TVP - sprawy bieżące

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Fakt TV pisze:Parodie Rozmusa

Robetr Rozmus po raz kolejny udowadnia, ze jest artystÂą wszechstronnym. W swoim nowym show przebiera siĂŞ za najsÂłynniejsze gwiazdy, m.in. parodiuje Krzysztofa Krawczyka. Czy "Robert Rozmus show" bĂŞdzie odpowiedziÂą TVP2 na program szymona Majewskiego w TVN? Na razie aktor przygotowaÂł jedno widowisko, ale moze na tym nie poprzestanie.
:? :? plagiat jak nic. :? TytuÂł bardzo podobny do "Szymon Majewski SHOW" no wiadomo jest inne nazwisko. No ale teÂż parodiowanie w tym programie bĂŞdzie... :? To jest przykÂład tego Âże jak TVP zobaczy coÂś fajnego w innych stacjach to chce mieĂŚ podobne u sebie. :x
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Kurde to jusz chyba jest przesada :evil: Ja juÂż niemoge czy TVP niemoÂże nic sam wymysliĂŚ tylko wszsytko ÂściÂąga od konkurencji. ciekawe czy bĂŞdzie zamiast "RozmĂłw w tÂłoku" np. "Warto GadaĂŚ" :roll:
Wróciłem!!
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

pawell pisze:"Robert Rozmus show"

:? :? plagiat jak nic. :? TytuÂł bardzo podobny do "Szymon Majewski SHOW" no wiadomo jest inne nazwisko. No ale teÂż parodiowanie w tym programie bĂŞdzie... :? To jest przykÂład tego Âże jak TVP zobaczy coÂś fajnego w innych stacjach to chce mieĂŚ podobne u sebie. :x
Jaki plagiat ??!!!!! Wy chyba naprawdĂŞ jesteÂście przewraÂżliwieni . Dodatek "Show" do nazwiska prezentera wymyÂślono juÂż dawno w Ameryce i to moÂże TVN skopiowaÂł ich pomysÂł :twisted: . Nie przesadzajcie - jak moÂżecie po tytule i krĂłtkim opisie uznac jakiÂś program za plagiat ?? MyÂślenie nie boli !!
podmark
Bywalec
Bywalec

Re: ROPAT TVP, czyli zgÂłoÂś propozycjĂŞ na program tv

Post autor: podmark »

zgÂłaszajÂący otrzymuje wstĂŞpnÂą opiniĂŞ juÂż po tygodniu (ewentualnie po 4 tygodniach jeÂśli propozycja dotyczy fabuÂły).
Ja ju¿ wys³a³em im pomys³ na pocz¹tku w zesz³¹ œrodê - tydzieù min¹³, a oni nie odpowiadaj¹ :). Zreszt¹ uwa¿am, ¿e taki system to tylko oficjalny wymóg - i tak bêd¹ wygrywac pomys³y znajomych prezesa... Ale ja swoich si³ próbujê - mo¿e siê uda...

Najlepsze jest pytanie przy rejestracji swojego paper format - "Za ile sprzedaÂłbyÂś prawa autorskie do projektu ??"...
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

podmark pisze:
Jaki plagiat ??!!!!! Wy chyba naprawdĂŞ jesteÂście przewraÂżliwieni . Dodatek "Show" do nazwiska prezentera wymyÂślono juÂż dawno w Ameryce i to moÂże TVN skopiowaÂł ich pomysÂł :twisted: . Nie przesadzajcie - jak moÂżecie po tytule i krĂłtkim opisie uznac jakiÂś program za plagiat ?? MyÂślenie nie boli !!
Masz racje przecieÂż w Ameryce duÂżo progr. rozr. ma show w tytule, np: "Oprah show"..., a wracajÂąc do jedynki jak pokaÂża to siĂŞ wtedy oceni czy to plagiat
pawell

chandler pisze:a wracajÂąc do jedynki jak pokaÂża to siĂŞ wtedy oceni czy to plagiat
To ma byĂŚ w DwĂłjce nie Jedynce... :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

EEEEEE AAAAAAAA :? przepraszam czy ktoÂś z szanownych fanĂłw TVN oglÂądaÂł WaramoÂści ??? czy Kamil Durczok wÂłasnie daÂł nam do zrozumienia Âże odchodzi :(.... ?

kurcze nie wiem czy sie cieszycz czy nie jeÂśli odchodzi do TVN to siĂŞ ciesze jeÂśli znika z tv :/ to ;(
Android <3
pawell

No wÂłasnie tak dziwnie siĂŞ poÂżegnaÂł :roll: :

...a ja siĂŞ z paĂąstwem, widzami WiadomoÂści, Âżegnam.

Bardzo ciekawe... :roll: :?
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

EEEE aAAAAAA ja teÂż tak to zrozumiaÂłam... co tu siĂŞ dzieje :?:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże faktycznie wymiana Durczoka za Rymanowskiego ?
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Ale Ryman zdementowaÂł.
Po¿yjemy, zobaczymy. Mam nadziejê, ¿e gdzieœ siê Durczok przyklei, bo szkoda by³oby ju¿ go nie ogl¹dac. Jeœ³i to wszystko prawda...
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

I wszystko jasne:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 52645.html

mam mieszane uczucia, ale czas pokaÂże co z tego wyjdzie -->
pawell

ÂŁaÂł ale zaskoczenie. :D :D :D No to moÂże Kajdanowicz zniknie z "FaktĂłw" no chyba ze podprowadzÂą (TVP) Rymana. :twisted: :roll: Z jednej strony siĂŞ cieszĂŞ a z drugiej nie. :roll: :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

NiesÂądze by Kajdan odszedÂł, nie po tym co ostatnio na temat jego odejÂścia siĂŞ wydarzyÂło. Pewnie w "Faktach" weekendowych nic siĂŞ niezmieni. Ale ja bym nadal sie zastanawiaÂł kto bĂŞdzie anstĂŞpny...kto kolrjny odejdzie z TVP, myÂśle, Âże wysoko prawdopodobne jest odejÂście Olejnik i Gawryluk...ciekawe gdzie trafiÂą.
Wróciłem!!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Marcinie cieszysz siĂŞ :evil2: ?
Jestem ciekawa jak fani tvn zaciekle obszczekujÂący Durczoka pogodzÂą siĂŞ z nim jako prowadzÂącym juÂż widze ten kofnlikt tragiczny :D jechaĂŚ po nim czy chwaliĂŚ fakty :D

ciekawe kogo zastÂąpiÂł na tym stanowsku PieczyĂąskiego ???
Android <3
ODPOWIEDZ