[TVN] Twarzą w twarz
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
TVN pewnie powtĂłrzy TwarzÂą w Twarz w styczniu - kiedy jesienna ramĂłwka zostanie definitywnie zamkniĂŞta, bo okres od poÂłowy listopada do poÂłowy grudnia to taki okres gdzie ramĂłwka jest powoli zamykana, potem ÂŚwiĂŞta i od stycznia powtĂłrki. No i pewnie bĂŞdzie to inna pora niÂż wtorek 21:30 - pewnie od tej porze wrĂłci Monk albo jakiÂś inny serial amerykaĂąski, tak jak w poniedziaÂłek.
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Z kÂąd ja to wiedziaÂłem przecieÂż na tym Âświecie co¿¹dzi kaska Âżaden serial nie koĂączy siĂŞ na 1 serii, dla mnie ten serial to taka sensacyjna telenowelatvnfakty.pl pisze:Emisja pierwszego (i wedÂług planu – jedynego) sezonu serialu przewidzianego na 12 odcinkĂłw miaÂła zakoĂączyĂŚ siĂŞ juÂż za tydzieĂą, 20 listopada. W zwiÂązku z wysokimi notowaniami produkcji stacja jednak rozwaÂża emisjĂŞ kolejnych epizodĂłw "TwarzÂą w twarz". Serial miaÂłby powrĂłciĂŚ na nasze ekrany juÂż w przyszÂłym roku.
Stacja jest bardzo zadowolona z wyników ogl¹dalnoœci, które wynosz¹ oko³o 22 procent udzia³ów. Serial powróci³by na antenê wiosn¹ b¹dŸ dopiero jesieni¹ przysz³ego roku.
No to chyba ¿yjesz w innym œwicie. :devil: Nie wszystkie seriale s¹ kontynuowane np. "Odwróceni" czy wczeœniej "Anio³ stró¿". Widocznie nie wiesz, ¿e o koùcu serialu decyduj¹ wyniki ogl¹dalnoœci. "Twarz¹ w twarz" ma przyzwoite, TVN jest z nich zadowolona. W czasie jego nadawania ma ok. 22% udzia³u w rynku.chandler pisze:Z k¹d ja to wiedzia³em przecie¿ na tym œwiecie co¿¹dzi kaska ¿aden serial nie koùczy siê na 1 serii, dla mnie ten serial to taka sensacyjna telenowela
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Otó¿ "Odwróceni" i "Anio³ stró¿" ponios³y kleske.. nic dziwnego, ¿e nie doczeka³y siê kontynuacji.. "Twarz¹ w twarz" to dobry serial (zacz¹³ siê s³abo, ale z czasem rozkrêci³) i uwa¿am, ze lepiej zakoùczyÌ go na jednej serii i wspominaÌ jako œwietn¹ produkcje, a nie ci¹gn¹Ì nie wiadomo po co, byle tylko jeszcze zarobiÌ.. gdyby "Magda M" skoùczy³a sie na 3 serii wspomina³bym j¹ z szacunkiem.. czwórka by³a profanacj¹..
Œrednia ogl¹dalnoœÌ "Odwróconych" - 2,6 mln widzów przy udziale 19,36%. To mniej od Jedynki i Polsatu, wiêcej od Dwójki. Poza tym by³o gorzej w porównaniu z ubieg³orocznymi wynikami tego pasma. Jednak TVN zarobi³ du¿o na reklamach - 17,6 mln z³.
Czyli moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to nie byÂła klĂŞska. ZresztÂą zaleÂży z ktĂłrej strony na to patrzeĂŚ.
Ale to nie wÂątek o "OdwrĂłconych" tylko o "TwarzÂą w twarz". :aniol:

Ale to nie wÂątek o "OdwrĂłconych" tylko o "TwarzÂą w twarz". :aniol:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!