Kurde i mecz siĂŞ tu czÂłowieku przez 299 stron
Spory up date
REKLAMA SPORTU
Bonus
Moderator: Łukasz
Tak samo byÂło w materiale o jesiennej ramĂłwce - i co Anita nie zostaÂła wtedy krĂłlowÂą popoÂłudniowych... :/Marlon pisze:W materiale w Faktach o nowej ramĂłwce TVN pokazali AnitĂŞ a nie PatrycjĂŞ. MoÂże to znak Âże wkrĂłte to Anita bĂŞdzie krĂłlowa wydaĂą popoÂłudniowych.
Marlon pisze:W materiale w Faktach o nowej ramĂłwce TVN pokazali AnitĂŞ a nie PatrycjĂŞ. MoÂże to znak Âże wkrĂłte to Anita bĂŞdzie krĂłlowa wydaĂą popoÂłudniowych.
PS. To ja zacz¹³em 300 stronê topicu o Anicie
itd. nie ma jak nabijanie postów i chêÌ napisania pierwszego posta na 300 stronie :evil2:Micha³ pisze:Od kwietnia Durczok szefem Faktów, to mo¿e Anita powróci do g³ównych? - wiem to tylko marzenia
Black, a ty co? Bewisz siĂŞ w MartĂŞ KuligowskÂą?najweÂżniejsze
:smiech: Przepraszam najmocniej, ale okreÂślenie ,,krĂłlowa popoÂłudniowych'' skojarzyÂło mi siĂŞ......... a lepiej nie bĂŞdĂŞ pisaÂła :smiech:Anita nie zostaÂła wtedy krĂłlowÂą popoÂłudniowych...
To byÂła dwusetna stronamichaek pisze:Potem przez moment miaÂłeÂś w podpisieBlack po zapoczÂątkowaniu 300 strony wÂątkuÂł pisze:-Kto zapoczatkuje 200 stronĂŞ wÂątku o Anicie-
-Ja(albo coÂś w tym stylu)
No nie wiadomo jak siĂŞ losy potoczÂąmoÂżna by powiedzieĂŚ ze zostaÂły nam jeszcze setki stron do zapoczÂątkowania gdyby nie to Âże...
Mozemy nie miec ku temu okazji... chyba ze piszÂąc posty widmo![]()
Nie, po prostu przeholowaÂłem :/ W koĂącu byÂło co ÂświĂŞtowaĂŚBlacky gÂłowa CiĂŞ boli :evil2:? hehehe to chyba juÂż wyszedÂłeÂś z wprawy po studenckich czasach
![]()
Tek wyszÂło :evil2:Black, a ty co? Bewisz siĂŞ w MartĂŞ KuligowskÂą?
Hmmm... :| PojĂŞcia nie mam o co biega:smiech: Przepraszam najmocniej, ale okreÂślenie ,,krĂłlowa popoÂłudniowych'' skojarzyÂło mi siĂŞ......... a lepiej nie bĂŞdĂŞ pisaÂła :smiech:Anita nie zostaÂła wtedy krĂłlowÂą popoÂłudniowych...
NapisaĂŚ 100 stron, to buÂłka z masÂłemJa widaĂŚ Âłatwiej jest napisaĂŚ kolejne sto stron, niÂż poÂślubiĂŚ AnitĂŞ :evil2:
Czekaj¹ do mo¿liwie najpóŸniejszego momentu, ¿eby mieÌ jak najbardziej aktualne informacje.Swoj¹ drog¹ to ryzykowne odk³adaÌ nagranie nowego odcinka na niemal ostatni¹ chwilê.
A jakby - odpukaĂŚ - Anita zachorowaÂła?
Tak CiĂŞ interesujÂą wyniki innowacji realizacyjno-programowychBtw. Czy dzisiaj reklamujÂą juÂż zajawkĂŞ?
:> chyba nie ¿yczysz Anicie, ¿eby pojecha³a robiÌ wywiad z jak¹œ szefow¹ albo ¿on¹ szefa organizacji terrorystycznejTo bêdzie do wytrzymania, chyba, ¿e Anita zniknie na dobre
Rzuci³em siê w wir poszukiwaù ... przeszukiwaù moich archiwów i natrafi³em na tê fotkê :servis.pl pisze:]Anita Werner (ur. 28 marca 1978 w £odzi) - aktorka i dziennikarka. Osoba, która mia³a odœwie¿yÌ Fakty i zast¹piÌ Tomasza Lisa. W okresie od stycznia do wrzeœnia 2004 prowadzi³a g³ówne wydania Faktów, obecnie wraz z Patrycj¹ Redo prowadzi popo³udniowe wydanie tego programu.
Skoùczy³a Wydzia³ Filmoznawstwa w £odzi. Maj¹c siedemnaœcie lat dosta³a g³ówn¹ rolê w filmie S³odko-gorzki w re¿yserii W³adys³awa Pasikowskiego, zagra³a te¿ w serialu ZostaÌ Miss. Nie kontynuowa³a jednak kariery aktorskiej.
KarierĂŞ w mediach rozpoczĂŞÂła od Wizji Sport. NastĂŞpnie pojawiÂła siĂŞ w TVN oraz TVN24, z ktĂłrym zwiÂązana jest od poczÂątku. W TVN24 prowadzi pasmo Poranek TVN24, DamĂŞ Pik, a czasami rĂłwnieÂż serwisy informacyjne. NiegdyÂś prowadziÂła rĂłwnieÂż programy: Studio 24, Wybory 2005, Studio Europa i Magazyn 24 Godziny.
W 2004 roku otrzymaÂła Wiktora w kategorii NajwiĂŞksze odkrycie telewizyjne.
Ja ci na to pytanie nie odpowiem, ale po fotce wnioskujê, ¿e Anita kiedyœ mia³a jeszcze gorsze marynary ni¿ teraz (niektóre!) :evil2: Brrr, nigdy nie podoba³y mi siê ¿akiety z krótkim rêkawemA wiêc kiedyœ program mia³ inn¹ formu³ê, to nie by³ program prowadzony tak jak dziœ, przez jedn¹ osobê, czyli Aniê![]()
Nie znam takowej i mam nadziejê ,¿e nie poznam :evil2: No, ale o pani mer Aten te¿ niewiele wiedzia³am:> chyba nie ¿yczysz Anicie, ¿eby pojecha³a robiÌ wywiad z jak¹œ szefow¹ albo ¿on¹ szefa organizacji terrorystycznej:evil2:
To dziwna sprawa, to znaczy oczywista, ale jednak dziwna. Nie zastanawia mnie czasownik niedokonany, tylko to, Âże Anita a nie Bogdan, zdaniem wielu, po wyrzuceniu Lisa, miaÂła jego zastÂąpiĂŚ w FaktachktĂłra miaÂła odÂświeÂżyĂŚ Fakty i zastÂąpiĂŚ Tomasza Lisa.
,,Czasami serwisy'' - Âże teÂż ktoÂś te kilka dyÂżurĂłw Anity w wakacje odnotowaÂłW TVN24 prowadzi pasmo Poranek TVN24, DamĂŞ Pik, a czasami rĂłwnieÂż serwisy informacyjne.
Magazyn 24h?NiegdyÂś prowadziÂła rĂłwnieÂż programy: Studio 24, Wybory 2005, Studio Europa i Magazyn 24 Godziny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości