Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nie Marlonie nie zacz¹³eœ :] wykiwa³ nas Micha³ ... :/
Kurde i mecz siĂŞ tu czÂłowieku przez 299 stron :wink:

Spory up date

REKLAMA SPORTU
Bonus
Android <3
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Marlon pisze:W materiale w Faktach o nowej ramĂłwce TVN pokazali AnitĂŞ a nie PatrycjĂŞ. MoÂże to znak Âże wkrĂłte to Anita bĂŞdzie krĂłlowa wydaĂą popoÂłudniowych.
Tak samo byÂło w materiale o jesiennej ramĂłwce - i co Anita nie zostaÂła wtedy krĂłlowÂą popoÂłudniowych... :/
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Marlon pisze:W materiale w Faktach o nowej ramĂłwce TVN pokazali AnitĂŞ a nie PatrycjĂŞ. MoÂże to znak Âże wkrĂłte to Anita bĂŞdzie krĂłlowa wydaĂą popoÂłudniowych.
PS. To ja zacz¹³em 300 stronê topicu o Anicie
Micha³ pisze:Od kwietnia Durczok szefem Faktów, to mo¿e Anita powróci do g³ównych? - wiem to tylko marzenia
itd. nie ma jak nabijanie postĂłw i chĂŞĂŚ napisania pierwszego posta na 300 stronie :evil2: :lol: :lol:

Moje gratulacje MichaÂł :D :brawo:

A co tu tak cicho :?: ŒwiêtowaÌ nale¿y :evil2: Ja ju¿ wczoraj œwiêtowa³em trochê, kiedy zjawili siê u mnie znajomi, to g³ównie przez nich nie ja zapocz¹tkowa³em 300 stronê :/ Ale najwe¿niejsze, ¿e ju¿ odpowiednio ten fakt zosta³ uœwietniony - jeszcze boli mnie g³owa :evil2:

Jakie¿ to wymowne i ''normalne'', ¿e obchodzimy taki ''jubileusz'' bez udzia³u Anity - z tradycji sta³a siê zadoœÌ :/
No có¿... paradoxalnie zamyka siê w³aœnie pewien rozdzia³ w naszym ¿yciu :roll:

Wielkie dziĂŞki Kamuii za reklamĂŞ i za bonus w postaci capsĂłw z Aten :* :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Blacky to nie chĂŞĂŚ nabijania postow tylko zÂłoÂśliwoÂśc :D:D
Ale niech bedzie... moÂżna by powiedzieĂŚ ze zostaÂły nam jeszcze setki stron do zapoczÂątkowania gdyby nie to Âże...

Mozemy nie miec ku temu okazji... chyba ze piszÂąc posty widmo :twisted:
Blacky gÂłowa CiĂŞ boli :evil2: ??? hehehe to chyba juÂż wyszedÂłeÂś z wprawy po studenckich czasach :D
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Skoro moÂżliwy jest program widmo, to czemu nie posty widmo? :lol:

A widzicie, wcale nam nie zaleÂżaÂło tak bardzo na tym, Âżeby zapoczÂątkowaĂŚ trzechsetnÂą stronĂŞ ..................................... :placze: :wink:
najweÂżniejsze
Black, a ty co? Bewisz siĂŞ w MartĂŞ KuligowskÂą? :D
to ja teÂż :lol:
Dzisiej memy podwĂłjnÂą okezjĂŞ ku temu by ÂświĂŞtowaĂŚ :D
W pierszym rzĂŞdzie oczywiÂście z powodu trzechsetnej strony wÂątku :super:
A w drugim rzêdzie z powodu œwiêta wszystkich futrzeków, a dok³edniej mówi¹c to kocieki mej¹ swoje œwiêto, no i z tej okezji muszê iœÌ wyœciskeÌ mojego Keskedera :lol: :lol:

Ale zanim to uczyniĂŞ :wink:
Anita nie zostaÂła wtedy krĂłlowÂą popoÂłudniowych...
:smiech: Przepraszam najmocniej, ale okreÂślenie ,,krĂłlowa popoÂłudniowych'' skojarzyÂło mi siĂŞ......... a lepiej nie bĂŞdĂŞ pisaÂła :smiech:
michaek pisze:Potem przez moment miaÂłeÂś w podpisie
Black po zapoczÂątkowaniu 300 strony wÂątkuÂł pisze:-Kto zapoczatkuje 200 stronĂŞ wÂątku o Anicie :?: -
-Ja :D (albo coÂś w tym stylu)
To byÂła dwusetna strona :wink:
Najpierw byÂło tak :D Black umieÂściÂł w sygnaturce podpis ,,kto bĂŞdzie tym szczĂŞÂśliwcem, ktĂłry zapoczÂątkuje dwusetnÂą stronĂŞ wÂątku?'', no a gdy okazaÂło siĂŞ, Âże to byÂł on, zorientowawszy siĂŞ, Âże ma sprzyjajÂącÂą passĂŞ zdecydowaÂł siĂŞ umieÂściĂŚ podpis ,,kto bĂŞdzie tym szczĂŞÂśliwcem, ktĂłry poÂślubi AnitĂŞ?'' :D
Ja widaĂŚ Âłatwiej jest napisaĂŚ kolejne sto stron, niÂż poÂślubiĂŚ AnitĂŞ :evil2:

Kamuii, piĂŞkne dziĂŞki za update na stronie :D :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

moÂżna by powiedzieĂŚ ze zostaÂły nam jeszcze setki stron do zapoczÂątkowania gdyby nie to Âże...

Mozemy nie miec ku temu okazji... chyba ze piszÂąc posty widmo :twisted:
No nie wiadomo jak siĂŞ losy potoczÂą :roll: Czy bĂŞdzie lepiej, czy jeszcze gorzej :?:
Blacky gÂłowa CiĂŞ boli :evil2: :?: ? hehehe to chyba juÂż wyszedÂłeÂś z wprawy po studenckich czasach :D
Nie, po prostu przeholowaÂłem :/ W koĂącu byÂło co ÂświĂŞtowaĂŚ :wink:
Black, a ty co? Bewisz siĂŞ w MartĂŞ KuligowskÂą? :D
Tek wyszÂło :evil2:
Anita nie zostaÂła wtedy krĂłlowÂą popoÂłudniowych...
:smiech: Przepraszam najmocniej, ale okreÂślenie ,,krĂłlowa popoÂłudniowych'' skojarzyÂło mi siĂŞ......... a lepiej nie bĂŞdĂŞ pisaÂła :smiech:
Hmmm... :| PojĂŞcia nie mam o co biega :?:
Ja widaĂŚ Âłatwiej jest napisaĂŚ kolejne sto stron, niÂż poÂślubiĂŚ AnitĂŞ :evil2:
NapisaÌ 100 stron, to bu³ka z mas³em :wink: PoœlubiÌ Anitê ... :roll: któ¿ to wie :?: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Black, na prawdĂŞ musi CiĂŞ gÂłowa boleĂŚ skoro nie zrozumiaÂłeÂś. Kamuii nazwaÂła kiedyÂś w ten sposĂłb pewnÂą dziennikarkĂŞ TVN. Tak siĂŞ skÂłada, Âże nawet Fakty teraz prowadzi. Jak jeszcze nie zrozumiaÂłeÂś o kogo chodzi to podpowiem Ci, Âże to twoja ulubiona dziennikarka(oczywiÂście po Anicie). :twisted:
No có¿ nie uda³o siê zapocz¹tkowaÌ 300-nej strony w¹tku o Anicie, ale przynajmniej zrobi³ to mój imiennik.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Michaek gÂłowa do gĂłry :D moÂże 400 stronĂŞ zapoczÂątkujesz :lol:

Czego nie zrozumiaÂłem :?: Programu widmo :?: PrzecieÂż o ''Damie Pik'' tak piszemy :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A skoro o Damie Pik, to jutro zajawka? A tak zajawka, bo premierowy odcinek dopiero za tydzieĂą.
SwojÂą drogÂą to ryzykowne odkÂładaĂŚ nagranie nowego odcinka na niemal ostatniÂą chwilĂŞ.
A jakby - odpukaĂŚ - Anita zachorowaÂła?
:? Nikt - poza nami - by nie zauwaÂżyÂł, Âże w sobotniej ramĂłwce brakuje Damy :?

