[TVN/TTV] Sędzia Anna Maria Wesołowska
Moderator: Łukasz
to jest ró¿nie i pewnie zawsze inaczej. Wiem ¿e nagranie pierwszego odcinka trwa³o ca³y dzieù. Œrednio nagranie normalnego(prosta rozprawa)odcinka trwa 2,5 do 3 godzin. Przy rozprawach z czterema ³awnikami i polijantami nagranie jednego odcinka trwa d³u¿ej, nawet do 5h. Ale i tak nic nie wiadomo, bo raz by³ taki odcinek ¿e rozprawa wydawa³a siê byÌ bardzo krótka i prosta, ale wejœcie oskar¿onego z korytarza by³o powtarzane przez 2 godziny...
Na pewno program bĂŞdzie drĂŞtwy, tak jak na poczÂątku W-11 i przez krĂłciutkÂą chwilĂŞ (za sprawÂą Marzeny Fliegel ktĂłra jednak bardzo szybko siĂŞ rozkrĂŞciÂła) Detektywi. SAMW obejrzĂŞ sobie we wrzeÂśniu, jak juÂż rozwinie skrzydÂła, na poczÂątku pewnie bĂŞdzie bida z nĂŞdzÂą i sztywniactwo 
BTW: Ogl¹da³em parê razy "Werdykt" i by³ tam raz goœÌ z "Na Wspólnej" jako oskar¿ony, ten ch³opak Marty ;D

BTW: Ogl¹da³em parê razy "Werdykt" i by³ tam raz goœÌ z "Na Wspólnej" jako oskar¿ony, ten ch³opak Marty ;D
Lepiej zobacz to wczeÂśniej, bo do wrzeÂśnia ten program moÂże nie dotrwaĂŚ.jott kott pisze:(...)SAMW obejrzĂŞ sobie we wrzeÂśniu, jak juÂż rozwinie skrzydÂła, na poczÂątku pewnie bĂŞdzie bida z nĂŞdzÂą i sztywniactwo(...)

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No nie no, pecio coÂś wspominaÂł Âże bĂŞdÂą to krĂŞciĂŚ ciÂągiem aÂż do lipca przynajmniej, wiĂŞc chyba na rok przynajmniej odcinkĂłw narobiÂąpawell pisze:Lepiej zobacz to wczeÂśniej, bo do wrzeÂśnia ten program moÂże nie dotrwaĂŚ.jott kott pisze:(...)SAMW obejrzĂŞ sobie we wrzeÂśniu, jak juÂż rozwinie skrzydÂła, na poczÂątku pewnie bĂŞdzie bida z nĂŞdzÂą i sztywniactwo(...)
MoÂże miec sÂłabe wyniki itp.
![]()

No ale jak bĂŞdÂą sÂłabe wyniki to napewno produkcja nowych odcinkĂłw zostanie wstrzymana. Na wyniki nie bĂŞdzie trzeba czekaĂŚ do lipca po tygodniu bĂŞdie juÂż moÂżna porĂłwnaĂŚ wyniki SAMW z wynikiami przed zmianÂą...jott kott pisze:No nie no, pecio coÂś wspominaÂł Âże bĂŞdÂą to krĂŞciĂŚ ciÂągiem aÂż do lipca przynajmniej, wiĂŞc chyba na rok przynajmniej odcinkĂłw narobiÂą

Edit: ZdjĂŞcia studia z Media Link:

[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 3:17 pm ]
http://img74.imageshack.us/img74/8392/10js.jpg

Pierwszy odcinek Âświetny. Szczerze mĂłwiÂąc sÂądziÂłem, ze ten program to bĂŞdzie coÂś na wzĂłr tego co bodaj na TELE5 moÂżna zobaczyĂŚ ale nie !! Prawie zupeÂłnie inna formuÂła, inny styl prowadzenia spraw, inna oprawa graficzna.
StrzaÂł w dziesiÂątkĂŞ dla TVN za ten program. :brawo:
CiekawiÂą mnie teÂż jakie bĂŞdÂą wyniki oglÂądalnoÂści tego programu no i teÂż jakie bĂŞdÂą nastĂŞpne odcinki
StrzaÂł w dziesiÂątkĂŞ dla TVN za ten program. :brawo:
CiekawiÂą mnie teÂż jakie bĂŞdÂą wyniki oglÂądalnoÂści tego programu no i teÂż jakie bĂŞdÂą nastĂŞpne odcinki

ZIMA
Ja myÂślaÂłem Âże to bĂŞdzie kiepskie, ale nie - byÂło dobre.
Wszytko Âładnie dopracowane i siĂŞ dobrze oglÂąda ten program.
Fajny pomys³ z tymi belkami na których jest napisane o czym któœ mówi np. mowa koùcowa.
Spodziewa³em siê te¿ innej czo³ówki - na wzór "W11" i "Detektywów" ta jest taka sobie.
No i jak na 1 raz nie byÂło tak sztucznie... da siĂŞ oglÂądaĂŚ. :p 

Hm... chyba jutro jeszcze nie bêdzie.pecio pisze:jade jutro na nagranie wiêc bêdê wiedzia³ który odcinek aktualnie nagrywaj¹, i mo¿ê spróbuje sie dowiedzieÌ coœ o wyniki ogl¹dalnoœci z tych 2 dni.

Zobaczymy czy siĂŞ nie przyjmie. :> Program dobry ale wÂłasnie troche nudnypodmark pisze:Ten program jest koszmarny - nuda, nuda i jeszcze raz nuda - bohaterowie jak dla mnie sÂą maÂło przekonujÂący - kolejny program sÂądowniczy w Polsce, ktĂłry siĂŞ nie przyjmie

Nudny...to co powiesz o tym jak jeszcze niedawno w tym czasie pokazywano jakÂże ciekawe telenowele brazylijsko-peruwiaĂąsko-argentyĂąskiepawell pisze:Zobaczymy czy siĂŞ nie przyjmie. :> Program dobry ale wÂłasnie troche nudnyale o tej godzinie chyba nie ma nic lepszego...

Jest to zupeÂłnie inny program od tego co pokazywaÂł Polsat czy TV4 czy inne polskie telewizje. WiĂŞcej siĂŞ dzieje jest bardziej realistyczny i w tym upatrujĂŞ jego szansĂŞ.
Ja trzymam kciuki za "SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska" i wierzĂŞ w to, ze ten program bĂŞdzie jednym z sukcesĂłw wiosennej ramĂłwki TVN

ZIMA
Oj maj¹ specjalne zamówienia - TVN, jak i Polsat (reszta stacji te¿ w wiêkszoœci) maj¹ wykupiony pakiet telemetryczny i wyniki s¹ przekazywane stacji ju¿ nastêpnego dnia - zarz¹d stacji ma dane dotycz¹ce wszystkich emitowanych przez siebie programów a nie tylko 10 najlepszych.pawell pisze:Hm... chyba jutro jeszcze nie bêdzie.pecio pisze:jade jutro na nagranie wiêc bêdê wiedzia³ który odcinek aktualnie nagrywaj¹, i mo¿ê spróbuje sie dowiedzieÌ coœ o wyniki ogl¹dalnoœci z tych 2 dni.A mo¿e maj¹ ju¿ na specjalne zamówienie.