press.pl
duÂża strata dla uwagi
nie wiem czy LeÂśkiewicz bĂŞdzie siĂŞ nadawaÂł jako prowadzÂący panoramy
kaÂżdy bĂŞdzie go bĂŞdzie identyfikowaÂł z uwagi tvn
Moderator: Łukasz
nie !! !! !! Nie pasuje mi on do prowadzenia programĂłw informacyjnych a tym bardziej do TVP !! Jego twarz zawsze bĂŞdzie kojarzona z TVN i z UwagÂą a teraz przechodzi do nienajwyÂższych lotĂłw programu informacyjnego...Szkodatomu19 pisze: nie wiem czy LeÂśkiewicz bĂŞdzie siĂŞ nadawaÂł jako prowadzÂący panoramy
kaÂżdy bĂŞdzie go bĂŞdzie identyfikowaÂł z uwagi tvn
No to niech idzie tam gdzie bĂŞdzie mu lepiej...press.pl pisze:- DwanaÂście z trzynastu lat mojej kariery zawodowej pracowaÂłem w newsach. CiÂągnĂŞÂło mnie do nich - tÂłumaczy swojÂą decyzjĂŞ LeÂśkiewicz.
TeÂż tak myÂślĂŞ...Marcin pisze:MyÂślĂŞ, Âże postawiÂą na kobietĂŞ.
Hm myÂślĂŞ Âże ona zostanie tam gdzie jest i Âże w ogĂłle TVN nie bĂŞdzie braÂł jej pod uwagĂŞ szukajÂąc nowej/go kandydatki/a do prowadzenia tego programu.Marcin pisze:InnÂą kandydatkÂąmoÂże byĂŚ Anita Werner, jednak ona szanse ma najmniejsze.
On pewnie teraz by z polszatu nie odszedÂł.Marcin pisze:MirosÂław Rogalski (Interwencja), ale nie chciaÂłbym go ponownie zobaczyĂŚ o 19:45 w TVN.
Marcin pisze:SÂądzĂŞ, Âże w "Uwadze" sprawdziÂłby siĂŞ JarosÂław GugaÂła, ktĂłry prowadzi obecnie "Wydarzenia".
Marcin pisze:Ewentualnie Dorota Gawryluk ("WiadomoÂści")
No to tak myÂślĂŞ Âże TVP dowiedziaÂła siĂŞ Âże LeÂśkiewiczowi koĂączy siĂŞ kontrakt i zÂłoÂżyÂła mu propozycje pracy w TVP2.superexpress.pl pisze:- Marcinowi w grudniu wygasÂł kontrakt - poinformowaÂła "Super Express" Monika Szymborska, producentka programu "Uwaga". - Decyzja, co dalej, naleÂżaÂła do niego. Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie zadowolony z nowej pracy.
Szymborska nie ukrywa, Âże bĂŞdzie brakowaÂło LeÂśkiewicza w zespole.
No to o tym wczoraj pod koniec "FaktĂłw" wspomniaÂł Ryman. Gratulacje dla "Uwagi" i kolejnych sukcesĂłw ÂżyczĂŞ.tvn.pl pisze:"Uwaga!" - najpopularniejszy program interwencyjny
AÂż 17 proc. osĂłb w najnowszym sondaÂżu Biura Badania Opinii i Rynku "Estymator" wskazaÂło "UwagĂŞ!" TVN jako najchĂŞtniej oglÂądany program prezentujÂący reportaÂże.
Prowadzi codziennieterraX pisze:Mi jest szkoda Cebuli, bo od kiedy nie ma LeÂśkiewicza, robi za dwĂłch. Nie oglÂądam codziennie Uwagi, ale chyba on codziennie prowadzi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości