TVN Meteo
Moderator: Łukasz
Ta pani Helena jest bardzo sympatyczna... Co prawda dziwnie nieco akcentuje, ale podoba mi siĂŞ jej sposĂłb prowadzenia prognoz pogody. Pozatym Âładnie siĂŞ prezentuje i uÂśmiecha

MuszĂŞ przyznaĂŚ pozatym, Âże w TVnmeteo zrobiÂło siĂŞ caÂłkiem ciekawie... Nowe twarze, zmiany wizerunku stacji (minimalne ale zawszE). AÂż chce siĂŞ ogladaĂŚ. SzczegĂłlnie wieczorem, gdy prognozy prowadzi nieokrzesana pani Omena

MuszĂŞ przyznaĂŚ pozatym, Âże w TVnmeteo zrobiÂło siĂŞ caÂłkiem ciekawie... Nowe twarze, zmiany wizerunku stacji (minimalne ale zawszE). AÂż chce siĂŞ ogladaĂŚ. SzczegĂłlnie wieczorem, gdy prognozy prowadzi nieokrzesana pani Omena

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Przegl¹daj¹c wypowiedzi z przykroœci¹ muszê stwierdziÌ, ¿e nasze spo³eczeùstwo nie jest zbyt tolerancyjne a uwaga p. KRASU na temat p. Omeny to prostactwo. Proponujê przejrzeÌ swoj¹ wypowiedŸ i poprawiÌ b³êdy stylistyczne bo trudno pana zrozumieÌ! Czy p. Grzegorz Markowski nie mo¿e œpiewaÌ, poniewa¿ wyst¹pi³ w RED LIGHT zastanów siê? Nie twierdzê, ¿e p. Omena nie ma wpadek ale za to wprowadza du¿o naturalnoœci i egzotyki do TVN. U mnie ma du¿ego plusa nosek do góry p. Omeno - pierwsze koty za p³oty!!!
moje słowa świadczą o mnie...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wracaj¹c do TVN Meteo, to wydarzenia ostatnich dni sk³aniaj¹ mnie do podzielenia siê z Wami moimi ma³ymi spostrze¿eniami. Kiedy w sierpniu 2001 r. startowa³a pierwsza polska telewizja inforamcyjna TVN24, Tomasz Zubilewicz mówi³, i¿ marzy o stowrzenu telewziji informuj¹cej na bie¿¹co o wszytkim co w danej chwili dzieje siê na œwiecie, od polityki, przez sztukê po anomaliê pogodowe. Mijaj¹ lata, ITI uruchamia kana³ tematyczny prezentuj¹cy prognozê pogody - i tyle. Kilka mapek dla Polski i œwiata, pogoda dla ¿eglarzy i informacja o zagro¿eniu po¿arowym w lasach. Nic wiêcej. A przeciez ostatnio tyle siê dziejê - gwa³towne burze nad Polsk¹, po¿ary w USA, powodzie w Azji etc. Wszytkie powy¿sze wydarzenia mo¿na zaprezentowaÌ w formie kilkuminutowego materia³u "Bez komentarza". Wystarczy wykorzystaÌ materia³y z zagranicznych agencji oraz w³asne. W poszkodowane przez burze i tr¹by powietrzne rejony Polski mo¿na wys³aÌ ekipê, aby pokaza³a skalê zniszczeù oraz tym samym byÌ mo¿e sk³oni³a widzów do zorganizowania jakiejœ pomocy np dla rolników. Tak¹ telewizjê a¿ chcia³oby siê ogl¹d¹Ì. Przez pewien czas myœla³em, i¿ TVN Meteo idzie w³aœnie w t¹ stronê - uruchomienie studia, zatrudnienie pana Alekasndra Nebelskiego, byÌ mo¿e w przysz³oœci ktoœ przynosi³by do studia jakieœ du¿e grzyby lub warzywa
Tak moim zdaniem powinna wygladaĂŚ "POGODOWA TELEWIZJA". Tymczasem serwujĂŞ siĂŞ nam kiepskie prezenterki z wadÂą wymowy i jedno nagranie prognozy emitowane przez kilka godzin. Czasami odnosze wraÂżenie, Âże w caÂłej tej sprawie chodziÂł o jak najszybszy zwrot wÂłoÂżonych w inewstycjĂŞ pieniĂŞdzy i Âłatwe zarobienie kolejnych - patrz opÂłaty od operatorĂłw. Byle jak, byle szybko i po najmniejszych kosztach - czy taka idea przyÂświecaÂła twĂłrcom TVN Meteo?

Oprócz mapek itd. jest jeszcze plansza dla alergików z natê¿eniem pylenia ró¿nych roœlin w ca³ej Polsce- dobre dla mnie
.
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl