Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Ja bym chcia³, ¿eby zmiana prowadz¹cych by³a spowodowana awansem Anity do g³ównych. :roll:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

michaek pisze:WedÂług jednego(gorszego :) ) serwisu o TVN Fakty popoÂłudniowe bĂŞdÂą o 16. Zmiany majÂą wejÂśc w zycie razem z nowÂą ramĂłwkÂą. Poprawka do poprzedniego postu, on byÂł dwusetny. Ten ma numer 201. :D
Stare dobre czasy, z rozrzewnieniem je wspominam ;(
A tak przy sposobnoœci to bodaj 31 obchodziliœmy rocznicê :D Anita w 2004 roku pierwszy raz pojawi³a siê w Faktach g³ównych - to jednak teraz smutna rocznica :sad:
No a do popo³udniowych wracaj¹c, to ja jestem w o wiele bardziej komfortowej sytuacji ni¿ Black, bo ,,zna³am' Anitê du¿o, du¿o wczeœniej ni¿ on :D Zna³am j¹ ju¿ z czasów, kiedy prowadzi³a wy³¹cznie popo³udniowe, nosi³a wtedy bardzo czêsto tak¹ br¹zowaw¹ marynarkê bez ko³nierza w teksturow¹ cegie³kê :D
PóŸniej zaczê³a prowadziÌ g³ówne i popo³udniowe jednoczeœnie, no a ju¿ zupe³nie póŸniej tylko g³ówne, w popo³udniowych zast¹pi³a j¹ Jêdrzejowska.
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No dobra, to wyobraÂź sobie zmianĂŞ prowadzÂących. Teraz niech FP prowadzi Patrycja Redo i Anna KalczyĂąska. A Anita Werner zostaÂła zdegradowana do roli gospodarza poranka.
No dobra, wyobraziÂłem sobie :D
Ale wyobraziÂłem sobie, Âże Anita prowadzi przynajmniej 3 poranki i juÂż jestem bardziej usatysfakcjonowany niÂż obecnÂą sytuacjÂą :D
bodaj 31 obchodziliœmy rocznicê Anita w 2004 roku pierwszy raz pojawi³a siê w Faktach g³ównych - to jednak teraz smutna rocznica
Bodaj :D
PomyœleÌ, ¿e gdyby propozycjê prowadzenia g³ównych z³o¿ono wtedy np. Patrycji, to nie by³oby tych prawie 300 stron :roll:
to ja jestem w o wiele bardziej komfortowej sytuacji ni¿ Black, bo ,,zna³am' Anitê du¿o, du¿o wczeœniej ni¿ on :D Zna³am j¹ ju¿ z czasów, kiedy prowadzi³a wy³¹cznie popo³udniowe(...)
Fakt, w ogĂłle jej nie kojarzĂŞ z tamtego czasu ... najprawdopodobniej nie oglÂądaÂłem :/
Ale za to dobrze pamiêtam moment, w którym zobaczy³em Anitê pierwszy raz w g³ównych :lol: Z reszt¹ dziêki Tobie - Funcky :D Wiêc te prawie 300 stron, to w pierwszej kolejnoœci przez Ciebie :evil2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

