Kacper Kaliszewski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Z BeatÂą TadlÂą,czyli k-m ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

Jak Wy robicie te capsy?????????
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

agatka22 pisze:Jak Wy robicie te capsy?????????
Dostalismy pozwolenie z TVN24 na umiejscowienie naszej forumowej kamerki tuż pod prompterem i nad ich głowami.
Oczywiście to był ponury żart agatko22! :D
Zerknij na tą stronke i powinno byc już wszystko jasne!
Z tych ujec od kamilo gdzie widac Kacpra od tyłu, mam wrażenie że ma on dosyc długie nogi, cekawe ile może miec wzrostu? A może to taka magia telewizji, że wydaje sie taki wysoki? :mhm:
agatka22
Początkujący
Początkujący

DziĂŞki:) To chyba jakaÂś magia!!!:)

[ Dodano: PiÂą Lis 16, 2007 11:10 pm ]
Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lis 16, 2007 11:10 pm ]
YES!YES!YES!!!!!! WyszÂło mi :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

GratulujĂŞ, Âże ci wyszÂło. Tylko nie rozumiem czemu wrzuciÂłaÂś do "kacprowego wÂątku" capsa z BrygidÂą Grysiak ? 8)
edit: tu dziejÂą siĂŞ dziwne rzeczy, przed chwilkÂą byÂła Brydzia a teraz nasz nowy pan minister "lepszy Ziobro", coÂś mi siĂŞ zdajĂŞ, Âże do URL wrzuciÂłaÂś link z aktualnym podglÂądem na TVN24. To teraz w takim razie lekcja numer 2 agatko22 :D : jak upolujesz Kacpra na tym podglÂądzie, to prawym klikniĂŞciem myszki zapisz sobie to ujĂŞcie na twardy dysk, po czym uruchom tÂą stronkĂŞ: http://www.imageshack.us/ zuploaduj tam ten obrazek (przeglÂądaj, wybierasz caps i nastepnie host it) i jak juÂż wgra siĂŞ obrazek na stronce to pobierz z doÂłu strony direct link i przekopiej go do Img -funckji dostĂŞpnej przy pisaniu postĂłw.
Ostatnio zmieniony sobota 17 lis 2007, 12:09 przez Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nika pisze:Gratuluje, że ci wyszło. Tylko nie rozumiem czemu wrzuciłaś do "kacprowego wątku" capsa z Brygidą Grysiak ? 8)
Agatce 22 nie wyszło :nie: , gdyż te capsy zmieniają sie jak na tej stronie - po odświeżeniu :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Wiem. Zauważyłam przed chwilką i dlatego dałam edit do mojego poprzedniego postu ze szczegołłową instrukcją. A swoją drogą to dobrym pomysłem byłoby uruchomienie na forum wątku testowego, gdzie nowicjusze mogliby probowaĂŚ do woli jak poprawnie cytowac innych userow we wątku wrzucac URL czy też Img, dzieki temu nie byłyby zaśmiecane bieżące wątki.
agatka22
Początkujący
Początkujący

Dzieki wielkie za wytÂłumaczenie!!! MyslaÂłam, Âże jestem inteligentna :lol:

[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 4:07 pm ]
Obrazek

[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 4:08 pm ]
wyszÂło mi!!!!jestem inteligentna...Âżartuje;d

[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 4:09 pm ]
Kacper jakiÂś naĂŚpany.....

[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 5:33 pm ]
http://img145.imageshack.us/img145/8374/nnvi4.png

[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 5:34 pm ]
Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Kacpra moÂżna byÂło wczoraj oglÂądaĂŚ do poduszki, tym samym upadÂła teoria mojej babci, Âże Âżaden facet nie bĂŞdzie prowadziÂł serwisĂłw i programĂłw wieczorem, tylko kobiety bo oni oglÂądajÂą mecz. LeciaÂło SzkÂło, wiĂŞc Kacper miaÂł spokojnie do 23 czas by podziwiaĂŚ gole Smolarka, a po tym nas o wszystkim Âładnie poinformowaÂł.
MaÂłe co nieco, czyli info z Wikipedii o Kacprze:
wikipedia pisze: Kacper Kaliszewski - od 1998 roku pracowa³ jako dziennikarz Programu Pierwszego Polskiego Radia. Pocz¹tkowo w redakcji Radia Kierowców, potem pracowa³ m.in. przy "Aktualnoœciach" i audycji "Z pierwszej rêki", prowadzi³ te¿ "Sygna³y dnia". Radios³uchaczy po¿egna³ 10 sierpnia 2007 roku i od wrzeœnia jest prezenterem TVN24. Prowadzi tam serwisy informacyjne , g³ównie w paœmie "Dzieù na ¿ywo".
ÂŹrĂłdÂło: "http://pl.wikipedia.org/wiki/Kacper_Kaliszewski"
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No tak, wszystkie panie siĂŞ zmyÂły, to Kacper musiaÂł na posterunku siedzieĂŚ :devil:
DziÂś z pewnoÂściÂą teÂż bĂŞdzie dyÂżurowaÂł :)
Nika, czyÂżby Kacper staÂł siĂŞ Twoim kolejnym ulubieĂącem :>
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:
Nika, czyÂżby Kacper staÂł siĂŞ Twoim kolejnym ulubieĂącem :>
Bingo! Ale spokojnie, to Krzysztof nadal pozostanie "tym pierwszym", ale to zabrzmia³o :devil: Ale chyba dla takich damskich wyjadaczy jak Ty, maxx i epsztajnek to chyba zrozumia³e, ¿e nie poœwiêcam chwili uwagi tylko i wy³¹cznie jednemu prezenterowi!
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Nika pisze: Bingo! Ale spokojnie, to Krzysztof nadal pozostanie "tym pierwszym", ale to zabrzmia³o :devil: Ale chyba dla takich damskich wyjadaczy jak Ty, maxx i epsztajnek to chyba zrozumia³e, ¿e nie poœwiêcam chwili uwagi tylko i wy³¹cznie jednemu prezenterowi!
Jak najbardziej nie dziwi :nie: Nawet siê zastanawia³em, dlaczego w nat³oku tylu wspania³ych panów dziennikarzy, wci¹¿ pozostajesz wierna temu jednemu :lol2:
Tzn. nie Âżeby byÂło, Âże ja np. zdradzam Joasie :stop: Po prostu czasem warto rzuciĂŚ okiem na kogoÂś innego :szalony:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze: Tzn. nie Âżeby byÂło, Âże ja np. zdradzam Joasie :stop: Po prostu czasem warto rzuciĂŚ okiem na kogoÂś innego :szalony:
Etam od razu zdrada, po prostu mamy serca pojemne jak autobus :D
Tylko sobie nie myÂśl,Âże ja taki lekkoduch, jeÂżeli chodzi o realne zwiÂązki to, Âżadne takie zachowania w rachubĂŞ nie wchodzÂą. :nie:
agatka22
Początkujący
Początkujący

Nie ma Kacpra dzisiaj!!! Ja mu bym tu dała taki etat, że codziennie musiałby zasuwac do roboty :lol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

agatka22 pisze:Nie ma Kacpra dzisiaj!!! Ja mu bym tu dała taki etat, że codziennie musiałby zasuwac do roboty :lol:
Istnieje ryzyko, że zacząłby wyglądac i zachowywac sie jak cyborg. Wowczas nikt nie chciałby o nim już pisac w tym wątku. 8)
ODPOWIEDZ