Sylwia Majcher
Moderator: Łukasz
DokÂładnie.Wszystko przed niÂą.Mam tylko nadziejĂŞ,Âże zawsze bĂŞdzie sobÂą tak jak teraz i nie upodobni siĂŞ do dziennikarek...
...tego typu.
[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 9:38 pm ]
Syla dziÂś na antenie w DnÂŻ :
jak widaĂŚ samopoczucie dobre,co tu duÂżo mĂłwiĂŚ - radzi sobie.Pewna siebie.materiaÂł drogowy,o jakimÂś objeÂździe,ktĂłry naleÂżaÂło ciekawie przedstawiĂŚ i poradziÂła sobie.to tak samo jak otrzymaĂŚ zadanie,aby wymyÂśliĂŚ reklamĂŞ wody mineralnej,Âżeby do tego stopnia zainteresowaÂła potencjalnych konsumentĂłw,aby jÂą kupili.Ja 'kupiÂłem' relacjĂŞ Syli i zastanawiam,dokÂąd pokieruje jÂą TVN24 jutro

...tego typu.
[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 9:38 pm ]
Syla dziÂś na antenie w DnÂŻ :

jak widaĂŚ samopoczucie dobre,co tu duÂżo mĂłwiĂŚ - radzi sobie.Pewna siebie.materiaÂł drogowy,o jakimÂś objeÂździe,ktĂłry naleÂżaÂło ciekawie przedstawiĂŚ i poradziÂła sobie.to tak samo jak otrzymaĂŚ zadanie,aby wymyÂśliĂŚ reklamĂŞ wody mineralnej,Âżeby do tego stopnia zainteresowaÂła potencjalnych konsumentĂłw,aby jÂą kupili.Ja 'kupiÂłem' relacjĂŞ Syli i zastanawiam,dokÂąd pokieruje jÂą TVN24 jutro

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
Hej, gdzie podziewa siĂŞ Sylwia?
Ostatni raz widziaÂłem jÂą, kiedy tak pomysÂłowo tworzyÂła i prezentowaÂła grzywkĂŞ
Wczoraj w nocy znowu widziaÂłem koĂącĂłwkĂŞ jej materiaÂłu. Ale wÂłaÂśnie dlatego, Âże to byÂła zaledwie koĂącĂłwka nawet nie bardzo wiem o czym traktowaÂł. A Sylwia materiaÂły robi pierwszorzĂŞdne
ZresztÂą, wszystko robi pierwszorzĂŞdnie 

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
MuÂłah... za capsy :tanczy: Jakby Sylwia daÂła snem sprawiedliwych niesprawiedliwym spaĂŚ, to byÂłoby podejrzane
A ona dzielnie rozg³asza wszem i wobec jak to kasi¹tko lepi siê do r¹czek tym i owym dzia³aczom futbolowym :devil: Mo¿e gdyby wiedzieli, ¿e Sylwia zamierza dziennikark¹ zostaÌ 10 razy zastanowiliby siê, czy wzi¹Ì w ³apê
A jak na capsach widaĂŚ i 15-latek mĂłgÂł pomyÂśleĂŚ nim do autka bezprawnie wskoczyÂł :devil:
Relacje peÂłna profesja i peÂłne profesji
[ Dodano: Czw Wrz 07, 2006 10:46 am ]
Sylwia znowu dzisiaj na wojnie z pomyleĂącami WrocÂławia! Najpierw opowiedziaÂła jak to pomylenic jeden trafiÂł za kratki po tym jak zdrowie dziecka na szawnk naraziÂł, a juÂż w kolejnej relacji o ''aferze Âśmieciowej'' we WrocÂławiu nadawaÂła...
A mo¿e by tak jak¹œ pozytywn¹ reklamê Sylwuniu Wroc³awowi piêknemu wystawiÌ :rydzyk:
Fryzura znowu modelacji podlegaÂła przed wejÂściem w punkt ustalony przed kamerÂą
Ale marynarka okropna - fuj, szarzyzna

A jak na capsach widaĂŚ i 15-latek mĂłgÂł pomyÂśleĂŚ nim do autka bezprawnie wskoczyÂł :devil:
Relacje peÂłna profesja i peÂłne profesji