Dzisiaj min¹³ fatalny roboczy tydzieù bez Anity :sad:
Ciekawe, czy Anita bĂŞdzie obecna w nadchodzÂącym tygodniu?
Weekend bĂŞdzie nijaki, bo nikt nie ÂżyczyÂł nam dzisiaj (ani we wtorek :evil2: ) ,,miÂłego weekendu'' :sad:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

SwojÂą drogÂą to ryzykowne odkÂładaĂŚ nagranie nowego odcinka na niemal ostatniÂą chwilĂŞ.
A jakby - odpukaĂŚ - Anita zachorowaÂła?
Czekaj¹ do mo¿liwie najpóŸniejszego momentu, ¿eby mieÌ jak najbardziej aktualne informacje.
To ryzykowne, ale chyba konieczne.
Popatrz co siĂŞ dziaÂło, kiedy nagrali wywiad z Tymoszenko. Nagrali go, kiedy ta byÂła jeszcze premierem Ukrainy, a pod szyldem DP emitowali, kiedy Tymoszenko byÂła juÂż zdymisjonowana :? Pomijam oczywiÂście wczeÂśniejsze emisje tego odcinka.

Wiêc tak na ... z³¹ sprawê ca³e zamieszanie z przygotowaniami i realizacj¹ zaczê³o siê dopiero w grudniu i dopiero teraz musimy liczyÌ siê z tym, ¿e Anita bêdzie bardzo czêsto znikaÌ :twisted:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

To bĂŞdzie do wytrzymania, chyba, Âże Anita zniknie na dobre :wink:

Dama Pik przejdzie wiĂŞc do historii jako program, ktĂłrego ramy okreÂślano w najdÂłuÂżym okresie czasu i w dziwaczny sposĂłb, nam bliÂżej nie znany i nawet przy uÂżyciu duÂżej dozy fantazji trudny do zidentyfikowania, czy chociaÂż do naszkicowania :evil2:
IleÂż to poÂświĂŞceĂą i wyrzeczeĂą musiaÂło zÂłoÂżyĂŚ siĂŞ na fazy przygotowawcze, Âżeby w rezultacie moÂżna byÂło podjÂąc decyzjĂŞ,
o tym, Âże nakrĂŞcajÂą rozmowĂŞ dopiero na 2 tygodnie przed wyemitowaniem pierwszej zajwki :roll: Zanosi siĂŞ zatem na to, Âże Dama Pik bĂŞdzie prawdziwÂą sagÂą :roll: W koĂącu tyle przygotowaĂą, tyle przemyÂśleĂą, tyle zmian :roll:
Ciekawe zatem, ile jeszcze innowacji realizacyjno-programowych bĂŞdzie nam dane zaobserwowaĂŚ w przyszÂłoÂści? :evil2:
Te dotychczasowe przekraczajÂą momentami wszelkie granice absurdu :?

Btw. Czy dzisiaj reklamujÂą juÂż zajawkĂŞ? :D
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Ja nie widziaÂłem Âżadnej reklamy. Moze jest na pasku, bo dzisiaj jakoÂś na niego nie patrzyÂłem.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Btw. Czy dzisiaj reklamujÂą juÂż zajawkĂŞ?
Tak CiĂŞ interesujÂą wyniki innowacji realizacyjno-programowych :?: :evil2: Chyba reklamujÂą, ja przynajmniej po jednym serwisie widziaÂłem napis w rogu ekranu :]
To bĂŞdzie do wytrzymania, chyba, Âże Anita zniknie na dobre
:> chyba nie ¿yczysz Anicie, ¿eby pojecha³a robiÌ wywiad z jak¹œ szefow¹ albo ¿on¹ szefa organizacji terrorystycznej :?: :evil2:

Ale dziÂś moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ jeszcze krĂłtszej zajawki, bo jeÂśli zrobiÂą tak jak w zeszÂłym tygodniu, czyli zajawka bĂŞdzie graniczyÂła z, o 15.30 5-cio minutowym serwisem i o 15.40 ''Studiem Europa'', to na zajawkĂŞ zostanÂą ledwo 4 minuty :?
Á propos ''Studia Europa'', to wczoraj znalaz³em w Serwisie wiedza informacje o Anicie, a dok³adniej o tym, jakie programy prowadzi, prowadzi³a. Jest tam napisane, ¿e prowadzi³a ''Studio Europa'' :zdziwko:
servis.pl pisze:]Anita Werner (ur. 28 marca 1978 w £odzi) - aktorka i dziennikarka. Osoba, która mia³a odœwie¿yÌ Fakty i zast¹piÌ Tomasza Lisa. W okresie od stycznia do wrzeœnia 2004 prowadzi³a g³ówne wydania Faktów, obecnie wraz z Patrycj¹ Redo prowadzi popo³udniowe wydanie tego programu.
Skoùczy³a Wydzia³ Filmoznawstwa w £odzi. Maj¹c siedemnaœcie lat dosta³a g³ówn¹ rolê w filmie S³odko-gorzki w re¿yserii W³adys³awa Pasikowskiego, zagra³a te¿ w serialu ZostaÌ Miss. Nie kontynuowa³a jednak kariery aktorskiej.
KarierĂŞ w mediach rozpoczĂŞÂła od Wizji Sport. NastĂŞpnie pojawiÂła siĂŞ w TVN oraz TVN24, z ktĂłrym zwiÂązana jest od poczÂątku. W TVN24 prowadzi pasmo Poranek TVN24, DamĂŞ Pik, a czasami rĂłwnieÂż serwisy informacyjne. NiegdyÂś prowadziÂła rĂłwnieÂż programy: Studio 24, Wybory 2005, Studio Europa i Magazyn 24 Godziny.
W 2004 roku otrzymaÂła Wiktora w kategorii NajwiĂŞksze odkrycie telewizyjne.
RzuciÂłem siĂŞ w wir poszukiwaĂą ... przeszukiwaĂą moich archiwĂłw i natrafiÂłem na tĂŞ fotkĂŞ :Obrazek

