jest w tym trochĂŞ prawdy,ale np JacoĂą jest reporterem z GdaĂąska,a w weekendy siedzi za biurkiem prezenterskimdominikkolski pisze:jesli ktoÂś nie pracuje w warszawie to nieiwle moÂże.

Moderator: Łukasz
jest w tym trochĂŞ prawdy,ale np JacoĂą jest reporterem z GdaĂąska,a w weekendy siedzi za biurkiem prezenterskimdominikkolski pisze:jesli ktoÂś nie pracuje w warszawie to nieiwle moÂże.
MoÂże siĂŞ czepiam, ale wydaje mi siĂŞ, Âże trochĂŞ chaotycznie dobiera sÂłownictwo i zdania - niektĂłre zdania padajÂą kilkakrotnie w caÂłej relacji - po co? Raz wystarczy..mp3 z relacji Marty![]()
..chyba trochĂŞ takMoÂże siĂŞ czepiam,
Ja teÂż bardzo MartĂŞ lubiĂŞ, doceniam pracĂŞ takÂże, ale w kilku jej relacjach (nie koniecznie w tej z mp3) zauwaÂżyÂłem owego dnia lekki chaosJa nie widziaÂłem relacji, ale posÂłuchaÂłem i wydaje mi siĂŞ, Âże sÂą rzeczy, zdanie, ktĂłre naleÂży powtĂłrzyĂŚ jeÂśli sÂą istotne.
A widzisz, to mo¿na rozumieÌ dwojakoAzbest, bez urazy, ale wyt³umacz mi proszê co znacz¹ s³owa: wolnoœÌ w ruchu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot], TommyC i 29 gości