NIe przypominajcie mi o tej rocznicy. :x :x :x :x :x Jesli ty Funky zna³a¶ Anitê wcze¶niej od Black to ja zna³em j± wcze¶niej od ciebie. Po trochu z CYFRY, a potem z TVN24. ANITA MA MNIE JUTRO OBUDZIÆ. I TYLE.
JeÂśli znowu usÂłyszĂŞ Porade to chyba wyrzucĂŞ telewizor przez okno.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie szkoda to telewizora :neutral:
WiĂŞc te prawie 300 stron, to w pierwszej kolejnoÂści przez Ciebie :evil2:
? Sugerujesz, ¿e gdyby najpierw nie ja, a póŸniej nie ty, nikt inny nie za³o¿y³by w¹tku o Anicie?
Ale wyobraziÂłem sobie, Âże Anita prowadzi przynajmniej 3 poranki i juÂż jestem bardziej usatysfakcjonowany niÂż obecnÂą sytuacjÂą :D
¯yjemy w takich czasach ( :wink: ), ¿e cudem jest, jeœli Anita w ogóle pojawi siê Poradku, no a jak ju¿ zdarz¹ siê jej dwa dy¿ury, to ho! ho! CieszyÌ siê i ch³on¹Ì ka¿d¹ sekundê :D
ANITA MA MNIE JUTRO OBUDZIÆ. I TYLE.
Zasadnicza kwestia na dzisiaj, to czy bĂŞdzie Anita jutro w Poradku :roll:
No :D to wÂłaÂściwie kwestia na jutro :wink:
Ale warto zastanowiĂŚ siĂŞ nad niÂą juÂż dzisiaj :wink:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:/ Przeczucie mi podpowiada, Âże nie bĂŞdzie jutro Anity :/
JeÂśli znowu usÂłyszĂŞ Porade to chyba wyrzucĂŞ telewizor przez okno.
Ja te¿ tak kiedyœ pisa³em, ale musia³em przywykn¹Ì do czêstego widoku pana Poradka, bo inaczej ... no po prostu nie mia³bym telewizora :evil2:
Wiele siĂŞu mnie zmieniÂło, jedynie patriotyzm ciÂągle ten sam, niezmiennie silny :D
Jesli ty Funky znaÂłaÂś AnitĂŞ wczeÂśniej od Black to ja znaÂłem jÂą wczeÂśniej od ciebie. Po trochu z CYFRY, a potem z TVN24.
Michaek, pamiêtasz Anitê z czasów, kiedy prowadzi³a CYFRÊ :?: Ja o tym programie wiem tylko tyle, ¿e by³ to program o nowoczesnych technologiach ... :/ Móg³by¶ napisaæ co¶ o roli Anity, o jej udziale w tym programie :?:
? Sugerujesz, ¿e gdyby najpierw nie ja, a póŸniej nie ty, nikt inny nie za³o¿y³by w¹tku o Anicie?
Z tego co pamiêtam z ''tamtych'' czasów, to Ja za³o¿y³em w¹tek pod k¹tem, czy ktoœ nie widzia³, nie ma nagranych faktów z dnia, kiedy Leticia i Felippe :D brali œlub :D PóŸniej Ty za³o¿y³aœ w¹tek o fryzurach Anity i £ukasz chc¹c unikn¹Ì zdominowania tego forum przez w¹tki poœwiêcone ró¿nym dziedzinom z ¿ycia Anity, zrobi³ jeden du¿y dzia³ ''Za³oga TVN'' :lol: , a w nim w¹tek jej poœwiêcony :D No a póŸniej posypa³y siê w¹tki poœwiêcone innym pracownikom stacji :wink: Nie wiem wiêc, czy ktoœ inny nie skusi³by siê na to, ¿eby rozpisywaÌ siê o Anicie :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Wiele siĂŞu mnie zmieniÂło, jedynie patriotyzm ciÂągle ten sam, niezmiennie silny :D
Naprawdê, jakoœ tu ma³o widoczny ten patriotyzm :? Ten angielski cudzys³ów ''i'' Black Jack :? Powinieneœ chyba nazywaÌ siebie ,,Czarnym Jackiem''? :evil2:
Przeczucie mi podpowiada, Âże nie bĂŞdzie jutro Anity
To miejmy nadziejĂŞ, Âże jak zwykle zmyli ciĂŞ :wink:
:o A dzisiaj po Faktach znowu ,,akcent Anitowy'' :o Reklama sportu w Poradku i wyobraÂźcie sobie wiĂŞcej w tej reklamie Anity :o
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:o A dzisiaj po Faktach znowu ,,akcent Anitowy'' :o Reklama sportu w Poradku i wyobraÂźcie sobie wiĂŞcej w tej reklamie Anity :o
Ooooooo :shock: :D Fajnie Anita wyglÂąda :D Od razu po ÂściĂŞciu wÂłosĂłw :D Anita obok Majewskiego, ten jak zwykle potwornie spiĂŞty :evil2: Anita super: uÂśmiechniĂŞta, energiczna :D I faktycznie proporcje udziaÂłu prowadzÂących sÂą tak rozÂłoÂżone, jak my byÂśmy sobie tego Âżyczyli, czyli prporcja z uwzglĂŞdnieniem dominacji Anity :p
Ten angielski cudzys³ów ''i'' Black Jack :? Powinieneœ chyba nazywaÌ siebie ,,Czarnym Jackiem''? :evil2:
Angielski cudzys³ów - pierwsze s³yszê :roll: Ale niech Ci bêdzie, ten uk³ad ³adniej wygl¹da, i nie odzieraj mnie od razu z patryiotyzmu :sad: Czarny Jacek - to brzmi niepowa¿nie :evil2:
michaek
Bywalec
Bywalec

