Nie dziaÂła, to fakt :/
To sprĂłbuj zamĂłwiĂŚ przez jakiÂś dobry salon prasowy. Czasami, jesli majÂą dobre kontakty z kolopolterem, a kolporter z wydawca to jest szansa, Âże go dostaniesz.(Z KILKOMA TYTUÂŁAMI SPRAWDZIÂŁEM NA SOBIE.)
Hmmm... to trochĂŞ zbyt skomplikowane i niezbyt pewny efekt

Ja bym próbowa³ z Mellerem ... Funcky, mo¿e za³o¿y³abyœ o nim w¹tek, oczywiœcie jako jego wielka fanka - mo¿e da³by siê nabraÌ :evil2: a póŸniej ³adnie poprosi³abyœ - jako jego fanka oczywiœcie

o nr Playboy'a z AnitÂą :evil2:
¯¯¯aaaarrrrtttoooooowwaaaaa³³³³³³emmmmmm :smiech: :smiech: Wiem Funcky, ¿e nie powinienem przekraczaÌ pewnych granic
Anity jutro nie bĂŞdzie, Patrycja powiedziaÂła: ,,i do zobaczenia jutro ...''
Po tym jak zdenerwowaÂłem siĂŞ rano, teraz juÂż nie mam siÂły ... no a tak w ogĂłle, to ja byÂłem na to przygotowany juÂż ...

od bodaj piÂątku :? JakoÂś mnie to szczegĂłlnie nie zdziwiÂło :?
ÂŚmieszy mnie tylko, a wÂłaÂściwie to ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce, kiedy pomyÂślĂŞ, Âże jeszcze niecaÂły rok temu niektĂłrzy gotowi byli uwierzyĂŚ, Âże Anita juÂż w marcu zeszÂłego roku nagrywa, czy raczej przygotowuje autorski program, przy czym ona tak wÂłaÂściwie nagraÂła tylko wywiad z Tymoszenko, a resztĂŞ robiÂła pod koniec roku ubiegÂłego :?
Czyli teraz ju¿ mamy 100% pewnoœÌ, ¿e program 'Dama Pik' jest nagrywany niemal na bie¿¹co i musimy byÌ przygotowani na czêste nieobecnoœci Anity :? Co¿¿¿¿¿¿¿ ... :? :? :? :? :? Jej wola :? :? :? :? Jej œwiadomy wybór :? :? :?
Pozostaje mieÌ nadziejê, ¿e przynajmniej wysokoœci¹ wyp³aty nadrabiaj¹ jej braki popularnoœci :? W koùcu autorski program, to autorski program - przelicznik zerowy po przecinku powinien mieÌ odpowiedni¹ d³ugoœÌ