Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

IntersujÂący to musiaÂł byĂŚ program, dziĂŞki za informacje :D Twoje sÂą chyba jedynymi dostĂŞpnymi :sad:
A teraz zmian nastroju.
Black Jack pisze:Przeczucie mi podpowiada, Âże nie bĂŞdzie jutro Anity :/
:mad: SÂłowa okazaÂły siĂŞ proroczymi :mad:
PiĂŞknie, super, po prostu bosko zobaczyĂŚ rĂłwnieÂż w ÂśrodĂŞ pana Poradka :]

Pani gwiazda zalicza jakiÂś wywiad z wielkÂą damÂą tego Âświata!
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nawet mi nie przypomianj tego ranak - cholera jestem tak zdenerwowany ... ba wÂściekÂły, ze litery mi siĂŞ mylÂą, ale mam najmniejszej ochoty ich poprawiaĂŚ :mad: :mad:
Czy to tak juÂż zawsze musi byĂŚ, Âże jak jeden tydzieĂą Anita intensywniej popracuje, to w drugim tygodniu znika na dobre ????!!!!! :evil:
To s¹ kpiny z niej, kpiny z nas :mad: ¯eby chocia¿ jeszcze powtarzali do znudzenia tê cholern¹ ''Damê Pik'', ale ¿eby nakrêciÌ odcinek o Steinbach nie by³o jej pó³ miesi¹ca na wizji, a wyemitowali go jedynie raz - paranoja :!: :mad:

A co bĂŞdzie dalej ???!!! DziÂś na zakoĂączenie popoÂłudniowych usÂłyszymy z ust Patrycji: ''i do zobaczenia jutro'', bo Anity BĂłg wie ile nie bĂŞdzie :roll: :mad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Och³on¹³em ju¿ z emocji. Telewizor nadal stoi na swoim miejscu. :D
Jednak na miejscu nie ma ANity :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nie, jednak nie och³on¹³em z emocji.
DziÂś na zakoĂączenie popoÂłudniowych usÂłyszymy z ust Patrycji: ''i do zobaczenia jutro'', bo Anity BĂłg wie ile nie bĂŞdzie
Black ty juÂż lepiej nic nie pisz, bo jeszcze Ci siĂŞ uda to wyczxarowaĂŚ
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

To jest pewne, jak w banku, Âże jutro w faktach Anity nie bĂŞdzie :] :evil:

Wiêc, ¿eby oderagowaÌ nerwy, jak co dzieù :wink: przeszukiwa³em zasoby internetowe w celu znalezienia choÌby najmniejszych nowych informacji o Anicie. Czêsto odnajdywa³em link, który jednak dopiero dziœ mnie zaciekawi³ na tyle, ¿e przejrza³em dok³adnie zawartoœÌ strony :D
Na tej stronie znalazÂłem oto takÂą informacjĂŞ:
Obrazek
KrĂłtkie objaÂśnienie do obrazka :wink:
Z tych informacji wynika, Âże w paÂździerniku 1997 roku w Playboy'u nr 59, z JustynÂą SteczkowskÂą na okÂładce, byÂło 5 fotek Anity :D
Nie gorszcie siĂŞ od razu :evil2: Spokojnie :D
Z objaœnieù literowych wynika, ¿e by³y to zdjêcia w ubraniu :/ :wink: Bo gdyby by³o inaczej, obok tej 5-tki sugeruj¹cej iloœÌ zdjêÌ, by³oby napisane T = topless, N - nago, a skoro jest przy nazwisku Anity cyfra bez liter to oznacza to zdjêcie w ubraniu :D

Teraz kwestia, czy to faktycznie prawda :roll: Czy to na pewno o naszÂą AnitĂŞ Werner chodzi :roll:
Ma ktoÂś moÂże adres do Mellera, moÂże on ma wglÂąd do archiwĂłw Playboy'a :?: :hyhy:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

MoÂże byÂś napisaÂł do autora tamtego posta czy o niÂą chodzi.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Po pierwsze nie sÂądzĂŞ, Âże wiedziaÂłby o kogo chodzi :?
Po drugie ten post byÂł pisany daaaawno temu :?

Hmmm... trzeba by pomyœleÌ o zamówieniu tego numeru... ale moja listonoszka obgada³aby mnie na ca³¹ okolicê :evil2: wêc nie wiem, czy ryzykowaÌ burzenie dobrej opinii :roll: :lol:
michaek
Bywalec
Bywalec

To sprĂłbuj zamĂłwiĂŚ przez jakiÂś dobry salon prasowy. Czasami, jesli majÂą dobre kontakty z kolopolterem, a kolporter z wydawca to jest szansa, Âże go dostaniesz.(Z KILKOMA TYTUÂŁAMI SPRAWDZIÂŁEM NA SOBIE.)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Playboy'owi maniacy :?
To jest pewne, jak w banku, Âże jutro w faktach Anity nie bĂŞdzie
SÂłowo siĂŞ rzekÂło :zalamany:
Anity jutro nie bĂŞdzie, Patrycja powiedziaÂła: ,,i do zobaczenia jutro ...'' :sad:

