Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

rzeczywiÂście No dobra, o Joasi myÂślaÂłem, jak to czytaÂłem

A to zmienia postac rzeczy-wcale mnie nie dziwi ten drobny bÂład ;)
Ciekawe czy Joasia sÂłucha takie teraz wypowiedzi w Sejmie :mhm: Czy JÂą polityka jeszcze interesuje :aniol:
Cele to powinniÂśmy mieĂŚ z dostĂŞpem do tvn24 i internetu i moÂże z widokiem na mieszkanie Joasi co by siĂŞ nie nudziĂŚ
Tak net to podstawa,Nika by Nam powiedziaÂła jak sie wydostaĂŚ z tej celi :tanczy:
Poprostu pomyÂślaÂłaby sobie,Âże my to Scofield i juÂż po kÂłopocie :D :!:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A to zmienia postac rzeczy-wcale mnie nie dziwi ten drobny bÂład
Ciekawe czy Joasia sÂłucha takie teraz wypowiedzi w Sejmie Czy JÂą polityka jeszcze interesuje
Chyba powinna interesowaĂŚ :rozglada: W koĂącu to jej wyksztaÂłcenie i coÂś, czym siĂŞ wiele raz zajmowaÂła :D Ale teraz pewnie teÂż zwraca wiĂŞcej uwagi na jakieÂś 'Uwagi' czy 'Interwencje' :aniol:
Tak net to podstawa,Nika by Nam powiedziaÂła jak sie wydostaĂŚ z tej celi
Poprostu pomyÂślaÂłaby sobie,Âże my to Scofield i juÂż po kÂłopocie
No to byÂśmy siĂŞ urzÂądzili :tanczy: Tylko nie wiem, czy potrafiÂłbym wykonaĂŚ te wszystkie sztuczki Scotfielda :spiewa: Poza tym, jakby np. Joasi ucieli gÂłowe, tak jak jednej bohaterce tego serialu :shock:
maxxx

Chyba powinna interesowaĂŚ W koĂącu to jej wyksztaÂłcenie i coÂś, czym siĂŞ wiele raz zajmowaÂła Ale teraz pewnie teÂż zwraca wiĂŞcej uwagi na jakieÂś 'Uwagi' czy 'Interwencje'
No ja te¿ jednak myœlê,¿e ¿yje t¹ polityka-mo¿e nie a¿ tak,¿e kazda informacja wywo³uje u Niej chêc jej zag³êbienia,ale ogólnie wszystko wie co i jak :aniol:
MoÂże 'Uwage' sobie juÂż w domciu oglÂąda :aniol: Albo w 'Faktach' patrzy i porownuje te materiaÂły ,ktĂłre poszÂły w 'PzP' z tymi Faktowymi :aniol:
Poza tym, jakby np. Joasi ucieli gÂłowe, tak jak jednej bohaterce tego serialu
Dobrze,¿e dwie g³ówki Joasi s¹ uciête... :shock: ..ale tylko jeœli chodzi o kadrowanie w naszych avatarach :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No ja te¿ jednak myœlê,¿e ¿yje t¹ polityka-mo¿e nie a¿ tak,¿e kazda informacja wywo³uje u Niej chêc jej zag³êbienia,ale ogólnie wszystko wie co i jak
MoÂże 'Uwage' sobie juÂż w domciu oglÂąda Albo w 'Faktach' patrzy i porownuje te materiaÂły ,ktĂłre poszÂły w 'PzP' z tymi Faktowymi
Niemal kaÂżdy siĂŞ interesuje politykÂą, wiĂŞc Joasia na 100% :tanczy:
W koĂącu nie poÂświĂŞcaÂłaby siĂŞ przez 2 lata czemuÂś, co jej nie interesuje :stop:
A co do materia³ów w PzP i Faktach, to nie rozumiem, po co s¹ dublowane :spiewa:
Poza tym te prostopolskie czĂŞsto sÂą lepsze i ciekawsze :rozglada:
Dobrze,¿e dwie g³ówki Joasi s¹ uciête... ..ale tylko jeœli chodzi o kadrowanie w naszych avatarach
Myœlê, ¿e trzecia g³ówka te¿ ma siê ca³kiem dobrze :lol2:
Ale nawet nie wiem, czy siĂŞ dziÂś pokazaÂła :spiewa: Telewizor byÂł okupowany i nie miaÂłem dostĂŞpu :evil:
maxxx

