No to teraz ja : czołówka bardzo fajna belki i ozdobniki okropne rozmowa "na stojaka" trochę śmiesznie wygląda czasami Durczok chyba nie za bardzo wiedział, gdzie ma stanąć Durczok rzeczywiście strasznie przerywa gościom początek super
Początek rzeczywiście super, to przejście z TVN do TVN24, tak samo na koniec. Ozdobników nie bede komentował nawet....masakra.pl
Czołówka może być w sumie....w skali od 1 do 10 daje hmm 5
To co mnie pozytywnie zaskoczyło to wreszcie dokładnie umyta podłoga. Kiedyś ile razy oglądałem Fakty tyle razy za prowadzącym były ślady po kamerach.
Ale na dużym ekranie było widać odbite paluchy (chyba Kuźniara ). Niech zatrudnią sobie lepsze sprzątaczki.
FpF wspartę są dużą kampanią reklamową w TVN24, wczoraj przez cały czas jak oglądałem "Dzień na żywo" [oglądałem 3 godziny] ten ozdobnik-reklama w rogu nie znikała ani na chwilę, czasem pojawia się taki na 2/3 ekranu. Dziś znów włączam TV i od 15 minut znów nie znika. Takiej kampanii nie miał żaden inny program na antenie TVN24. Owszem były podobne reklamy "Publcznej.TV", czy magazynu "Polska i Świat", tylko że te reklamy pojawiały sie na 20 sekund i tylko raz na godzinę, a reklama FpF jest non stop.
PS: Skąd bierzecie capsy, jak te na tvnfakty.pl nie działają?
Dziś są już zwykłe, chociaż nieco inne, białe belki TVN24 i po prawej stronie logo "Faktów po Faktach".
I na samym początku wpadka - podczas zapowiedzi 1-ego tematu nie pojawił się ozdobnik, tylko jakiś kwadrat... i to na twarzy Durczoka. I teraz kolejna po relacji Sobieniowskiego Durczok chciał coś powiedzieć, ale nagle na ekranach pojawił się jakiś materiał.
Dzisiejszy dobór tematów dużo ciekawszy, rozmowy nieco bardziej dynamiczne i krótsze. Ale z tych faktowych belek lepiej niech zrezygnują na rzecz zwykłych TVN24. I kamery się ciut trzęsą. Ale w porównaniu do wczoraj jest naprawdę dużo lepiej. Może jeszcze nie wszystko stracone.
Wczoraj niestety obejrzeć nie mogłem, ale dzisiaj to nadrobiłem. Mi się podoba. Dośc dynamiczne rozmowy z gośćmi i co najważniejsze, bardziej rozwinięty temat. Najbardziej podoba mi się to przejście Durczoka z Faktów do tvn24 (troszkę śmiesznie).
Marcin pisze:Dzisiejszy dobór tematów dużo ciekawszy, rozmowy nieco bardziej dynamiczne i krótsze. Ale z tych faktowych belek lepiej niech zrezygnują na rzecz zwykłych TVN24. I kamery się ciut trzęsą. Ale w porównaniu do wczoraj jest naprawdę dużo lepiej. Może jeszcze nie wszystko stracone.
Wszytsko dokładnie tak jak mówisz! O wiele lepiej merytorycznie, choć uważam, że 2 rodzaje belek w porgramie to przesada. A Korwin - Piotrowska jak zwykle ciekawie mówiła. Zresztą wszyscy byli dziś kreatywni - Sobieniowski, Hołownia, Zaucha