Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ahhh - rozanieliÂłem siĂŞ :aniol:
..to mĂłwicie Âże jutro Agatki nie bĂŞdzie :mhm:
Nie ma tak lekko :devil:
ZnĂłw jest :lol:
Da³aby od siebie trochê odpocz¹Ì :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A Asia (Komolka) caÂły czas w Warszawie :) Przynajmniej do wczoraj :D
I informacja dla Ciebie Alchemik - widziaÂłam teÂż zdaje siĂŞ SylwiĂŞ przy tej Âścianie z telewizorkami :D
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:Da³aby od siebie trochê odpocz¹Ì :devil:
Przestaùmy :stop: Nawet nie ¿artujmy w ten sposób :lol2: Proponujê raczej jak¹œ odmianê dziennikarskiego rzemios³a w wykonaniu Agatty :D Najlepiej przyjazd jej do Warszawy i poprezenterowanie przez weekend... albo i d³u¿ej :tanczy:
A Asia (Komolka) caÂły czas w Warszawie :) Przynajmniej do wczoraj :D
I dlatego Agatta dzieù w dzieù omawia wielkopolskie tematy :lol2: Musi byÌ na tym œwiecie jakaœ sprawiedliwoœÌ :lol2: Trzeba swoje na zimnie odstaÌ, a nie tylko siedzieÌ w ciep³ym, przytulnym studio :lol2:
I informacja dla Ciebie Alchemik - widziaÂłam teÂż zdaje siĂŞ SylwiĂŞ przy tej Âścianie z telewizorkami :D
O :o ZainteresowaÂło mnie to nawet bardzo :D Ja niestety nie mam zbyt wiele czasu na patrzenie na plan pierwszy, a tu dopiero mĂłwiĂŚ o poczynaniach drugoplanowych... Chyba Âże... byÂły jakieÂś efekty pierwszoplanowe tego drugoplanowego pojawienia siĂŞ Sylwii :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:Przestaùmy :stop: Nawet nie ¿artujmy w ten sposób :lol2: Proponujê raczej jak¹œ odmianê dziennikarskiego rzemios³a w wykonaniu Agatty :D Najlepiej przyjazd jej do Warszawy i poprezenterowanie przez weekend... albo i d³u¿ej :tanczy:
ÂŻyczĂŞ tego wszystkim spragnionym :D ale wczoraj to wydawaÂło siĂŞ bardziej realne niÂż dziÂś :neutral:
O :o ZainteresowaÂło mnie to nawet bardzo :D Ja niestety nie mam zbyt wiele czasu na patrzenie na plan pierwszy, a tu dopiero mĂłwiĂŚ o poczynaniach drugoplanowych... Chyba Âże... byÂły jakieÂś efekty pierwszoplanowe tego drugoplanowego pojawienia siĂŞ Sylwii :rozglada:
Szczerze mĂłwiÂąc, to widziaÂłam jÂą tylko na drugim planie - jeÂśli to byÂła ona :D

A wracajÂąc do Agaty :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:ÂŻyczĂŞ tego wszystkim spragnionym :D ale wczoraj to wydawaÂło siĂŞ bardziej realne niÂż dziÂś :neutral:
SÂłuszne stwierdzenie - niestety :/ Ale dziÂś moÂżemy jeszcze byĂŚ dobrej myÂśli :D Jutro dopiero bĂŞdziemy siĂŞ martwiĂŚ :lol2:
Szczerze mĂłwiÂąc, to widziaÂłam jÂą tylko na drugim planie - jeÂśli to byÂła ona :D
Szkoda, Âże nie wiedziaÂłem o tym wczeÂśniej :rozglada: SkupiÂłbym teÂż mojÂą uwagĂŞ na drugim planie :rozglada:
A wracajÂąc do Agaty :D
Nada³a kolejn¹ relacjê... Znów w deszczu :spiewa: Gor¹ca atmosfera panuj¹ca wœród rolników udzieli³a jej siê chyba, poniewa¿ zdecydowa³a siê zdj¹Ì rêkawiczki :lol2: Biedaczka, prawie 10 minut musia³a czekaÌ na to, a¿ kole¿anka skoùczy nadawaÌ, po to tylko, ¿eby zabraÌ 1 minutê anteny :hmm:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Biedaczka, prawie 10 minut musiaÂła czekaĂŚ na to, aÂż koleÂżanka skoĂączy nadawaĂŚ, po to tylko, Âżeby zabraĂŚ 1 minutĂŞ anteny :hmm:
Na krĂłtko przed 11-stÂą Agata wykazaÂła siĂŞ nie lada sprytem i pewnie bez kolejki przeÂślizgnĂŞÂła siĂŞ do wnĂŞtrza budynku :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chyba wypada Agacie pogratulowaĂŚ rozmowy i sposobu w jaki udaÂło jej siĂŞ dostaĂŚ do samego centrum :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Biedaczka, prawie 10 minut musiaÂła czekaĂŚ na to, aÂż koleÂżanka skoĂączy nadawaĂŚ, po to tylko, Âżeby zabraĂŚ 1 minutĂŞ anteny :hmm:
Na krĂłtko przed 11-stÂą Agata wykazaÂła siĂŞ nie lada sprytem i pewnie bez kolejki przeÂślizgnĂŞÂła siĂŞ do wnĂŞtrza budynku :lol2:
Bez kolejki? :lol2: Niekoniecznie :lol2: MogÂło byĂŚ przecieÂż tak, Âże i lokalne Âśrodowisko dziennikarskie zawiÂązywaÂło komitety kolejkowe :lol2: Skoro Agatta dostaÂła siĂŞ do wnĂŞtrza tak wczeÂśnie, to to oznacza, Âże sprawnie zadziali :lol2:
Chyba wypada Agacie pogratulowaĂŚ rozmowy i sposobu w jaki udaÂło jej siĂŞ dostaĂŚ do samego centrum :lol2:
Ona potrafi solidaryzowaĂŚ siĂŞ z kaÂżdym :lol2: WyobraÂżam sobie ponadto na jakie wyzwiska musiaÂła siĂŞ naraÂżaĂŚ, kiedy z ekipÂą przedzieraÂła siĂŞ przez tÂłum niekoniecznie cierpliwie czekajÂących :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Obawiam siĂŞ, Âże z wyrachowaniem wykorzystaÂła swojÂą urodĂŞ i niewieÂści wdziĂŞk do zmiĂŞkczenia ochrony budynku... :>
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Obawiam siĂŞ, Âże z wyrachowaniem wykorzystaÂła swojÂą urodĂŞ i niewieÂści wdziĂŞk do zmiĂŞkczenia ochrony budynku... :>
MyÂślisz, Âże tym niepodwaÂżalnym argumentem, przekonaÂła teÂż do siebie i swojej racji oczekujÂących w kolejce? :lol2:

ChoÌ obiektywnie trzeba przyznaÌ, ¿e nie by³a Agatta wielk¹ przeszkod¹ i nie m¹ci³a spokoju i rytmu przyjmowania wniosków :) Grzecznie siedzia³a sobie z boczku i chwileczkê porozmawia³a z pani¹ urzêdniczk¹, a póŸniej z jedn¹ z oczekuj¹cych :lol2:

O :D A juÂż teraz kolejna rozmowa na powietrzu :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

OOOOOOOOO :o :o :o :o :shock: :shock: Taki temat mnie omija :hmm: !! Uciekam -pĂŞdzĂŞ co siÂł w nogach -coÂś takiego trzeba zobaczyĂŚ :lol2: :lol2:
Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
MyÂślisz, Âże tym niepodwaÂżalnym argumentem, przekonaÂła teÂż do siebie i swojej racji oczekujÂących w kolejce? :lol2:
Ojjhhh :szalony: !! Agatka przecieÂż akurat o tym nikogo nie musi przekonywaĂŚ :lol2: !! No a na pewno nie musi dÂługo siĂŞ staraĂŚ :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Wszystko jak zwykle na pewno odbyÂło siĂŞ w naleÂżytym porzÂądku i legalnie, bo jak to zwykle w Wielkopolsce bywa, przygotowani i uporzÂądkowani ludzie zaradnoÂściÂą ÂświecÂą przykÂładem :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Wszystko jak zwykle na pewno odbyÂło siĂŞ w naleÂżytym porzÂądku i legalnie, bo jak to zwykle w Wielkopolsce bywa, przygotowani i uporzÂądkowani ludzie zaradnoÂściÂą ÂświecÂą przykÂładem :lol2:
A wszystko dziĂŞki zaradnym Wielkopolankom, ktĂłre sÂą w stanie zapanowaĂŚ nawet nad dwutysiĂŞcznym tÂłumem :lol2:
Och Agatta :lol2: PytaĂŚ siĂŞ pani organizujÂącej kolejki, jak zdoÂłaÂła zapanowaĂŚ nad prawie dwutysiĂŞcznym tÂłumem mĂŞÂżczyzn, kiedy sama ma u swoich stĂłp niezliczonÂą rzeszĂŞ tychÂże mĂŞÂżczyzn wÂłaÂśnie? :lol:
Rozmowa byÂła fenomenalna - dziÂś relacjom Agatty towarzyszy jeszcze bardziej ekscytujÂący klimat niÂż zwykle :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Wszystko jak zwykle na pewno odbyÂło siĂŞ w naleÂżytym porzÂądku i legalnie, bo jak to zwykle w Wielkopolsce bywa, przygotowani i uporzÂądkowani ludzie zaradnoÂściÂą ÂświecÂą przykÂładem :lol2:
A wszystko dziĂŞki zaradnym Wielkopolankom, ktĂłre sÂą w stanie zapanowaĂŚ nawet nad dwutysiĂŞcznym tÂłumem :lol2:
Och Agatta :lol2: PytaĂŚ siĂŞ pani organizujÂącej kolejki, jak zdoÂłaÂła zapanowaĂŚ nad prawie dwutysiĂŞcznym tÂłumem mĂŞÂżczyzn, kiedy sama ma u swoich stĂłp niezliczonÂą rzeszĂŞ tychÂże mĂŞÂżczyzn wÂłaÂśnie? :lol:
Rozmowa byÂła fenomenalna - dziÂś relacjom Agatty towarzyszy jeszcze bardziej ekscytujÂący klimat niÂż zwykle :tanczy:
..no prawda :lol2:
..co t owogĂłle za pytanie :lol2:
..no wiem..wiem - inna sytuacja :lol2:
..inny system 'opanowywania' i 'obezwÂładniania' mĂŞÂżczyzn :lol2:
..w ogĂłle widzĂŞ Âże Agatka Âświetnie siĂŞ bawi podczas przeprowadzania rozmĂłw :lol:
..to ten dwutysiĂŞczny tÂłum mĂŞÂżczyzn jÂą wprawiÂł w taki wyÂśmienity nastrĂłj :?: :lol:

..czy ogĂłlnie jak nie ma nerwĂłw i wszystko jest w porzÂądku to i o dobry nastrĂłj nie trudno :lol2:

..Agatka juÂż kiedyÂś staÂła przed tÂą agencjÂą - jeÂśli dobrze pamiĂŞtam :D
..no ale wtedy nie byÂło jeszsze takiego mÂłyna :lol2:

..mam nadziejê ¿e jak¹œ rozmowê nam - nieobecnym udostêpnicie :rydzyk:
..ja tak bardzo lubiĂŞ rozmowy Agatki :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..no prawda :lol2:
..co t owogĂłle za pytanie :lol2:
..no wiem..wiem - inna sytuacja :lol2:
..inny system 'opanowywania' i 'obezwÂładniania' mĂŞÂżczyzn :lol2:
Myœlê, ¿e ten porz¹dek w kolejkach, to dziœ te¿ spora zas³uga Agatty :lol2: Ale chc¹c unikn¹Ì wpadania po raz kolejny w Agatto-zachwyt, pochwalê ciê obi za to, ¿e Ty przynajmniej nie wyrazi³eœ chêci ucieczki z zajêÌ :lol2:
ChoĂŚ warto byÂło o tym wczeÂśniej pomyÂśleĂŚ, bo teraz coÂś zbyt dÂługo jak na mĂłj gust Agatty nie ma :mhm:
..w ogĂłle widzĂŞ Âże Agatka Âświetnie siĂŞ bawi podczas przeprowadzania rozmĂłw :lol:
..to ten dwutysiĂŞczny tÂłum mĂŞÂżczyzn jÂą wprawiÂł w taki wyÂśmienity nastrĂłj :?: :lol:

..czy ogĂłlnie jak nie ma nerwĂłw i wszystko jest w porzÂądku to i o dobry nastrĂłj nie trudno :lol2:
Pewnie masz racjê, na ogólny klimat z³o¿y³y siê wszystkie te czynniki, ³¹cznie z przebojow¹ i zaradn¹ rozmówczyni¹ Agatty :lol2:
..mam nadziejê ¿e jak¹œ rozmowê nam - nieobecnym udostêpnicie :rydzyk:
..ja tak bardzo lubiĂŞ rozmowy Agatki :lol2:
TeÂż mam takÂą nadziejĂŞ :D mimo, Âże widziaÂłem i byÂłem Âświadkiem rozmowy (nie naocznym ;( ) :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
Co prawda nie mam mentalnoÂści rolnika , ale jeÂśli chodzi o ujarzmianie mĂŞÂżczyzn przez kobiety , to muszĂŞ stwierdziĂŚ , p otym co ze mnÂą zrobiÂła Agatka , Âże chyba czeka mnie w przyszÂłoÂści los pantoflarza :devil: !!
Mam do ocenienia capsy -juÂż na ich podstawie moÂżna ÂśmiaÂło przyznaĂŚ ci racjĂŞ :tanczy: !! :lol2: ChciaÂłbym jednak poczuĂŚ na wÂłasnej skĂłrze tĂŞ atmosferĂŞ :neutral: !!
pochwalĂŞ ciĂŞ obi za to, Âże Ty przynajmniej nie wyraziÂłeÂś chĂŞci ucieczki z zajĂŞĂŚ :lol2:
TeÂż nie zwiaÂłem , bo napisaÂłeÂś , Âże nie ma juÂż wiĂŞcej relacji i uznaÂłem ,Âże siĂŞ po prostu nie opÂłaci naginaĂŚ :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Przed chwil¹ K. Kaliszewski chcia³ po³¹czyÌ siê z M. Knapikiem, który jest w Sejmie, a tu zamiast MaÌka na chwilkê pojawi³a siê... Agata :D
ODPOWIEDZ