[ Dodano: Czw Wrz 07, 2006 10:46 am ]
Sylwia znowu dzisiaj na wojnie z pomyleĂącami WrocÂławia! Najpierw opowiedziaÂła jak to pomylenic jeden trafiÂł za kratki po tym jak zdrowie dziecka na szawnk naraziÂł, a juÂż w kolejnej relacji o ''aferze Âśmieciowej'' we WrocÂławiu nadawaÂła...
A mo¿e by tak jak¹œ pozytywn¹ reklamê Sylwuniu Wroc³awowi piêknemu wystawiÌ :rydzyk:
Fryzura znowu modelacji podlegaÂła przed wejÂściem w punkt ustalony przed kamerÂą

Ale marynarka okropna - fuj, szarzyzna

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Faceci z WrocÂławia teraz leniuchujÂą, a Sylwia at work 
Strona, na poczÂątku strony ktoÂś napisaÂł, Âże jeszcze wszystko przed niÂą
Tak, wszystko, ale tylko jeœli chodzi o awans. Poniewa¿ doœwiadczenie zdobywa³a intensywnie przez ostatnie lata. Ju¿ w pierwszych stronach pisa³em o wspó³pracy Sylwii z Radiem Wroc³aw.
Teraz poszukaÂłem, odnalazÂłem wiĂŞcej faktĂłw z przeszÂłoÂści dziennikarskiej Sylwii:)
Epizod w Panoramie bolesÂławieckiej:
http://boleslawiec.info/search.php
wpisz w wyszukiwarkĂŞ ''Sylwia Walendowska'' a pojawiÂą siĂŞ przygotowane przez niÂą tematy.
Sylwia w radio RAM i jej materiaÂł:
http://www.radio.com.pl/reportaz/reportaz.asp?id=3032

Tu ju¿ dowód wspó³pracy Sylwii z Informacyjn¹ Agencj¹ Radiow¹:
[ Dodano: PiÂą Wrz 08, 2006 11:04 am ]
No proszĂŞ, a Sylwi juÂż ÂśmignĂŞÂła w serwisie
Niestety znĂłw w przykrym temacie :/
[ Dodano: PiÂą Wrz 08, 2006 11:38 am ]
Oh jeju :hmm: W pierwszej relacji o napiĂŞtnowanych ginekologach a przed chwilÂą w drugiej o pijanym ginekologu :uhh:

Strona, na poczÂątku strony ktoÂś napisaÂł, Âże jeszcze wszystko przed niÂą

Teraz poszukaÂłem, odnalazÂłem wiĂŞcej faktĂłw z przeszÂłoÂści dziennikarskiej Sylwii:)
Epizod w Panoramie bolesÂławieckiej:
http://boleslawiec.info/search.php

Sylwia w radio RAM i jej materiaÂł:
Nie wiem jak siĂŞ zakoĂączyÂły losy reportaÂżu Sylwii dla radiowej trĂłjki? Wiem, Âże byÂło kiedyÂś coÂś takiego jak reportaÂż tygodnia – ciekawe, czy spodobaÂł siĂŞ sÂłuchaczom?.: Strajk pracownikĂłw Telekomunikacji Polskiej :.
12 kwietnia 2005 - 09:34
Od wczoraj trwa gÂłodĂłwka w biurze obsÂługi klienta przy ulicy BernardyĂąskiej we WrocÂławiu.
Czterech pracowników z wroc³awskiego oddzia³u Telekomunikacji Polskiej od wczoraj prowadzi g³odówkê. Protestuj¹cy s¹ pod sta³¹ kontrol¹ lekarza. Jeden z pracowników narzeka na problemy z sercem, ale na razie nie zamierza zrezygnowac ze strajku. G³odówka trwa w biurze obs³ugi klienta przy ulicy Bernardyùskiej we Wroc³awiu. Uczestnicz¹ w niej pracownicy pionu sieci i obs³ugi klienta. Zwi¹zkowcy, podobnie, jak ich koledzy w Warszawie, domagaj¹ siê rozmów z zarz¹dem i rezygnacji z palnowanych zwolnieù grupowych. Nie wiadomo, jak d³ugo potrwa g³odówka.
Sylwia Walendowska

http://www.radio.com.pl/reportaz/reportaz.asp?id=3032
Przyznacie, ¿e strasznie interesuj¹ce i pomys³owe zaczepienie tematu i ogólne opracowanie. Szkoda tylko fragment na stronie Trójki mo¿na odnaleŸÌ"Tydzieù w oknie"
Sylwia Walendowska
Autorka mieszka we WrocÂławiu, na przeciw jej mieszkania znajduje siĂŞ areszt Âśledczy. Przez okno codziennie widaĂŚ Âżycie, ktĂłre siĂŞ toczy przed i za murami aresztu. Przez kilka tygodni wraz ze znajomymi, ktĂłrzy przychodzili na Âśniadanie, dokumentowaÂła widok za oknem...
23.11.2005, 22.05 ÂŚroda, Program 3

