Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Pod has³o ''pracowity tydzieù'' mo¿na jeszcze podpi¹Ì dzisiejsz¹zajawkê ''Damy Pik'', której reklama raz leci na pasku, a raz nie :? Teraz akurat informacja o dziesiejszej zajawce zniknê³a :?
A byÂła informacja, Âże ''dziÂś o 15.35 z DorÂą Bakoyannis, burmistrz Aten, rozmawiaĂŚ bĂŞdzie anita Werner''.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Spokojnie, spokojnie :D
Wszystko wskazuje na to, Âże sytuacja juÂż unormowaÂła siĂŞ:D
ZarĂłwno na pasku, jaki w lewym gĂłrnym rogu ekranu telewizora widnieje informacja o tym, Âże Dama Pik, zajawka, dzisiaj o 15:35 bĂŞdzie :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Ju¿ po zjawce, wyj¹tkowo dzisiaj krótka, albo mi sie tak zdaje. Przynajmniej mog³em siê dowiedzieÌ na jakim poziomie jest u Anity angielski. Jak dla mnie 5.By³o cos o Igrzyskach:D , o œmieciach :D, o slubie, o lalkach w gabinecie mer. NA prawdê ciekawa postaÌ, bêdzie trzeba ogl¹dn¹Ì ca³oœÌ.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

TeÂż widziaÂłem zajawke, ciekawie siĂŞ zapowiada. Niemoge siĂŞ juÂż doczekaĂŚ na caÂłoÂśc programu. A co do angielskiego...daÂł bym 4 :lol:
Wróciłem!!
michaek
Bywalec
Bywalec

=5 niew nizej :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

4...i koniec, to nie rada pedagogiczna :) :)
Wróciłem!!
Stingulasz (PIĘ KNA ONA)
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Stingulasz (PIĘ KNA ONA) »

Kurka jeÂżembato nie obejrzaÂłwszy ja Damy Pik mimo ,iÂż nastawiÂłszy wczeÂśniej budzik na 15:35.A propo to mam taki stary magnetofon Dama Pik.Gdy go sÂłucham przypomina mi o anielskim uÂśmiechu Anity Werner ktĂłra z resztÂą nie ma jeszcze dziecka.Mniejsza o to.MoÂże wiecie kiedy bĂŞdzie powtĂłrka z rozrywki i moÂże ma ktoÂś z was nagranie z tvn style z AnitÂą?
Love bomb its coming when im strong !!!
michaek
Bywalec
Bywalec

NIestety nie ma juÂż powtĂłrek zjawek. Musisz poczekac na nastĂŞpnÂą. Chodzi o Swiat Kobiet??(czy jak to siĂŞ tam nazywaÂło)Na kasecie chyba duÂżo osĂłb, ale tak Âżeby mieĂŚ na kompie to moÂże byc problem.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Mam proÂśbĂŞ do fanĂłw Anity Werner. Dajcie tu jak najwiĂŞcej jej capsĂłw i fotek (najlepiej z poranka i faktĂłw popoÂłudniowych). BĂŞdÂą mi potrzebne do napisania o niej na anglojĂŞzycznym forum o mediach. Narazie napisaÂłem tylko zdanie: "Do you know that this woman (Anita Werner) has commented polish election in Sky News?" Jak dacie mi zdjĂŞcia to post bĂŞdzie napisany.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Hmmm....
CoÂś byÂło dziÂś nie tak z tÂą zajawkÂą :|
Na pewno byÂła krĂłtsza. TrwaÂła ledwo 6 minut, a zwykle byÂło to trochĂŞ ponad 10. DomyÂślam siĂŞ, Âże to za sprawÂą powtarzanego o 15.44 ''Studia Europa''.
Fakt skrócenia zajawki akurat ma³o mi siê podoba, bo to oznacza, ¿e ju¿ nie zobaczymy w zajawkach scen, których póŸniej brakuje w premierowym odcinku :?
Skoro juÂż zdecydowali siĂŞ powtarzaĂŚ ''Studio Europa'', to mogliby zrezygnowaĂŚ z serwisu na rzecz zajawki :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mam proÂśbĂŞ do fanĂłw Anity Werner. Dajcie tu jak najwiĂŞcej jej capsĂłw i fotek (najlepiej z poranka i faktĂłw popoÂłudniowych). BĂŞdÂą mi potrzebne do napisania o niej na anglojĂŞzycznym forum o mediach. Narazie napisaÂłem tylko zdanie: "Do you know that this woman (Anita Werner) has commented polish election in Sky News?" Jak dacie mi zdjĂŞcia to post bĂŞdzie napisany.
Takie capsy znajdziesz na stronie, ktĂłrÂą robi Kamuii: http://www.anita-werner.tv.pl/ i wejdÂź w galeriĂŞ :D
Przynajmniej mogÂłem siĂŞ dowiedzieĂŚ na jakim poziomie jest u Anity angielski.
Angielski Anity dzisiaj to byÂło zaledwie ,,for example'' :evil2: Tylko tyle daÂło siĂŞ usÂłyszeĂŚ, resztĂŞ zagÂłuszaÂło tÂłumaczenie :D
W zeszÂłym tygodniu Anita popisaÂła siĂŞ swoimi umiejĂŞtnoÂściami :D
Faktycznie byÂła krĂłtka ta zajawka :? Gdyby nie zeszÂłotygodniowa, pomyÂślaÂłabym, Âże strasznie nudna postaĂŚ ta Bakoyannis :? A przecieÂż wiemy, m.in z poprzedniej zajawki, Âże jest inaczej :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

