Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem - Dagmara nie jest chora, jest w szpitalu z córką.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Widzę, że Dagmara ma nowego pieska 

Dagmara od poniedziałku do środy w "Faktach w poludnie" i w weekend w "faktach po poludniu". 

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
W końcu w poniedziałek już wraca Dagmara do pracy
To naprawdę świetna wiadomość! 

@WojtekPL Dobrze ze napisales ze to pies, bo myslalem ze alpaka.
Cytując jednego z kolegow- Twoje posty to mistrzostwo liryczne

Dziękuję za fajne słowa o tym mistrzostwie lirycznym
A tak poza tym widzę, że na Instagramie Dagmary to zdjęcie z psem polubiło już tysiąc osób 

-
- Fanatyk :)
19 stycznia minęło 10 lat, jak Dagmara pierwszy raz pojawiła się w studiu ( wcześniej występowała tylko w swoich materiałach )

Drugiej pani nie trzeba przedstawiać

Drugiej pani nie trzeba przedstawiać

Bardzo urocze ujęcia sprzed 10 lat, zwłaszcza to pierwsze z panią Agatą 

Już mamy drugi w tym styczniu powrót Dagmary po kilkudniowej nieobecności i znowu z przytupem 

Zgadzam się, nastąpił super dzień skoro pani Dagmara wróciłaWojtekPL pisze: poniedziałek 29 sty 2018, 13:06 Już mamy drugi w tym styczniu powrót Dagmary po kilkudniowej nieobecności i znowu z przytupem![]()

Widać, że Filip Chajzer odwiedził już Dagmarę w jej domu nie po raz pierwszy