Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

D¿astina pisze:Odcisn¹³, odcisn¹³ :D w ostatniej czêœci M24h by³ jego materia³ dotycz¹cy inwigilacji koœcio³a w czasach prl-u.
Nie wiem, co w tym czasie musiaÂłem takiego pochÂłaniajÂącego mnie bez reszty robiĂŚ, Âże aÂż przegapiÂłem ten materiaÂł :> :red:
A teraz czekam na serwisy nocne, PaweÂł juÂż siĂŞ przygotowuje :tanczy:
Grzeczne dzieci, w tym oczywiÂście ja :devil: , o tej porze juÂż smacznie ÂśpiÂą :aniol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Grzeczny chÂłopczyku :lol: dziÂś moÂżesz nadrobiĂŚ stratĂŞ wczorajszego wieczoru :D PaweÂł po piĂŞtnastej zasiadÂł za biurkiem :tanczy: Taki powaÂżny dzisiaj......i taki przystojny :szalony:
Pozostaje czekaĂŚ na kolejne serwisy :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina pisze:Grzeczny chÂłopczyku :lol: dziÂś moÂżesz nadrobiĂŚ stratĂŞ wczorajszego wieczoru :D PaweÂł po piĂŞtnastej zasiadÂł za biurkiem :tanczy:
Grzeczna dziewczynka, ktĂłra wczoraj teÂż nie widziaÂła PawÂła, teÂż z przyjemnoÂściÂą dzisiaj nadrobi zalegÂłoÂści :D Ale tylko do wieczorynki ;(

Na tvn24 pomyÂłka - napisali, Âże o 16:30 raport popoÂłudniowy poprowadzi PaweÂł :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
cfc_champion
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: cfc_champion »

Ogl¹da³em dziœ r. popo³udniowy z Paw³em. I choÌ czêsto siê myli to mo¿e faktycznie nie jest taki z³y :mhm:, ale na pewno nie nale¿y do moich ulubionych prezenterów. I wci¹¿ podtrzymuje, ¿e mówi jakby mu mia³o brakn¹Ì czasu...
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..miaÂłem tu nic nie dawaĂŚ za to Âże PaweÂł przekrĂŞciÂł nazwisko Agatki :nie:
..ale dziĂŞki temu Agatka tak piĂŞknie siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła :)

..proszĂŞ macie PawÂła ÂŁukasiaka :devil:
:arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Mam dla Was niespodziankĂŞ... eee, ÂżadnÂą niespodziankĂŞ.
RozmawiaÂłam z P. ÂŁukasikiem, a rozmowĂŞ w wersji tekstowej moÂżna przeczytaĂŚ, na >>>tej stronie<<<
Pozdrawiam :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukasiak, ÂŁukasikowski :lol: i tak, i tak Âładnie :D Wybacz PawÂłowi tĂŞ pomyÂłkĂŞ ;) ale to pewnie dlatego, Âże jego fanka nie mogÂła go dziÂś zbyt uwaÂżnie oglÂądaĂŚ :? A tak siĂŞ cieszyÂłam na ten jego dzisiejszy dyÂżur :? Bunt domownikĂłw :uhh: a tak Âładnie mi szÂło do tej pory okupowanie telewizora :uhh: CoÂś tam jednak widziaÂłam, np. jak miÂło sobie rozmawiaÂł z koleÂżankami, i z kolegÂą, z redakcji regionalnych :D W jednym serwisie byÂła teÂż rozmowa z jakimÂś profesorem, nazwiska nie pamiĂŞtam :/ Panowie dyskutowali o tym, jak moÂżnaby zapobiegaĂŚ przemocy wobec dzieci. Temat smutny :? ale niestety ostatnio czĂŞsto obecny :?
:uhh: Nie wiem czy bĂŞdzie mi dane ÂśledziĂŚ ciÂąg dalszy dyÂżyru PawÂła :uhh:
cfc_champion pisze:OglÂądaÂłem dziÂś r. popoÂłudniowy z PawÂłem. I choĂŚ czĂŞsto siĂŞ myli
:> Przypomnij mi te inne pomyÂłki :mhm: bo oprĂłcz tej wpadki z nazwiskiem Agatki, ktĂłra zostaÂła zresztÂą bÂłyskawicznie naprawiona :) innych nie kojarzĂŞ :mhm:
to moÂże faktycznie nie jest taki zÂły :mhm:
Hej mĂłgÂłbyÂś siĂŞ w koĂącu zdecydowaĂŚ :> [/quote]
ale na pewno nie naleÂży do moich ulubionych prezenterĂłw.
A to juÂż TwĂłj problem, z ktĂłrym sam siĂŞ musisz uporaĂŚ ;) Jest wiele sposobĂłw, Âżeby temu zaradziĂŚ ;)
I wci¹¿ podtrzymuje, ¿e mówi jakby mu mia³o brakn¹Ì czasu...
:lol: Dobrze, Âże chociaÂż tego jesteÂś pewien :lol:
A ja podtrzymuje :rozglada: Âże uwielbiam tego reportera i prezentera :szalony:

