Taki post jest dopuszczalny. WiĂŞc "sorry" niepotrzebnekamuii pisze:sorry krasu i tak musze to napisac
jak ci debile mogli jej odebrac weekendowe fakty ? ¿eby jeszcze nie na ¿ecz tego imbecyla albo ¿eby on by³ w pi¹tek a Anita w weekend to bym zrozumia³a ale tak ? BRAWO panie WAlter teraz to ju¿ chyba bêde mog³a zebraÌ doœÌ ludzi do klubu anty fanów kretyna m³odego waltera !!! Proponuje wogole Anite i Marcina wywaliÌ a na ich miejsce wasdzic Kajdanowicza i szczuke sooper sukces murowany

Rozumiem, Âże moÂżna tak raz napisaĂŚ. Ale nie za kaÂżdym razem, gdy skoĂączÂą siĂŞ fakty i wiadomo juÂż kto bĂŞdzie w dniu nastĂŞpnym. PrzecieÂż moÂżna rozmawiaĂŚ w sposĂłb zbliÂżony do ostatniego posta kamuii w tym temacie i coÂś od siebie dodaĂŚ, a nie 10 post w ktĂłrym jest dokÂładnie to samo i ktĂłry nic a nic nie wnosi do dyskusji i na ktĂłrego notabele nie da siĂŞ odpowiedzieĂŚ :?
W ten sposĂłb mĂłwi moja 13 letnia bratanica :? Ludzie. PrzestaĂącie siĂŞ zachowywaĂŚ jak dzieci. MiaÂłem siĂŞ tego przestraszyĂŚBlack Jack '62 pisze:Ja mogĂŞ w ogĂłle nie pisaĂŚ!