swiece
WeÂź, bo zaczynam siĂŞ baĂŚ :shock: Jestem sam w domu, jest ciemno a coÂś siĂŞ w szafie w pokoju obok rusza :shock: MyÂślicie, Âże wywoÂłaliÂśmy Joasie :shock: MoÂże jakiegoÂś pÂłaszczyku szuka :mhm:
JuÂż chyba zawsze pÂłaszczyk w jodeÂłkĂŞ bedzie mi siĂŞ kojarzyĂŚ z JoasiÂą
Teraz na hasÂło pÂłaszczyk od razu mi Joasia przed oczyma staje :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Joasia przy powitaniu siĂŞ z widzami ''Prosto z Polski'' :arrow:
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WspanieÂłe jasne kolory :tanczy: :tanczy:

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

:arrow: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Mam tu jeszcze jedn¹ piêknoœÌ :tanczy:

Obrazek
maxxx

arczi pisze:WeÂź, bo zaczynam siĂŞ baĂŚ Jestem sam w domu, jest ciemno a coÂś siĂŞ w szafie w pokoju obok rusza MyÂślicie, Âże wywoÂłaliÂśmy Joasie MoÂże jakiegoÂś pÂłaszczyku szuka
Mog³o byÌ coœ na rzeczy :shock: Ale nagle blask tv z Joasi¹ w roli g³ównej rozwia³ Twój niepokoj :D

Jedna cegieÂłka :devil: :arrow: ode mnie :spiewa:
Obrazek
Teraz na hasÂło pÂłaszczyk od razu mi Joasia przed oczyma staje
PÂłaszczyk :!: PÂłaszczyk :!: PÂłaszczyk :!: PÂłaszczyk :!: -juÂż masz cztery :tanczy: Dam Ci piÂątÂą PÂłaszczyk :!: :devil:
Camilo
Guru
Guru

W³¹czam sobie na TVN24, by obejrzeÌ jakiœ serwis, a widzê... Asiulê i powtórkê ''Prosto z Polski'' :tanczy:
Ostatnio zmieniony sobota 17 lis 2007, 19:14 przez Camilo, łącznie zmieniany 2 razy.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Mog³o byÌ coœ na rzeczy Ale nagle blask tv z Joasi¹ w roli g³ównej rozwia³ Twój niepokoj
CaÂły czas siĂŞ baÂłem, bo wiedziaÂłem, Âże ta Joasia jest nagrana :shock:
Dlatego poszedÂłem zobaczyĂŚ co to byÂło... ale spokojnie- okazaÂło siĂŞ, Âże to nie Joasia a mĂłj kot siĂŞ grzebaÂł po swetrach :devil:
Jedna cegieÂłka ode mnie
Od razu widaĂŚ, Âże to od Ciebie :rozglada: Joasia taka powaÂżna i pochmurna :aniol:
PÂłaszczyk PÂłaszczyk PÂłaszczyk PÂłaszczyk -juÂż masz cztery Dam Ci piÂątÂą PÂłaszczyk
Nie przesadzaj, bo zara oczoplÂąsu dostane :devil:
W³¹czam sobie na TVN24, by obejrzeÌ jakiœ serwis, a widzê... Asiulê i powtórkê ''Prosto z Polski''
Jak oni mogÂą tak Joasie eksploatowaĂŚ :devil: Dwa wydania dziennie to za duÂżo :stop:
A tak powa¿nie, to ciekawe czemu puœcili :spiewa: Mo¿e j¹ wykorzystali, bo leci studio przed meczem i nie chc¹ jakichœ premier serwisów dawaÌ, bo bêdzie niska ogl¹dalnoœÌ :mhm:

Ale przynajmniej sÂą nowe capsy :tanczy:

Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

W³¹czam sobie na TVN24, by obejrzeÌ jakiœ serwis, a widzê... Asiulê i powtórkê ''Prosto z Polski''
To samo ja... po czym pierwszy raz w ¿yciu , widz¹c Joasiê na ekranie, z w³asnej i nieprzymuszonej woli prze³¹czy³em na inny kana³ .... :<
Camilo
Guru
Guru

MoÂże te capsy siĂŞ juÂż powtarzajÂą, ale Joasi nigdy nie jest za duÂżo :nie: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

arczi pisze:Nie przesadzaj, bo zara oczoplÂąsu dostane
Wykraka³eœ sobie,wspólnymi si³ami wyczarowaliœmy sobie jeszcze Joasie ponadprogramowo :tanczy: Tylko by³y jakies b³êdy w miksturze,bo to by³a ta sama Joasia a nie nowa :shock:
epsztajnek pisze:To samo ja... po czym pierwszy raz w ¿yciu , widz¹c Joasiê na ekranie, z w³asnej i nieprzymuszonej woli prze³¹czy³em na inny kana³ ....
A ja w poÂłowie sie dowiedziaÂłem,Âże jest powtĂłrka i oglÂądaÂłem do koĂąca tylko zapowiedzi a na materiaÂły wÂłaczaÂłem przycisk 'mute' :spiewa:
kamilo pisze:MoÂże te capsy siĂŞ juÂż powtarzajÂą, ale Joasi nigdy nie jest za duÂżo
NiedÂługo na forum juz bĂŞdzie kilka ton JoaÂś :tanczy: Ale ÂśmiaÂło dawaj nastĂŞpne,przyjmiemy wszyscy z otwartymi rĂŞkoma :tanczy: :tanczy:

P.S A mo¿e sprawdzali ilu Joasia jest w stanie odciagn¹Ì kibiców od konkurencyjnej stacji :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Wykraka³eœ sobie,wspólnymi si³ami wyczarowaliœmy sobie jeszcze Joasie ponadprogramowo Tylko by³y jakies b³êdy w miksturze,bo to by³a ta sama Joasia a nie nowa
Trzeba by z jak¹œ znachork¹ pogdaÌ, niech sprawdzi t¹ miksture :rozglada:
Bo kiedyœ wywo³amy jak¹œ Joasie- potworzyce :shock:
A ja w poÂłowie sie dowiedziaÂłem,Âże jest powtĂłrka i oglÂądaÂłem do koĂąca tylko zapowiedzi a na materiaÂły wÂłaczaÂłem przycisk 'mute'
Ja tam w ogĂłle nie oglÂądaÂłem :nie: Tylko na podglÂądzie na tvnfakty.pl :rozglada:
NiedÂługo na forum juz bĂŞdzie kilka ton JoaÂś Ale ÂśmiaÂło dawaj nastĂŞpne,przyjmiemy wszyscy z otwartymi rĂŞkoma
Te capsy siĂŞ raczej nie powtarzaÂły, bo odÂświeÂżanie zatrzymywaÂło sie w innym momencie :rozglada: Ciekawe ile juÂż tu jest Joasiowych capsĂłw na forum :mhm:
P.S A mo¿e sprawdzali ilu Joasia jest w stanie odciagn¹Ì kibiców od konkurencyjnej stacji

Obawiam sie, Âże jednak wiĂŞcej wybraÂło meczyk :cicho:
ODPOWIEDZ