A na pocieszenie link ze strony http://iminiplus.prv.pl/sport_poranek.html to oczywiÂście reklama sportu w Poradku (podziĂŞkowania dla aero :D )
Na razie nie dziaÂła, ale moÂże niedÂługo :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie dziaÂła, to fakt :/
To sprĂłbuj zamĂłwiĂŚ przez jakiÂś dobry salon prasowy. Czasami, jesli majÂą dobre kontakty z kolopolterem, a kolporter z wydawca to jest szansa, Âże go dostaniesz.(Z KILKOMA TYTUÂŁAMI SPRAWDZIÂŁEM NA SOBIE.)
Hmmm... to trochê zbyt skomplikowane i niezbyt pewny efekt :roll: Ja bym próbowa³ z Mellerem ... Funcky, mo¿e za³o¿y³abyœ o nim w¹tek, oczywiœcie jako jego wielka fanka - mo¿e da³by siê nabraÌ :evil2: a póŸniej ³adnie poprosi³abyœ - jako jego fanka oczywiœcie :D o nr Playboy'a z Anit¹ :evil2:
¯¯¯aaaarrrrtttoooooowwaaaaa³³³³³³emmmmmm :smiech: :smiech: Wiem Funcky, ¿e nie powinienem przekraczaÌ pewnych granic ;(
Anity jutro nie bĂŞdzie, Patrycja powiedziaÂła: ,,i do zobaczenia jutro ...''
Po tym jak zdenerwowaÂłem siĂŞ rano, teraz juÂż nie mam siÂły ... no a tak w ogĂłle, to ja byÂłem na to przygotowany juÂż ... :roll: od bodaj piÂątku :? JakoÂś mnie to szczegĂłlnie nie zdziwiÂło :?
ÂŚmieszy mnie tylko, a wÂłaÂściwie to ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce, kiedy pomyÂślĂŞ, Âże jeszcze niecaÂły rok temu niektĂłrzy gotowi byli uwierzyĂŚ, Âże Anita juÂż w marcu zeszÂłego roku nagrywa, czy raczej przygotowuje autorski program, przy czym ona tak wÂłaÂściwie nagraÂła tylko wywiad z Tymoszenko, a resztĂŞ robiÂła pod koniec roku ubiegÂłego :?
Czyli teraz ju¿ mamy 100% pewnoœÌ, ¿e program 'Dama Pik' jest nagrywany niemal na bie¿¹co i musimy byÌ przygotowani na czêste nieobecnoœci Anity :? Co¿¿¿¿¿¿¿ ... :? :? :? :? :? Jej wola :? :? :? :? Jej œwiadomy wybór :? :? :?
Pozostaje mieÌ nadziejê, ¿e przynajmniej wysokoœci¹ wyp³aty nadrabiaj¹ jej braki popularnoœci :? W koùcu autorski program, to autorski program - przelicznik zerowy po przecinku powinien mieÌ odpowiedni¹ d³ugoœÌ :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Hmmm... to trochê zbyt skomplikowane i niezbyt pewny efekt :roll: Ja bym próbowa³ z Mellerem ... Funcky, mo¿e za³o¿y³abyœ o nim w¹tek, oczywiœcie jako jego wielka fanka - mo¿e da³by siê nabraÌ :evil2: a póŸniej ³adnie poprosi³abyœ - jako jego fanka oczywiœcie :D o nr Playboy'a z Anit¹ :evil2:
¯¯¯aaaarrrrtttoooooowwaaaaa³³³³³³emmmmmm :smiech: :smiech: Wiem Funcky, ¿e nie powinienem przekraczaÌ pewnych granic ;(
Ja myÂślĂŞ :<

A moÂże by tak na allegro :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

SÂą, sÂą nawet 2 linki :jupi: Tylko za cholerĂŞ nie mogĂŞ siĂŞ tam zarejstrowaĂŚ :/ :/

Playboy 1997

ChciaÂłbym zapytaĂŚ sprzedajÂących, czy to faktycznie nasza Anita w tym numerze ... no ale po cholerĂŞ mi wszystkie numery z 1997 roku :?: :roll:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A dzisiaj Anta byÂła na wizji. :P I nie mĂłwiĂŞ o reklamach. :D Anita byÂła dzisiaj w "Faktach" o 19.

Spokojnie, nie prowadzi³a ich. ;) S³apek przygotowa³ bardzo fajny materia³ o wiosennej ramówce TVN. No i nie mog³o zabrakn¹Ì o tym, ¿e "Fakty popo³udniowe" bêd¹ o 16. Dali pocz¹tek (jeszcze tych na siedz¹co, mo¿e takie bêd¹ od marca, oby nie). Koùcówka czo³ówki, lot kamery i wreszcie Anita Werner przez kilka chwil.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

=''Marcin''Âże "Fakty popoÂłudniowe" bĂŞdÂą o 19
NaprawdĂŞ :wow: :smiech:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie czepiaj siĂŞ, juÂż skasowaÂłem poprawiÂłem i wkleiÂłem. :D

Ostatni raz Anita Werner o 19 goœci³a podczas wieczoru wyborczego podczas II tury wyborów prezydenckich. Czyli niemal pó³ roku temu.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Nie czepiaj siĂŞ, juÂż skasowaÂłem poprawiÂłem i wkleiÂłem. :D

A o ile Âżycie byÂłoby Âłatwiejsze, gdyby byÂła przywrĂłcona funkcja ''edit'' :]

Ostatni raz Anita Werner o 19 goœci³a podczas wieczoru wyborczego podczas II tury wyborów prezydenckich. Czyli niemal pó³ roku temu.

Wow, ale czêstotliwoœÌ :evil:
Ju¿kiedyœ pisaliœcie, ¿e by³ w g³ównych fragment popo³udniowych z siedz¹c¹ Anit¹ przy okazji jesiennej ramówki, jak widaÌ dali ten sam materia³, wiêc nie wysilili siê :?
ODPOWIEDZ