[Polsat] Jak oni śpiewają
Moderator: Łukasz
Bardzo dobrze , Âże zrobili tydzieĂą przerwy , przecieÂż jest to program w ktĂłrym najwaÂżniejszy jest Âśpiew, a jak oni majÂą ÂśpiewaĂŚ a widzowie sÂłuchaĂŚ tego jeÂśli troje czy czworo uczestnikĂłw od pewnego czasu jest chorych, zreszta tydzieĂą przerwy zrobi dobrze dla samego programu. ZÂła jest natomiast decyzja TVN w sprawie taĂąca z gwiazdami,aby
w dniu wyborów pojawi³ siê taniec z gwiazdami nic by siê nie sta³o gdyby program przed³ó¿ono do 2 grudnia.2 lata temu by³y napewno 2 wieczory wyborcze niepamietam
czy byÂł takÂże 3 wieczĂłr wyborczy ale wtedy zrezygnowano z TaĂąca z gwiazdami.
w dniu wyborów pojawi³ siê taniec z gwiazdami nic by siê nie sta³o gdyby program przed³ó¿ono do 2 grudnia.2 lata temu by³y napewno 2 wieczory wyborcze niepamietam
czy byÂł takÂże 3 wieczĂłr wyborczy ale wtedy zrezygnowano z TaĂąca z gwiazdami.
TVN zawsze moÂże zmieniĂŚ czas , czy datĂŞ emisji , gdyÂż Taniec z gwiazdami nie robi Âżadna firma tylko sam TVN, a o wyborach byÂło wiadomo jeszcze przed rozpoczĂŞciem programu,a jeszcze w czasie wakacji moÂżna byÂło to przewidzieĂŚ. W polsacie Jak oni ÂśpiewajÂą robi firma rochstar i teÂż nie planowano na poczÂątku przerwy dwutygodniowej ,a jednak moÂżna byÂło
Ale przecie¿ kontrakty maj¹ te¿ w Jak oni œpiewaj¹, a przecie¿ nie chodzi tu o miesiêczne przesuniêcie, tylko jeden program, a z tego co wiadomo to uczestnikom programu TVN p³aci stacja za odcinek a nie za ca³y tydzieù i raczej ka¿da bioraca udzia³ osoba w programie wie ¿e coœ mo¿e siê staÌ i TVN z pewnoœci¹ ma to zastrze¿one ,¿e w razie czego mo¿e przesun¹Ì emisjê programu.
Ale co by mieli wtedy emitowaĂŚ. Wg mnie dobrze robiÂą, Âże taniec z gwiazdami jest. bo co by mialo byc? na pewno nie wieczor wyborczy do konca bo taki jest juz w tvn24 i glupota by bylo wemitowanie tego samego na dwoch kanalach przez caly czas jak to chce zrobic TVP. A ja juz wole taniec niz jakis durny film. a swoja droga to ciekawe jaka ogladalnosc bedzie mial tzg.
Moim zdaniem TVN dobrze robi. TVN raz siê ju¿ przejecha³ na wieczorze wyborczym ( w 2005 roku, jeden ( któryœ z prezydenckich ) trwa³ ok. pó³ godziny po poprzednim, który mia³ gorsze wyniki ). A w niedzielê bêdzie najpierw godzina, póŸniej "Taniec z gwiazdami" i o 22:45 WW powraca do TVN na 30 minut. Wtedy wszyscy siê dowiedz¹ o wstêpnych wynikach, póŸniej zobacz¹ jak ich ulubieùcy taùcz¹, a nastêpnie zobacz¹ bardziej oficjalne wyniki wyborów.
To lepiej od Polsatu, ktĂłry jeszcze nigdy nie zorganizowaÂł wieczoru wyborczego.

To lepiej od Polsatu, ktĂłry jeszcze nigdy nie zorganizowaÂł wieczoru wyborczego.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

BĂŞdzie 3 edycja ''JOÂŚ''

Ÿród³o: dziennik.plDruga edycja polsatowskiego show "JakONIœpiewaj¹" jeszcze nie dobieg³a koùca, a ju¿ wiadomo, ¿e czeka nas kolejna. Potwierdzi³a to w rozmowie z "Faktem" sama Nina Terentiew, dyrektor programowa tej stacji. Na razie jednak nie wiadomo, kto w niej wyst¹pi. Ale chêtnych na pewno nie zabraknie. Która serialowa gwiazda zrezygnowa³aby bowiem z okazji, by pokazaÌ, ¿e ma dobry g³os, a do tego zaprezentowaÌ siê w osza³amiaj¹cej kreacji. A stacja te¿ nie zrezygnuje z programu, który co tydzieù ogl¹da œrednio 4,5 miliona widzów. Dlatego d³ugo jeszcze bêdziemy ogl¹daÌ œpiewaj¹cych aktorów. "Dlaczego nie mamy poci¹gn¹Ì dalej tego show, skoro widzowie tego chc¹? " - mówi "Faktowi" Nina Terentiew.
PrzesuniĂŞcie to dobra decyzja, po co siĂŞ podkÂładaĂŚ?
Sam odcinek byÂł dziÂś Âświetny.. uczestnicy Âśpiewali rewelacyjnie (wszyscy prĂłcz miernej TrzepieĂŚiĂąskiej) duÂżo luzu, spontanicznoÂści, uroku.. ten program z tygodnia na tydzieĂą oglÂąda siĂŞ coraz przyjemniej.. jest nieprzewidywalny... i to sprawia, ze jest lepszy od "TaĂąca z gwiazdami" gdzie wszystko jest skrupulatnie wyreÂżyserowane, konwencjonalne.. poprawne, acz juÂż nudne..
Sam odcinek byÂł dziÂś Âświetny.. uczestnicy Âśpiewali rewelacyjnie (wszyscy prĂłcz miernej TrzepieĂŚiĂąskiej) duÂżo luzu, spontanicznoÂści, uroku.. ten program z tygodnia na tydzieĂą oglÂąda siĂŞ coraz przyjemniej.. jest nieprzewidywalny... i to sprawia, ze jest lepszy od "TaĂąca z gwiazdami" gdzie wszystko jest skrupulatnie wyreÂżyserowane, konwencjonalne.. poprawne, acz juÂż nudne..
Ja JoÂś osobiÂście nie lubiĂŞ. Dzisiaj obejrzaÂłem 2 raz tÂą edycjĂŞ i jestem zawiedziony. MaÂło emocji. W 1 edycji byÂło to coÂś. WolĂŞ Taniec z gwiazdami. Tutaj siĂŞ coÂś dzieje! Nie wiadomo kto jutro odpadnie Steczkowska, Guzik, Bryndal czy DamiĂŞcki. Z jednej strony Bryndal, ale on ma duÂżo smsĂłw. Trzeba oglÂądaĂŚ