[TVN] Top Model
Moderator: Łukasz
Re: Top Model . Zostań Modelką
1 odcinek trochę przypominał mi Hor or Not z VIVY i wiem , że 2 będzie taki sam , czyli nudny . Ale wiem też , że dopiero od 3 odcinka zacznie się prawdziwa rywalizacja , sesje i dom z modelkami !
-
- Bywalec
Dokładnie 2 mln. widzów i 15,74% udziału.
-
- Bywalec
Wiem, wiem. Kurcze cos czuje ze to pierwsza i ostatnia seria. A program taaki fajny
Szkoda, naprawde ;/
PS. Wspaniała czołówka

PS. Wspaniała czołówka

tvn - latem programowo najgorsza!
a ja mam mieszane uczucia.. Wydaje mi się takie trochę `ogłupiające`.. ale z drugiej strony trochę mnie do tego ciągnie 
szkoda, że musiałam opuścic połowe Szkła kontaktowego, żeby to obejrzeć.
Dziewczyna, która pozowała jak A, RUbik była naprawde strasznie chuda; OO

szkoda, że musiałam opuścic połowe Szkła kontaktowego, żeby to obejrzeć.
Dziewczyna, która pozowała jak A, RUbik była naprawde strasznie chuda; OO
Obejrzalam pierwszy odcinek tego programu i taki sobie, nie bedzie hitem jesieni, ale tylko jest wstawka do ramowki jesionnej nowa na miejsce You can dance. Tez mysle, ze nie bedzie nastepnej edycji, bo takie programy raczej nie sa w gustach polakow. Ale musze powiedziec, ze nie ktore tam dziewczynki przychodze po 18 lat to maja sie za wielkie modeleczki robiace sweet foteczki i mysla, ze jak sa ladne to ze moga byc modelkami. Najlepsza byla ta murzynka/murzyn hehheh
Ostatni odcinek był chyba najlepszy.. w porównaniu z tymi wszystkimi pokazywanymi wcześniej
Trzymam kciuki za Pamele i Zuze ;d

Tak. Trzeci odcinek był najlepszy. Program zaczyna się rozkręcać. I teraz kiedy "13" wchodzi do domu robi się z tego reality show, czyli gatunek, którego w Polsce bardzo brakowało ostatnim czasy.
Myślę, że teraz będzie najciekawiej, bo pojawi się rywalizacja pomiędzy uczestniczkami. Trzymam kciuki za Zuzę, chociaż widać, że zajdzie innym dziewczynom za skórę, oczywiście sądząc po jej zachowaniu
Może być zabawnie 

4 odcinek był już super . Mogłem w ogóle tych castingów nie oglądać , bo były żenujące , za to odkąd wprowadziły się do domu to co minutę coś ciekawego się dzieję ! Super program się zrobił. Na pewno będę oglądać regularnie !!!!
-
- Bywalec
Wspaniale że Zula odpadła. Dość że słabe zdjęcie, to zachowanie jeszcze gorsze. Super dom, niesamowicie dobre zdjęcia i fenomenalne metamorfozy. Najlepiej wygląda Kasia czy "tipsiara" (dawniejsza tipsiara oczywiście) ;Dadik1148 pisze:4 odcinek był już super . Mogłem w ogóle tych castingów nie oglądać , bo były żenujące , za to odkąd wprowadziły się do domu to co minutę coś ciekawego się dzieję ! Super program się zrobił. Na pewno będę oglądać regularnie !!!!
tvn - latem programowo najgorsza!
Myślałam, że Zula dojdzie dalej..ale faktycznie - jej zdjęcie było słabe. To samo Pamela..była moją faworytką, a jakoś słabo wypadła.
Wie ktoś jaka oglądalność?
Wie ktoś jaka oglądalność?
2 949 113pixie pisze:Wie ktoś jaka oglądalność?

ehh ci ratownicy x/
Top model jest przecież lepsze! To samo z domkiem nad rozlewiskiem..TzG jest znacznie lepszą propozycją.
Top model jest przecież lepsze! To samo z domkiem nad rozlewiskiem..TzG jest znacznie lepszą propozycją.
-
- Czasem tu wpada
Każdy ogląda to co woli. Akurat seriale w TVP bardziej przekonują mnie niż TzG, które po prostu mnie nudzi swoją długą obecnością i ''Top Model'', który w porównaniu ze swoimi odpowiednikami jest słaby. Istnieje coś takiego jak prawo wyboru. Dlatego istnieje konkurencja.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku