Konkurs - przygotujcie się!

Rozmowy dotyczące strony tvnfakty.pl - zmiany, błędy, problemy, oceny.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

EdytowaÂłem pierwszego posta w tym temacie i podaÂłem tam dokÂładnie linki jakby ktoÂś byÂł zainteresowany Âśledzeniem pozycji serwisu w rankingu. Szymcio, to problem z przeglÂądarkÂą. ZmieĂą ustawienia, czy coÂś. Albo najlepiej sprĂłbuj na zainstalowaĂŚ MozillĂŞ na chwilĂŞ. Tylko pamiĂŞtaj aby przy instalacji nie zaznaczaĂŚ opcji "ustawienia jako domyÂślna przeglÂądrka" czy jakoÂś tak".
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

ja mam MozillĂŞ i nie narzekam :-)
Żartowałem.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

http://www.rekiny.pl/?action=Wyniki&ste ... tegoria=28

My chyba trafiliÂśmy na zÂły moment. W razie czego wystartujemy jeszcze raz. Zobaczcie, Âże w ostatniej eliminacji wygraÂł serwis, ktĂłry miaÂł niecaÂłe 500 gÂłosĂłw. A my juÂż mamy ponad 50. :idea:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ja dzisiaj oddaÂłem 3 gÂłosy z trzech adresĂłw :lol: Jak tak bĂŞde codziennie to uzbiera sie ok.70 gÂłosĂłw :lol:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Okej, okej... starajcie siĂŞ. :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

WÂłaÂśnie o punkt wyprzedziliÂśmy kogoÂś tam i chwilowo jesteÂśmy na miejscu czwartym. Mam nadziejĂŞ, Âże nie spadniemy z niego. :D :D :D
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

nie damy siĂŞ!!!!!!! ale w zasadzie to o co ta walka idzie? :? :arrow:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

ÂŁukasz pisze:WÂłaÂśnie o punkt wyprzedziliÂśmy kogoÂś tam i chwilowo jesteÂśmy na miejscu czwartym. Mam nadziejĂŞ, Âże nie spadniemy z niego. :D :D :D
Oby! :D BĂŞdziemy walczyĂŚ! 8)
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

arrow.pablo pisze:nie damy siĂŞ!!!!!!! ale w zasadzie to o co ta walka idzie? :? :arrow:
O prestiÂż. O to, Âżeby mieĂŚ lepszy wynik od konkurencji, ktĂłra pewnie wystartuje w tym konkursie w grudniu (jak znam Âżycie to jak zwykle bĂŞdzie bazowaĂŚ na naszych pomysÂłach). Poza tym o to, Âżebym 6 grudnia (gdy strona bĂŞdzie obchodziĂŚ swoje urodziny) mĂłgÂł napisaĂŚ w newsie na stronie, Âże zajĂŞliÂśmy drugie miejsce w prestiÂżowym konkursie na najlepszÂą stronĂŞ WWW. Fajny prezent na urodziny dla strony.

Tylko trochĂŞ szkoda, Âże na taki miesiÂąc trafiliÂśmy. W minionej edycji (w paÂździerniku) zwyciĂŞzca miaÂł okoÂło 500 gÂłosĂłw. Teraz lider po tygodniu ma 1500 i nam bĂŞdzie bardzo trudno. "Wszystkim nam brakuje szczĂŞÂścia". No ale myÂślĂŞ, Âże pozycja numer 2 jest w naszym zasiĂŞgu. A o jedynkĂŞ jeszcze bĂŞdĂŞ chciaÂł powalczyĂŚ.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Gdyby nie tych szeœÌ straconych dni to mielibyœmy pewnie ok 450 g³osów. :)
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

No tak jeszcze ÂŁukasz daÂł reklamĂŞ i caÂły czas mi to cholerstwo wyskakuje :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Reklama jest na okres prĂłbny. Zobaczymy co to da, jeÂśli niewiele to jÂą usunĂŞ. :D
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Ja mam blokade wszelkich reklam. :D
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Sytuacja nie wyglÂąda najlepiej. MyÂślĂŞ, Âże drugie miejsce osiÂągniemy, ale na pierwsze nie ma szans jeÂśli siĂŞ nie zrobimy czegoÂś z tym eplusem. DoszedÂłem do wniosku, Âże eplus znalazÂł siĂŞ tam nieuczciewie, bo nie jest to strona o charakterze informacyjnym. Staram siĂŞ to wytÂłumaczyĂŚ adminom serwisu, Âżeby jÂą usunĂŞli z konkursu.

http://rekiny.pl/forum/viewtopic.php?t=400

MĂłj nick na ich forum to "inny.obserwator". Arrow, nie pytaj czemu "inny". :D Po prostu nazwa "obserwator" byÂła juÂż zajĂŞta, wiĂŞc zostaÂłem innym. :D
ODPOWIEDZ