Jesień 2011 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2011 w TVN
Jakoś nie emocjonuje mnie ten UW , bo Żurka nie lubię jak gra, Englert jest bardzo pesymistyczny ,a Szapołowska zbyt wyrachowana . Zobaczę po spotach 9 sierpnia ( po konferencji - pierwsze fragmenty mogą powiedzieć bardzo dużo
) . M.in. dla tego tak lubię te konferencje , bo można z nich się baaardzo dużo dowidzieć , co nas czeka przez najbliższe miesiące. Są pierwsze fragmenty Mam Talent , Top Model , treningi gwiazd do Tzg ( profesjonalnie już zmontowane - to co będzie na wizji ) czy co w najbliższych odcinkach seriali TVN'u. Wszystko w jednym miejscu o jednym czasie , z gwiazdami w tle. No i jeszcze przez najbliższe 1-2 tygodnie wywiady z gwiazdami z konferencji na różnych serwisach internetowych oraz relacje w DD Wakacje czy Co za tydzień itd.

Spot najprawdopodobniej będzie gdzieś w lesie
Nowa rozmowa z Pavlovic jest właśnie w takim miejscu , no i wygląda to dość podobnie do pleneru za Fraszyńską też jednym z wywiadów na tvn.pl 

W jesiennym spocie zobaczymy najprawdopodobniej aż 10 produkcji: Kubę Wojewódzkiego, ADHD TV, Milion w minutę, Prosto w serce, Układ Warszawski, Przepis na życie, Taniec z Gwiazdami, Mam Talent!, Top Model i Wszyscy kochają Romana.
Z "Tańca z Gwiazdami" zaprezentują się wszyscy - prowadzący: Natasza Urbańska i Piotr Gąsowski i jury: Fraszyńska, Józefowicz, Galiński i Pavlović.
Z "Tańca z Gwiazdami" zaprezentują się wszyscy - prowadzący: Natasza Urbańska i Piotr Gąsowski i jury: Fraszyńska, Józefowicz, Galiński i Pavlović.
Liczą się tylko Fakty.
Byłoby super
Szykuje się długi spot
Fajnie , że będą też wszystkie nowe produkcje 

Przecież uwaga powinna być skierowana przede wszystkim na nowe produkcjeadik1148 pisze:Fajnie , że będą też wszystkie nowe produkcje

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Co tu się dziwić? Jesień to jesień - jest to najgorętsza pora roku w stacjach telewizyjnych.
Czy ktoś z Was wie gdzie odbędzię się konferencja ramówkowa ? Wiadomo, że będzie to 9 sierpnia godz. 11:00 Tylko gdzie?
A jeszcze gdzieś czytałem, że konferencja ma być live w internecie. Wiadomo gdzie dokładnie?
Jutro o 11 na http://www.tvn.pl
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
Ktoś wie czy będzie relacja w tvn24?
Nie będzie ! Będzie na tvn.pl !Greg Haus pisze:Ktoś wie czy będzie relacja w tvn24?

Podobno ma być w Metrze 

Yyy ... Co ?? :/ Gwiazdy przyjeżdżające metrem na konferencję
To mogłoby być ... świetne !

To była ironia
Prawdą jest, że mnie również cieszy konferencja i to ona wraz z spotem najbardziej mnie intryguje niż te programy (w większości nic ciekawego). 

Mógłby podać już jakiś serwis , który został zaproszony na konferencję !
No , ale nic ... trzeba poczekać.... Mam nadzieję , że dzisiaj się dowiemy , gdzie odbędzie się konferencja. Zawsze miejsce , w którym odbywa się konferencja jest związana z tematyką spotu, np : Centrum Nauki Kopernik = spot wiosna 2011 ( technika )