A jak znĂłw ktoÂś zaÂśpi z komiscji i gÂłosowanie bĂŞdzie przedÂłuÂżone?miko pisze: Oto program TVN-u na wieczĂłr 21 paÂździernika 2007r.
19.00 Fakty
19.30 Pogoda
19.40 Sport
19.50 Wybory 2007
21.00 Taniec z Gwiazdami
22.45 Wybory 2007
23.15 Trzy po trzy
Wieczór Wyborczy w TVN i TVN 24
Moderator: Łukasz
"Taniec z gwiazdami" na pewno nie zostanie podzielony na 2 czĂŞÂści.
Co do wieczoru wyborczego to media2 podaje, Âże:
:devil:
Co do wieczoru wyborczego to media2 podaje, Âże:
Prezydent w TVN?WedÂług planĂłw stacji, specjalnym goÂściem wieczoru wyborczego ma byĂŚ prezydent Lech KaczyĂąski, ktĂłrego zaprosiÂła Monika Olejnik.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Mogli sobie odpuÂściĂŚ "Taniec z gwiazdami", a jeÂśli nie chcieli nadawaĂŚ caÂłego wieczoru wyborczego w TVN, to mogli - podobnie jak podczas dwĂłch tur wyborĂłw prezydenckich 2005 - wyemitowaĂŚ jakiÂś film. W tym dniu "Taniec..." bĂŞdzie na pewno na straconej pozycji. Poza tym co z Bosakiem?

Co w tym dziwnego? :? L.KaczyĂąski dosyĂŚ czĂŞsto udziela wywiadĂłw telewizji TVN, poza tym w niu wyborĂłw po prostu nie wypadaÂłoby odmĂłwiĂŚ i nie skomentowaĂŚ wynikĂłw. Nie rozumiem twojej ironii.pawell pisze:Prezydent w TVN?:devil:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Tak jak napisaÂł Marcin prezydent udziela wywiadu TVN dosyĂŚ rzadko. MoÂżna powiedzieĂŚ tylko wtedy gdy jest w USA. :devil: WidaĂŚ, Âże jest nieprzychylnie nastawiony do TVN - przypomnĂŞ - "Pana stacja to cenzuruje, a ja nie po to marnujĂŞ teraz czas, Âżeby to nie poszÂło" /24.09.2007r./ ( zresztÂą sam to napisaÂłeÂś w wÂątku "Fakty" - nalepszy program informacyjny w Polsce ). A wiĂŞc mam powĂłd do lekkiego zdziwienia.POpieram pisze:Co w tym dziwnego? :? L.KaczyĂąski dosyĂŚ czĂŞsto udziela wywiadĂłw telewizji TVN, poza tym w niu wyborĂłw po prostu nie wypadaÂłoby odmĂłwiĂŚ i nie skomentowaĂŚ wynikĂłw. Nie rozumiem twojej ironii.

Ale TzG przez rezygnacjĂŞ Halinki Mlynkowej skrĂłciÂł siĂŞ o jeden odcinek wiĂŞc spokojnie WieczĂłr Wyborczy mĂłgÂłby go zastÂąpiĂŚ. ChoĂŚ mnie osobiÂście nie przeszkadza takie rozwiÂązanie jakie wybraÂł TVN.Marcin pisze:"Taniec z gwiazdami" to caÂły szereg umĂłw (m.in. z zawodnikami), ktĂłrych przypuszczam - nie mogÂą zmieniĂŚ bez ponoszenia dodatkowych kosztĂłw.
Co prawda logo i oprawa nie jest w tym dniu najwaÂżniejsza, ale muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże w tym roku TVN rĂłwnieÂż siĂŞ postaraÂł o doskonaÂły wyglÂąd Wieczoru Wyborczego. Muzyka jest Âświetna.r_r16 pisze:JakieÂś dziwne to logo.
W radiu pojawiÂło siĂŞ kilka wersji spotu, we wszystkich jest mowa o tym, Âże program poprowadzÂą Justyna Pochanke, Kamil Durczok i Bogdan Rymanowski.
Ja jeszcze nie widziaÂłem w TVN, ale po tej reklamie w "Gazecie Wyborczej" mogĂŞ oceniĂŚ, Âże logo wyglÂąda ciekawie. Inaczej niÂż w poprzednich wyborach. Tak jakby nowoczeÂśnie i dynamicznie.
Na pewno wszystko fajnie bĂŞdzie skomponowane.
Jestem ciekawy jak wyjdzie z prowadzÂącymi. PrzecieÂż to 3. wielkie postacie dziennikarstwa.
Czy ka¿dy z osobna dostanie jak¹œ swoj¹ "czêœÌ" wieczoru, czy tak wszyscy razem...

Jestem ciekawy jak wyjdzie z prowadzÂącymi. PrzecieÂż to 3. wielkie postacie dziennikarstwa.

Czyli pewnie pierwsz¹ czêœÌ nadawan¹ w TVN i TVN24 poprowadzi Kamil Durczok, potem zast¹pi go J.Pochanke, a od 22 do 23 bêdzie Bogdan Rymanowski. O 23 znów K.Durczok i specjalne wydanie Faktów.Ptr15 pisze:(...) dziennikarze bêd¹ siê zmieniaÌ co godzinê.
A wiadomo kto bĂŞdzie prowadziÂł Noc WyborczÂą?