Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Tak ANita dzisiaj w faktach :):) !!!!! dosĂŚ Scotta Gubera ;)

a co do dyskusji to owszem ka¿dy powienien odreagowywaÌ jak chce i wliczaj¹ siê w to rajdy samochodowe ale ja nie o tym mówiê. Nie wiem czy wiesz ale prze³êcz salmopolska to nie tor do wyscigów a wpychanie siê pomiêdzy taksówki to nie wyscigi formu³y 1 :) Gdyby jak Martyna albo inni zawodnicy sciga³a siê na torze to oki ale to co robi jest wed³ugm mnie tylko sztucznym sposobem podniesienia adrenaliny.Pozatym owszem stres w pracy to normalne ale nie ka¿da praca jest tak wyczerpuj¹ca i stresuj¹ca .Jeœli praca prezenterki i dziennikarki to jest to co Anita chce robiÌ (tez uwa¿am ¿e to osoba która wie czego chce i gratuluje) to sooper tylko w¹tpie ze taki sam tryb ¿ycia prowadzi np Redo Kalczyùska czy chocia¿by Pochanke która te¿ w TVN 24 jest gwiazd¹ (¿eby mi potem nikt nie za¿uca³ ze porównoje Anite Werner do mniej znanych prezenterek :) )
Cytat z ,,Twojego stylu" :
,,Agnieszka Wasiak, jej przyjació³ka, charakteryzatorka TVN, mówi, ¿e powœci¹gliwoœÌ Anity i dystans to tylko barwy ochronne'' ty mówisz ¿adnego udawania a ja ze barwy ochronne to kamuflarz :)
OKi fakt mĂłwiÂłeÂś o bliskich nie o rodzinie ale mnie siĂŞ wydaje Âże owszem moÂże mieĂŚ Âżal za podcinanie skrzydeÂł bo jest typem osoby ktĂłra zrobi wszystko Âżeby postawic na swoje ale dalej sÂądze Âże jej relacje z bliskimi (jeÂśli to prawda co tam wypisujÂą ) to nic innego jak prĂłba odgrodznia 2 zupeÂłnie rĂłznych ÂświatĂłw
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Có¿, musicie nas zrozumieĂŚ – powrĂłt Anity to wiadomoœÌ, na ktĂłrÂą czekaliÂśmy od 1 sierpnia!

A kiedy dziÂś siĂŞ o tym dowiedziaÂłem ciÂśnienie mi podkoczyÂło!

I nie mogĂŞ doczekaĂŚ siĂŞ 19-stej :lol: :lol: :lol:
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

ÂŻyczĂŞ wszystkim fanom Anity Werner niezapomnianych wraÂżeĂą podczas dzisiejszych FaktĂłw!
PS. Dobrze, Âże juÂż wrĂłciÂła. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Anita zapowiedziaÂła na jutro Kajdanowicza – dlaczegooooooooo

A byÂło tak piĂŞknie, Anita Znowu w Faktach – cudownie byÂło jÂą zobaczyĂŚ i usÂłyszeĂŚ takÂą swobodnÂą i wypoczĂŞtÂą.

Jestem zaÂłamany, ten dureĂą odebraÂł jej weekendowe Fakty!
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

