[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!
Wykorzystali wiele materiałów przygotowanych spacjalnie na finał + kilka z castingów z Władzią i Ronaldem no i była początkowa choreografia a do jutra nowej nie ułożą....
Właśnie leciał scroll - przyczyną awarii był wóz transmisyjny, a TVN serdecznie przeprasza. 

Nie wiem jak się przełoży na jutrzejszą oglądalność finału, ale po tylu reklamach "Niani", "Superkina" itp. to oglądalnośc tych filmów powinna być ogromnaAdrian ;P pisze:Ciekawe jak to przełoży się na oglądalność

Materiały pewnie jutro powtórzą... Choreografie pewnie też
Przynajmniej więcej kasy zarobią, bo linie już są otwarte.
Co do choreoagrfii - pewnie zatańczą jakieś dziewczyny z EDS-u, raczej nie będą pokazywali tego samego.
Co do choreoagrfii - pewnie zatańczą jakieś dziewczyny z EDS-u, raczej nie będą pokazywali tego samego.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
No to produkcja YCD ma dziś ciężką noc...
Mam nadzieję, że puszczą jutro jakiś dowcipny i fajny materiał o dzisiejszej wpadce! 

Jak już przełożyli to mogli to zrobić na piątek o 20:00 albo sobotę o 20:30 

Tak i teraz zaczną się kolejne propozycje na kiedy mogli przenieść program... :/ Będzie jak najszybciej, czyli jutro o 21.30 i żadne spekulacje tego nie zmienią!
Czyli nie będzie ''Szpiega''...
Takie osoby są wśród nas.maxxx pisze:Ciekawe czy są takie osoby,które siedzą przed tvnem i sobie myślą:kurde czemu te reklamy takie długie

-
- Fan Forum
- Kontakt:
W taki dzień taka wpadka szok!! To tylko podoba się pudelkom itd. bo już mają o czym pisać. No cóż dobrze, że przełożyli a nie kontynuowali w rodzących się bólach. Za to Kinga dziś będzie miała nową kreację 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Na stronie AKPA.pl są zdjęcia z wczorajszej naprawy i awarii wozu transmisyjnego TVN