Tu ju¿ dowód wspó³pracy Sylwii z Informacyjn¹ Agencj¹ Radiow¹:
Wszystko przed niÂą? A ile za niÂą :brawa:Ulubiony przedmiot na nowej maturze
28.12.2005 18:37
Co trzeci maturzysta bĂŞdzie zdawaÂł w maju geografiĂŞ, 26 procent uczniĂłw chce pisaĂŚ test z biologii, a 23 procent zamierza na maturze rozwiÂązywaĂŚ zadania z matematyki. Centralna Komisja Egzaminacyjna zamknĂŞÂła listĂŞ przedmiotĂłw, ktĂłre uczniowie mogli wybraĂŚ na egzamin dojrzaÂłoÂści. W tym roku po raz pierwszy wiĂŞcej maturzystĂłw zdecydowaÂło siĂŞ na test pisemny z wiedzy o spoÂłeczeĂąstwie niÂż popularnÂą dotÂąd historiĂŞ.
Dyrektor Centralnej Komisji Egzaminacyjnej, MirosÂław Sawicki, nie dziwi siĂŞ wyborom uczniĂłw, bo WOS w liceach jest tylko przez rok, a wiĂŞc maturzyÂści majÂą mniej materiaÂłu do opanowania. MirosÂław Sawicki
KaÂżdy uczeĂą musi zdaĂŚ obowiÂązkowo 3 egzaminy pisemne i 3 ustne. W tym obowiÂązkowo jĂŞzyki polski i obcy. NajwiĂŞcej, bo ponad 75 procent osĂłb zdecydowaÂło siĂŞ na angielski, 18 procent wybraÂło niemiecki, a niecaÂłe 7 procent jĂŞzyk rosyjski.
Wiceminister Edukacji, JarosÂław ZieliĂąski, chce, by oceny byÂły obiektywne, dlatego juÂż na najbliÂższej maturze we wszystkich szkoÂłach kaÂżdÂą pracĂŞ pisemnÂą ma sprawdzaĂŚ dwĂłch egzaminatorĂłw. Wiceminister JarosÂław ZieliĂąski
Centralna Komisja Egzaminacyjna ma ponad 50 tysiêcy egzaminatorów. Szkolenia nadal trwaj¹ i do maja ta liczba mo¿e wzrosn¹Ì jeszcze o kilka tysiêcy. Ju¿ dziœ wiadomo, ¿e egzaminatorzy bêd¹ musieli sprawdziÌ ponad 2 miliony prac.
Nowa matura jest dostosowa do potrzeb uczniów niepe³nosprawnych, maj¹cych problemy z czytaniem i pisaniem. Centralna Komisja Egzaminacyjna przygotuje na ni¹ 178 ró¿nych arkuszy u³atwiaj¹cych zrozumienie zadaù testu niedowidz¹cym i nies³ysz¹cym maturzystom.
W maju egzamin maturalny zdawaĂŚ bĂŞdzie prawie 430 tysiĂŞcy uczniĂłw. GraÂżyna Krak-Gmiter - egzaminatorka
Sylwia Walendowska
[ Dodano: PiÂą Wrz 08, 2006 11:04 am ]
No proszĂŞ, a Sylwi juÂż ÂśmignĂŞÂła w serwisie

[ Dodano: PiÂą Wrz 08, 2006 11:38 am ]
Oh jeju :hmm: W pierwszej relacji o napiĂŞtnowanych ginekologach a przed chwilÂą w drugiej o pijanym ginekologu :uhh:
-
- Fan Forum
Syla mi zawsze kogoÂś przypominaÂła!Teraz nie dziwiĂŞ siĂŞ,Âże Sylwia Walendowska i Agata Adamek to ta sama osoba :hahaha: TVN24 oszczĂŞdza na reporterach :devil:
ÂłaÂł azbest - chÂłop,niezÂłe info.
no tak,jeÂżeli ma siĂŞ wyrabiaĂŚ to raczej tylko na prezentowaniu siĂŞ na wizji,w czym nie ma problemu,bo ma bogate doÂświadczenie zawodowe.zauwaÂżyÂłem,Âże nie tylko w przypadku Syli,TVN24 bierze dziennikarzy radiowych,odkrywa ich talenty i rozwija moÂżliwoÂści.Sylwia nam Âładnie rozwija skrzydÂła :brawa:
oj oj czy to kwalifikuje siĂŞ,by nazwaĂŚ to podglÂądactwem?
ps.ten caps - poezja :szalony: :devil:
ÂłaÂł azbest - chÂłop,niezÂłe info.

