Archiwum, o ktĂłrym wspominaÂła kamuii.
Takie archiwum, jak np. w przypadku przeprowadzonych wywiadĂłw.
ÂŻeby byÂł na stronie kÂącik, do ktĂłrego wrzucisz teÂż to, co byÂło przed miesiÂącem, dwoma!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Tak, oczywiÂście, bĂŞdzie takie coÂś. Link bĂŞdzie w gĂłrnym menu, tam gdzie teraz jest "cytat tygodnia". Ale to siĂŞ pojawi dopiero pod koniec listopada.
Okej, a wiĂŞc nastĂŞpujÂące rzeczy poprawiÂłem:
- dodaÂłem ten cytat o ktĂłrym napiasÂł do mnie Black w PW. MusiaÂłem zmieniĂŚ wyraz "wspomina" na "mĂłwiÂł", bo tak dwa razy obok siebie byÂłby ten wyraz,
- "First Certificate"
- "frontszpanach" na "forszpanach"
Ma byc na jutro wstêpna wersja bo 1 grudnia to ju¿ na stronê idzie. A poza tym , jak dobrze wiesz, jutro jest wielki dzieù. Szczegó³y na forum zamkniêtym.
A niech Anitka dalej bĂŞdzie
Aha i moim zdanie gdzieœ na stronie g³ównej powinno byÌ zdjêcie Anitki i móg³byœ np.wymieniÌ to zdjêcie pochanke bo trochê ju¿ za d³ugo tu jest
ÂŁukasz, tak przy okazji... trzeba by uaktualnic informacje o Marcinie w kilku dziaÂłach :? tylko nie pisz, Âże nie mialeÂś na to czasu, bo zdajĂŞ sobie z tego sprawĂŞ, po prostu Ci przypominam
michos pisze:A niech Anitka dalej bĂŞdzie
Aha i moim zdanie gdzieœ na stronie g³ównej powinno byÌ zdjêcie Anitki i móg³byœ np.wymieniÌ to zdjêcie pochanke bo trochê ju¿ za d³ugo tu jest
Justyna prowadzi g³ówne Fakty, wiêc jej zdjêcie jest jak najbardziej na miejscu i nie widzê powodu dla którego mia³oby jej zdjêcie zast¹piÌ zdjêcie Anity...