Tak bardzo fajna ta reklama sportu. I duÂżo Anity.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Michaek, nie opowiesz nam nic o CYFRZE prowadzonej przez AnitĂŞ?
Black Jack pisze:Czarny Jacek - to brzmi niepowaÂżnie :evil2:
A Black Jack brzmi powaÂżniej? :lol: Chyba dlatego, Âże moÂże nie wszysy zrozumiejÂą :wink:
MĂłj nick jest bardziej zakrĂŞcony, niÂż ja sama :evil2:
A wracajÂąc do jedynego dzisiaj akcentu Anitowego :wink: czyli reklamy sportu o Poradku, to do reklamy tej wykorzystano fragment Poradka, w ktĂłrym Anita ma bardzo Âładny strĂłj :D Ale z tego co pamiĂŞtam, miaÂła go na sobie tylko raz :sad:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

No dobra, to wyobraÂź sobie zmianĂŞ prowadzÂących. Teraz niech FP prowadzi Patrycja Redo i Anna KalczyĂąska. A Anita Werner zostaÂła zdegradowana do roli gospodarza poranka.
NIE NIE I NIE !!! :mad:
Ja tez ja chce ogl¹daÌ :] Anita na 19.00 tylko i wy³¹cznie
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

:o Kamuii :o :D

O 19 - nie to raczej nie moÂżliwe juÂż :sad:
A moÂże na 19:30 ? :D Niech Âładnie uÂśmiechnie siĂŞ do Rymusia, to moÂże zabierze jÂą ze sobÂą na pokÂład WiadomoÂści? :D
michaek
Bywalec
Bywalec

Tak, niech Anita idzie w œlady Ziemca. On przeszed³ do TVP i nie doœÌ, ¿e prowadzi g³ówne Wiadomosci to teraz jeszcze wyrasta na ich g³own¹ gwiazdê.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Michaek, na prawdĂŞ nic nam nie opowiesz o Cyfrze?
Mnie ciekawoœÌ z¿era, co Anita tam robi³a, co mówi³a, jak wygl¹da³a, jak siê ubiera³a, czesa³a, itd. :D
michaek
Bywalec
Bywalec

O wÂłaÂśnie Funky dziĂŞki za przypomnienie. Ale obawiam siĂŞ, Âże na wiele pytaĂą nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł ci odpowiedzieĂŚ. Zacznijmy od tego, Âże CyfrĂŞ oglÂądaÂłem, bo po prostu siĂŞ takimi rzeczami interesuje, wiĂŞc niezbyt zwracaÂłem uwagĂŞ na to kto jÂą prowadzi. Z resztÂą ona byÂła emitowana ok 5 lub 4,5 laat temu. Z tego co pamiĂŞtam to w programie byÂł lektor, ktĂłry czytaÂł materiaÂły. ByÂł teÂż meteriaÂł, jĂŞÂśli siĂŞ nie pomylĂŞ to nazywaÂł siĂŞ "w czym siĂŞ zakochaÂłem"lub coÂś w tym rodzaju, ktĂłry przygotowywaÂł prowadzÂący. Ale o roli Anity to ja wiele nie powiem, niestety. MoÂże ktoÂś ma jakiegoÂś capsa, trzeba bĂŞdzie poszukaĂŚ gdzieÂś w necie.
ODPOWIEDZ