''Nie zmyli³ siê mistrz taki'' - to na Twoj¹ czeœÌ Funcky :wink:
PamiĂŞtasz zapewne, jak po tamtej zajawce twierdziÂłaÂś, przy okreÂślaniu ram czasowych wywiadu z burmistrz Aten, Âże to musiaÂło byĂŚ w grudniu, czyli mniej wiĂŞcej po tym, jak Anita ÂściĂŞÂła wÂłosy.
Do czego zmierzam, w DP daÂło siĂŞ dziÂś sÂłyszeĂŚ w kontekÂście tych kwiatĂłw na ulicy, Âże rzecz dzieje siĂŞ w okresie boÂżonarodzeniowym, bo wÂśrĂłd tych kwiatĂłw duÂżo jest, jeÂśli w przewaÂżajÂącej czĂŞÂści nie sÂą to tzw. gwiazdy Betlejemskie.
A wiĂŞc miaÂłaÂś racjĂŞ, Âże to byÂło nagrywane w grudniu :!: A Ci mĂłwiÂłem, Âże to niemoÂżliwe, Âże na pewno juÂż dawno temu ten wywiad nakrĂŞcono. MyliÂłem siĂŞ.
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Mianowicie, w DP z Erik¹ Steinbach te¿ motywem dekoracyjnym by³y gwiazdy Betlejemskie, a wiêc i ten wywiad Anita musia³a krêciÌ mniej wiêcej w grudniu. A wiemy doskonale, ¿e w grudniu Anita nie mia³a praktycznie wcale dy¿urów na wizji, t³umaczono to, w pierwszej czêœci urlopem, w drugiej chorob¹, czy¿ wiêc mo¿liwe, ¿e ¿aden powód nie by³ prawdziwy, a nieobecnoœÌ Anity by³a po prostu spowodowana wyjazdami na rozmowy :?: To by by³o bez sensu :?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

PamiĂŞtasz zapewne, jak po tamtej zajawce twierdziÂłaÂś, przy okreÂślaniu ram czasowych wywiadu z burmistrz Aten, Âże to musiaÂło byĂŚ w grudniu,
Szczerze mĂłwiÂąc, nie pamiĂŞtaÂłam o tym :wink:
A wiĂŞc miaÂłaÂś racjĂŞ, Âże to byÂło nagrywane w grudniu
Ano miaÂłam racjĂŞ, jak zawsze :evil2:
To by byÂło bez sensu :?
To Ci odkrycie :evil2:
Bezsensowne to sÂą te piĂŞciominutowe zajawki :?
Kiedy byÂły dÂłuÂższe o te kilka minut nawet zaczynaÂłam dopatrywaĂŚ siĂŞ w nich sensu, teraz znowu dochodzi do mnie, Âże one nic, kompletnie nic nie wnoszÂą do sprawy :?
michaek
Bywalec
Bywalec

Po prostu trzeba by³o zape³niÌ czymœ pare minut no to zrobili zjawki, poza tym dzieki temu Dama Pik ma pewnego rodzaju reklamê. Nawet d³ug¹. A co do powodów nieobecnoœci Anity to jakoœ nigdy w nie zbytnio nie wierzy³em. Jeœli wiêc te odcinki z pani¹ mer Aten i Steinbach by³y krêcone w grudniu to co Anita robi³a kiedy rzekomo krêci³a swój nowy program(wy³¹czam tu oczywiscie te 11 dni na Tymoszenko). Z wielu wywiadów wiemy, ¿e na razie nie nakrêcono wywiadów z nastêpnymi "damami". Pytam wiêc co Anita robi³a w czasie kiedy robi³a program widmo skoro go nie robi³a :?
Kiedy puszczajÂą te ogĂłlne reklamy DAMY PIK to odnoszĂŞ tylko wraÂżenie, ze odbyÂła siĂŞ juÂż rozmowa z ÂŻelaznÂą DamÂą, ale jakoÂś tez mi siĂŞ w to nie chce wierzyĂŚ. Po prostu pewnie to jest ujĂŞcie teÂż z jakiegos wywiadu
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Pytam wiĂŞc co Anita robiÂła w czasie kiedy robiÂła program widmo skoro go nie robiÂła :?
Wiesz ... :roll: To dobre pytanie ...
Kiedy byÂły dÂłuÂższe o te kilka minut nawet zaczynaÂłam dopatrywaĂŚ siĂŞ w nich sensu, teraz znowu dochodzi do mnie, Âże one nic, kompletnie nic nie wnoszÂą do sprawy :?
Zajawka by³a zbyt krótka, to jest pewne. Zdecydowanie zbyt ma³o by³o w niej Anity, pokaza³a siê raz, czy dwa. Nie mog³a poskakaÌ po stadionie, albo, kiedy opowiada³a o tym, ¿e utknêli w korku, nie mog³a wysi¹œÌ z samochodu i przespacerowaÌ siê ulic¹ :?: :wink:
W kaÂżdej DP Anita powtarza, Âże mieli na przeprowadzenie wywiadu niewiele czasu. W przypadku Bakoyannis mieli na to godzinĂŞ, faktycznie maÂło ...
Kiedy puszczajÂą te ogĂłlne reklamy DAMY PIK to odnoszĂŞ tylko wraÂżenie, ze odbyÂła siĂŞ juÂż rozmowa z ÂŻelaznÂą DamÂą, ale jakoÂś tez mi siĂŞ w to nie chce wierzyĂŚ. Po prostu pewnie to jest ujĂŞcie teÂż z jakiegos wywiadu
Tak to z pewnoÂściÂą tylko wraÂżenie, nie sÂądzĂŞ, Âże Anita juÂż rozmawiaÂła z Albright :?
ODPOWIEDZ