Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Stare dobre czasy, z rozrzewnieniem je wspominammichaek pisze:WedÂług jednego(gorszego) serwisu o TVN Fakty popoÂłudniowe bĂŞdÂą o 16. Zmiany majÂą wejÂśc w zycie razem z nowÂą ramĂłwkÂą. Poprawka do poprzedniego postu, on byÂł dwusetny. Ten ma numer 201.

A tak przy sposobnoÂści to bodaj 31 obchodziliÂśmy rocznicĂŞ

No a do popoÂłudniowych wracajÂąc, to ja jestem w o wiele bardziej komfortowej sytuacji niÂż Black, bo ,,znaÂłam' AnitĂŞ duÂżo, duÂżo wczeÂśniej niÂż on

PóŸniej zaczê³a prowadziÌ g³ówne i popo³udniowe jednoczeœnie, no a ju¿ zupe³nie póŸniej tylko g³ówne, w popo³udniowych zast¹pi³a j¹ Jêdrzejowska.
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
No dobra, wyobraziÂłem sobieNo dobra, to wyobraÂź sobie zmianĂŞ prowadzÂących. Teraz niech FP prowadzi Patrycja Redo i Anna KalczyĂąska. A Anita Werner zostaÂła zdegradowana do roli gospodarza poranka.

Ale wyobraziÂłem sobie, Âże Anita prowadzi przynajmniej 3 poranki i juÂż jestem bardziej usatysfakcjonowany niÂż obecnÂą sytuacjÂą

Bodajbodaj 31 obchodziliœmy rocznicê Anita w 2004 roku pierwszy raz pojawi³a siê w Faktach g³ównych - to jednak teraz smutna rocznica

PomyœleÌ, ¿e gdyby propozycjê prowadzenia g³ównych z³o¿ono wtedy np. Patrycji, to nie by³oby tych prawie 300 stron

Fakt, w ogóle jej nie kojarzê z tamtego czasu ... najprawdopodobniej nie ogl¹da³em :/to ja jestem w o wiele bardziej komfortowej sytuacji ni¿ Black, bo ,,zna³am' Anitê du¿o, du¿o wczeœniej ni¿ onZna³am j¹ ju¿ z czasów, kiedy prowadzi³a wy³¹cznie popo³udniowe(...)
Ale za to dobrze pamiêtam moment, w którym zobaczy³em Anitê pierwszy raz w g³ównych

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
NIe przypominajcie mi o tej rocznicy.
Jesli ty Funky znaÂłaÂś AnitĂŞ wczeÂśniej od Black to ja znaÂłem jÂą wczeÂśniej od ciebie. Po trochu z CYFRY, a potem z TVN24. ANITA MA MNIE JUTRO OBUDZIĂ. I TYLE.
JeÂśli znowu usÂłyszĂŞ Porade to chyba wyrzucĂŞ telewizor przez okno.

JeÂśli znowu usÂłyszĂŞ Porade to chyba wyrzucĂŞ telewizor przez okno.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Stały bywalec
Nie szkoda to telewizora
), ¿e cudem jest, jeœli Anita w ogóle pojawi siê Poradku, no a jak ju¿ zdarz¹ siê jej dwa dy¿ury, to ho! ho! CieszyÌ siê i ch³on¹Ì ka¿d¹ sekundê
No
to wÂłaÂściwie kwestia na jutro
Ale warto zastanowiĂŚ siĂŞ nad niÂą juÂż dzisiaj

? Sugerujesz, ¿e gdyby najpierw nie ja, a póŸniej nie ty, nikt inny nie za³o¿y³by w¹tku o Anicie?Wiêc te prawie 300 stron, to w pierwszej kolejnoœci przez Ciebie :evil2:
ÂŻyjemy w takich czasach (Ale wyobraziÂłem sobie, Âże Anita prowadzi przynajmniej 3 poranki i juÂż jestem bardziej usatysfakcjonowany niÂż obecnÂą sytuacjÂą![]()

Zasadnicza kwestia na dzisiaj, to czy bĂŞdzie Anita jutro w PoradkuANITA MA MNIE JUTRO OBUDZIĂ. I TYLE.