Ludzie. Uspokójcie siê :!: Przywo³ujê was do porz¹dku :!: Mam doœÌ czytania w ka¿dym temacie o Anicie :!: Nie mo¿ecie pisaÌ dzieù w dzieù "hurra - dzisiejszy prowadz¹cy powiedzia³, ¿e jutro anita werner w faktach" albo "buuuuu - dzisiejszy prowadz¹cy powiedzia³, ¿e jutro ryman, marcin albo jeszcze ktoœ". Napisaliœcie to ju¿ tyle razy, ¿e ka¿dy wie co o tym s¹dzicie, wiêc przestaùcie nabijaÌ tym posty :!: Mo¿na o niej mówiÌ, ale nie codziennie o tym ¿e nie mogê siê doczekaÌ kiedy bêdzie wydanie, któe ona poprrowadzi. Cz³owiek siê do niej przez was tylko zniechêca :!: Jak macie o niej coœ ciekawego do powiedzenia to proszê, ale mówmy o tematach, które nie by³y poruszane :!: A¿ strach pomyœleÌ ile wysz³oby identycznie brzmi¹cych posów tej samej osoby (a jest takich kilka), gdybym je podliczy³. KONIEC :!: Jak chcecie miêdzy sob¹ siê tym podniecaÌ to polecam PW :!: Tutaj powtarzanie siê po stokroÌ jest mêcz¹ce. I to w co drugim temacie. Wy nawet z tematu o miêdzygalaktycznej zupie b³yskawicznej zeszlibyœcie po 10 postach do tego, ¿e anita werner jest super i ¿e nie mo¿ecie siê jej doczekaÌ na wizji. Osoby odpowiedzielne (nie bêdê wymienia³ z imion) wiêdz¹, ¿e to do nich jest ten post i lepiej, ¿ebyœcie siê zastosowali, bo posypi¹ siê pióra :twisted: :twisted: :twisted: :!:
Pozdrawiam - KRASU 8)
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Wies Krasu, ciesze siĂŞ, ze to powiedziaÂłeÂś, bo mnie by tylko oskarzali o podszywanie siĂŞ pod moderatora albo coÂś takiego. Jesli mogĂŞ, to przyÂłaÂączam siĂŞ do naszego Moderatora! I podpisuje siĂŞ pod tym duÂżymi literami!
Pozdrawiam, Filip
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

sorry krasu i tak musze to napisac
cholera zapowiedziaÂła na jutro Grzegorz Kajdanowicz dlaczego ??????
jak ci debile mogli jej odebrac weekendowe fakty ? ¿eby jeszcze nie na ¿ecz tego imbecyla albo ¿eby on by³ w pi¹tek a Anita w weekend to bym zrozumia³a ale tak ? BRAWO panie WAlter teraz to ju¿ chyba bêde mog³a zebraÌ doœÌ ludzi do klubu anty fanów kretyna m³odego waltera !!! Proponuje wogole Anite i Marcina wywaliÌ a na ich miejsce wasdzic Kajdanowicza i szczuke sooper sukces murowany
Android <3
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

michos wrociÂła i co ?i lipa jutro Grzegorz Kajdanowicz.
Android <3
Kubuś Puchatek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kubuś Puchatek »

Nie bĂŞdziemy milczeĂŚ!
Co za chaos! A podobno tylko ,,na poczÂątku byÂł chaos''? Ale przed wysuniĂŞciem tego stwierdzenia chyba nikt nie przypuszczaÂł, Âże powstanÂą media, w dalszej kolejnoÂści Fakty! :roll:
Ludzie, jak tak moÂżna manipulowaĂŚ ludzkimi uczuciami! PrzyzwyczailiÂśmy siĂŞ do Anitki, a wy dajecie nam na chwilĂŞ i odbieracie! Wiedzcie (to do TVN-u), Âże ten kto daje i odbiera, ten siĂŞ w piekle poniewiera!
No, no wÂłaÂśnie, z tego wszystkiego dostaÂłem cz - kaaawki! Tym siĂŞ to skoĂączyÂło!

UMMM.... miodzio, jak ona dziÂś sÂłodko brzmiaÂła i wyglÂądaÂła :P ..... ten urlopik jej siĂŞ przydaÂł. Ale, czy oni czasem nie sciÂągnĂŞli Anitki z urlopu? PrzecieÂż Marcin miaÂł byĂŚ do koĂąca tygodnia??

