Black Jack '62 pisze: Asia zrobiÂła na mnie ostatnio bardzo pozytwne wraÂżenie
Black witaj w gronie wiedziaÂłam, Âże siĂŞ przekonasz co do Joasi- to naprawdĂŞ bystra dziewczynka! a co do tej 30stki to moze ciut przesadziÂłam, ale uwaÂżam, Âże dosÂłownie ciut, znam wiele osĂłb w okolicach tego wieku i uwieÂżcie mi teraz kobitki sie naprawde dÂłuuugo dobrze trzymajÂą, wyglÂądajÂą jak nastki, a majÂą pod 30-stkĂŞ.
Niestety w internecie nie ma raczej informacji o Joasi a szkoda... Ja znam takie osoby co wygladajÂą na 20 kilka lat a w rzeczywistoÂści podchodza pod 40tkĂŞ. To, Âże Joasia mÂłodo wyglada nie znaczy, Âże tak jest naprawdĂŞ.
Jest na to sposĂłb. SposĂłb na zdobycie trapiÂących informacji ... z pierwszej rĂŞki Czyli np. drogÂą e-mailowÂą Ale ja siĂŞ nie podejmujĂŞ tego zadania
A ze mnie siĂŞ ÂśmiaÂł, Âże lubie Asie jak kiedyÂś zapiaÂła do Marcinkiewicza na konferencji podczas Poradka
No chyba nie zaprzeczysz, Âże to byÂła arcyzabawna sytuacja, caÂła sala wybuchÂła Âśmiechem po tym, jak Asia zadaÂła zadziornym tonem pytanie, Marcinkiewicz – wtedy jeszcze poczÂątkujÂący showmen – skierowaÂł do Asi zdanie: pani na mnie krzyczy, czy mi siĂŞ tylko wydaje?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Black Jack '62 pisze:No chyba nie zaprzeczysz, Âże to byÂła arcyzabawna sytuacja, caÂła sala wybuchÂła Âśmiechem po tym, jak Asia zadaÂła zadziornym tonem pytanie, Marcinkiewicz – wtedy jeszcze poczÂątkujÂący showmen – skierowaÂł do Asi zdanie: pani na mnie krzyczy, czy mi siĂŞ tylko wydaje?
Szkoda, Âże w TVN nie ma powtĂłrek. ChĂŞtnie zobaczylabym tĂŞ scenĂŞ.
Black Jack '62 pisze:Jest na to sposĂłb. SposĂłb na zdobycie trapiÂących informacji ... z pierwszej rĂŞki Czyli np. drogÂą e-mailowÂą Ale ja siĂŞ nie podejmujĂŞ tego zadania
No tak..Ale trzeba najpierw wiedzieĂŚ jaki adres jest tej mejlowej drogi... Metoda szukaj a znajdziesz nie pomaga...NiektĂłre Pierwsze RĂŞce,ktĂłre noszÂą obrÂączki lub pierÂścionki zarĂŞczynowe nie grzeszÂą informacjami na swĂłj temat... :spiewa:
Aaa to KryĂąska,a propos Marcinkiewicza nie byÂłem pewnien..Hehe,dobre to byÂło
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Niech siĂŞ nikt nie waÂży zadawaĂŚ Joasi tego pytania :stop: To byÂłoby zwyczajne faux paus, a na coÂś takiego chyba nie chcemy sie naraÂżac , co, nie forumowicze?! :>
Albo kiedyÂś sama ujawni w jakimÂś kwestionariuszu , hmm albo moÂże by tak dookoÂła np. zapytac by sie mozna jej jaki jest jej znak zodiaku a tak przy okazji jakim jest zwierzĂŞciem w horoskopie chiĂąskim - zwierzĂŞta siĂŞ powtarzajÂą co 12 lat, tutaj znajÂąc odpowiedÂż dedukcja byÂłaby bezproblemowa :devil:
O jakie pytanie ci chodzi? :> Bo mi siĂŞ wydajĂŞ,Âże dobrze byÂłoby coÂś wiedzieĂŚ wiĂŞcej,ale nie wszystko!CoÂś po prostu w piguÂłce.i kilka lekkich rzeczy niezwiÂązanych z pracÂą.CoÂś bez fo paa,coÂś normalnego...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
S¹ 2 pytania,które kobietom nie nale¿y zadawaÌ: - ile wa¿¹ i ile maj¹ lat..
No aaale tutaj mowa o Âżyciorysie,ktĂłrego podstawÂą jest data urodzin...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Do tych wszystkich pytaĂą trzeba teÂż dorzuciĂŚ pytanie o studia i hobby. Koniecznie! A propos lat ktoÂś kiedyÂś powiedziaÂł, chyba byÂł to Marcel Proust, Âże nie naleÂży ufaĂŚ kobiecie, ktĂłra zdradza swĂłj wiek bo jeÂśli tego nie umie trzymaĂŚ w tajemnicy to z innych sekretĂłw teÂż nie utrzyma za zamknietymi ustami.
Do tych wszystkich pytaĂą trzeba teÂż dorzuciĂŚ pytanie o studia i hobby.
Ja bym jeszcze dorzuci³ pytanie o to, czy Asia by³a ju¿, czy mo¿e dopiero wybiera siê na pielgrzmkê do Czêstochowy Dziœ, kiedy ¿egna³a w strugach deszczu pielgrzymów wydawa³a siê byÌ taka poruszona widokiem ludzi, którzy s¹ gotowi do znoszenia takich trudów pieszej podró¿y Mia³em wra¿enie, ¿e j¹ ten pielgrzymi optymizm te¿ rozochoci³
A wczoraj wspó³czu³em jej, ¿e musi wys³uchiwaÌ bredni Celiùskiego :? S³ucha³a go w spokoju, ale na szczêœcie nie da³a siê zwieœÌ i œmia³o d¹¿y³a do tego, by ten zdradzi³ nazwisko ''delegata''
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?