[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 7:29 pm ]
ÂŁukasiak, ÂŁukasikowski :lol: i tak, i tak Âładnie :D Wybacz PawÂłowi tĂŞ pomyÂłkĂŞ ;) ale to pewnie dlatego, Âże jego fanka nie mogÂła go dziÂś zbyt uwaÂżnie oglÂądaĂŚ :? A tak siĂŞ cieszyÂłam na ten jego dzisiejszy dyÂżur :? Bunt domownikĂłw :uhh: a tak Âładnie mi szÂło do tej pory okupowanie telewizora :uhh: CoÂś tam jednak widziaÂłam, np. jak miÂło sobie rozmawiaÂł z koleÂżankami, i z kolegÂą, z redakcji regionalnych :D W jednym serwisie byÂła teÂż rozmowa z jakimÂś profesorem, nazwiska nie pamiĂŞtam :/ Panowie dyskutowali o tym, jak zapobiegaĂŚ przemocy wobec dzieci. Temat smutny :? ale niestety ostatnio czĂŞsto obecny :?
:uhh: Nie wiem czy bĂŞdzie mi dane ÂśledziĂŚ ciÂąg dalszy dyÂżyru PawÂła :uhh:
cfc_champion pisze:OglÂądaÂłem dziÂś r. popoÂłudniowy z PawÂłem. I choĂŚ czĂŞsto siĂŞ myli
:> Przypomnij mi te inne pomyÂłki :mhm: bo oprĂłcz tej wpadki z nazwiskiem Agatki, ktĂłra zostaÂła zresztÂą bÂłyskawicznie naprawiona :) innych nie kojarzĂŞ :mhm:
to moÂże faktycznie nie jest taki zÂły :mhm:
Hej mĂłgÂłbyÂś siĂŞ w koĂącu zdecydowaĂŚ :> [/quote]
ale na pewno nie naleÂży do moich ulubionych prezenterĂłw.
A to juÂż TwĂłj problem, z ktĂłrym sam siĂŞ musisz uporaĂŚ ;) Jest wiele sposobĂłw, Âżeby temu zaradziĂŚ ;)
I wci¹¿ podtrzymuje, ¿e mówi jakby mu mia³o brakn¹Ì czasu...
:lol: Dobrze, Âże chociaÂż tego jesteÂś pewien :lol:
A ja podtrzymuje :rozglada: Âże uwielbiam tego reportera i prezentera :szalony:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Przeczytajcie koniecznie najlepszy jest watek o fanach :rydzyk:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Przeczytajcie koniecznie najlepszy jest watek o fanach :rydzyk:
Adaœ, ca³y wywiad jest œwietny :tanczy: A Sylwia to cudotwórca :D dokona³a czegoœ co do niedawna wydawa³o mi siê niemo¿liwe ;) Sylwia dziêki za wywiad :* i za ca³¹ resztê ;)
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A wypowiem sie na temat PawÂła bo jeszcze tego nie czyniÂłem.Bardzo fajnie siĂŞ oglada serwisy,ktĂłre prowadzi.MĂłwi pÂłynnie i ma fajnÂą barwe gÂłosu takÂą lekko powaÂżnÂą.Z tego co wiem od nie dawna wystĂŞpuje za stoÂłem prezenterskim wiĂŞc tym bardziej duÂże brawa bo moÂże byĂŚ tylko lepiej.Nie jestem jakims wielkim fanem Jego ale widzĂŞ,Âże ma ich sporo to teÂż o czyms swiadczy :spiewa:
Mo¿e jest coœ takiego,¿e mowi jakby Mu mia³o brakn¹Ì czasu ale myœle ,¿e to jest nieswiadome..mi to nie przeszkadza,taka jego natura.Inni znowu mówia wolno i dok³adnie jak np.J.Kryùska..zale¿y co siê komu podoba..
Fajny wywiadzik,dziĂŞki :spiewa:
Ok wystarczy bo uÂśniecie :aniol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..fajny wywiadzik 8)