A wiêc kiedyœ program mia³ inn¹ formu³ê, to nie by³ program prowadzony tak jak dziœ, przez jedn¹ osobê, czyli Aniê :?:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A wiêc kiedyœ program mia³ inn¹ formu³ê, to nie by³ program prowadzony tak jak dziœ, przez jedn¹ osobê, czyli Aniê :?:
Ja ci na to pytanie nie odpowiem, ale po fotce wnioskujĂŞ, Âże Anita kiedyÂś miaÂła jeszcze gorsze marynary niÂż teraz (niektĂłre!) :evil2: Brrr, nigdy nie podobaÂły mi siĂŞ Âżakiety z krĂłtkim rĂŞkawem :x
:> chyba nie ¿yczysz Anicie, ¿eby pojecha³a robiÌ wywiad z jak¹œ szefow¹ albo ¿on¹ szefa organizacji terrorystycznej :?: :evil2:
Nie znam takowej i mam nadziejĂŞ ,Âże nie poznam :evil2: No, ale o pani mer Aten teÂż niewiele wiedziaÂłam :wink:

Ciekawe rzeczy ten serwis Wiedza pisze. Np. to:
ktĂłra miaÂła odÂświeÂżyĂŚ Fakty i zastÂąpiĂŚ Tomasza Lisa.
To dziwna sprawa, to znaczy oczywista, ale jednak dziwna. Nie zastanawia mnie czasownik niedokonany, tylko to, Âże Anita a nie Bogdan, zdaniem wielu, po wyrzuceniu Lisa, miaÂła jego zastÂąpiĂŚ w Faktach :roll:
Po prostu, mimo Âże Anita pojawiaÂła siĂŞ tylko w weekendy, to byÂła bardziej wyrazista i bardziej charyzmatyczna niÂż Rymanowski i stÂąd to przypuszczenie.

Albo to, jakie zadziwiajÂące:
W TVN24 prowadzi pasmo Poranek TVN24, DamĂŞ Pik, a czasami rĂłwnieÂż serwisy informacyjne.
,,Czasami serwisy'' - Âże teÂż ktoÂś te kilka dyÂżurĂłw Anity w wakacje odnotowaÂł :shock:

Albo to:
NiegdyÂś prowadziÂła rĂłwnieÂż programy: Studio 24, Wybory 2005, Studio Europa i Magazyn 24 Godziny.
Magazyn 24h? :shock: Czy¿by pisali o tym jednym pó³godzinnym, te¿ z tegorocznych wakacji, czy mo¿e jednak wczeœniej Anita prowadzi³a magazyn?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Funcky jestem zdegustowana Twoim wywodem :?
PrzecieÂż Anita jest tak czesto na Antenie ze kazdy powinien zauwaÂżyĂŚ jej dyÂżury :evil2:

A tak powanie to poprostu ktoÂś pewnie przeczytaÂł wÂątek i pozbieraÂł do kupy wszytskie informacje nie aktualizujac ich bo musiaÂł by napisac ze prowadzi DP i czasem coÂś innego :evil2:

A tÂą fotkĂŞ mam od bardzo dawna w swoich archiwach ale jej nie zauwazyÂłam ale spytaÂłam naszego informatora i on twierdzi ze pamiĂŞta AnitĂŞ z teg programu elcial on o 20.40
Android <3
ODPOWIEDZ