No

Ale warto zastanowiĂŚ siĂŞ nad niÂą juÂż dzisiaj

-
- Fan Forum
:/ Przeczucie mi podpowiada, Âże nie bĂŞdzie jutro Anity :/
Wiele siĂŞu mnie zmieniÂło, jedynie patriotyzm ciÂągle ten sam, niezmiennie silny
Ja o tym programie wiem tylko tyle, Âże byÂł to program o nowoczesnych technologiach ... :/ MĂłgÂłbyÂś napisaĂŚ coÂś o roli Anity, o jej udziale w tym programie
brali Âślub
PóŸniej Ty za³o¿y³aœ w¹tek o fryzurach Anity i £ukasz chc¹c unikn¹Ì zdominowania tego forum przez w¹tki poœwiêcone ró¿nym dziedzinom z ¿ycia Anity, zrobi³ jeden du¿y dzia³ ''Za³oga TVN''
, a w nim wÂątek jej poÂświĂŞcony
No a póŸniej posypa³y siê w¹tki poœwiêcone innym pracownikom stacji
Nie wiem wiĂŞc, czy ktoÂś inny nie skusiÂłby siĂŞ na to, Âżeby rozpisywaĂŚ siĂŞ o Anicie 
Ja te¿ tak kiedyœ pisa³em, ale musia³em przywykn¹Ì do czêstego widoku pana Poradka, bo inaczej ... no po prostu nie mia³bym telewizora :evil2:Jeœli znowu us³yszê Porade to chyba wyrzucê telewizor przez okno.
Wiele siĂŞu mnie zmieniÂło, jedynie patriotyzm ciÂągle ten sam, niezmiennie silny

Michaek, pamiĂŞtasz AnitĂŞ z czasĂłw, kiedy prowadziÂła CYFRĂJesli ty Funky znaÂłaÂś AnitĂŞ wczeÂśniej od Black to ja znaÂłem jÂą wczeÂśniej od ciebie. Po trochu z CYFRY, a potem z TVN24.

Z tego co pamiêtam z ''tamtych'' czasów, to Ja za³o¿y³em w¹tek pod k¹tem, czy ktoœ nie widzia³, nie ma nagranych faktów z dnia, kiedy Leticia i Felippe? Sugerujesz, ¿e gdyby najpierw nie ja, a póŸniej nie ty, nikt inny nie za³o¿y³by w¹tku o Anicie?

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
Naprawdê, jakoœ tu ma³o widoczny ten patriotyzm :? Ten angielski cudzys³ów ''i'' Black Jack :? Powinieneœ chyba nazywaÌ siebie ,,Czarnym Jackiem''? :evil2:Wiele siêu mnie zmieni³o, jedynie patriotyzm ci¹gle ten sam, niezmiennie silny![]()
To miejmy nadziejĂŞ, Âże jak zwykle zmyli ciĂŞPrzeczucie mi podpowiada, Âże nie bĂŞdzie jutro Anity
:o A dzisiaj po Faktach znowu ,,akcent Anitowy'' :o Reklama sportu w Poradku i wyobraÂźcie sobie wiĂŞcej w tej reklamie Anity :o

-
- Fan Forum
Ooooooo:o A dzisiaj po Faktach znowu ,,akcent Anitowy'' :o Reklama sportu w Poradku i wyobraÂźcie sobie wiĂŞcej w tej reklamie Anity :o

Angielski cudzys³ów - pierwsze s³yszêTen angielski cudzys³ów ''i'' Black Jack :? Powinieneœ chyba nazywaÌ siebie ,,Czarnym Jackiem''? :evil2:

-
- Stały bywalec
Michaek, nie opowiesz nam nic o CYFRZE prowadzonej przez AnitĂŞ?
Chyba dlatego, Âże moÂże nie wszysy zrozumiejÂą
MĂłj nick jest bardziej zakrĂŞcony, niÂż ja sama :evil2:
A wracajÂąc do jedynego dzisiaj akcentu Anitowego
czyli reklamy sportu o Poradku, to do reklamy tej wykorzystano fragment Poradka, w ktĂłrym Anita ma bardzo Âładny strĂłj
Ale z tego co pamiĂŞtam, miaÂła go na sobie tylko raz :sad:
A Black Jack brzmi powaÂżniej?Black Jack pisze:Czarny Jacek - to brzmi niepowaÂżnie :evil2:

MĂłj nick jest bardziej zakrĂŞcony, niÂż ja sama :evil2:
A wracajÂąc do jedynego dzisiaj akcentu Anitowego

-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
O wÂłaÂśnie Funky dziĂŞki za przypomnienie. Ale obawiam siĂŞ, Âże na wiele pytaĂą nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł ci odpowiedzieĂŚ. Zacznijmy od tego, Âże CyfrĂŞ oglÂądaÂłem, bo po prostu siĂŞ takimi rzeczami interesuje, wiĂŞc niezbyt zwracaÂłem uwagĂŞ na to kto jÂą prowadzi. Z resztÂą ona byÂła emitowana ok 5 lub 4,5 laat temu. Z tego co pamiĂŞtam to w programie byÂł lektor, ktĂłry czytaÂł materiaÂły. ByÂł teÂż meteriaÂł, jĂŞÂśli siĂŞ nie pomylĂŞ to nazywaÂł siĂŞ "w czym siĂŞ zakochaÂłem"lub coÂś w tym rodzaju, ktĂłry przygotowywaÂł prowadzÂący. Ale o roli Anity to ja wiele nie powiem, niestety. MoÂże ktoÂś ma jakiegoÂś capsa, trzeba bĂŞdzie poszukaĂŚ gdzieÂś w necie.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...