Moderator: Łukasz
Każdy ogląda to co lubi. Jednak poinformuj swoją mamę, że niedługo będzie musiała się pożegnać z Polsatem Zdrowie i Uroda na rzecz Polsat Cafe. I od razu uprzedzam - stacja będzie odbiegać programowo od tych z TVN Style - po prostu zkobiety znajdą tam filmy, poradniki i podobno nawet serial produkcji polskiej. Wiadomo na pewno, że taki serial wystartuje w Polsat Play. Radzę także przed opiniami zapoznać się z ofertą programową tych dwóch nowych stacji tematycznych Polsatu... I nie wiem czy tym fanobojstwem chcesz się podlizać tutaj innym? Chodzi i o Twoje poprzednie wypowiedzi.Moja mama oglądała niegdyś TVN Style jednak teraz przerzuciła się na Polsat Zdrowie i Uroda (Polsat Cafe). Nie wiem dlaczego :mhm: ... :o
Przepraszam, może ktoś z szanownej młodzieży powie mi , który "hit" Rubika nie pozwala usiedzieć na miejscu ( nie mówię tu o gwałtownym łapaniu pilota, w celu zmiany programu ) :> :> :> Jestem prawie pewien, że wśród tych "niezapomnianych" znajdzie się jeden z "hitów" WiśniewskiegoOd Fogga po Rubika, od Karin Stanek po Reni Jusis. Przedwojenna muzyka rozrywkowa, jazzowe klasyki, big bitowe standardy. Przeboje lat osiemdziesiątych, dziewięćdziesiątych oraz hity XXI wieku, które nie pozwalają usiedzieć na miejscu.
http://www.plejada.pl/3,5992,news,1,1,u ... tykul.htmlPlejada dementuje pogłoski, jakoby wśród zaproszonych gości miał znaleźć się również Marek Niedźwiedzki. Jeden z najznakomitszych prezenterów radiowych, owszem, pojawi się w programie „66 niezapomnianych…”, ale w jego kolejnej części – Ikonach popkultury. Możemy też zdradzić, że wystąpi tam nie tylko jako komentator…
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość