Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Trzeba by z jak¹œ znachork¹ pogdaÌ, niech sprawdzi t¹ miksture
Bo kiedyœ wywo³amy jak¹œ Joasie- potworzyce
To co :shock: Bêdziemy metod¹ prób i b³êdów wywo³ywaÌ :tanczy:
Ja tam w ogĂłle nie oglÂądaÂłem Tylko na podglÂądzie na tvnfakty.pl
To co ja wyszedÂłem na najwiĂŞkszego gamonia,co trzy godziny to samo oglÂąda :rozglada:
Te capsy siĂŞ raczej nie powtarzaÂły, bo odÂświeÂżanie zatrzymywaÂło sie w innym momencie Ciekawe ile juÂż tu jest Joasiowych capsĂłw na forum
PomnĂłz sobie 293 razy hmmm razy 6-tak bedzie chyba ok :devil: 8)
Obawiam sie, Âże jednak wiĂŞcej wybraÂło meczyk
W Kawie na ÂŁawe pan Putra mĂłwi,Âże nie oglÂądaÂł meczu 8) WiĂŞc moÂże choĂŚ on... :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To co Bêdziemy metod¹ prób i b³êdów wywo³ywaÌ
Mo¿na próbowaÌ :tanczy: A nó¿ w koùcu coœ siê wywo³a :D
To co ja wyszedÂłem na najwiĂŞkszego gamonia,co trzy godziny to samo oglÂąda
Na to wyglÂąda :devil: No ale zobacz- Joasia zapisze to dla Ciebie na plus :tanczy:
PomnĂłz sobie 293 razy hmmm razy 6-tak bedzie chyba ok
Ale na poczÂątku to chyba malo capsowali Joasie ;(
No ale teraz jest nadrobione :tanczy: Czyli jest tu 1758 JoaÂś :shock:
W Kawie na ÂŁawe pan Putra mĂłwi,Âże nie oglÂądaÂł meczu WiĂŞc moÂże choĂŚ on...

Czyli bêdzie rekordowa ogl¹dalnoœÌ wczorajszej powtórki- a¿ jedna osoba :tanczy: :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

W Kawie na ÂŁawe pan Putra mĂłwi,Âże nie oglÂądaÂł meczu 8) WiĂŞc moÂże choĂŚ on... :spiewa:
Ja drugi :stop: I nie mam zamiaru ogl¹daÌ powtórki.... :> Wola³em siê popatrzeÌ na S³odkiego Kucyka. Pamiêtacie ile by³o emocji w narodzie, jak awansowaliœmy do mistrzostw œwiata ... i co z tego .... :< Có¿ , nale¿ê do tego pokolenia, które wci¹¿ ¿yje Mitem Pana Kazimierza ...
Zobaczymy jak naszym pĂłjdzie za rok :neutral:
To co ja wyszedÂłem na najwiĂŞkszego gamonia,co trzy godziny to samo oglÂąda :rozglada:
Pociesz siê, ¿e zanim naby³em w zesz³ym roku sprzêt nagrywaj¹cy, potrafi³em siê godzinami gapiÌ w Agnieszkê Cegielsk¹ na TVNMeteo, choÌ prognoza pogody powtarzana w kó³ko :wariat:
maxxx

arczi pisze:Ale na poczÂątku to chyba malo capsowali Joasie
No ale teraz jest nadrobione Czyli jest tu 1758 JoaÂś
Mo¿e jakby tak by³a od zaraz capsowana od stóp do g³ów to by by³a zmanierowana-a tak spokój :D
epsztajnek pisze:Ja drugi I nie mam zamiaru ogl¹daÌ powtórki.... Wola³em siê popatrzeÌ na S³odkiego Kucyka. Pamiêtacie ile by³o emocji w narodzie, jak awansowaliœmy do mistrzostw œwiata ... i co z tego .... Có¿ , nale¿ê do tego pokolenia, które wci¹¿ ¿yje Mitem Pana Kazimierza ...
Zobaczymy jak naszym pĂłjdzie za rok
BiorÂąc pod uwagĂŞ stan naszej piÂłki to taka szesnastka to ogromny sukces 8)
No ale jak siĂŞ juÂż tam jest to warto byloby po coÂś :aniol: Ale mi nie przeszkadza czy ktoÂś oglÂąda czy nie kaÂżdy oglada co lubi :tanczy:
Ale lepiej nie zaczynajmy tematu piÂłki,bo ja moge tak dÂługo :devil:
Pociesz siê, ¿e zanim naby³em w zesz³ym roku sprzêt nagrywaj¹cy, potrafi³em siê godzinami gapiÌ w Agnieszkê Cegielsk¹ na TVNMeteo, choÌ prognoza pogody powtarzana w kó³ko
:aniol: Bardzo niebezpieczny kana³ :aniol: Ja go ostatnio w³¹czy³em zupe³nie przypadkiem i tam nonstop jest mowa o tym samym-piêkne Pogodynki sa tam po to by ratowac t¹ stacjê :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Mo¿e jakby tak by³a od zaraz capsowana od stóp do g³ów to by by³a zmanierowana-a tak spokój
Joasia chyba nie ma takich aspiracji do manierowania siĂŞ :lol2:
W koùcu jakby przeczyta³a te 293 strony wynoszenia jej na o³tarze niemal¿e, ju¿ powinna uw¹zaÌ siê za niewiadomo kogo :rozglada: Na szczêscie wci¹¿ pozostaje zwyk³¹ Joasi¹ z s¹siedztwa :szalony:
BiorÂąc pod uwagĂŞ stan naszej piÂłki to taka szesnastka to ogromny sukces
No ale jak siĂŞ juÂż tam jest to warto byloby po coÂś Ale mi nie przeszkadza czy ktoÂś oglÂąda czy nie kaÂżdy oglada co lubi
Ale lepiej nie zaczynajmy tematu piÂłki,bo ja moge tak dÂługo
To moÂże wracajÂąc do 'tematu przewodniego' wÂątku warto stwierdziĂŚ, Âże my teÂż tu jesteÂśmy po coÂś i Joasia teÂż jest w tvn24 w konkretnym celu :tanczy: MoÂże w niedÂługim czasie awansuje do tabeli pt. reporterowanie, albo jakieÂś fajne pasmo :tanczy: Wszak wiadomo, Âże nie moÂżna caÂłe Âżycie graĂŚ w tej samej lidze :stop:
Bardzo niebezpieczny kana³ Ja go ostatnio w³¹czy³em zupe³nie przypadkiem i tam nonstop jest mowa o tym samym-piêkne Pogodynki sa tam po to by ratowac t¹ stacjê
To jest tam w³aœnie dziwne :hmm: Prognozy powtarzaj¹ jedna za drug¹ t¹ sam¹, czasem jakieœ magazyny, które siê powtarzaj¹ po trzy razy dziennie :devil: Ale stacja troche zmienia profil chyba, bo ostatnio wiêcej tam panów siê zrobi³o :uhh: Chyba licz¹ na damsk¹ czêœÌ widowni :devil:
maxxx

arczi pisze:Joasia chyba nie ma takich aspiracji do manierowania siĂŞ
W koùcu jakby przeczyta³a te 293 strony wynoszenia jej na o³tarze niemal¿e, ju¿ powinna uw¹zaÌ siê za niewiadomo kogo Na szczêscie wci¹¿ pozostaje zwyk³¹ Joasi¹ z s¹siedztwa
No pewnie,Âże nie ma :aniol: Tak tylko napisaÂłem,Âże mogÂła by :lol2:
To co teraz wynika,Âże Joasia jest tylko chwalona przez nas-coÂś podobnego :shock: :szalony:
To moÂże wracajÂąc do 'tematu przewodniego' wÂątku warto stwierdziĂŚ, Âże my teÂż tu jesteÂśmy po coÂś i Joasia teÂż jest w tvn24 w konkretnym celu MoÂże w niedÂługim czasie awansuje do tabeli pt. reporterowanie, albo jakieÂś fajne pasmo Wszak wiadomo, Âże nie moÂżna caÂłe Âżycie graĂŚ w tej samej lidze
Joasia jest stworzona by graĂŚ w Lidze MistrzĂłw :D Jak wiadomo polski klub czeka na to ponad 10 lat :spiewa: Joasia szybciej to osiÂągnie,bo ma fajnych kibicĂłw :szalony:
To jest tam w³aœnie dziwne Prognozy powtarzaj¹ jedna za drug¹ t¹ sam¹, czasem jakieœ magazyny, które siê powtarzaj¹ po trzy razy dziennie Ale stacja troche zmienia profil chyba, bo ostatnio wiêcej tam panów siê zrobi³o Chyba licz¹ na damsk¹ czêœÌ widowni
A¿ tak szczegó³owo tego nie ogl¹dam,nie ka¿dy by zrozumia³ jak mo¿ma siê 'pogoda' tak interesowaÌ ;)
Zainteresowanie tvn24 moÂżna Âłatwiej wytÂłumaczyĂŚ,wiadomo politykÂą interesuje siĂŞ prawie kaÂżdy ;) :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No pewnie,Âże nie ma Tak tylko napisaÂłem,Âże mogÂła by
To co teraz wynika,Âże Joasia jest tylko chwalona przez nas-coÂś podobnego
Nie no w sumie byÂły momenty krytyki :stop:
Bo jak Joasia pope³nia jakieœ kardynalne b³êdy to wiadomo, ¿e bêdziemy interweniowaÌ :stop:
Joasia jest stworzona by graĂŚ w Lidze MistrzĂłw Jak wiadomo polski klub czeka na to ponad 10 lat Joasia szybciej to osiÂągnie,bo ma fajnych kibicĂłw
I odpadajÂą od razu w pierwszym spotkaniu praktycznie :hmm:
A czym by dla Ciebie byÂła Joasiowa LM :?: Ja to bym najbardziej chciaÂł powrotu tego co byÂło :rydzyk:
A¿ tak szczegó³owo tego nie ogl¹dam,nie ka¿dy by zrozumia³ jak mo¿ma siê 'pogoda' tak interesowaÌ
Zainteresowanie tvn24 moÂżna Âłatwiej wytÂłumaczyĂŚ,wiadomo politykÂą interesuje siĂŞ prawie kaÂżdy
Bo weÂź teraz wytÂłumacz : Czego ty ciÂągle tak te pogode oglÂądasz :evil:
OdpowiedÂź, Âże dla pogodynek to kompromitacja kompletna :hmm:
Ja to tvnmeteo to widzĂŞ tylko jak uprawiam zapping :devil:
maxxx

arczi pisze:Nie no w sumie byÂły momenty krytyki
Bo jak Joasia pope³nia jakieœ kardynalne b³êdy to wiadomo, ¿e bêdziemy interweniowaÌ
No chyba nie chowaliÂśmy nigdy nic pod dywan :spiewa: A nawet byÂły dyskusje dlaczego cos takiego miaÂło miejsce,co byÂło tego przyczynÂą :roll:
I odpadajÂą od razu w pierwszym spotkaniu praktycznie
A czym by dla Ciebie byÂła Joasiowa LM Ja to bym najbardziej chciaÂł powrotu tego co byÂło
Zbyt trudne pytanie Âżeby tak z miejsca odpowiedzieĂŚ :roll: Narazie to wÂłasnie chciaÂłbym Âżeby sie ogrywaÂła w pucharze uefa :lol2: Czyli Âżeby byÂło tak jak byÂło :rydzyk:
Ale teÂż nie zapominajmy,Âże za coÂś w tym tvnie zostaÂła wytransferowana :tanczy:
ZauwaÂżyÂł JÂą jakiÂś skaut :tanczy:
Bo weÂź teraz wytÂłumacz : Czego ty ciÂągle tak te pogode oglÂądasz
OdpowiedÂź, Âże dla pogodynek to kompromitacja kompletna
Ja to tvnmeteo to widzĂŞ tylko jak uprawiam zapping
Chcesz zamerykanizowaĂŚ Joasiowy watek :lol2: Mi siĂŞ pilot popsuÂł :hmm: Dlatego idzie tylko jeden kanaÂł :devil:
A co do pogodynek to chyba kaÂżdy Je lubi :P JednÂą bardziej druga mniej-wiadomo :aniol:
A kiedyÂś myÂślaÂłem co by byÂło jakby Joasia byÂła pogodynkÂą :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No chyba nie chowaliÂśmy nigdy nic pod dywan A nawet byÂły dyskusje dlaczego cos takiego miaÂło miejsce,co byÂło tego przyczynÂą
NiegdyÂś kaÂżde sÂłowo byÂło skrupulatnie analizowane :]
Joasia nawet byÂła na dywanik wzywana za przeskrobanie :tanczy:
Ale chyba nigdy nas powaÂżnie nie traktowaÂła ;(
Zbyt trudne pytanie Âżeby tak z miejsca odpowiedzieĂŚ Narazie to wÂłasnie chciaÂłbym Âżeby sie ogrywaÂła w pucharze uefa Czyli Âżeby byÂło tak jak byÂło
Ale teÂż nie zapominajmy,Âże za coÂś w tym tvnie zostaÂła wytransferowana
ZauwaÂżyÂł JÂą jakiÂś skaut
Joasia jest czasem za spokojna :stop: Tzn nie posuwa siĂŞ do jakichÂś fauli i symulowania, dlatego czĂŞsto traci- wiadomo, Âże nie kaÂżdy gra tak uczciwie jak Joasia ;(
Do tego czasem ma do czynienia z agresywnymi i niesprawiedliwymi kibicami, ktĂłrzy o niej Âźle mĂłwiÂą :evil:
Chcesz zamerykanizowaĂŚ Joasiowy watek Mi siĂŞ pilot popsuÂł Dlatego idzie tylko jeden kanaÂł
A co do pogodynek to chyba kaÂżdy Je lubi JednÂą bardziej druga mniej-wiadomo
A kiedyÂś myÂślaÂłem co by byÂło jakby Joasia byÂła pogodynkÂą
Ty chciaÂłeÂś wÂątek germanizowaĂŚ :lol2: Napraw sobie pilota, ja teÂż niedawno miaÂłem takÂą sytuacje- Âżeby zmieniĂŚ kanaÂł trzeba byÂło do tv podchodziĂŚ i zmieniaĂŚ :devil: PrzypomniaÂły mi siĂŞ czasy dzieciĂąstwa :tanczy:
maxxx

