Arkadiusz Wierzuk
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
..czuje siĂŞ jak gwiazda jednego wieczoru 
..a wÂłaÂściwie to relacji :devil:
..dziewczyna byÂła zdeterminowana a Arek najwyraÂźniej wpadÂł jej w oko :devil:
..bo po tym jak zÂłoÂżyÂł jej Âżyczenia noworoczne ktĂłrymi chciaÂł siĂŞ z niÂą poÂżegnaĂŚ ona powiedziaÂła: ale ja pana jeszcze nie opuszczam

..a wÂłaÂściwie to relacji :devil:
..hehe :devil:DÂżastina pisze:Sytuacja z Arkiem byÂła najzabawniejszaOn nadawaÂł relacjĂŞ, a wkoÂło niego plÂąsaÂła jakaÂś niewiasta :mhm: on chyba teÂż taĂączyÂł, ale to wyglÂądaÂło teÂż tak jakby prĂłbowaÂł przebiĂŚ siĂŞ przed tĂŞ dziewczynĂŞ, Âżeby mĂłc nadaĂŚ relacjĂŞ
dziewczĂŞ strasznie parÂło na kamerĂŞ
Szkoda, ¿e nie widzia³am tego na ¿ywo :uhh: ciekawa jestem co Arek mówi³, w raporcie nie by³o s³ychaÌ, bo dali jak¹œ muzyczkê :uhh: A mo¿e ktoœ to widzia³, jeœli tak to proszê o szczegó³owy opis, a mo¿e ktoœ ma filmik :rozglada:
:mhm: Ciekawe z jakÂą reakcjÂą, drugiej poÂłowyspotkaÂł siĂŞ Arek po powrocie do domu z tego sylwestrowego szaleĂąstwa :rozglada:
..dziewczyna byÂła zdeterminowana a Arek najwyraÂźniej wpadÂł jej w oko :devil:
..bo po tym jak zÂłoÂżyÂł jej Âżyczenia noworoczne ktĂłrymi chciaÂł siĂŞ z niÂą poÂżegnaĂŚ ona powiedziaÂła: ale ja pana jeszcze nie opuszczam

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
WidziaÂłam tĂŞ relacjĂŞ wczoraj w szkle
nie mogĂŞ uwierzyĂŚ, Âże ta dziewczyna tak do Arka powiedziaÂła
no, ale nie dziwiĂŞ siĂŞ, Âże wpadÂł jej w oko 

Hej, a moÂże to dziewczĂŞ caÂły czas Arka nie opuszcza :rozglada:adam pisze:Arka nie widaĂŚ czyli jego Âżona teÂż widziaÂła to w tvn24 :spiewa: :spiewa:
oczywiÂście nic nie chcĂŞ spekulowaĂŚ :spiewa: :spiewa:
Ale Arka nie ma :spiewa: :spiewa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

Trudno siĂŞ jej dziwiĂŚ

To juÂż nie waÂżne, najwaÂżniejsze, Âże ja jestem bardzo zadowolona z faktu, iÂż mogÂłam zobaczyĂŚ Arka radzÂącego sobie w podbramkowej sytuacji

A co do jego ¿ony i jej reakcji na ca³¹ sprawê... có¿, ró¿nie mog³o byÌ

Znalz³ go dziœ.Pewnie Arek polubi³ jak dziewczeta wykonuj¹ taùce godowe przed nim i nie mo¿e znale¿Ì czasu na pracê
Najpierw jako spec od NBP i nowego kandydata na stanowisko prezesa - trzymajÂą siĂŞ go tematy biznesowe, czyÂżby to jego ulubiona dziennikarska dziedzina?
A teraz przerzucono go do sprawy arcybiskupa StanisÂława Wielgusa.
Mam jeszcze pytanie odnoœnie zmiany tytu³u w¹tku. Chcia³abym go zmieniÌ, poniewa¿ aktualnie brzmi nie tak jak powinien, nie powinno byÌw nim nawiasów, które ca³kowicie i na niekorzyœÌ zmieniaj¹ sens, który chcia³am, jak siê okaza³o - nieudolnie, przekazaÌ.
Powinno byĂŚ w tytule: Arkadiusz Wierzuk - profesjonalny, dlaczego tylko reporter?
WÂłaÂściwie, to nie wiem, czy tak jest dobrze :mhm: JĂŞzyk polski i ta interpunkcja sÂą zabĂłjczo zawiÂłe :/
Mówić, mówić, mówić... dużo, sensownie i długo 

Lois Lane swoim tytuÂłem zachĂŞciÂłaÂś mnie abym interesowaÂł siĂŞ wÂątkiem Arka -jest dobry i kaÂżdy nie ma wÂątpliwoÂści o co tobie chodziÂło
Nie czêsto mo¿na spotkaÌ Arka w Warszawie ostatnio du¿o mia³ relacji z zagranicy,wiêc nieco mnie zdziwi³a jego obecnoœÌ przy NBP-raczej mile zaskoczy³a
Nie czêsto mo¿na spotkaÌ Arka w Warszawie ostatnio du¿o mia³ relacji z zagranicy,wiêc nieco mnie zdziwi³a jego obecnoœÌ przy NBP-raczej mile zaskoczy³a
ZupeÂłnie nieÂświadomie zatem staÂłam siĂŞ jego menadÂżerkÂą. MiÂło miadam pisze:Lois Lane swoim tytuÂłem zachĂŞciÂłaÂś mnie abym interesowaÂł siĂŞ wÂątkiem Arka

Problem w tym, Âże ja dzisiaj, a wÂłaÂściwie wczoraj doszÂłam do wniosku, Âże tytuÂł brzmi co najmniej dwuznacznie :? ZwÂłaszcza w sytuacji, kiedy sÂłowo ''dlaczego'' jest wziĂŞte w nawias :? Dlatego wolaÂłabym, Âżeby nawias opuÂściĂŚ i wstawiĂŚ przecinek-jest dobry i kaÂżdy nie ma wÂątpliwoÂści o co tobie chodziÂło

Ale ju¿ przed tymi wyjazdami zagranicznymi zdarza³o mu siê wystawaÌ przed gmachem NBPNie czêsto mo¿na spotkaÌ Arka w Warszawie ostatnio du¿o mia³ relacji z zagranicy,wiêc nieco mnie zdziwi³a jego obecnoœÌ przy NBP-raczej mile zaskoczy³a

JeÂśli chcesz zmieniĂŚ tytuÂł to pewnie ktĂłryÂś z ModeretorĂłw Tobie pomorze-ja siĂŞ na tym nie znam
Bardziej Arek utkwiÂł mi w pamiĂŞci jako ekspert od spraw uni europejskiej i wizyt papieskich .
MuszĂŞ czĂŞÂściej zwracaĂŚ uwagĂŞ na poczynania Arka w kraju-ale to przez co bĂŞdzie dÂługo pamiĂŞtany to niewÂątpliwie sylwester
Bardziej Arek utkwiÂł mi w pamiĂŞci jako ekspert od spraw uni europejskiej i wizyt papieskich .
MuszĂŞ czĂŞÂściej zwracaĂŚ uwagĂŞ na poczynania Arka w kraju-ale to przez co bĂŞdzie dÂługo pamiĂŞtany to niewÂątpliwie sylwester
NapisaÂłam list do Administratora z proÂśbÂą o zmianĂŞ interpunkcji w tytuleadam pisze:JeÂśli chcesz zmieniĂŚ tytuÂł to pewnie ktĂłryÂś z ModeretorĂłw Tobie pomorze-ja siĂŞ na tym nie znam

Arek zna siĂŞ na wielu sprawach i dziedzinach Âżycia spoÂłecznego tu w kraju i za granicÂąBardziej Arek utkwiÂł mi w pamiĂŞci jako ekspert od spraw uni europejskiej i wizyt papieskich .

Wszystkim nam na dÂługo pozostanie w pamiĂŞci obraz do tego stopnia uÂśmiechniĂŞtego od ucha do ucha, ubawionego i roztaĂączonego ArkaMuszĂŞ czĂŞÂściej zwracaĂŚ uwagĂŞ na poczynania Arka w kraju-ale to przez co bĂŞdzie dÂługo pamiĂŞtany to niewÂątpliwie sylwester

Ale Polska polityka nie leÂży zbytno na sercu Arka.
Nie mogĂŞ zrozumieĂŚ dlaczego Arek nie wystepuje jako prezenter .Ma wszystkie cechy jakie powinien mieĂŚ prezenter a mimo wszystko jest reporterem-co z zapowiedziami szefĂłw tvn24 Âże kazdy reporter powinien zasiadaĂŚ od czasu do czasu za stoÂłem prezenterskim.
Nie mogĂŞ zrozumieĂŚ dlaczego Arek nie wystepuje jako prezenter .Ma wszystkie cechy jakie powinien mieĂŚ prezenter a mimo wszystko jest reporterem-co z zapowiedziami szefĂłw tvn24 Âże kazdy reporter powinien zasiadaĂŚ od czasu do czasu za stoÂłem prezenterskim.
Zmiana tytuÂłu wÂątku nastÂąpiÂła i od razu brzmi lepiej
WÂłaÂśnie przed chwilÂą w raporcie wieczornym nadali materiaÂł Arka o Niezabitowskiej i jej dzisiejszym ''oczyszczeniu'' z podejrzeĂą. Bardzo krĂłtki jednak byÂł to materiaÂł. Jak na kogoÂś, kto dawno nie widziaÂł Arka, mogĂŞ stwierdziĂŚ, Âże nie nasyciÂł mnie on 
Ale popieram TwojÂą opiniĂŞ, Âże Âżeby byÂło sprawiedliwie kaÂżdy reporter powinien byĂŚ, a przynajmniej powinien sprĂłbowaĂŚ, prezenterem od czasu do czasu 

Za to polska ''polityka'' lustracyjna takAle Polska polityka nie leÂży zbytno na sercu Arka.

Chyba nie nam to wyrokowaĂŚNie mogĂŞ zrozumieĂŚ dlaczego Arek nie wystepuje jako prezenter .Ma wszystkie cechy jakie powinien mieĂŚ prezenter a mimo wszystko jest reporterem-co z zapowiedziami szefĂłw tvn24 Âże kazdy reporter powinien zasiadaĂŚ od czasu do czasu za stoÂłem prezenterskim.

Ale jego temat to by³a wiadomoœÌ dnia i w taj sprawie napewno docenili Arka.Za to polska ''polityka'' lustracyjna takW³aœnie przed chwil¹ w raporcie wieczornym nadali materia³ Arka o Niezabitowskiej i jej dzisiejszym ''oczyszczeniu'' z podejrzeù. Bardzo krótki jednak by³ to materia³. Jak na kogoœ, kto dawno nie widzia³ Arka, mogê stwierdziÌ, ¿e nie nasyci³ mnie on
![]()