Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

kamuii pisze:sorry krasu i tak musze to napisac
jak ci debile mogli jej odebrac weekendowe fakty ? ¿eby jeszcze nie na ¿ecz tego imbecyla albo ¿eby on by³ w pi¹tek a Anita w weekend to bym zrozumia³a ale tak ? BRAWO panie WAlter teraz to ju¿ chyba bêde mog³a zebraÌ doœÌ ludzi do klubu anty fanów kretyna m³odego waltera !!! Proponuje wogole Anite i Marcina wywaliÌ a na ich miejsce wasdzic Kajdanowicza i szczuke sooper sukces murowany
Taki post jest dopuszczalny. WiĂŞc "sorry" niepotrzebne :wink: Przynajmniej daÂłaÂś jakiÂś pomysÂł i coÂś dodaÂłaÂś i jest w miarĂŞ dÂługi i coÂś zawiera. Mi chodzi o posty, w ktĂłrych nie ma nic innego jak tylko POCZÂĄTEK --> Huuuuuuuraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Jutro Anitka :lol: :lol: :lol: <--- KONIEC POSTU
Rozumiem, Âże moÂżna tak raz napisaĂŚ. Ale nie za kaÂżdym razem, gdy skoĂączÂą siĂŞ fakty i wiadomo juÂż kto bĂŞdzie w dniu nastĂŞpnym. PrzecieÂż moÂżna rozmawiaĂŚ w sposĂłb zbliÂżony do ostatniego posta kamuii w tym temacie i coÂś od siebie dodaĂŚ, a nie 10 post w ktĂłrym jest dokÂładnie to samo i ktĂłry nic a nic nie wnosi do dyskusji i na ktĂłrego notabele nie da siĂŞ odpowiedzieĂŚ :?
Black Jack '62 pisze:Ja mogĂŞ w ogĂłle nie pisaĂŚ!
W ten sposób mówi moja 13 letnia bratanica :? Ludzie. Przestaùcie siê zachowywaÌ jak dzieci. Mia³em siê tego przestraszyÌ :?: :!: Chcia³eœ wywo³aÌ litoœÌ, œmiech, strach czy po prostu mia³ebym Ciê przeprosiÌ, ¿e siê czepiam, a tobie "Wielkiemu-Fanowi-Anity-Werner" siê to nie podoba :?: Serwis TVN.personal.pl jest ca³kowicie darmowy dla zwiedzaj¹cych i darmowe jest tak¿e Forum na którym mozna powymieniaÌ siê pogl¹dami z ciekawymi ludŸmi o podobnych zainteresowaniach; chcesz - piszesz, nie chcesz - nie piszesz, obie opcje nic nie kosztuj¹, jedyne co to trzeba przestrzegaÌ regulaminu - wybór nale¿y tylko i wy³¹cznie do Forumowiczów - Administracja w takie wybory siê nie wtr¹ca. Jestem tu od pomagania forumowiczom w trochê innych kwestiach 8)
Pozdrawiam - KRASU 8)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Anity nie byÂł od 1 sierpnia i jak raz ktoÂś napisaÂł, ze jutro Anitka w faktach to nie rĂłbmy z tego wielkiej tragedi a poza tym w tematach o Anicie rozmawia siĂŞ o Anicie wiĂŞc co jest niestosownwgo w napisaniu, Âże jutro po raz pierwszy od kilku tygodni bĂŞdzie Anitka.
NaprwdĂŞ czytaÂłem nie raz bardziej bezsensowne posty(choĂŚ posty o Anitce bezsensowne nie sÂą nigdy)
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Jak bezsensowne by nie by³y chodzi o to, ¿eby nie pisaÌ ich po 10 razy :!: I nie zmuszajcie mnie bym zacz¹³ luiczyÌ, bo nie mam na to czasu :roll:
Pozdrawiam - KRASU 8)
kawiocha

Post autor: kawiocha »

A co byÂście powiedzieli na to, Âżeby napisaĂŚ do TVN24 petycjĂŞ?
I moÂżnaby zaproponowaĂŚ Lisowi zaproszenie Anity do Polsratu, ktĂłry obecnie jest pochrzaniony i be, a po Jej przyjÂściu byÂłby wspaniaÂły i jedyny.