To dobre!"TydzieĂą w oknie"
Sylwia Walendowska
Autorka mieszka we WrocÂławiu, na przeciw jej mieszkania znajduje siĂŞ areszt Âśledczy. Przez okno codziennie widaĂŚ Âżycie, ktĂłre siĂŞ toczy przed i za murami aresztu. Przez kilka tygodni wraz ze znajomymi, ktĂłrzy przychodzili na Âśniadanie, dokumentowaÂła widok za oknem...

ps.ten caps - poezja :szalony: :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
Oh, nie, nie, nieaveo pisze:Syla mi zawsze kogoÂś przypominaÂła!Teraz nie dziwiĂŞ siĂŞ,Âże Sylwia Walendowska i Agata Adamek to ta sama osoba :hahaha: TVN24 oszczĂŞdza na reporterach :devil:

Bardzo ucieszyÂłem siĂŞ, kiedy zobaczyÂłem jÂą pewnego dnia w TVN24. Tutaj mam nadziejĂŞ zaistnieje na dobre.ÂłaÂł azbest - chÂłop,niezÂłe info.no tak,jeÂżeli ma siĂŞ wyrabiaĂŚ to raczej tylko na prezentowaniu siĂŞ na wizji,w czym nie ma problemu,bo ma bogate doÂświadczenie zawodowe.zauwaÂżyÂłem,Âże nie tylko w przypadku Syli,TVN24 bierze dziennikarzy radiowych,odkrywa ich talenty i rozwija moÂżliwoÂści.Sylwia nam Âładnie rozwija skrzydÂła :brawa:
Czysta dziennikarska profesja, w peÂłni uzasadnionaTo dobre!oj oj czy to kwalifikuje siĂŞ,by nazwaĂŚ to podglÂądactwem?
![]()

-
- Nowicjusz
Zanim ten reporta¿ znalaz³ siê w Trójce, wczeœniej zosta³ wyró¿niony na Konkursie"Tydzieù w oknie"
Sylwia Walendowska
23.11.2005, 22.05 ÂŚroda, Program 3

Co tu duÂżo mĂłwiĂŚ - zdolna z Niej Bestia! :brawa:
-
- Fan Forum
..a na jakim konkursie?
.Sylwia jest kreatywna i pomysÂłowa
..niestety teraz tvn24 nie daje reporterom moÂżliwoÂści zaprezentowania bo koncentruje siĂŞ raczej na pracach komisji ale dla Sylwii zawsze znajdÂą czas
..nawet obrady komisji bankowej nie przeszkodzÂą temu byÂśmy SylwiĂŞ mogli zobaczyĂŚ:
..wczoraj

..i dziÂś

..i kreatywnoœÌ prze³o¿y³a siê na fryzury

.Sylwia jest kreatywna i pomysÂłowa

..niestety teraz tvn24 nie daje reporterom moÂżliwoÂści zaprezentowania bo koncentruje siĂŞ raczej na pracach komisji ale dla Sylwii zawsze znajdÂą czas

..nawet obrady komisji bankowej nie przeszkodzÂą temu byÂśmy SylwiĂŞ mogli zobaczyĂŚ:
..wczoraj

..i dziÂś

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Niestety czasami odnoszĂŞ wraÂżenie, Âże Sylwii przyczepiono ÂłatkĂŞ detektywa od tropienia afery futbolowej :? KtĂłry to juÂż raz mĂłwiÂła o kolejnych zatrzymaniach w tej aferzeobieÂżyÂświat pisze:
..niestety teraz tvn24 nie daje reporterom moÂżliwoÂści zaprezentowania bo koncentruje siĂŞ raczej na pracach komisji ale dla Sylwii zawsze znajdÂą czas![]()
..wczoraj

Nic wiĂŞc dziwnego, Âże:

-
- Nowicjusz