Mam doœÌÌÌÌ!!!! :twisted: :twisted:
Pozdrowionka – Kubulek

Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

chyba nie z tego co mi siĂŞ wydaje Anita Werner zawsze miaÂła caÂły weekend ale ja tam sie nie znam nie jestem fankÂą to nie wiem

Masz racje nie bĂŞdziemy milczeĂŚ !!!!
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Krasu pisze: Osoby odpowiedzielne (nie bĂŞdĂŞ wymieniaÂł z imion) wiĂŞdzÂą, Âże to do nich jest ten post i lepiej, ÂżebyÂście siĂŞ zastosowali, bo posypiÂą siĂŞ piĂłra :twisted: :twisted: :twisted: :!:
Nie podoba ci siĂŞ, to co i w jakiej iloÂści piszemy? O.K. Ja mogĂŞ w ogĂłle nie pisaĂŚ! :twisted: :twisted: :!: :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

to chyba temat postu o Anicie byÂł ? wÂątek najwiĂŞkszego fana czy jakoÂś tak ???? wiĂŞc to chyba normalne ze nie piszemy tu o soÂłtysiku tylko o Anicie ??
Android <3
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

cos mi sie wydaje, ze po prostu p. marcin nie mogl dzis poprawdzic programu. Natomiast popieram system 4+1+2 - mozna obejrzec kilka twarzy, a w przypadku [wiadomo o kogo chodzi] zwolnienia ktorejs z gwiazd mozna ja zastapic...
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

ZapowiedÂź kajdanowicza byÂła dla mnie szokiem. :twisted: :twisted:
Dla mnie w tych faktach panuje chaos i jest tam prowadzona gra niejasnych interesĂłw. Bo niech mi ktoÂś powie dlaczego do gÂł.wydania wciskajÂą kajdanowicza a Anitka nie prowadzi faktĂłw. W czasie nieobecnoÂści Anitki udawadniajÂą, Âże ona nie jest dla nich waÂżna i potrafiÂą bez niej ÂżyĂŚ.
Lub
Marcin nagle musia³ iœÌ na leczenie a Anitka musia³a go zast¹piÌ i przerwaÌ urlop. Jak marcin musia³ iœÌ na leczenie to mo¿e Anitka bêdzie np.przez ca³y kolejny tydzieù(jakby tak by³o to trochê by siê nam wyjaœni³o). Przypomnê, ¿e marcin mia³ prowadziÌ fakty do koùca tygodnia a WM pisa³o, ¿e kajdanowicz ma prowadziÌ fakty weekendowe do koùca sierpnia.

lub
Dali Grzegorz Kajdanowicz specjalnie a AnitkĂŞ specjalnie ograniczyli. :cry: :cry: :cry:

Jak Anitka pojawi siê w poniedzia³ek to trochê siê wyjaœni ale jak nie bêdzie jej przez ca³y tydzieù w faktach lub bêdzie tylko w pi¹tek a bêdzie w tvn24 to bêdzie to oznacza³o, ¿e walter postanowi³ odsun¹Ì Anitkê od faktów :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a w miejsce Anitki wcisn¹Ì Grzegorz Kajdanowicz. :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

To, Âże Marcin poszedÂł na leczenie jest prawdopodobne bo w tym tygodniu nie wyglÂądaÂł za dobrze.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Logika wskazywaÂłaby, Âże Anitka rzeczywiÂście zastĂŞpowaÂła marcina bo marcin nie mĂłgÂł a ktoÂś te fakty musiaÂł poprowadziĂŚ.
Za kaÂżdym razem kiedy ukÂładaÂło to siĂŞ w jakiÂś logiczny ciÂąg to zawsze byÂło inaczej niÂż logika i zdrowy rozsÂądek wskazuje.

Po tych bĂŞcwaÂłach moÂżna siĂŞ wszystkiego spodziewaĂŚ. :cry: :cry: :cry:
Dla nich nie sÂą waÂżni ludzie. :cry: :twisted: Dla nich liczy siĂŞ tylko kasa.
:cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