Co Wy na to?
I CZY £UKASZ MÓG£BY WCISN¡Æ NA STRONÊ POCZ¡TEK I KONIEC FAKTÓW Z Anitk±? :?:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ten caÂły tvn to chyba trzeba wysadziĂŚ w powietrze. :twisted: :twisted:
Za grosz nie majÂą szacunku do ludzi tylko do swoich zasranych portfeli.

Pod tvn-em to chyba trzeba zrobiĂŚ jakiÂś protest a nie tylko petycje.
Oni tak naprawdê widzów maj¹ g³êboko w powa¿aniu.

A tak a propo witam ciĂŞ kawiocho po dÂługiej nieobecnoÂści.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Krasu pisze:
W ten sposób mówi moja 13 letnia bratanica :? Ludzie. Przestaùcie siê zachowywaÌ jak dzieci. Mia³em siê tego przestraszyÌ :?: :!: Chcia³eœ wywo³aÌ litoœÌ, œmiech, strach czy po prostu mia³ebym Ciê przeprosiÌ, ¿e siê czepiam, a tobie "Wielkiemu-Fanowi-Anity-Werner" siê to nie podoba :?:
Nie, nie! Ja tylko nie lubiĂŞ byĂŚ karcony!
I musisz mnie zrozumieÌ, moj¹ z³oœÌ i rozgoryczenie!
Nigdy nie przeÂżywaÂłeÂś czegoÂś podobnego?
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Nie w stosunku do kogoœ kogo nigdy nie pozna³em. Poza tym nie mói³êm nic kiedy zacz¹³em pisaÌ takie posty. Ale teraz kiedy ju¿ ka¿dy zna twoje zdanie jest to zwyk³e nabijanie. Chodzi mi o to, abyœ pisa³ o tym czego jeszcze nie pisa³eœ, a nie kolejny post prawie s³owo w s³owo identyczny do poprzedniego. Wszyscy ju¿ wiedz¹, ¿e siê cieszysz kiedy Anita prowadzi fakty i nie kiedy jest odwrotnie - pisanie tego codziennie po zakoùczeniu emisji faktów to przzesada i z tym walczê, a nie z twoj¹ fascynacj¹ :idea:
Pozdrawiam - KRASU 8)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To moÂże jak znasz zdanie moje i blacka to wogĂłle zamknij ten wÂątek i nie pozwĂłl wypowiadaĂŚ siĂŞ o Anicie.

Wiem, ze ty tego nie zrozumiesz ale przynajmiej moÂże sprĂłbuj.
W faktach naprawdĂŞ nie dzieje siĂŞ dobrze i wypowiadajÂąc siĂŞ o Anicie poÂśrednio krytykujemy ten program.

My sobie postĂłw nie nabijamy. A jak tak uwaÂżasz to proszĂŞ bardzo kasuj je ale wtedy to poÂżegnam siĂŞ z tym forum.
Forum wÂłaÂśnie sÂłuÂży do tego aby pisaĂŚ posty a mi narrawdĂŞ nie zaleÂży czy bĂŞde staÂłym bywalcem czy sympatykiem tvn czy tylko bywalcem.

PrzypomnĂŞ ci krssu, Âże Anitka wczoraj prowadziÂła fakty po raz pierwsz od kilku tygodni a jak prowadziÂła w weekendy to wszyscy o tym wiedzieliÂśmy i nie pisaliÂśmy.

Jeszcze na koniec powiem ci krasu, ze gdyby nie Anitka to te forum by³oby nudne i mia³o mniejsz¹ popularnoœÌ.
Radzê spojrzeÌ na iloœÌ postów i wyœwietleù w¹tku o Anitce.
Tylko bÂłagam ciĂŞ nie mĂłw, Âże te posty sÂą takie same i nabijane specjalnie przez nas.
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Black, czujesz siĂŞ jakby Cie zdradzaÂła, co? :lol:

Poza tym wstawie sie za Krasem. On nie mĂłwÂł, zebyscie nie rozmawiali o Anicie, tylko zebyscie nie powtarzali siĂŞ tysiÂąckrotnie i bez wiĂŞkszego sensu! Lubie Anite, i szkoda, ze nie zobacze jej w Faktach, ale nie bede wylewaÂł potoku Âłez z powodu, ze zapowiadziaÂła kogoÂś innego. JAkby jÂą zwolnili, to co, rzuciÂłbyÂś siĂŞ z mostu?
Pozdrawiam, Filip
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tak tylko fakt, Âże dzisiaj ani jutro jej nie bĂŞdzie jest bardzo dziwny.

Ja sobie nie przypominam w faktach aby ktoÂś miaÂł 1 dzieĂą dyÂżuru w tygodniu i Âżeby przez caÂły tydzieĂą fakty prowadziÂły 3 osoby(oczywiÂście pomijam tu dawny zwyczaj prowadzenia faktĂłw przez 2 osoby w weekendy.)

I teÂż powtĂłrze kolejny raz, Âże jak jest wÂątek o Anitce to wolno chyba nam dyskutowaĂŚ o niej i o tym kiedy jest w faktach.

PS:wróÌmy ju¿ do w¹tku a nie bêdziemy siê sprzeczaÌ o to samo.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Filip pisze:Black, czujesz siĂŞ jakby Cie zdradzaÂła, co? :lol:

JAkby jÂą zwolnili, to co, rzuciÂłbyÂś siĂŞ z mostu?

Ty ironiczny przeÂśmiewco! :evil: :!:

ZdradzaÂła? Z kim? To moÂżna raczej porĂłwnaĂŚ do unikania, ale to nie z jej winy!

PS Nie mam zamiaru rzucaĂŚ siĂŞ z mostu! ZainscenizujĂŞ raczej wypadek samochodowy! :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no jesli ma zastepowac marcina to oki choc wolaÂła bym oczywiscie by nie musial isc na Âżadne leczenie ale jesli wywala anite to za siebie recze
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To jest jedyne logiczne wytÂłumaczenie bo kaÂżde inne prowadzi do tego, ze jÂą odsunĂŞli z faktĂłw. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

W najbliÂższym tygodniu powinniÂśmy wiĂŞcej wiedzieĂŚ. :cry: :cry: :cry:

A myÂśl, Âże dzisiaj bĂŞdzie Kajdanowicz doprowadza mnie do wÂściekÂłoÂści. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ale nawet jak go zastêpowa³a to oznacza to, ¿e musia³a wróciÌ z urlopu a nie przyjœÌ do pracy na 1 dzieù. :cry: :cry: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

jestem jak najbardziej za petycjÂą osobiscie podpisze i kaze znajomym jescze podpisac ;)

huh krasu thnx za zrozumienie bo nie chcia³a bym sie k³óciÌ :)

troche nie rozumiem nie jestem wielkÂą fankÂą Anity i nie obserwuje jej grafiku ale mnie sie wydaje ze ona zawsze byÂła w piÂątek ???? wiec chyba nie mogla Marcina zastĂŞpowaĂŚ wczoraj

Podoba mi sie pomysÂł 4 + 1 +2 ale kiedy 2 to anitka a nie scott guber i wogole jakby to np byl Ziemiec albo ewnentualnie Redo to jeszcze ten 1 dzien bym zdzierÂżyÂła a tak to niezazbytnio.
Android <3
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ja na pewno nie ogladam dzisiaj faktĂłw nie bĂŞde ich ogladaÂła dopoki bedzie Grzegorz Kajdanowicz
Android <3
ODPOWIEDZ