Brygida Grysiak
Moderator: Łukasz
Bardzo lubie Brydzie jako reporterke. Jest najlepsza.
Jako prezenterka na pewno tez sie sprawdzi, chociaz rzeczywiscie troche jeszcze boli, jak sie jej slucha... :znudzony:
Ale przeciez wiekszosc mlodych prezenterow byla na poczatku troche drewniana, mylila sie itp. Pamietacie Magde Sakowska albo Jaconia? Przeciez to byl absolutny dramat, a teraz ok.
Trzymam kciuki za Brydzie
Jako prezenterka na pewno tez sie sprawdzi, chociaz rzeczywiscie troche jeszcze boli, jak sie jej slucha... :znudzony:
Ale przeciez wiekszosc mlodych prezenterow byla na poczatku troche drewniana, mylila sie itp. Pamietacie Magde Sakowska albo Jaconia? Przeciez to byl absolutny dramat, a teraz ok.
Trzymam kciuki za Brydzie
-
- Fan Forum
Uuuuhu hu ... ale siĂŞ Brygidzie dyÂżur przytrafiÂł
Tylko czegoÂś u niej nie rozumiem :mhm: Gdy jest reportekÂą ani grama tremy u niej nie widaĂŚ, a w studio ma siĂŞwraÂżenie jak gdyby miaÂła za chwilĂŞ zemdleĂŚ na wizji :?
MyÂślaÂłem, Âże to tylko w dzieĂą swojej premiery w wieczornym raporcie trema jÂą zjadÂła, ale widzĂŞ, Âże to nie ustĂŞpuje :? CzyÂżby miaÂła taki sposĂłb bycia przed kamerami?
TrochĂŞ mnie to peszy
Ale trzymam kciuki za p. redaktor, wszak juÂż dawno temu zaskarbiÂła sobie moje uznanie
Brygido - dziaÂłaj na rzecz lepszego jutra

Tylko czegoÂś u niej nie rozumiem :mhm: Gdy jest reportekÂą ani grama tremy u niej nie widaĂŚ, a w studio ma siĂŞwraÂżenie jak gdyby miaÂła za chwilĂŞ zemdleĂŚ na wizji :?
MyÂślaÂłem, Âże to tylko w dzieĂą swojej premiery w wieczornym raporcie trema jÂą zjadÂła, ale widzĂŞ, Âże to nie ustĂŞpuje :? CzyÂżby miaÂła taki sposĂłb bycia przed kamerami?

Brygido - dziaÂłaj na rzecz lepszego jutra

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
OdnoÂśnie Jaconia siĂŞ zgadzam, odnosnie Magdy Sakowskiej to nie. I to tyle w tym temaciekamuii pisze:Akurat Jaconia i sakowskiej dalej sie nie da oglÂądaĂŚ ani sÂłuchaĂŚ :]
A Grysiak fajna tylko stremowana

OdnoÂśnie Brygidy to jeszcze dziÂś daje siĂŞ zauwaÂżyĂŚ jej odmianĂŞ zewnĂŞtrznÂą. Jako reporterka sprawia wraÂżenie takiej skromnej dziewczynki natomiast w studiu to prawdziwa dama z niej :brawa: MakijaÂż, fryzura...

ZIMA
Fotki
Czy ktoÂś wie skÂąd zaÂłatwiĂŚ fotki p. Grysiak, ktĂłre byÂły robione w Krakowie 1 oraz 2 kwietnia?
http://www.brygida-grysiak.blog.onet.pl
http://www.brygida-grysiak.blog.onet.pl
Ale moÂżna daĂŚ w tej kategori, bardzo czĂŞsto siĂŞ zdaÂżaÂło, Âże nagrode odbieraÂły dwie osoby ktoÂś z TVP i ktoÂś zwiÂązany z TVN24, przykÂłady to Pochanke i Werner. Ja jej daje spore szanse, bo coraz wiĂŞdziej dziennikarzy TVN24 i TVN ma wpÂływ na przyznawanie WiktorĂłw. A moÂże ktoÂś wie, gdzie sÂą nominacje??
Wróciłem!!
-
- Fan Forum
Spokojniepawell pisze:OooBrygida Grysiak jest nominowana do WiktorĂłw
w kategorii najwiĂŞksze odkrycie telewizyjne 2005 roku. :brawa:
No ale nie wygra, bo jej konkurentkÂą jest Katarzyna Cichopek :? , ale jednak jest nominowana zauwaÂżyli jÂą i docenili... :brawa:

Anita teÂż miaÂła 2 podejÂścia, w 2003 roku byÂła nominowana, a w 2004 po kolejnej nominacji nagrodzono jÂą

Ju¿ nie wspominaj¹c o Sekielskim (solo) i (w duecie) z Morozowskim - te¿ w koùcu doczekali siê wyró¿nienia Wiktorem

Tak¿e trzymamy kciuki za szczodroœÌ prezesa i dalsz¹ osza³amiaj¹c¹ karierê Brygidy

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.