..moÂżna wielu rzeczy o Pawle siĂŞ dowiedzieĂŚ - kto by pomyÂślaÂł Âże tyle lat pracowaÂł w radiu :o

..no i dziewczyny musicie chyba dwoiĂŚ siĂŞ i troiĂŚ Âżeby zasypywaĂŚ PawÂła w przyszÂłoÂści lawinÂą listĂłw :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże ten post bĂŞdzie dÂługi ;) Jestem po lekturze wywiadu ( przeczytaÂłam uwaÂżnie, kilka razy :tanczy: ) CaÂły czas pozostaje pod ogromnym wraÂżeniem, jestem rozemocjonowana i bardzo szczĂŞÂśliwa z tego powodu , Âże w koĂącu Sylwii udaÂło siĂŞ namĂłwiĂŚ PawÂła na zwierzenia :brawa: Moje uczucia podczas lektury zmieniaÂły siĂŞ jak w kalejdoskopie :lol: od radoÂści po wzruszenie :P DowiedziaÂłam siĂŞ wielu nowych rzeczy o moim ulubieĂącu, ale po kolei. StudiowaÂł dziennikarstwo, twierdzi, Âże nie ma siĂŞ czym chwaliĂŚ, dla mnie to rewelacja, poniewaÂż o tym nie wiedziaÂłam. Natomiast o tym, Âże PaweÂł pracowaÂł w radio wiedziaÂłam, ale nie sÂądziÂłam, Âże to aÂż tak dÂługo trwaÂło :shock: InteresujÂąca sprawa z tym reporterem dyÂżurnym w trĂłjce :mhm: powinni coÂś takiego w tvn24 wprowadziĂŚ :mhm: ale czy odwaÂżyÂłabym siĂŞ zadzwoniĂŚ i porozmawiaĂŚ z PawÂłem to juÂż inna sprawa :rozglada: Funcky ;) PaweÂł doszedÂł do takiego samego wniosku jak my juÂż dawno temu :D twierdzi, Âże znacznie lepiej idzie mu mĂłwienie z gÂłowy niÂż czytanie z promptera ;)
Nie rozumiem zupeÂłnie pani minister Fotygi, jak moÂżna nie chcieĂŚ porozmawiaĂŚ z tak miÂłym i czarujÂącym panem redaktorem :nie: Czy mi siĂŞ wydaje, czy wyczuwam u PawÂła nutkĂŞ tĂŞsknoty za spektakularnymi akcjami w jego karierze dziennikarskiej :rozglada:
A teraz trochĂŞ powaÂżniej :? PaweÂł wspomina teÂż poÂżar sprzed roku , to byÂło gdzieÂś pod WarszawÂą, pamiĂŞtam to dokÂładnie. PadaÂł Âśnieg, byÂł mrĂłz, a on caÂły dzieĂą ÂłamiÂącym siĂŞ ze wzruszenia gÂłosem, chyba ze Âłzami w oczach opowiadaÂł o tej wielkiej tragedii ;(
Jest w tym wywiadzie coÂś, co trochĂŞ mnie martwi
(…) I wtedy byÂło to doÂświadczenie g³êbszego kontaktu z tÂą drugÂą stronÂą. Tutaj kontakt ten jest trochĂŞ zaburzony. Tak naprawdĂŞ to jeÂśli ten kontakt jest, to ludzie mniej zwracajÂą uwagĂŞ na rzeczy, ktĂłre mnie siĂŞ wydajÂą istotne, czyli odnoszÂące siĂŞ do moich materia³ów, mojej pracy, a zwracajÂą uwagĂŞ bardziej na formĂŞ, np. na to, Âże wÂłosy byÂły potargane, a tu cos z tyÂłu przejechaÂło, albo wyjechaÂło itd… (…)
Nie znam siĂŞ zbyt dobrze na dziennikarstwie :? i chyba nigdy PaweÂł nie bĂŞdzie ze mnie, jako swojej fanki, zadowolony :?
(…) Ale to teÂż specyfika telewizji, Âże wszystko jest bardziej powierzchowne i obrazkowe. (…)
TrochĂŞ to pocieszajÂące jest :) Ale czyÂż nie lepiej siĂŞ patrzy kiedy pan prezenter ma wspaniale uÂłoÂżone wÂłosy, a chociaÂżby tak jak dzisiaj :szalony:
Sposób zdobywania przez Paw³a informacji, niby prosty: Tradycyjny. Jadê i ogl¹dam, albo dzwoniê i pytam. :D A ile z tego interesuj¹cych rzeczy póŸniej powstaje :tanczy:
O nas, fanĂłw, Sylwia teÂż nie zapomniaÂła zapytaĂŚ :lol2:
- Czy posiadanie duÂżego grona fanĂłw, ktĂłrzy piszÂą emaile, jest dla Pana bardziej wsparciem, czy obci¹¿eniem…
Nie mam tego problemu, naprawdĂŞ.
:uhh: A czy chciaÂłby pan mieĂŚ? :szalony:
- NaprawdĂŞ maÂło piszÂą?
Nie, ale nie jest to jakoÂś tak, Âżebym lawinowo byÂł zasypywany mailami.
A jak ju¿ ktoœ napisze to nie chce mi siê odpisywaÌ :devil: Widzisz Funcky mia³am racjê pisz¹c jakiœ czas temu, ¿e trzeba zacz¹Ì hurtowo pisaÌ :lol: :lol: :lol:
TakÂże tu nie mam takich wielkich doÂświadczeĂą.
PozwolĂŞ sobie zatem powtĂłrzyĂŚ pytanie :D a czy chciaÂłby pan mieĂŚ? :szalony:

Wreszcie pytanie o naj³adniejsz¹ prezenterkê :lol2: po przeczytaniu odpowiedzi uœmiech d³ugo nie schodzi³ mi z twarzy :lol2: Jak ³adnie i zgrabnie z tego wybrn¹³: Mnie siê wszystkie podobaj¹. Naprawdê :szalony: Dalsze t³umaczenie, mam na myœli to, ¿e ka¿da kobieta ma urok inaczej roz³o¿ony :lol2: jest po prostu zniewalaj¹ce :szalony:
PodsumowujÂąc :rozglada: PaweÂł to miÂły ( nic odkrywczego :szalony: ) i zadowolony ze swojej pracy, czÂłowiek :tanczy: Szkoda tylko, Âże przez to,, iÂż ma ciekawÂą i zajmujÂącÂą pracĂŞ, ma maÂło czasu dla rodziny :? PostanowiÂłam, Âże juÂż nie bĂŞdĂŞ tak mocno narzekaĂŚ, kiedy PawÂła nie bĂŞdzie w pracy ale czy dÂługo wytrwam w postanowieniu :rozglada: CieszĂŞ siĂŞ, ze nie tylko mi podobaÂł siĂŞ wywiad :D Sylwia jeszcze raz dziĂŞki za wszystko :*
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Wow Dzasta :) Tyle razy powtĂłrzyÂłaÂś moje imiĂŞ, ze aÂż mi miÂło ;d

Wiecie, ze ja lubiĂŞ Fanom dziennikarzy, w wiĂŞkszoÂści miÂłych i ciekawych ludzi lubiĂŞ robiĂŚ niespodzianki :) Nawet nie wiecie, jaka to jest satysfakcja, Âże sie coÂś zrobiÂło, tak drobnego, ale jednak, dla ludzi ;)

Wtedy czujĂŞ, Âże moje "dziennikarzowanie" ma jakiÂś sens ;)

W ogĂłle PaweÂł to ciekawy i to bardzo i inteligentny czÂłowiek ;)
Nie wierzyÂł mi, ze mi sie dobrze z Nim rozmawiaÂło ;d ALe to juÂż inna bajka ;)

Ale caÂły wywiad wyszedÂł w miarĂŞ i realy trochĂŞ siĂŞ przyÂłoÂżyÂłam, Âżeby to Wam przygotowaĂŚ :) I opÂłacaÂło siĂŞ...

Ja rĂłwnieÂż dziĂŞkujĂŞ :)

P.S. Taka ciekawostka: PaweÂł do tej pory zna na pamiĂŞĂŚ ten numer ;) Serio podyktowaÂł mi go z pamiĂŞci ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże ten post bĂŞdzie dÂługi ;)
Trudno Ci siĂŞ dziwiĂŚ :D Wiem, jakie emocje towarzyszÂą fanowi, w ktĂłrego rĂŞce wpadnie dÂługo oczekiwany wywiadzik :tanczy: Faktycznie bardzo wiele interesujÂących detali moÂżna z wywiadu wyÂłowiĂŚ.
InteresujÂąca sprawa z tym reporterem dyÂżurnym w trĂłjce :mhm: powinni coÂś takiego w tvn24 wprowadziĂŚ :mhm: ale czy odwaÂżyÂłabym siĂŞ zadzwoniĂŚ i porozmawiaĂŚ z PawÂłem to juÂż inna sprawa :rozglada:
MoÂże PaweÂł kiedyÂś SzkÂło poprowadzi :lol: LiniĂŞ byÂście z Funcky zablokowaÂły :devil:
Nie znam siĂŞ zbyt dobrze na dziennikarstwie :? i chyba nigdy PaweÂł nie bĂŞdzie ze mnie, jako swojej fanki, zadowolony :?
DÂżastina, gÂłowa do gĂłry :D PrzecieÂż nikt nam nie kaÂże byĂŚ expertami od dziennikarstwa. My mamy swoich osobistych expertĂłw, ktĂłrym ufamy i ktĂłrych chcemy sÂłuchaĂŚ, bo to co mĂłwiÂą daje nam satysfakcjĂŞ :) A recenzujemy ich pracĂŞ na tyle, na ile potrafimy, czy im siĂŞ to podoba, czy nie :devil:
wreszcie pytanie o naj³adniejsz¹ prezenterkê :lol2: po przeczytaniu odpowiedzi uœmiech d³ugo nie schodzi³ mi z twarzy :lol2: Jak ³adnie i zgrabnie z tego wybrn¹³:
Bardzo dyplomatycznie :lol: Delikatnie i z klasÂą - nie uraziÂł Âżadnej koleÂżanki 8)
Nie wierzyÂł mi, ze mi sie dobrze z Nim rozmawiaÂło ;d
Ach ta skromnoœÌ pracownikow tvn24 :D
Sylwia jeszcze raz dziĂŞki za wszystko :*
Sylwia jest wielka 8) MÂłoda wojowniczka 8) MyÂślĂŞ, Âże jeszcze w przyszÂłoÂści o niej usÂłyszymy :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Jezusicku ile dÂługaÂśnych postĂłw.

Ciekawe Czy DÂżastinka dobÂże spaÂła w nocy :spiewa: :spiewa:

Wywiad naprawdĂŞ mi sie podobaÂł i wielkie gratulacje dla autorki :brawa: :brawa:

Wiadomo przynajmiej dlaczego Pawcio bacznÂą uwagĂŞ zwraca na grzywkĂŞ :spiewa:
ODPOWIEDZ