CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże ten post bĂŞdzie dÂługi

Jestem po lekturze wywiadu ( przeczytaÂłam uwaÂżnie, kilka razy :tanczy: ) CaÂły czas pozostaje pod ogromnym wraÂżeniem, jestem rozemocjonowana i bardzo szczĂŞÂśliwa z tego powodu , Âże w koĂącu Sylwii udaÂło siĂŞ namĂłwiĂŚ PawÂła na zwierzenia :brawa: Moje uczucia podczas lektury zmieniaÂły siĂŞ jak w kalejdoskopie

od radoÂści po wzruszenie

DowiedziaÂłam siĂŞ wielu nowych rzeczy o moim ulubieĂącu, ale po kolei. StudiowaÂł dziennikarstwo, twierdzi, Âże nie ma siĂŞ czym chwaliĂŚ, dla mnie to rewelacja, poniewaÂż o tym nie wiedziaÂłam. Natomiast o tym, Âże PaweÂł pracowaÂł w radio wiedziaÂłam, ale nie sÂądziÂłam, Âże to aÂż tak dÂługo trwaÂło

InteresujÂąca sprawa z tym reporterem dyÂżurnym w trĂłjce :mhm: powinni coÂś takiego w tvn24 wprowadziĂŚ :mhm: ale czy odwaÂżyÂłabym siĂŞ zadzwoniĂŚ i porozmawiaĂŚ z PawÂłem to juÂż inna sprawa :rozglada: Funcky

PaweÂł doszedÂł do takiego samego wniosku jak my juÂż dawno temu

twierdzi, Âże znacznie lepiej idzie mu mĂłwienie z gÂłowy niÂż czytanie z promptera
Nie rozumiem zupeÂłnie pani minister Fotygi, jak moÂżna nie chcieĂŚ porozmawiaĂŚ z tak miÂłym i czarujÂącym panem redaktorem :nie: Czy mi siĂŞ wydaje, czy wyczuwam u PawÂła nutkĂŞ tĂŞsknoty za spektakularnymi akcjami w jego karierze dziennikarskiej :rozglada:
A teraz trochĂŞ powaÂżniej :? PaweÂł wspomina teÂż poÂżar sprzed roku , to byÂło gdzieÂś pod WarszawÂą, pamiĂŞtam to dokÂładnie. PadaÂł Âśnieg, byÂł mrĂłz, a on caÂły dzieĂą ÂłamiÂącym siĂŞ ze wzruszenia gÂłosem, chyba ze Âłzami w oczach opowiadaÂł o tej wielkiej tragedii
Jest w tym wywiadzie coÂś, co trochĂŞ mnie martwi
(…) I wtedy byÂło to doÂświadczenie g³êbszego kontaktu z tÂą drugÂą stronÂą. Tutaj kontakt ten jest trochĂŞ zaburzony. Tak naprawdĂŞ to jeÂśli ten kontakt jest, to ludzie mniej zwracajÂą uwagĂŞ na rzeczy, ktĂłre mnie siĂŞ wydajÂą istotne, czyli odnoszÂące siĂŞ do moich materia³ów, mojej pracy, a zwracajÂą uwagĂŞ bardziej na formĂŞ, np. na to, Âże wÂłosy byÂły potargane, a tu cos z tyÂłu przejechaÂło, albo wyjechaÂło itd… (…)
Nie znam siĂŞ zbyt dobrze na dziennikarstwie :? i chyba nigdy PaweÂł nie bĂŞdzie ze mnie, jako swojej fanki, zadowolony :?
(…) Ale to teÂż specyfika telewizji, Âże wszystko jest bardziej powierzchowne i obrazkowe. (…)
TrochĂŞ to pocieszajÂące jest

Ale czyÂż nie lepiej siĂŞ patrzy kiedy pan prezenter ma wspaniale uÂłoÂżone wÂłosy, a chociaÂżby tak jak dzisiaj :szalony:
SposĂłb zdobywania przez PawÂła informacji, niby prosty:
Tradycyjny. JadĂŞ i oglÂądam, albo dzwoniĂŞ i pytam. 
A ile z tego interesuj¹cych rzeczy póŸniej powstaje :tanczy:
O nas, fanĂłw, Sylwia teÂż nie zapomniaÂła zapytaĂŚ
- Czy posiadanie duÂżego grona fanĂłw, ktĂłrzy piszÂą emaile, jest dla Pana bardziej wsparciem, czy obci¹¿eniem…
Nie mam tego problemu, naprawdĂŞ.
:uhh: A czy chciaÂłby pan mieĂŚ? :szalony:
- NaprawdĂŞ maÂło piszÂą?
Nie, ale nie jest to jakoÂś tak, Âżebym lawinowo byÂł zasypywany mailami.
A jak ju¿ ktoœ napisze to nie chce mi siê odpisywaÌ :devil: Widzisz Funcky mia³am racjê pisz¹c jakiœ czas temu, ¿e trzeba zacz¹Ì hurtowo pisaÌ
TakÂże tu nie mam takich wielkich doÂświadczeĂą.
PozwolĂŞ sobie zatem powtĂłrzyĂŚ pytanie
a czy chciaÂłby pan mieĂŚ? :szalony:
Wreszcie pytanie o najÂładniejszÂą prezenterkĂŞ

po przeczytaniu odpowiedzi uÂśmiech dÂługo nie schodziÂł mi z twarzy

Jak ³adnie i zgrabnie z tego wybrn¹³:
Mnie siĂŞ wszystkie podobajÂą. NaprawdĂŞ :szalony: Dalsze tÂłumaczenie, mam na myÂśli to, Âże kaÂżda kobieta ma urok inaczej rozÂłoÂżony

jest po prostu zniewalajÂące :szalony:
PodsumowujÂąc :rozglada: PaweÂł to miÂły ( nic odkrywczego :szalony: ) i zadowolony ze swojej pracy, czÂłowiek :tanczy: Szkoda tylko, Âże przez to,, iÂż ma ciekawÂą i zajmujÂącÂą pracĂŞ, ma maÂło czasu dla rodziny :? PostanowiÂłam, Âże juÂż nie bĂŞdĂŞ tak mocno narzekaĂŚ, kiedy PawÂła nie bĂŞdzie w pracy ale czy dÂługo wytrwam w postanowieniu :rozglada: CieszĂŞ siĂŞ, ze nie tylko mi podobaÂł siĂŞ wywiad

Sylwia jeszcze raz dziĂŞki za wszystko :*