Niemal kaÂżdy siĂŞ interesuje politykÂą, wiĂŞc Joasia na 100%
W koĂącu nie poÂświĂŞcaÂłaby siĂŞ przez 2 lata czemuÂś, co jej nie interesuje
A co do materia³ów w PzP i Faktach, to nie rozumiem, po co s¹ dublowane
Poza tym te prostopolskie czĂŞsto sÂą lepsze i ciekawsze
No masz racjĂŞ :lol2: To tak samo My nie poÂświĂŞcalibysmy czasu Joasi jakby Nas nie obchodziÂła :D
A tez mnie zastanawia po co dubluja,chyba po to Âżeby dziennikarze mieli prace :spiewa:
Myœlê, ¿e trzecia g³ówka te¿ ma siê ca³kiem dobrze
Ale nawet nie wiem, czy siĂŞ dziÂś pokazaÂła Telewizor byÂł okupowany i nie miaÂłem dostĂŞpu
Niestety inne polityczne g³ówska zabra³y Joasiow¹ g³óweczke ;(
Ale na pocieszenie to nie tylko Joasi ograniczali dziÂś prace :nie: PrzykÂłady:KuÂźniar,Aneta :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No masz racjĂŞ To tak samo My nie poÂświĂŞcalibysmy czasu Joasi jakby Nas nie obchodziÂła
A tez mnie zastanawia po co dubluja,chyba po to Âżeby dziennikarze mieli prace
Pewnie chcÂą teÂż pokazaĂŚ, ze sÂą po stronie ludzi i ich sprawy ich obchodzÂą tak samo jak polityka :spiewa: A Âże tematy sÂą juÂż wynalezione przez PzP, rozmowy nagrane, to reporter po prostu coÂś siĂŞ dopyta, dowie i robi materiaÂł praktycznie na podstwie PzP :aniol:
Trzeba siĂŞ umieĂŚ ustwaiĂŚ :devil: Joasia pewnie im prawa autorskie sprzedaje do tych magazynĂłw :tanczy:

A tak w ogĂłle- wczoraj Porada byÂł w DnD :spiewa: Nie bĂŞdĂŞ juÂż siĂŞ powtarzaÂł, kogo ja bym tam widziaÂł :lol2:
Niestety inne polityczne g³ówska zabra³y Joasiow¹ g³óweczke
Ale na pocieszenie to nie tylko Joasi ograniczali dziÂś prace PrzykÂłady:KuÂźniar,Aneta
No czyli nic nie straciÂłem :P Porankowcy to dziÂś siĂŞ mogli wczeÂśniej na chate wybraĂŚ :tanczy: Donek jest Âłaskawy dla ciĂŞzkopracujÂących :aniol:
maxxx

Pewnie chcÂą teÂż pokazaĂŚ, ze sÂą po stronie ludzi i ich sprawy ich obchodzÂą tak samo jak polityka A Âże tematy sÂą juÂż wynalezione przez PzP, rozmowy nagrane, to reporter po prostu coÂś siĂŞ dopyta, dowie i robi materiaÂł praktycznie na podstwie PzP
Trzeba siĂŞ umieĂŚ ustwaiĂŚ Joasia pewnie im prawa autorskie sprzedaje do tych magazynĂłw
Czyli Âźle Jej tam nie jest,gorzej z Nami ale to Joasia jest przecieÂż priorytetowa :rydzyk:
Jak Joasia jest zadowolona to My tez przecieÂż :aniol:
No czyli nic nie straciÂłem Porankowcy to dziÂś siĂŞ mogli wczeÂśniej na chate wybraĂŚ Donek jest Âłaskawy dla ciĂŞzkopracujÂących
Wzi¹³ na siebie obowi¹zki KuŸniara-no no :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Czyli Âźle Jej tam nie jest,gorzej z Nami ale to Joasia jest przecieÂż priorytetowa
Jak Joasia jest zadowolona to My tez przecieÂż
Joasia to jest jak paczka z napisem- kruche i wraÂżlwe :D
Trzeba na niÂą cholernie uwaÂżaĂŚ, Âżeby siĂŞ nie poturbowaÂła :lol2:
A jej nastrĂłj udziela siĂŞ mnie :aniol: Jak ona jest wesoÂła to i ja :lol2:
Wzi¹³ na siebie obowi¹zki KuŸniara-no no
Naprawde dobry czÂłowiek :devil: Tylko niech juÂż Joasi obowiÂązkĂłw nie ujmuje :stop:
maxxx

Joasia to jest jak paczka z napisem- kruche i wraÂżlwe
Trzeba na niÂą cholernie uwaÂżaĂŚ, Âżeby siĂŞ nie poturbowaÂła
A jej nastrĂłj udziela siĂŞ mnie Jak ona jest wesoÂła to i ja
Ja tak samo-strasznie lubiĂŞ jak jest wesoÂła i odwrotnie nienawidze jak jest smutna :uhh:
Naprawde dobry czÂłowiek Tylko niech juÂż Joasi obowiÂązkĂłw nie ujmuje
ZagÂłaskac teÂż nie moÂżna przecieÂż :hyh:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na okazje 300. strony przygotowa³em na szybko ma³¹ grafikê- tak¹ widokówkê z Joasi¹ :lol2:

Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lis 23, 2007 6:48 pm ]
Ja tak samo-strasznie lubiĂŞ jak jest wesoÂła i odwrotnie nienawidze jak jest smutna
Ostatnio czĂŞsto jest taka nijaka :spiewa:
Ale raczej jest wesoÂła :tanczy: ZwÂłaszcza, Âże dziÂś ÂświĂŞtujemy :jupi:
A w dzieĂą ÂświĂŞta nie pojawiÂła siĂŞ na wizji ;(
maxxx

arczi pisze:Na okazje 300. strony przygotowa³em na szybko ma³¹ grafikê- tak¹ widokówkê z Joasi¹
Strasznie fajne :tanczy: No to mamy ,tzn Joasia ma tÂą 300 :!: :!: :!:

W sumie prawie tak siĂŞ fajnie zÂłoÂżylo,Âże Joasia zaczĂŞÂła niedawno 3 rok pracy w tvn24 i 3 setka siĂŞ zaczĂŞÂła :aniol:
Ostatnio zmieniony piątek 23 lis 2007, 17:51 przez maxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

chyba 300 tnÂą stronĂŞ zaczynamy :shock:
Z tego co przeczytaÂłem to Joasia jeÂździ brudnym ( nieekologicznym ) samochodem i notorycznie wstrzymuje ruch :shock: - :rozglada: moÂżna sie jednak byÂło tego spodziewaĂŚ :spiewa:
maxxx

Z tego co przeczytaÂłem to Joasia jeÂździ brudnym ( nieekologicznym ) samochodem i notorycznie wstrzymuje ruch - moÂżna sie jednak byÂło tego spodziewaĂŚ
Pawlak siê zna na ekologicznych pojazdach-a jak wiemy Joasia siê z nim doœÌ dobrze zna :spiewa:
Joasia nie odpowiada tylko za koklusz i gradobicie :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ja liczĂŞ, ze ta trzecia setka bĂŞdzie dla nas Âłaskawsza :tanczy: :tanczy:
Joasia musi sobie kupiĂŚ nowy samochĂłd- ekologiczny :lol2:
Nie moÂże zatruwaĂŚ swojej okolicy podlaskiej- w koĂącu Dolina Rozpudy i te sprawy :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Pawlak siê zna na ekologicznych pojazdach-a jak wiemy Joasia siê z nim doœÌ dobrze zna :spiewa:
Joasia musi sobie kupiĂŚ nowy samochĂłd- ekologiczny :lol2:
No to tylko Toyota Prius ;)
KtoÂś chĂŞtny do sponsorowania ? :devil:
ODPOWIEDZ