NiegdyÂś kaÂżde sÂłowo byÂło skrupulatnie analizowane
Joasia nawet byÂła na dywanik wzywana za przeskrobanie
Ale chyba nigdy nas powaÂżnie nie traktowaÂła
MyÂślisz,Âże Joasia ma nas za przeproszeniem za bÂłaznĂłw :rozglada: Chyba dobrze,Âże nie znajde na to pytanie potwierdzenia :devil:
Joasia jest czasem za spokojna Tzn nie posuwa siĂŞ do jakichÂś fauli i symulowania, dlatego czĂŞsto traci- wiadomo, Âże nie kaÂżdy gra tak uczciwie jak Joasia
Do tego czasem ma do czynienia z agresywnymi i niesprawiedliwymi kibicami, ktĂłrzy o niej Âźle mĂłwiÂą
Czyli,¿e co brakuje czegoœ do tej LM ;( Ale jest dobra wiadomoœÌ:mo¿na sie tego nauczyÌ,i My Jej w tym mo¿emy pomóc :tanczy: Tam nie ¿eby odrazu faulowa³a,ale lekkie uniki mo¿e stosowaÌ :spiewa: Jakie :?: A to juz publicznie nie bedziemy zdradzaÌ :nie:
Ty chciaÂłeÂś wÂątek germanizowaĂŚ Napraw sobie pilota, ja teÂż niedawno miaÂłem takÂą sytuacje- Âżeby zmieniĂŚ kanaÂł trzeba byÂło do tv podchodziĂŚ i zmieniaĂŚ PrzypomniaÂły mi siĂŞ czasy dzieciĂąstwa
Ja,naturlich. :devil: Ano pewnie oligarcha-pilota ma :shock: Ja to pewnie od dzieciĂąstwa do poznej staroÂści bede podchodziÂł do tv :hmm:
Ale tak serio,to kupiÂłem zastepczy pilot,mial pasowaĂŚ a pasuje jak Joasia do rugby :evil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MyÂślisz,Âże Joasia ma nas za przeproszeniem za bÂłaznĂłw Chyba dobrze,Âże nie znajde na to pytanie potwierdzenia
Za orygina³ów na pewno :lol2: Ale to chyba dobrze, ¿e nie jesteœmy tacy nijacy :tanczy:
No bo kto inny jak nie my porĂłwnywaÂłby Joasie do Krokodyli, a nawet do rugby :devil:
Czyli,¿e co brakuje czegoœ do tej LM Ale jest dobra wiadomoœÌ:mo¿na sie tego nauczyÌ,i My Jej w tym mo¿emy pomóc Tam nie ¿eby odrazu faulowa³a,ale lekkie uniki mo¿e stosowaÌ Jakie A to juz publicznie nie bedziemy zdradzaÌ
Ale to majÂą byĂŚ takie drobne uniki, czy teÂż chwyty poniÂżej pasa :>
Bo nie wiem, co Joasia by wolaÂła :devil: A agresywna to nie jest :stop:
Ja,naturlich. Ano pewnie oligarcha-pilota ma Ja to pewnie od dzieciĂąstwa do poznej staroÂści bede podchodziÂł do tv
Ale tak serio,to kupiÂłem zastepczy pilot,mial pasowaĂŚ a pasuje jak Joasia do rugby
Nie kaÂżdy moÂże opÂływaĂŚ w dobra :stop: Telewizor HD powinien Ci wystarczyĂŚ :devil:
To chyba cenniejsze niÂż jakiÂś tam pajlot :hmm:
maxxx

Za orygina³ów na pewno Ale to chyba dobrze, ¿e nie jesteœmy tacy nijacy
No bo kto inny jak nie my porĂłwnywaÂłby Joasie do Krokodyli, a nawet do rugby
ÂŚwietnie,Âże zÂłagodziÂłeÂś ten jĂŞzyk agresji :D Ale chyba mimo wszystko jesteÂśmy zwykÂłymi ludÂźmi :tanczy: WiĂŞc Joasia powinna byĂŚ bliÂżej naszych spraw :aniol:
Ale to majÂą byĂŚ takie drobne uniki, czy teÂż chwyty poniÂżej pasa
Bo nie wiem, co Joasia by wolaÂła A agresywna to nie jest

Nie no 'doÂżynac watachy' to nie bedziemy :xx: :xx: :xx: Takie tam Joasiowe sztuczki,wypromujemy JÂą Jej wdziekiem i naturalnoÂściÂą :aniol:
Nie kaÂżdy moÂże opÂływaĂŚ w dobra Telewizor HD powinien Ci wystarczyĂŚ
To chyba cenniejsze niÂż jakiÂś tam pajlot
Najcenniejsze dobro w jakie mówi¹c z du¿¹ doz¹ przesady op³ywamy to Joasia :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

ÂŚwietnie,Âże zÂłagodziÂłeÂś ten jĂŞzyk agresji Ale chyba mimo wszystko jesteÂśmy zwykÂłymi ludÂźmi WiĂŞc Joasia powinna byĂŚ bliÂżej naszych spraw
I chyba jest doœÌ blisko :tanczy: Wczoraj a¿ dwa razy nam siê pokaza³a :D
Wiesz, zawsze moÂże byĂŚ gorzej, mogÂłaby siĂŞ od nas odwrĂłciĂŚ ;(
Nie no 'doÂżynac watachy' to nie bedziemy Takie tam Joasiowe sztuczki,wypromujemy JÂą Jej wdziekiem i naturalnoÂściÂą
Mam wraÂżenie, Âże wdziĂŞkiem i delikatnoÂściÂą to ona sama sa rade siĂŞ wypromowaĂŚ :lol2:
Najcenniejsze dobro w jakie mówi¹c z du¿¹ doz¹ przesady op³ywamy to Joasia
Czyli nie powinniÂśmy narzekaĂŚ :stop: WaÂżne, Âże naszym dobrem jest Joasia :D
maxxx

I chyba jest doœÌ blisko Wczoraj a¿ dwa razy nam siê pokaza³a
Wiesz, zawsze moÂże byĂŚ gorzej, mogÂłaby siĂŞ od nas odwrĂłciĂŚ
Chyba na staroœÌ ³agodniejemy,doceniamy t¹ ciep³¹ herbatkê w postaci pzp :devil:
Mam wraÂżenie, Âże wdziĂŞkiem i delikatnoÂściÂą to ona sama sa rade siĂŞ wypromowaĂŚ
No a¿ mi g³upio paln¹³em takie g³upstwo :red: Wysz³o jakbym sobie przypisywal trochê Joasiowe naturalne w³aœciwosci :cicho: Chyba w tych rozwa¿aniach zatoczyliœmy ko³o,Joasia sama wie co jest dla niej najlepsze ;)
WaÂżne, Âże naszym dobrem jest Joasia
Joasia to jest nasz najcenniejszy skarb :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Chyba na staroœÌ ³agodniejemy,doceniamy t¹ ciep³¹ herbatkê w postaci pzp
JuÂż czas na stabilizacje :lol2: Nie ma co oczekiwaĂŚ niewiadomo czego, zwÂłaszcza Âże miÂło siĂŞ oglÂąda KryĂąke w tym magazynie :tanczy:
JuÂż nie ma siĂŞ co za bardzo emocjonowaĂŚ, bo se zdrowie zniszczymy :devil:
No a¿ mi g³upio paln¹³em takie g³upstwo Wysz³o jakbym sobie przypisywal trochê Joasiowe naturalne w³aœciwosci Chyba w tych rozwa¿aniach zatoczyliœmy ko³o,Joasia sama wie co jest dla niej najlepsze
Nie mam nic przeciwko, jeœli potrafi³byœ nauczyÌ Joasie wiêkszego wdziêku i uroku :szalony: Ale chyba czasem warto daÌ jej jak¹œ swobode :P Niech czasem sama o sobie decyduje :rozglada:
Joasia to jest nasz najcenniejszy skarb
Ciekawe ile byÂłaby warta :mhm:
ODPOWIEDZ